|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
13.12.2009 17:58:42   
Anonimen
Tuki semuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
13.12.2009 18:00:11   
vekybel
ooooo vsaj ena je gori.....Kaj počneš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
13.12.2009 18:01:08   
strumf
čav ćav punce. meni so pa moji domači rekli, da me je zelo "napelo" v trebuh. sploh ne vem kakšen šele bo čez tri meseceuser posted image . že sedaj je velik, tako da me že ovira, kar se tiče čevljev in obračanja po postelji. drugače je vse ok. bundo še lahko zapnem, pa tudi vse majčke še lahko nosim. če bo takšen tempo bom morala januarja v nabavo za majčkami, ker mi sedaj komaj pokrijejo trebuh.

pri nas na kranjskem pa še ni snega, ga tako pogrešam. bi rada da zapade, da je malo bolj praznično vzdušje. zdej kr moreče, ker je skoz oblačno, pa ta tečni dežuser posted image

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
13.12.2009 18:15:39   
Anonimen
ooooo vsaj ena je gori.....Kaj počneš?

Lenarimuser posted image user posted image user posted image  Pol bom šla pa noge v luft dat

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1954
13.12.2009 18:37:54   
Zvezdici
sanip - držim pesti, da bo oče čimprej okreval! user posted image

vekybel
- žal je pri meni kar veliko. Bom jutri šla do zdravnika. Če se mi ne bodo smejali glede na to, da sem skoraj vsake 2 tedna na urgenci ali pa pri osebni zdravnici user posted image . Se že prav butasto počutim.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
13.12.2009 18:52:29   
rožca26
No, jest sm tudi gor prišla - pa bom prec šla dol, ker moram otroka nahrant user posted image
Ni problem - se me boste hitro losale user posted image

Pri meni nič novega - danes smo bili pri moji teti na kosilu, ker praznuje roj. dan. Ima ga šele v sredo, sam je pa naredila eno družinsko kosilo (brez mojega bratranca, seveda).

Drugače pa ena novica - VEČARAJ SMO VIDA ZOPET DALI V VELIKO POSTELJO IN JE V NJEJ SPAL DO 7.00!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In še tako je - do sedaj je ravno v ta veliki postelji spal najdlje user posted image user posted image user posted image  No, šel je spat ob 19.00 in se ob 21.30 zbudil in nekaj protestiral, vendar ga je moj pomiril in je nato lepo spal do 7.00. Še sedaj ne moram verjeti, da nam je uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image  Že trkam na les, ker danes zopet ponovimo vajo. user posted image

Ostalo pa vse po starem - sva se včeraj z mojim tko pičila, da sm že pakirala kovčke. Ampak je to zdej mimo, pogovorila sva se in je vse ok. Sej ne rečem, zelo veliko tudi hormoni pomagajo, pa še celo leto že dela do noči in se to pol kr nabere (zravn pa vštejte tudi vikende - sob in ned).

Ampak bo že.

No, zdej pa grem. Mormo tamalga zrihtat. Držte pestke, da bo tudi to noč lepo spal v veliki postelji.

Za čmrliko pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na miljon, da bo vse ok in da ne bo kaj hujšega.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
13.12.2009 18:53:55   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

sanip - držim pesti, da bo oče čimprej okreval! user posted image

vekybel
- žal je pri meni kar veliko. Bom jutri šla do zdravnika. Če se mi ne bodo smejali glede na to, da sem skoraj vsake 2 tedna na urgenci ali pa pri osebni zdravnici user posted image . Se že prav butasto počutim.

boljše biti prevečkrat na urgenci, kot enkrat premal. Tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
13.12.2009 18:57:33   
Zvezdici
rožcauser posted image user posted image za Vida, ki je celo noč spal v svoji ''ta velki'' postelji!
Me veseli, da sta s tvojim uredila. Jah seveda, da ti poči če  te pa pusti, da vse sama delaš user posted image . user posted image
Glede zdravnikov imaš pa tudi prav. Bokjše, da se prepričam kot, pa da je pol kaj zelo narobe in spregledam.
Saj res upam, da ni nič hudega.

Za čmrliko tudi jaz še vedno držim pestke, da bo čimprej doma!  user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 13.12.2009 19:00:00 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
13.12.2009 19:02:36   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Me veseli, da sta s tvojim uredila. Jah seveda, da ti poči če  te pa pusti, da vse sama delaš user posted image . user posted image

Veš, tut hormoni nardijo svoje in pol vidiš sam sebe user posted image  - sej mejčken mi pomaga, sam lahka bi pa več user posted image  Pa dobr, še ta teden moram zdržat, pol bo pa 3 mesce doma - upam. Držte pestke, da bo res user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
13.12.2009 19:04:47   
Zvezdici
Ja seveda bi lahko več!
Vsaj malo bi ti lahko pri Vidu pomagal, da ti malo bolj zadihaš!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
13.12.2009 19:09:00   
rožca26
Ja seveda bi lahko več!

ja, sej bom - ta zadnje trimesečje user posted image  bo on mogu vse delat, jest bom pa na netu visela user posted image user posted image user posted image
Ne, res sm včasih prov nesramna, sam kaj k sm pa na turbo utrujena, hormoni me dajejo na turbo in pol je jok in stok v bajti. Ampak, je pa res, da takrat ko je pa doma  - kakšen dan za vikend, pa on večinoma kuha, tudi občasno pomije po tleh (brez da mu kej rečem), pa z Vidom se ukvarja ko sem na netu. Sam kaj k je to fuuuuuuuuuuuuul redko v tednu oz. v mesecu.

Sej pravim - tarnam preveč, tarnam. user posted image  Pa ti hormoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
13.12.2009 19:15:06   
Zvezdici
Saj a nisi že v zadnjem??

Ah kje.. to niti slučajno ni nesramno. Bolj nesramno sse mi zdi, da tebe pusti, da se tako matraš.
Ja le daj ga za uhlje user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
13.12.2009 19:45:11   
pikaapolonicaa
Živjo Marčevke,

že nekaj časa kukam na ringaraja ampak nisem pogruntala kako točno deluje stran. Tudi forum sem našla že kak mesec nazaj vendar nisem vedla kako se prijavim do danes ko sem ugotovila da mi tega ni treba.

V glavnem tudi jaz imam rok Marca 2010 user posted image . Komaj čakam. Moja nosečnost je bila nepričakovana tako da dva meseca niti nisem vedela...user posted image

Sedaj ko že zelo dobro čutim da imam majhno pikico ali pikeca v sebi sem pa čis iz sebe.

Zelo me veseli da ste tukaj da lahko marsikaj izvem na kar mogoče nisem niti pomislila. Želim vam krasno nosečnost in se beremo.

LP
Jasmina

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
13.12.2009 19:54:02   
Zvezdici
pikaapolonicaa - dobrodošla med marčevskimi user posted image !
Kdaj točno, pa imaš rok?
Aja, pa čestitke user posted image

(odgovor članu pikaapolonicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
13.12.2009 19:59:14   
vekybel
pikaapolonicaa dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image
Od kod pa si če ni skrivnost in koliko si noseča? Mal se nam predstavi.

(odgovor članu pikaapolonicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
13.12.2009 20:01:14   
vekybel
zvezdici upam da se ti uredi to vse in obvezno nam sporoči kako si, prav, da nismo v skrbeh.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
13.12.2009 20:02:45   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

zvezdici upam da se ti uredi to vse in obvezno nam sporoči kako si, prav, da nismo v skrbeh.

Bom sporočila.
Sem že jaz čisto nervozna.
Pomoje na vse to tudi živci vplivajo user posted image . Mi je že G to rekla v četrtek. Se bo treba malo umiriti.

Kako si pa ti vekybel?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
13.12.2009 20:06:35   
vekybel
Jz sem še kar dobro zaenkrat. Pri G sem imela mal večji pritisk pa mi je rekel da si ga moram 2x na dan merit in beležit in mu naslednjič prinest. Sam zanimivo, sem mu rekla da doma je vredu ampak tam pri sestrah pa moraš cel hodnik prehodit pa hitro na vago pa pol takoj pritisk merit in da je to to, pa on vseeno želi da si zapisujem. Tako da moram ni kaj. Kako si pa ti?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
13.12.2009 20:12:51   
Zvezdici
Ja potem pa ni čudno, da ti pritisk naraste.
Saj pri meni je enako. Čeprav meni tiste stopnice (G je v 2. nadstropju) dvignejo toliko pritisk, da je ravno prav. Ker drugače je pa nizek user posted image .
Saj glavno, da  je doma normalen.

Jaz sem pa bolj tako tako. S fantom je še zdaj cel hudič, pa še mami je zbolela in sem čisto brez energije user posted image . Saj pravim, da se moram hitro skulirat. Bi rabila kakšne topličke user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
13.12.2009 20:17:22   
vekybel
Jz srčno upam da se ti uredijo vajine zadeve in za mami pa 10000000000x user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se hitro pozdravi. Sam se čuvaj kolikor pač lahko a ne.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
13.12.2009 20:33:39   
vekybel
.........nič pupe jz grem TV gledat in si ju3 kaj več pišemo.....lahko noč

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
13.12.2009 20:35:11   
Zvezdici
Najine zadeve so na žalost še slabše kot je bilo user posted image . Ampak pustimo sedaj to.
Hvala za pikepoke.. bom posredovala mami, hehe.

Jaz grem, pa kar lepo pod tuš, v pižamo in v posteljo gledat film moje pesmi moje sanje. Da bom malce boljše volje user posted image .

Lahko noč vsem user posted image ,se tipkamo jutri.

Vekybel, tebi tudi nočko!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
13.12.2009 20:36:26   
Anonimen
Mene pa čaka jutr pregled pr G. Upam, da bo vse ok. Mu bom pa omenila, da nej me da na presejalni teste sladkorne.
No pol januarja pa še en pregled, potem pa počasi gremoooo rodit!!!!!!!!!!!!! KOMAJ ČAKAMuser posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
13.12.2009 20:41:17   
Anonimen
Ja seveda bi lahko več!

ja, sej bom - ta zadnje trimesečje bo on mogu vse delat, jest bom pa na netu visela
Ne, res sm včasih prov nesramna, sam kaj k sm pa na turbo utrujena, hormoni me dajejo na turbo in pol je jok in stok v bajti. Ampak, je pa res, da takrat ko je pa doma - kakšen dan za vikend, pa on večinoma kuha, tudi občasno pomije po tleh (brez da mu kej rečem), pa z Vidom se ukvarja ko sem na netu. Sam kaj k je to fuuuuuuuuuuuuul redko v tednu oz. v mesecu.

Sej pravim - tarnam preveč, tarnam. Pa ti hormoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma moj gospod se je pa čedalje bolj pogospodil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ga imam včasih vrh glave. Sej ne rečem, da se ne ukvarja z Živo, ampak kaj ko mora zraven zmeri bult tv. Čedalje bom premišlujem, da bi plazmo iz dnevne pa lcd iz sobe prodala, pa bo tej se malo več ukvarjal z tamalo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1974
13.12.2009 20:47:56   
Anonimen
Drugače pa ena novica - VEČARAJ SMO VIDA ZOPET DALI V VELIKO POSTELJO IN JE V NJEJ SPAL DO 7.00!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo VID!!!!! Živa ti pošilja 10000 poljubčkov

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?