|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
18.12.2009 15:19:34   
Jessy
Čmrlika, lepo da si nas spomnila na ta test. Sama sem zanj vedela, a sem nanj tudi že pozabila, tako da se sama najbrž res ne bi spomnila. Vem pa ne, če ti ta bris naredi vsak ginekolog ali pa morda delajo to samo po porodnišnicah?

Jaz sem zadnjič že dobila napotnico za porodnišnico. user posted image  Dal mi je tudi liste za na CSD, tako da ne vem, če moj G sploh ve, da papirjev ne potrebujem več, kot pravite nekatere??? user posted image  Ko sem en izvod tega papirja dala svoji osebni zdravnici, ki ga vloži v karton, mi tudi ni nič omenila, da ga ne potrebuje. user posted image  Zdaj čakam, da grem po novem letu še na CSD.
Kaj vse pa je treba še izpolniti za na CSD? Saj bi malce pobrskala, pa se mi res ne ljubi iskati teh podatkov, tako da če je katera tako dobra, da to na kratko napiše, bom zelo vesela!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
18.12.2009 16:01:54   
3Sonček3
Evo mene nazaj, user posted image je šu še mal delat, (zdej pred prazniki jim vsako leto dajo tolk dela da morjo bit še popoudne)
Sva šla položnce plačat user posted image za 6 položnc 552 € user posted image sej veste kok je to. Še drug mesec mava nekej za nazaj za poravnat pol bova pa v plusu...končno. Pa sej se ne prtožujem tut zdej sm kaj k gre od 18. do 18. tko počas pol pa plača zgine u 15 minutah. Hja se bo treba kr navadt ane user posted image
rožca user posted image za pregled, kljub temu da boš še naprej jemala aspirin sm vesela da gre na bolš in da tvoja pikica lepo napreduje, le tko naprej user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
18.12.2009 16:05:38   
3Sonček3
Aha sm se spomnla da mam še eno vprašanje.
Men dodatno zavarovanje plačuje CSD, osnovno (14,17) pa si plačujem sama in imam pri zdravnikih vedno problem, ker na kartici to ne piše in morm vedno odločbe sabo nost da vidjo da je to res. In na koncu mi še pregleda ne morjo vpisat na kartico in v lekarno ne morm po zdravila (na recept). Sm klicala že na ZZZS pa so mi rekli da oni nimajo nč s tem, ker osnovno plačujem sama in lahko samo to preverjo, na CSD mi je pa rekla da naj potrdim kartico. Pa sej jo zmerej potrdim pa je zmerej isti ku..c. A ma kera kakšno idejo kaj naj nrdim, kr me je že kr sram k morm skos to razlagat.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
18.12.2009 16:17:09   
Anonimen
Men dodatno zavarovanje plačuje CSD, osnovno (14,17) pa si plačujem sama in imam pri zdravnikih vedno problem, ker na kartici to ne piše in morm vedno odločbe sabo nost da vidjo da je to res. In na koncu mi še pregleda ne morjo vpisat na kartico in v lekarno ne morm po zdravila (na recept). Sm klicala že na ZZZS pa so mi rekli da oni nimajo nč s tem, ker osnovno plačujem sama in lahko samo to preverjo, na CSD mi je pa rekla da naj potrdim kartico. Pa sej jo zmerej potrdim pa je zmerej isti ku..c. A ma kera kakšno idejo kaj naj nrdim, kr me je že kr sram k morm skos to razlagat.

Osnovno pa mislim, da bi ti morala kriti občina. Pozanimaj se o tem.
Drugače pa pejt na Zavod za Zdravstveno zavarovanje in naj ti to porihtajo.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2329
18.12.2009 16:20:55   
Anonimen
evo jst sem pa danes prou vesela, moj mi je povedal, da mu bodo po novem letu zvišali osnovo (neto ) za 300 eur. Končno, boma lahko mogoče še celo prišla do kakega stanovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2330
18.12.2009 16:36:11   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Osnovno pa mislim, da bi ti morala kriti občina. Pozanimaj se o tem.
Drugače pa pejt na Zavod za Zdravstveno zavarovanje in naj ti to porihtajo.

Nism upravičena do zavarovanja kot občan, sm se že pozanimala. Mamo kao preveč dohodkov, ah sej mi ni panike dajat tistih 15 € na mesec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
18.12.2009 16:36:43   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

evo jst sem pa danes prou vesela, moj mi je povedal, da mu bodo po novem letu zvišali osnovo (neto ) za 300 eur. Končno, boma lahko mogoče še celo prišla do kakega stanovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
18.12.2009 16:40:03   
plamen
rožca user posted image za tvojo user posted image !! In seveda za tvojo dobro voljo, naj le ostane in naj ne razmišlja, da bi kam šla!

čmrlika - samo da je vse OK, smo močne in premagamo te grde viruske! Voziček je pa noro dobra barva, mi je full všeč!!! Bravo za nakup! user posted image

Streptokok - mene je moja G opozorila, test je proti koncu nosečnosti, samoplačniško. Mi je pa rekla, da kar pri polovici nosečk odkrijejo to bakterijo. Tako da jaz se bom šla testirati. Ji omenim na naslednjem pregledu.

sara2007 - bravo za dodatne dinarčke, mojemu bodo tudi zvišali, bova kar rabila za malčka pa še za hiško.

Čakam, da bo kosilce, prišla so darilca za NL, ki sem jih naročila tako da mogoče že danes pade zavijanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
18.12.2009 17:00:19   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Jaz imam isti problem, le da pri meni ne komplicirajo. Pa saj, če plačaš, potem na kartici piše, da je krito, saj nobenega ne briga, ali plačaš sama ali podjetje.. Nikoli me pa niso spraševali v lekarni oz. mi komplicirali user posted image , res čudno, da ti komplicirajo.. Mislim, da bi se to mogla zmenit na UE oz. na občini, kjer si sklenila to zavarovanje. Ker osnovno ti krije vse osnovne preglede (zdravnik, zobar, ginekolog) in tudi osnovna zdravila..
Samo, mi je čudno nekaj.. ti dobivaš tako kot jaz socialno podporo, ane? No, potem bi itak morala imeti še dodatno zavarovanje. Tukaj pa sploh ne bi smelo biti nobenih komplikacij pri zdravnikih in v lekarni...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
18.12.2009 17:01:02   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Streptokok - mene je moja G opozorila, test je proti koncu nosečnosti, samoplačniško. Mi je pa rekla, da kar pri polovici nosečk odkrijejo to bakterijo. Tako da jaz se bom šla testirati. Ji omenim na naslednjem pregledu.

Mogoče veš kakšna je cena tega testa?

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
18.12.2009 17:04:19   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Jaz imam isti problem, le da pri meni ne komplicirajo. Pa saj, če plačaš, potem na kartici piše, da je krito, saj nobenega ne briga, ali plačaš sama ali podjetje.. Nikoli me pa niso spraševali v lekarni oz. mi komplicirali user posted image , res čudno, da ti komplicirajo.. Mislim, da bi se to mogla zmenit na UE oz. na občini, kjer si sklenila to zavarovanje. Ker osnovno ti krije vse osnovne preglede (zdravnik, zobar, ginekolog) in tudi osnovna zdravila..
Samo, mi je čudno nekaj.. ti dobivaš tako kot jaz socialno podporo, ane? No, potem bi itak morala imeti še dodatno zavarovanje. Tukaj pa sploh ne bi smelo biti nobenih komplikacij pri zdravnikih in v lekarni...

Sej mi ne težijo zarat osnovnega, tega k ga sama plačujem, problem je v dodatnem k ga plačuje socialna, sej zato tut men negre to v glavo, bo treba it na socialno pa uprašat mal kako je s tem. Da me nebojo pol še v P zavrnli user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
18.12.2009 17:05:04   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Mogoče veš kakšna je cena tega testa?

Sem našla tole, bom kar citirala:
Test na prisotnost streptokoka tipa B se naredi v 35. do 37. tednu nosečnosti in sicer tako, da ti tvoj G s palčko vzame vaginalni bris, podobno kot za PAP test. Pol to pošljjejo na zavod za zdravstveno varstvo. Test stane 20€, razen če so morali delati še več sevov, potem pač tisto doplačaš, vendar več kot 45€ ne pride.
Tiste ki so imele tekom nosečnosti več uroinfektov al pa zelo močan beli tok, pripada ta test na stroške zavarovalnice, sicer pa je samoplačniški. meni ga moja g ni niti omenila, ko pa sem bila tam in zahtevala da mi ga preventivno naredi, je posebej poudarila da je za plačat. ja pa kaj. raje dam teh 20€ kot pa da imam potem slučajno kakšne probleme z bebekom.
test je prišel v roku enega tedna. pri meni je bil negativen. pri tistih ki je pozitiven pa to pomeni, da ti v teku poroda dajo antibiotik, da se prepreči prenos na otroka.
mi pa je kolegica, ki je tudi g rekla, da tiste mamice, ki so nosilke streptokoka, lahko potem tudi kadarkoli drugač svojega otroka s tem okužijo, pa niti ne vejo. sicer ne vem kaj je s tem točno mislila, ker ta streptokok tipa B se nahaja v nožnici.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
18.12.2009 17:05:53   
lunka1

Sej mi ne težijo zarat osnovnega, tega k ga sama plačujem, problem je v dodatnem k ga plačuje socialna, sej zato tut men negre to v glavo, bo treba it na socialno pa uprašat mal kako je s tem. Da me nebojo pol še v P zavrnli user posted image

V porodnišnici te sigurno ne bodo zavrnili user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
18.12.2009 17:07:50   
3Sonček3

V porodnišnici te sigurno ne bodo zavrnili user posted image

Vem user posted image user posted image user posted image to je biu hec, ampak se pa nerodno počutš k nimaš use poštimano tko kot bi blo treba, pa nebi rekla da kej ni plačano ajde pa komlicirajo ampak use plačano, mislm ... sej pravm bo treba it na CSD

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
18.12.2009 17:41:36   
rožca26
Punce, men gre od zjutrej po glav ta komad in mislim, da to velja za vse nas:

"VEM, DA DANES BO SREČEN DAN. TO SEM ZAČUTIL ŽE ZJUTRAJ.
ZAGOTOVO BO DANES SREČEN DAN. TUDI TO SE ZGODI!"

Mislim, da mi vse sledite po srečnosti ..... seveda, sej je petek user posted image

ČRMLIKA - vem, da si zagotovo čist paf bla, k si zvedla da maš streptokok B, sam sreča pa je, da so to ugotovili že sedaj. Bodo pri porodu mogl bol gledat. Drgač pa jest poznam eno, k sta ta to bakterijo dobila njena dvojčka. Vse je ok, sam 2 al 3 dni so bili dlje v P.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
18.12.2009 17:45:30   
Anonimen
rožca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2341
18.12.2009 18:38:19   
vekybel
zvezdici kr nam vsem napiši recept za cvetačno juho prosim. Jz obožujem cvetačo še posebej juho, njami.

sara2007 bravo user posted image user posted image user posted image  za plačo user posted image , končno vsaj nekaj od tega za kar ne vidiš svojega dragega.

Čestitke vsem za današnje preglede, bravo punce...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
18.12.2009 18:42:15   
vekybel
....kaj ste že okrasile jelko?

user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
18.12.2009 19:01:01   
Anonimen
sara2007 bravo za plačo , končno vsaj nekaj od tega za kar ne vidiš svojega dragega.

u bistvu, bo imel samo neto višji, ampak bo drugih dodatko malo manj, tako da bo plača še zmeraj ista.
Ampak važn da bo neto, večji kot zdajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2344
18.12.2009 19:11:18   
Zvezdici
rožca - jooj supeeer za tvojo pupo! Samo, da vse štima in pridno raste ter se redi user posted image user posted image

čmrlika
- hvala.. bom tudi jaz omenila. Koliko je pa za plačat če je samoplačniško?

sara - user posted image user posted image user posted image za zvišano plačo!

vekybel - jaz imam smrekco že 2 tedna user posted image user posted image . Ti si jo tudi že postavila??

No bom pa kar sem napisala recept, ker vidim da je veliko povpraševanje user posted image .
Ubistvu je čisto preprosto.

Cvetačo narežeš na manjše kose, ter skuhaš da je dovolj mehka (v vodo dam še sol).
Jaz pustim, da je malo bolj trda, oziroma da še malo hrusta.
Na maslu prepražiš 1 strok celega česna, dodaš pretlačeno (lahko jo spasirate, vendar ne vso  - odvisno kakšne želje imate) in kuhano cvetačo, zaliješ še z malo mleka, dodaš zelenjavno kocko in malo popopraš.
Tisti delež cvetače, ki je niste čisto pretlačite, jo sedaj dodaš na koncu.

Jaz to vse bolj po občutku delam user posted image .
Upam, da je razumljivo. Če kaj ni.. kar vprašajte.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
18.12.2009 19:31:16   
vekybel
zvezdici smrekce še nisva postavla, morda ju3.
Hvala za recept, zelo dobro zgleda user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
18.12.2009 19:31:50   
Zvezdici
rožca - ravno sedaj sem na televizija slišala tvojo pesem, ki si jo danes že cel dan poješ in se spomnila nate. Lepo naklučje user posted image ., ker po televizija pa te pesmi nisem slišala še hmm.. nikoli user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
18.12.2009 19:35:50   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

zvezdici smrekce še nisva postavla, morda ju3.
Hvala za recept, zelo dobro zgleda user posted image

Mmm je dobra ja. Upam, da bo vam usem tudi všeč.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
18.12.2009 20:24:39   
Anonimen
a bo danes kakšna matineja, če ne grem spat??????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2349
18.12.2009 20:54:38   
7lina7
 .... sem prepozna??  že spite??  user posted image

Lin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?