|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
12.12.2009 19:51:13   
Zvezdici
Mogoče, pa res.
Konec koncev je res veseli december.
Jaz tudi upam, da bo kmalu malo več spet časa za naš čvek.

Drugače pa punce naše!
Jaz sem se spomnila, da nobena potem ni več svojega bušija slikala. Zdaj bi bil že čas, da bi mogoče malo osvežile slikce, hehe. Glede na to, da je minilo že kar nekaj časa. Moj je tudi kar lepo zrasel.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
12.12.2009 19:55:16   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Mogoče, pa res.
Konec koncev je res veseli december.
Jaz tudi upam, da bo kmalu malo več spet časa za naš čvek.

Drugače pa punce naše!
Jaz sem se spomnila, da nobena potem ni več svojega bušija slikala. Zdaj bi bil že čas, da bi mogoče malo osvežile slikce, hehe. Glede na to, da je minilo že kar nekaj časa. Moj je tudi kar lepo zrasel.

Ja nekam malo nas je pokazalo svoje bušije. Joj ne bi kazala mojega bušija, ker me je razturalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa še tri mesece imam do konca, madonca mislim, da se bom do bolnice valjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
12.12.2009 20:03:58   
Zvezdici
Hahha branka!
Jaz, pa kljub temu, da mi je končno malo bolj zrasel je še vedno bolj majhen. Pa že s tem imam kup problemov user posted image .
Vezalke na čevljih so hmm.. no ja težko opravilo. Da o obvlačenju nogavic ne govorim. user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
12.12.2009 20:09:57   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Hahha branka!
Jaz, pa kljub temu, da mi je končno malo bolj zrasel je še vedno bolj majhen. Pa že s tem imam kup problemov user posted image .
Vezalke na čevljih so hmm.. no ja težko opravilo. Da o obvlačenju nogavic ne govorim. user posted image

Ja pa obračanje v postelji, noben položaj več ne paše, tako rada bi spala na trebuhu.user posted image user posted image user posted image
Ma bomo potrpele še malo, pa bodo naše bibe zraven nas me pa bomo spet po starem.
Jaz komaj čakam, da rodim.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
12.12.2009 20:18:49   
lenčy
trebuščki hitro rastejouser posted image moj je za 5 cm večji v obsegu kot takrat, ko smo se merileuser posted image

hja točno, peciva pa piškote je treba pečt... sicer pa komaj čakam, da jih spečem in jih potem okrasimuser posted image

zvezdici te razumem pri štumfkih, tudi meni ni lušnouser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
12.12.2009 20:19:12   
branka28
ravnokar sem videla, da na Fb, da je naša Čmrlika v porodnišnici- ne ne bo še rodila, pravi samo, da upa da ni nove gripe staknila.user posted image user posted image user posted image

Čmrlika držimo pesti, da se bo vse uredilo!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
12.12.2009 20:21:56   
Zvezdici
branka - jaz tudi že komaj čakam!
Joj držim pestke za čmrliko user posted image , ter da ni nič resnega user posted image .

lency- user posted image pridni raste. Bo res treba malo update-at

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
12.12.2009 22:43:09   
lucika
danes je pa res pravo zatišje tukaj gor...

ste gledale na t&l oddajo. je ženska rodila dvojčke, v vc, sploh ni vedela da je noseča...jaz bi tudi, tega enega ,da bi kr ven padel:)))) no, čez kaskšna dva meseca.

kaj pa je s čmrliko=? a je gripo dobila?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
13.12.2009 8:31:50   
pinakolada
Živjo punce,

jaz se ponovno javljam in sporočam, da sem imela 4.12.2009 morfologijo in da je vse zaenkrat ok user posted image . Komaj čakam, da tale naš mali piščanček pride na svet. Ker sem bila zelo firbčna, sem vprašala ginekologa ali se vidi spol in se seveda je.

Dobila bova punčko user posted image user posted image   (ime pa ji bo Neja). Od začetka nosečnosti pa do sedaj sem se zredila cca. 7,5 kg (ampak samo v trebuh). Drugače pa mi je napisal v materinsko knjižico obseg trebuha 168. Rodila pa bom v porodnišnici Ljubljana (saj mi je najbližje, ker živim v Grosuplju).

Ali je katera že kaj kupovala vozičke? No, jaz sem ga kar kupila pred nekaj dnevi, saj je do novega leta kar precej znižan v BC. Je pa zlo fajn voziček in zelo funkcionalen. Nebi sicer tako hitela, vendar se mi zdi bolje plačat 500 € kot pa 700 €.

Punce, kje pa se ponavadi dobite na pijači (morda ste že kje zapisale, vendar je res malo preveč, da bi uspela vse prebrat....).

lp

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
13.12.2009 8:45:19   
Jessy
Je že kaj novičk od Čmrlike??? Čmrlika, drži se!!!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu pinakolada)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
13.12.2009 8:57:28   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

ste gledale na t&l oddajo. je ženska rodila dvojčke, v vc, sploh ni vedela da je noseča...

Lucika, tudi jaz sem gledala. Sicer sem začetek malce zamudila, ker sem ravno Nejo spravljala spat, sem pa videla od tam naprej, ko je prvega rodila na WC-ju. Pišuka, ne moreš verjet, da ima lahko dvojčka v trebuhu, pa ne ve, da je noseča. Pa mislim, da so rekli, da sta obe punčki tehtali čez 2000 g. Al pa fotka, ko sej bila v 5. mesecu??? Nobenega trebuha nikjer!?!? Joj, joj...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
13.12.2009 10:22:51   
Zvezdici
pinakolada - čestitke za user posted image  user posted image

jessy in lucika - kolikor je napisala na FB se mi zdi, da ni nič potrjeno. Je pa še v porodnišnici. Bom kopirala, kar je nazadnje napisala na FB:

bruhala ,driskala, okrog padla od slabosti.,. Pri dež na urgenci so se me na hitro rešli,poslali v porodnišnico. No tu pa tak ko treba. Lepo skrbijo za mene,pa ves da so me takoj poslali na sprejem. Sem še vročino in glavobol fasala. Tak da čakajo kaj bo naprej.

Napisala, pa je tudi, da je bila sprejeta včeraj zjutraj.

Upam, da bo lahko čimprej šla domov, ter da bo vse ok!

Pri meni, pa se je pojavil nov problem. Oziroma ga opažam že kar nekaj časa vendar sem danes spet opazila. In sicer, da imam svežo kri v blatu. Ima katera podobne probleme? Jaz upam, da so samo hemoroidi. Sem, pa svežo kri opazila že kar nekajkrat v roku 2 mesecev.
Bi bilo vseeno dobro iti k zdravniku?

Joj joj.. se prav sprašujem, kaj vse me še čaka. Vsakič pride nekaj novega, da me prestraši user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
13.12.2009 11:03:44   
Jessy
Zvezdici, hvala za informacije o Čmrliki! Upam, da bo test pokazal, da nima gripe!!! Pozdravi jo, če imaš to možnost in ji povej, da mislimo nanjo!

Sama še nisem imela sveže krvi v blatu, niti hemeroidov, tako da nimam pojma, če je to vredu ali ne. Prej bi rekla, da kri ni nič dobrega. Ne vem no! Daj, pokliči v ZD, tam bodo bolj vedeli, kot me!!! Srčno upam, da ni nič hudega!!! 

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
13.12.2009 11:03:54   
lunka1
zvezdici, za vsakršno kri v blatu moraš takoj k zdravniku!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
13.12.2009 11:04:03   
tia78
Jutrooo, no je že kar dan :)
Imate snegeca? V Kranju je zgleda po polnoči začel padat, zdaj pa tko na izi naletava :)

Sicer sem že od sedmih pokonci, pa mi je šele zdaj ratalo na rr pridet. Malo sem raziskovala kaj vse bo potrebno urediti prihodnji mesec na CSDju, ampak ni panike.

Za krče v nogah predlagam od Sensilab-a Magnezij z okusom pomaranče, isto kot bi pil cedevito. Prej sem imela ene **** pa mi niso pomagale, te uporabljam 1 mesec in končno lahko spim in se ne zbujam z groznimi bolečinami. Vzamem pa vsake 3 dni eno, ker mi je zgleda dovolj. Kupila sem jih v lekarni 2X20 tablet = 5,05 Eur.

To bo zaenkrat vse z moje strani :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
13.12.2009 11:28:43   
ursa_p
Dobro jutro!

Jaz pa opazam, da mi je vedno bolj prijetno in da se mi zdi, da me trebuh nic ne ovira ... vsaj pri hoji ... seveda me precej ovira pri obuvanju cevljev ali pri obracanju v postelji, ampak drugace mi je pa super ... sedim za racunalnikom, kot da nimam trebuha. user posted image  Moj trebuh je ze precej veli, jaz pa se res odlicno pocutim. Nobenih tezav, krcev tudi naceloma ni vec, edino zdravje me malo heca - kasljam in me zelo boli grlo - upam, da bo kmalu ok. Sem pa poskusila Angal S, ampak me po njem tako strasno pece zgaga. user posted image

Prenosna posteljica ... danes jo imate znizano na BC, tiste, ki jo boste kupovale:
http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=191853
Nam je prisla super prav na vseh pocitnicah, na zacetku pa tudi doma, da je cez dan spal v dnevni sobi - smo imeli pa dvignjeno dno, da je bilo dvigovanje in polaganje v posteljico precej lazje.

W.W ... pranje cunj ... midva sva pri Galu prala posebaj, ampak samo zato, ker je bilo na najinih cunjah precej dlak od psov, sploh na trenirkah, tako da smo vsaj na zacetku prali posebej.

Cmrlika ... a kdo ve ce je kaj novega (Zvezdica ... a to kar si napisala so novice od vceraj ali od danes?)? Drzim pesti, da nima gripe.

Pinakolada ... Ljubljancanke se dobivamo v Zvezdi v BTC-ju (nasproti Merkurja oz. zraven Mega Factory Outlet-a).

PS: Sem se ze par dni spravljala brat, pa niti nisem pogledala kolk strani ste napisale, ampak sem bila prav presenecena, ker sem vas danes tako hitro prebrala. user posted image  Sta moja dva na drsanju in imam cas.

Toliko od mene ... moram se kaj pospravit.

Lep dan .... upam, da bo kmalu kej velik snega. user posted image

Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 13.12.2009 11:29:49 >

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
13.12.2009 13:23:45   
sanip
No en lep pozdravček. Po dolgem času sem spet prišla mal pogledat o čem debatirate...no najprej HVALA za lepe želje! Sej bi vas povabla na tortico pa je še isti dan šla, je bla baje tolk dobra...hihiuser posted image user posted image
No evo jest sem kr v redu, komej čakam da grem že rodit ker se komej še premikam, mislm sem kot kakšna stara mama. Se mi moj včasih kr mal smeje pa prav da se v pojstli obračam kot želva...Ampak sej bomo zdržali!user posted image user posted image user posted image
No sem pa kr mal žalostna, moj ati je že en teden v bolnici, je full bogi, mi je kr mal hudo, tko da grem dones mal ga pogledat, se kr izogibam bolnic...pa unučka  tolk pogreša ga ni še 8 dni vidu, prav da se mu kr mal trga že!user posted image  Sam držimo pesti da bo vse v redu.

No punce lepo se imejte pa iskoristite še malo vikenda kar ga je ostalo.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
13.12.2009 14:04:50   
vekybel
Pozdravljene!

Da vam najprej zaželim lepo nedeljo.
Mene ni bilo neki časa, ker imamo delo doma in pripravljamo prostor za kuhinjo in mislim da nam bo ratalo vse skupaj dokončati do božiča.
Pri nas je pa snegec padal od jutra in zdej ponehal.

sanip vse najboljše tudi z moje strani user posted image

krči pijte dosti mleka punce! Kadar nastopi pomanjkanje kalcija se pojavijo krči in zato je dobro piti mleko vsak dan 2dc vsaj. Jz ga pijem ker ga imam rada in vam povem da nimam krčev.

trebušček tudi mene ovira, še najbolj zvečer mi je nekako nelagodno z njim.

w.w. jz zaenkrat perem posebej in imam tekoči prašek za dojenčke "bebe", ki sem ga kupila v Trstu in ne dajem mehčalca zraven ker ni potrebno, sam prašek lepo diši.

3sonček3 da ti javim kaj so rekli tašči na CSD: dala je prošnjo za 3 mesece pa ji bodo baje dali samo enkratno pomoč in to šele januarja. Pravijo da je toliko prošenj in zato ji ne bodo dali za več mesecev ampak samo enkratno.Tako da vseeno neki bo. Jz pa nisem še nič dobila.

zvezdici tudi jz sem opazila kri med blatom in to malo ne dosti in mislim tudi da so hemeroidi. Tako da nič skrbet nisi edina in čim manj veš boljše je. Če pa bi se zgodilo da imaš veliko krvi potem pa šibaj k zdravniku.

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
13.12.2009 14:06:55   
vekybel
sanip držimo pesti za očeta in da se vse uredi kakor je treba. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
13.12.2009 15:00:48   
W.W.
Dan user posted image

Jaz sem tud tako super, da zdaj prav uživam v nosečnosti. Samo na čase me mali malo premočno brca. user posted image Tudi spim dobro, vstajam in obračam se brez težav, ...

Tudi z obuvanjem nimam nekih težav, malo težav pa sem imela včeraj s striženjem nohtov na nogah. Uglavnem sem ravno te dni razmišljala, da mi je kak mesec že prav fletno, čeprav mi tudi prej ni bilo hudega. user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
13.12.2009 15:02:49   
Anonimen
3sonček3 da ti javim kaj so rekli tašči na CSD: dala je prošnjo za 3 mesece pa ji bodo baje dali samo enkratno pomoč in to šele januarja. Pravijo da je toliko prošenj in zato ji ne bodo dali za več mesecev ampak samo enkratno.Tako da vseeno neki bo. Jz pa nisem še nič dobila.

Mah katastrofaaa!!! Čedalje bolj vidim, da je tudi naš CSD v SBju totalno v pizdi. Lepo ali grdo povedan ampak žalostno, da tudi to ne znajo tako rešit kakor bi mogli.
Pol pa pravijo, da se trudijo, ma ja - važno, da imajo gnar za tiste, ki te pomoči sploh ne rabijo. Teh je v naši občini baje 3/4 lažnih - ne naredijo pa ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
13.12.2009 15:28:21   
W.W.
Mogoče bo kateri zanimivo:

O novi gripi, še z druge strani - dr. Baylock, nevrokirurg. Intervjuja ga dr. Mercola.

(copy- paste - ni na mojem zelniku zraslo - je pa morda zanimiva protiutež medijsemu zastraševanju!)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Priporočam ogled video posnetka v 4 delih, kjer dr. Russell L. Blaylock (ki je sedaj v pokoju in opravlja samo še raziskovalno delo) razloži, kako je z novo gripo in novim cepivom v resnici: Spodaj povzemam nekaj pomembnejših informacij iz intervjuja:

Prvi del: http://www.youtube.com/watch?v=--nWrqIspnQ
Tretji del: http://www.youtube.com/watch?v=ktcoJW6mj1U&feature=related
Drugi del: http://www.youtube.com/watch?v=nnaiubVJv8E&NR=1
Četrti del: http://www.youtube.com/watch?v=w5E2N4pliXs&feature=related

1. Nova gripa je v bistvu zelo blaga, po nobeni lastnosti niti približno ni tako huda kot navadna gripa v preteklih letih.

2. Smrtnost je nizka v primerjavi z navadno gripo, tako pri odraslih kakor pri otrocih. Tudi nalezljivost je manjša kot pri običajni gripi.

3. Stopnja hospitalizacije je izjemno nizka - skratka, nikjer nobenega razloga za paniko.

4. 51 znanstvenih študij je zelo jasno pokazalo, da otroci, mlajši od dveh let, s cepljenjem proti gripi ne pridobijo popolnoma nobene zaščite.

5. 30-letna študija cepljenj odraslih proti gripi je tudi pokazala, da cepljenje absolutno NE zmanjša števila hospitalizacij in tudi ne umrljivosti od gripe - treba se je torej vprašati, ZAKAJ PROMOVIRAJO VAKCINE?

6. Po drugi strani pa so cepiva kontaminirana z drugimi virusi, delci mikroplazme, strupenimi dodatki in konzervansi itd. Virologi se tega dobro zavedajo in za zaprtimi vrati burno diskutirajo o tem, ne dopustijo pa, da bi ti podatki prodrli v laično javnost. Kajti če bi ljudje vedeli, da cepiva povzročajo hude bolezni kot so obolenja možganov, rak itd. TUDI ŠE 20 LET PO CEPLJENJU, pač ne bi tako hiteli po cepivo!

7. Ljudje imajo zmotne predstave, da se v sterilni viali cepiva skriva rešitev - in da je ta rešitev varna. V resnici pa viala vsebuje strupene snovi . in se zato močno odsvetuje, tudi če bi bilo cepivo učinkovito.

8. Tako zdaj vemo, da vakcina proti otroški paralizi tudi še zdaj, po treh ali štirih generacijah povzroča možganske tumorje. Zdravniki to vedo, pred pacienti pa se to prikriva.

9. Javnost tudi ni seznanjena, da obstaja v cepivih na kupe t.i. prikritih virusov, ki jih je težko prepoznati in izolirati. Ti povzročajo vrsto hudih degenerativnih možganskih obolenj. Pojav teh obolenj je v zadnjih 20 letih dobesedno eksplodiral! Prav tako avtoimunske bolezni, kot so astma, diabetes tipa 1 itd., vse pa je posledica cepljenj.

10. Poleg samih virusov so zelo zaskrbljujoči tudi adjuvansi, kakršen je skvalen. Ta ima za posledico izbruh drugih avtoimunskih bolezni - lupes, multipla skleroza, revmatoidni artritis. To so potrdile tudi številne študije na živalih.

11. Ta najnovejša cepiva so odobrili po hitrem postopku, ne da bi uporabili običajen pristop k preizkušanju varnosti in učinkovitosti (ki že itak ni posebno zanesljiv).

12. Vsi nam zagotavljajo, da so bile opravljene študije o varnosti vakcin, ne povedo pa tega, da so bile te študije opravljene na različici cepiv BREZ ADJUVANSOV, medtem ko ljudi pa cepijo z različico, ki adjuvanse vsebuje.

13. Dr. Blaylock zato napoveduje še precej več smrti zaradi cepljenja kot kdaj prej ter pojavov Guillain-Barrejeve paralize (http://slowwwenia.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=40406), medtem ko nosečnice izpostavljajo plod nevarnosti shizofrenije in avtizma. Velika je tudi nevarnost še za druge nevrološke bolezni. Ker dojenčki dobijo še druga cepiva, od katerih nekatera zatrejo delovanje imunskega sistema (n.pr <http://n.pr/> . MMR), to pri njih poveča tveganje za smrt.

14. Cepivo torej ne le da ni učinkovito, ampak ima še nevarne stranske učinke.

15. Napovedi o visokem odstotku smrtnosti, če se ne cepimo, so čiste blodnje in niso osnovane prav na nobenem znanstvenem dejstvu.

16. Dr. Blaylock je preveril vse znanstvene študije, ki obstajajo o skvalenu: le tri študije trdijo, da je varen. Prvo je objavil Novartis, ki skvalen v svojem cepivu uporablja, drugo je objavil Tyronne, ki skvalen izdeluje, tretjo pa ameriško Ministrstvo za obrambo. VSE ostale študije (se pravi, vse tiste, ki so bile neodvisne), so potrdile nevarnost skvalena in dejstvo, da povzroča hude avtoimunske bolezni.

17. Gre torej za ostudno, načrtovano pobijanje ljudi, zlasti pa imunsko ogroženih - se pravi otrok, starostnikov, nosečnic in bolnih ljudi.

18. Izdelovalci se izgovarjajo, da se skvalen nahaja v kozmetiki in mnogih živilih, ter da zato ni nevaren. Toda velika razlika je med tem in pa med vbrizgavanjem sintetičnega skvalena v mišico. Tak način ustvarjanja >imunosti< je nenaraven - posledica je možgansko vnetje, izgub spomina, izguba koordinacije gibov . To se lahko pojavi mnoga leta pozneje. To je v znanstveni literaturi odlično dokumentirano, a zagovorniki cepiv si še kar zakrivajo oči.

19. Poleg adjuvansov vsebujejo cepiva tudi živo srebro. Slednje pa že tudi v najmanjših koncentracijah poškoduje možgane. Tam se kopiči in ostane v možganih desetletja, pogosto tudi do konca življenja.

20. Cepiva vsebujejo tudi aluminij - prav tako strup za možgane. Tudi aluminij se v možganih kopiči, povzroča pa vnetja, alzheimerjevo, parkinsonovo in lou-gehrigovo bolezen.

21. ALS oz. amiotrofična lateralna skleroza je napredujoča bolezen motoričnih (gibalnih) živčnih celic v možganski skorji. Pojav ALS se je pri ameriških vojakih po cepljenju povečal za 200 %.

22. Če sta živo srebro in aluminij prisotna hkrati, škodljivo delovanje drug drugega še potencirata!

23. V ZDA oblasti trdijo, da bo zaradi nove gripe umrlo nad 90.000 ljudi. To pa je popolna laž. Za navadno gripo tam letno umre ca. 1500 ljudi, nova gripa pa je, kot povedano že na začetku, milejša od običajne.

24. Ljudje, ki živijo in se prehranjujejo zdravo ter skrbijo za svoj imunski sistem, niso praktično v nobeni nevarnosti, da bi zboleli za novo gripo (ali staro gripo).

NASVET DR. BLAYLOCKA: Če ste se zaradi pritiska v službi prisiljeni cepiti, lahko blokirate sistemske reakcije, če takoj po injekciji pritisnete na mesto vboda zelo hladno krpo, še bolje pa oblogo z ledom. Nadaljujte z oblogami par dni. To omili tudi reakcije možganov (ker smo preprečili sistemsko reakcijo). Še zlasti s tem pomagamo otrokom (pri vsakem cepljenju, ne le pri tem). Pomaga tudi jemanje turmerika ali kurkume, kvercetina in vitamina D, v kombinaciji z ribjim oljem (in še z malo olivnega olja, zaradi boljše absorbcije). Otroci potrebujejo 2.000 IU vitamina D na dan, odrasli pa 5.000 do 10.000 IU. Ta mešanica ne le ublaži pretirane reakcije na virus (citokinske nevihte, več o tem preberite tule: http://www.jana.si/aktualno/vroca-tema/Nova-gripa-ubija-tudi-mlade-in-zdrave.html), ampak tudi pomaga tvoriti snovi, ki pobijajo viruse, bakterije, glivice itd. Pomaga tudi jemanje multivitamina, zlasti pri starejših. Z dobrim multivitaminom se nevarnost za smrt zaradi gripe zmanjša na manj kot stotinko odstotka.

Toliko od mene in upam, da bodo tudi mediji kaj več povedali javnosti, da ne bo farmacija služila na račun ČLOVEŠKE NEVEDNOSTI IN NAIVNOSTI.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
13.12.2009 17:25:45   
testianka
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASL. PREG.(NP), KRAJ PORODA, KILE 

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image      LJ          
+5,2
user posted image sara2007,22let           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image     PTUJ
user posted image  3vid, 29 let                 (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image     LJ
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 36 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image         MB
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24 let          (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image         PO

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image        PO
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image      
user posted image  pea82                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama, 26 let  (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  lakaya                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image         PO

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 34 let               (1. user posted image )          user posted image         KR?
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )          user posted image          JE
      +6,0

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image              

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image

user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )            user posted image          LJ

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image        KR
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (1.user posted image )              user posted image        LJ       
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image  
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image           LJ

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,1user posted image )      user posted image

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let               (1.user posted image )          user posted image        LJ

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )          user posted image          LJ
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image         LJ

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )          user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                  (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image          NM   +2,0
user posted image  Tonjika, 23 let              (1.user posted image ,1user posted image )  user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )          user posted image           KR
user posted image  deily                              (2.user posted image ,1user posted image  user posted imageuser posted image

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                       (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let          ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       LJ
user posted image  Lenčy, 22 let                  (1.user posted image )           user posted image         NM

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image
user posted image  Maja.Gal, 27 let             (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image        NM
user posted image  mammamia                     (1.user posted image )             user posted image            PO

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let                (1.user posted image )           user posted image                      

SKUPAJ NAS JE 85 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 23
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 20
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 43

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

user posted image  user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urejanje dokumentacije:

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
13.12.2009 17:29:18   
testianka
Punce jest sem se mogla zbrisat iz seznama, ker se morem preselit k aprilčicam.
Čeprav slutim da bo naša pikica prikukala na svet marca .

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
13.12.2009 17:56:05   
vekybel
punce kje ste danes????   user posted image

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?