|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
14.12.2009 11:11:58   
rožca26
Evo ga - to je pa za snegoljubce:

user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
14.12.2009 11:19:54   
3Sonček3
Dobro jutro punce! Danes sm tok pouna energije, sm zato kr snegec pada user posted image upam da bo ostau do božiča da bo res taprav božič. Drgač pa moj vikend je biu bl u ku..u  v soboto sm se že ob 6-ih zbudila kr so eni galamli okol naše hiše in nism mogla nazaj zaspat, pol smo šli v Ljubljano v Leclerca, sm mela še okol 10€ na kartici pa je bolš da jih porabm kr čene se 1.1.2010 use dol zbriše, tko da sm kupila rokavičke za mojo user posted image , pa voziček sva gledala, in ga bom vrjetno kr tam uzela. Pomembno mi je da je komplet. Pol smo šli še v mcdonalds tukej se je pa začelo... Vrjetno nekej ni blo uredu s tistim big mekom, zvečer mi je blo slabo, glava me je bolela za znort, mišice so mi odpovedovale, kr jokala sm od samga hudga, kr nism mogla zaspat da bi pozabila. No pa mi je okol 2 zutrej le ratalo pol pa celo noč wc-->postelja, postelja-->wc in se spet nism nč naspala. No dns je blo pa uredu ajčkat edino noga me je bolela, k sm spala na desnem boku. No tko to je biu moj vikend, drgač pa
Kako je s  čmrliko? Reučka boga upam da ni nč hujšga in da bo kmalu doma user posted image user posted image user posted image user posted image
pinakolada user posted image za pregled in za user posted image in user posted image user posted image user posted image za obseg trebuha, kr nemorm se nagledat te številke.
sanip držim pestke za tvojga atija da bo čim prej doma in bo spet use po starem
vekybel tole je men ful hecno da so ji odobrili enkratno, če je vložila tole za 3 mesece, kr je vloga drugačna, ampak oni itak lahko delajo kar se jim zlubi, tko da nč čudnega. Ti pa še vedno nisi dobila? No sej js tut še vedno čakam odločbo za enkratno, sm pišuka lahko bi mal pohiteli. Kdaj si oddala vlogo? V roku enega mesca morjo poslat odločbo pa ni važno al je zavrnjena al pa odobrena. Če je minilo že več kot 1 mesec, pokliči na CSD pa uprašej, mogoče se je pa kje zgubilo.
W.W. se ti pridružujem v uživanju, tut men je ful velik projekt si nohte postrišt, al pa pobrit se,... ja, je res že skrajni čas da user posted image prevzame ta opravila, kr nemorm njemu rečt, kr pol se tko počutm kot da se sama sep smilm, al pa da sm kej bolna, sej user posted image ni bolezn, sm če ne gre pač negre, še slabe 3 mesce pa bo konc. Po eni strani se veselim, po drugi pa je kr lepo bit user posted image . Pa še user posted image za podatke o gripi, jih je blo lepo prebrat.
sara2007 tko kot si rekla, 3/4 jih dobiva pomoč za brez veze, oz. z lažjo, če bi bli na CSD-jih bolj pozorni pa učasih še kej preverli zraven, nebi blo nč narobe, pa še pomoč bi dobivali tisti ki jo res potrebujejo. Žalostno ja.
testianka user posted image ker si nas zapustila, no boš pa družbo delala na sosednjem forumu, še vedno pa lahko tut pri nas kej napišeš, če boš pa rodila že marca se pa pol vidmo na forumu k bo sledil user posted image .
strumf lepo da te je "napelo" user posted image , men pa usi pravjo da mam majhen trebuh in me to kr mal žalostno nrdi, mislm pa da če bi blo poletje in bi bla v bolj lahkih oblačilih bi pa usi rekli joj kak trebuh maš user posted image , pa usi bi skos bulli v bušija, no sej to že zdej, pa usaka bi ga rada pobožala, ...no pa sej v treh mescih lahko še ful zraste user posted image bom kr tihu in bla zadovoljna s tem kar imam, da nebo pol tolk zrastu da se premaknt nebom mogla.
rožca pakirala si že koučke user posted image user posted image user posted image upam da so bli to sm tvoji novi hormoni preveč občutljivi in da ni blo res kej tok hudga, kr kukr vidm je tvoj user posted image kar priden (ene bi si želele usaj pou tazga kt je tvoj), je pa res da ga pogrešaš, a reučka boga, sej je danes snegec zapadou (upam da tudi pri vas) pa ga boš imela doma. Drgač pa user posted image user posted image user posted image za Vida, upam da se bo nadaljevalo tako user posted image .
pikaapolonicaa user posted image user posted image user posted image DOBRODOŠLA MED NAMI user posted image user posted image user posted image sm tok vesela, da nas je usakič več in da se fočkanje marčevk 2010 še ni končalo. Tut js ti želim lepo nosečnost in upam da boš zvedla dost koristnih informacij na našem forumu, pa velik se morš javlat, usak dan najmanj 3x user posted image
lakaya men se pa zdi da bo user posted image vn padu, kadar lulam. Učasih sm tok velikrat na wc-ju, res usake pou ure in moj mehur se itak ne napolni tolk da bi lahko sploh kej polulala, tišči me pa ful in pol kr mal prtisnm, sm da bi kakšna kaplca vn padla in se mi zdi da ga kr čutm kako vn leze user posted image Sm itak da je še vedno lepo spravlen v bušiju in čaka da mu da mami komando da zdej pa lahko vn pride.
pikapolonica80 user posted image user posted image user posted image za pregled in user posted image ta zoprna sestra k neve kaj govori user posted image . Drgač pa super za MV da je tko lepo doug. Pregled na 6 tednov user posted image js vrjamm da je to samo zdej taka razlika v terminu. js sm bla do zdej vedno naročena na 5 tednov, zdej naslednjič sm naročena v 30. tednu, pol pa naj bi blo bl pogosto, sicer pa oni že vejo kaj delajo ane user posted image user posted image Nč ni narobe, sm me smo tko nestrpne da bi usak dan šle h G sm da bi vidle naše pikice in da je z njimi use uredu.

user posted image user posted image user posted image za use preglede user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu pinakolada)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
14.12.2009 11:33:20   
3Sonček3
Pa še seznamček upam da se še kera javi, da ga mal podaljšamo.

user posted image

1.3.2010
W.W.             88 cm
2.3.2010
rožca26       104 cm
3.3.2010
Tjasa27         90 cm
4.3.2010
7lina7          107 cm
7.3.2010
vekybel        125 cm
8.3.2010
zoey               99 cm
lucika            119 cm
12.3.2010
lakaya            83 cm
15.3.2010
lunka1          104 cm
Jassika         107 cm

18.3.2010
Pikapolonica80   89 cm
21.3.2010
ursa_p            97 cm
malicki             97 cm

24.3.2010
zvezdici           89 cm
26.3.2010
3sonček3        93 cm
27.3.2010

strumf           100 cm
29.3.2010
lenčy               95 cm
30.3.2010
pinakolada      168 cm

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
14.12.2009 11:37:16   
lucika
sonček, jaz pa imam mal drugačen predlog zate..
mogoče sem nora, ampak...
jaz sem človek brez predsodkov do rabljenih stvari. in dam raje za nekaj rabljenega ,a kvalitetnega, isto denarja kot za nov klump.
sem kupila maxi cosi lopinico za 60 eur, ok, če bi iskala, bi našla še ceneje. je kot nova, ker je imela skoz prevleko gor...voziček sem pri prvem kupila nov, preko ebaya, je bil cca 60% cenej kot pri nas. in bo dober še za drugega. pravzaprav, super bo, ker mu nič ne fali. malo se je barva splajhala, to je pa tudi vse...
ne rabiš met lupinice v kompletu z vozičkom, zakaj le?
veš koliko mamic je povsod, ki imajo take voze, ki jih mi samo sanjamo, za rezervo v sakem avtu, pa še pri kaki babici, pa še take, ki si jih mi težko kupimo...bla bla...veliko je tudi takih, ki si kupi kaj finega, pol pa vidi kaj še boljšega, pa prvega prodaja... moreš vedet, da taka, ki ima tri vozeke, nobenega ne uniči. če je kvaliteten voz, se itak ne da kr tako uničit in lahko kupiš za nižjo ceno kot enega v leclercu...
jaz to tako gledam...najdeš eno "žrtev", ki se že na daleč vidi, da ima veliko denarja..od take je super kupovat. če ima otrok naprimer 12 kavbojk v številki 74, kolk so lahko uničene? nič, ker so praktično nove. al pa 10 parov čevljev v eni številki...no, jaz to gledam tako, do sedaj se še nisem nasrala, vedno sem fino kupila. nazadnje sem malemu od ene vzela merell copate, nove, za 17 eurov; lahko bi pa šla v trgovimno po čist nove, ful pomembno da so iz police, a kluimp.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
14.12.2009 11:38:47   
lucika
pinakolada, a si ti sigurna, da imaš 168 obseg trebuha? al je to dojenčkov, pa v milimetrih? ker ne vem, če naš obseg kam v materinsko vpisujejo, niti me merili niso nikoli...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
14.12.2009 11:39:59   
3Sonček3
Ja lucika tut js gledam rabljene stvari, zakaj pa ne, sm mi ni blo nč ušeč do zdej, to z ebay-om pa nism še pomislna, bom šla kr prec pošnofat če majo kej zame user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
14.12.2009 11:53:35   
Zvezdici
Jaz tudi ravno sedaj, ko sem preletela seznamček, pa zagledam pri pinakoladi 168 cm. Hmm..

Mene tudi do sedaj niso še to nič merili. Oziroma izmerila mi je samo višino maternice. To pa je zapisala v materinsko.

Snegec, pa še kar pada user posted image . Ko mi vsaj na faks ne bi bilo treba, heh.
Pa še tisti mrzli sedeži na avtobusih. Brrr.. Jamram.. moram malo user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
14.12.2009 12:20:49   
lucika
zdaj ko je sneg in je -2 zunaj, a je že pravi trenutek, da dam kuhat moje zaprane pleničke in jih ven obesim? a pol ko zmrznejo, jih daš posušit, ali jih je treba dat ponovno prat? katera že tole obvlada, sonček ti?
hehe, spet me grabi!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
14.12.2009 12:33:52   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

pikapolonica80 user posted image user posted image user posted image za pregled in user posted image ta zoprna sestra k neve kaj govori user posted image . Drgač pa super za MV da je tko lepo doug. Pregled na 6 tednov user posted image js vrjamm da je to samo zdej taka razlika v terminu. js sm bla do zdej vedno naročena na 5 tednov, zdej naslednjič sm naročena v 30. tednu, pol pa naj bi blo bl pogosto, sicer pa oni že vejo kaj delajo ane user posted image user posted image Nč ni narobe, sm me smo tko nestrpne da bi usak dan šle h G sm da bi vidle naše pikice in da je z njimi use uredu. 

jaz bom pa takrat že skoraj polnih 33. tednov user posted image , k grejo ene že rodit. Ne vem no, ful čudno. Nekje sem brala da naj bi bilo tako da po 28 .tednu na 14 dni in potem zadnji mesec vsak teden. No ja kakorkoli, sam da bo do takrat vse vredu ne.

Ni mi tud nč rekla glede štetja gibov. Sej mislm da ste enkrat že pisale o tem, od kdaj naprej naj bi se štelo?

Kar se tiče maxi-cosi ja in isofix-a bom pa tud jaz probala dobit rabljeno kje. Ker se mi pa zdi že čist tu mač, isofix dražji od sedeža pa še dva rabiva user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
14.12.2009 12:35:50   
Pikapolonica80
Aja pa še glede obsegov, najboljše da se zraven napiše še datum merjenja, ker drugače se težko primerjamo, ker včasih je že v enem tednu velika razlika, k tolk rastejo naši pikci in pikiceuser posted image .

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
14.12.2009 12:51:41   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

zdaj ko je sneg in je -2 zunaj, a je že pravi trenutek, da dam kuhat moje zaprane pleničke in jih ven obesim? a pol ko zmrznejo, jih daš posušit, ali jih je treba dat ponovno prat? katera že tole obvlada, sonček ti?
hehe, spet me grabi!

Pol jih samo posušiš ja.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
14.12.2009 12:54:45   
lucika
naj gre vse v tri krasne nooooooo,......sem izkopala nekje en božični cd, zdaj pa tule silvestrski poljub poslušam, pa solze mi ravno tečejo. ma, kaj šele bo, a se bom zdaj cel december cmerla????

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
14.12.2009 12:58:55   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

naj gre vse v tri krasne nooooooo,......sem izkopala nekje en božični cd, zdaj pa tule silvestrski poljub poslušam, pa solze mi ravno tečejo. ma, kaj šele bo, a se bom zdaj cel december cmerla????

Nč hudga, hormončki pač. Tut js velik več jokam kt prej usak film me gane do solz pa ni nč posebnega user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
14.12.2009 14:08:40   
Anonimen
Daaanuser posted image .
Pri nas malo mede, ampak ni take panike. Za dans sem zaključila z službo, zdej se bom pa spet na voščilnice spravila. Jih imam še ene 10 za naredit, tako, da moram kar pohitet. V sredo imam pregled in to po 5 tednih, tako, da komaj čakam, če bom videla našegauser posted image . Me pa kar malo skrbi ko bom mogla stopiti na vago, ker sem v teh 5 tednih dobila gor 6 kiluser posted image . Dejte men povedat a je to normalno, da se isto prehranjuješ kot prej, v bistvu se še bolj pazim pri hrani, vsak dan grem za eno uro na sprehod in zvečer še za 30 min. na orbitrek, pa je teža tolk narastla?! Pa nebi rekla ko bi bila suhica, imam pa že od prej več kiluser posted image .
No, važno je sicer najbolj, da naš user posted image nabija ko pri norcih. Včeraj sem mislila, da bo kr ven ušel iz trebuha, me je kar sem pa tja premetavalo, tolk je brcaluser posted image . Drugače, je pa meni tudi konkretno zrastel trebušček, tako, da me je ponoči začel ovirati. Ko spim na levem boku mi noga tako hitro zaspi, potem se pa začne projekt "prevali se na desni bok" brez da bi te bolel križ= skoraj nemogoče. Mi je moj  rekel, da kakšna bom šele na koncu, če imam že zdej tak trebuh- Sem rekla, da mu ga komot mal odstopimuser posted image
V soboto sva končno kupila previjalno, tako, da zdaj imam pa tudi jaz vsaj nekaj zauser posted image . Kar nekaj me je prijelo in sem nagnala tako paniko, ker nič še nimava, da so me vsi samo čudno gledali. A je to tolk čudno, če hočeš imeti 3 mesece pred rokom vsaj malo stvari naštimanih?

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2014
14.12.2009 14:45:12   
vekybel
Ojla user posted image , a ste ve tudi vesela snega? Jz zeeeelllloooooooo, wua......
Kaj počnete lepega?
Kaj kuhate danes?
Jz sem naredila juho iz jajčk, kislo zelje, polento in klobase.

Navijam za današnje preglede user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
14.12.2009 14:56:28   
vekybel
3sonček3 jz sem vlogo oddala točno 14 dni nazaj, se pravi 1.12.
A si ta voziček gledala prav v trgovini od leclerca ali v kaki drugi tam? Kaka pa je cena?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
14.12.2009 15:25:53   
Anonimen
Sara, kako sta pa kej drgač z Živo? A se je zdej kej pomirila, al jo še vedno zobki dajejo?

Zgoraj ji rinejo ven 3 pa 4 in je tečna kouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . MAžem ji dlesni s calgelom in ji zgleda kar pomaga.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2017
14.12.2009 15:32:17   
ursa_p
Cau!

Midva z Galom sva vceraj spekla ene fantasticne jogurtove miske ... njami ... res so bile dobre. :D

Obseg trebuhov ... pikapolonica je predlagala, da se zraven datum napise ... jaz mislim, da je bolje napisat teden v katerem ste, ker smo tudi po datumu lahko kar cel mesec narazen.

Maxi Cosi lupinica ... danes jo imate na BC v akciji - samo spletni nakup:
http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=176343

Tole bi bilo zaenkrat vse, ker sibam iz sluzbe ... je tako fino, ker pada sneg :D

Lp, Ursa

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
14.12.2009 15:36:17   
Anonimen
No jst sem iz pregleda. Vse je bp. Naslednji pregled imam čez 4 tedne. Januarja je rekel, da nej grem na socialno urejat paket, ni pa mi dal nobenih papirjev, ker jih ni več.
No čez 4 tedne bom pa že polnih 32 tednih in verjetno bo to zadnji UZ pol pa samo ctgeji pol pa samo še rodit!!!!

V bistvu komaj čakam, da grem rodit in mi je čisto vseeno tudi če grem naravno.user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2019
14.12.2009 16:15:22   
sandrica23
Lep zasneženi in mrzli dan!
Tudi jaz se javljam iz pregleda, ki sem ga imela zjutraj. Vse je vredu, še enkrat mi je delala morfologijo,ker nazadnje ni videla obrazeka,danes pa je vidla in je vse ok. Mi je mislila slikico dat,pa je preveliki da bi ga na celo dobla user posted image .
Mi ga je pa pokazala,sem videla nosek pa usnice oz.videla sem cel obraz in se kr malo zalubla user posted image Pa bradica presekana se vidi,ko jo imata Lan in mojuser posted image ...tak da je blo full fajn dans.
Dala sem še kri da še enkrat pregledajo RHD.
28.11.09. grem po inekcijo,11.1.2010 pa imam naslednji pregled.Zredila sem se za 10kg,obseg trebuha pa imam 102cm.

Tak to bo to!
Lep dan še naprej pa se še kaj tipkamouser posted image Gremo se kepaaaaaaaaaaaaatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
14.12.2009 16:19:12   
vekybel
Tudi meni je rekel G da kr grem z materinsko na CSD in tam uredim vse sama.
Zdej bom najprej si spremenila stalni naslov in novo osebno si bom dala v petek delat in potem ko dobim osebno si grem kar rihtat papirje takoj, verjetno že konec tega meseca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
14.12.2009 16:20:55   
vekybel
čestitke za dobro opravljene preglede punce, bravooooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
14.12.2009 16:47:54   
plamen
Ojla punce!

Čestitke user posted image vsem za preglede, tiste neprijazne sestre pa kar zanemarimo, že nimajo pošlihtano, koke. Vsaj ene.

Mene moj buši nič ne ovira, počutim se super, energy na full tako psihično kot fizično. Moj user posted image zgleda dobro pazi name, sicer pa je tudi sam na full, ker to je stalno akcija, vmes mal miru, drugače ga je pa po celem bušiju polno. Mal težje se edino obujem, pa nogavice gor spravim. Zadnje britje je bilo še solidno, kaj bo pa naprej, hmmm, verjetno zabavno, bo še kje kaj štrlelouser posted image

Danes sem imela test sladkorne. In res dajo pri nas cedevito notr in je bilo dobro za piti, edino količinsko malo preveč. Je rekla da me pokliče če no kej, upam da tega klica ne bo, itak pa imam jutri pregled in vam poročam.

Po tej MF se mi zdi da čas leti astronomsko hitro. Prej sem komi čakala, da bom šla kaj v nabavo, zdaj pa me kar ne vleče. Bom šla 1x in v šusu nabavila vse, k bo sobica, da bom lahko notri pospravila. Včeraj mi je prijateljica povedala da je user posted image , čakata poleti. Super, bo imel naš sonček družbo.

Bodite lepo punce, uživajte v snegcu, ko bo ta skopnel in bo travica pokukala, bomo pa že čisto pri koncuuser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
14.12.2009 17:15:05   
rožca26
Sara in sandrica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešne preglede. Da bi bilo še naprej tako in zelo pohvalno, da sta se zgledovali po pikapolonici80 user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
14.12.2009 17:20:18   
rožca26
Drgač pa jest sm kr utrujena user posted image  Se mi zdi, da mam trebuh težak k cent. Komaj čakam, da moj iz šihta pride, ker me dons res vse boli. (ah, spet tarnam user posted image )

Pa prej me je oče klical, da bi šla njegovo hišo pogledat, če bodo kej vlomil, pa prjav, da je mojo sestro vprašal, če bi kr bajto merkala user posted image  Obup kaj se nekateri spomnijo user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?