|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
10.12.2009 21:27:18   
3Sonček3
Joj je res zatišje danes tukej, upam da je tudi to zatišje pred nevihto (kot je imela rožica z Vidom) in da bomo jutri bolj aktivne, drgač pa Jassika držim pestke zate da bo use uredu in tudi jaz mislim pozitivno zate, upam da bo moja pozitivna energija prispela do tebe user posted image . Jutri pa pregled user posted image user posted image user posted image komaj čakam, da spet vidim svojo pikico. Mi je pa danes ena z verižico gledala spol in število otrok in mi je napovedala:
1. fantek
2. punčka
3. fantek user posted image ni mi jasno kako trije, kr nisem nikol mela želje met 3 otroke user posted image . Bomo vidli kaj je res od te verižice.
Lahko noč

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
10.12.2009 21:34:58   
Jessy
Lep pozdrav!

Pišuka, kako gre hitro dan naokrog. Sem šele zdaj ugotovila, da je že noč. user posted image

Danes sem bila pri osebni zdravnici na pregledu in moram ostati na bolniški še 1 teden, ker pravi, da se pri pljučnici ostane doma vsaj 3 tedne. No, za 2 dneva mi jo je uspelo pregovoriti, da mi je prej zaključila bolniško, saj mi je po službi že pošteno dolgčas. Mi je pa slišala še poke v pljučah, tako da moram res še naprej počivati.
Sva pa dali skup pluse in minuse za cepljenje proti novi gripi in sva ugotovili, da je več plusov, tako da se bom res šla cepit, vendar se lahko šele naslednji teden.

Vekybel, pravkar sva z možem sprobala varuško iz Evrospina in deluje brezhibno. Tist oddajnik, ki je pri otroku, ima tudi nežno lučko, ki jo lahko prižgeš, če ti ustreza. Sta pa oba v obliki medvedka. Spodnji del (kot hlače) je obarvan, zgornji del (trup, roke in glava) pa so prozorni. REs luštno! Sploh pa za tako ceno!

Lepo se naspite! Jaz upam, da se bom, ker sem ponoči bolj slabo spala.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
10.12.2009 22:05:52   
Jassika
Punce, hvala za tolažbo user posted image user posted image user posted image  Točno tako, od danes naprej samo počivam, pa kile gor al dol. Je možno, da sem mal pretiravala ravno s telesno aktivnostjo, prej pa cele mesece nič ker nisem smela. Ah, bo že, pozitivno mislit, pa bo vse v redu. Lahko nočko, pa user posted image user posted image user posted image  za današnje preglede in držim pestke za jutri, tiste ki še čakate, da vidite spet svoje user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
10.12.2009 22:22:27   
vekybel
....ja navijajajmo za jutrišnje preglede in seveda poročat punce user posted image user posted image user posted image

jessy: super, sam da dela, lepo jo uporabljajta. Vidiš sem bila danes tam in pozabila pogledat, joj ta user posted image  pozabljivost.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
10.12.2009 22:23:13   
Zvezdici
Da še jaz poročam z današnjega pregleda.
Vse štima. Kri voda in sladkor user posted image user posted image . Sem bila fuul vesela.
Sem kar pojamrala pri G, hehe. In sva prišle do zaključka, da sem bolj kot fizično, utrujena psihično. je bila malo začudena, ker naj bi bili tile tedni v katerem sem najlepši user posted image . No ja.. Potem sem pojamrala tudi, ker me noro boli trebuh oziroma me seveda dajejo krči, tako, da sem zdaj na magneziju in srčno upam, da bo kmalu pomagal. Me je tudi vprašala kako močno čutim brcike, in sem rekla da zelo močno. Tako, da očitno tudi to vpliva na te moje bolečine.

Potem se, opozorila, da sem bila jaz 1 mesec prezgodaj rojena, tako, da je rekla, da bova potem tudi na to usmerile pozornost, da bo dlje časa pri meni merila mat. vrat.
Poslušali smo tudi srčka. Je blo tkoo lepo slišat!!

No in, da sem pomirila svoje živce, sem ji malce pojamrala, da se mi zdi moja user posted image malo majhna.. pa je rekla, da ni in da vse štima. Pa glede trebuha je šla tudi merit.. in sva ugotovile, da daleč od tega da bi jaz imela majhen trebuh.. samo dobro ga skrivam user posted image (ne namenoma seveda). Sem bila zelo pomirjena potem.
Jaz samo komaj čakam, da se tile krči pomirijo, ter da se bom kmalu uspela spočiti.

Sem bila, pa danes malo pobarana zaradi kg. Sem 10 v +. Še dobro, da sem vmes šla malo dol, če ne bi bilo še več. Sicer sem od zadnjega pregleda šla samo 2kg gor, ampak vse skupaj je pa že 10. Tako, da moram od sedaj naprej malo bolj pazit je rekla. No upam, da mi rata. Že zaradi mene.
Upam, da sem vse napisala. Če se pa še kaj spomnim, pa jutri dopišem! user posted image

Nič.. zdaj pa šibam spat. Sem zmaaaatrana (nič novega).

Upam, da ste se ljubljančanke imele lepo na tortici. Upam, da sledi še kako srečanje! Mogoče kakšen drug dan, ker četrtki so pri meni najbolj kritični, pa vedno zatajim.

Lep večer še naprej!
Lahko noč!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
10.12.2009 22:23:28   
vekybel
Lahko in mirno noč želim vsem forumkam user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
10.12.2009 22:36:39   
Zvezdici
Sem pozabila še napisat, da imam naslednji pregled 7.1.2010

Vekybel - lahko in mirno noč tudi tebi

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 10.12.2009 22:37:30 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
11.12.2009 7:28:17   
rožca26
Dobro jutro!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image    Vstat bo treba.

Danes pa jaz prva user posted image  Le kako ne, če imamo pa budilko user posted image
Vam pošiljam kavico od čmrlike, da boste lažje začele z dnevnimi obveznostmi.

user posted image

Čmrlika - pa brez zamere user posted image  (mi je slikca tko lušna, da sm jo mogla dat še danes user posted image )

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
11.12.2009 7:38:38   
3Sonček3
Dobro jutro!
Tut js sm dns bl zgodna kr sm mogla user posted image pelat na šiht da sm avto dobila. Zdej sm pojedla en sendvič pa jagodni jogurt zraven, zakurla sm že, da bo ostalim zaspančkom toplo ko se zbudijo, zdej pa čakam da šibnem na pregled.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
11.12.2009 8:07:05   
ursa_p
Dobro jutro!

Srecanje ... kot vedno smo se imele super. Smeha polna skleda. user posted image user posted image user posted image user posted image Se nam je pa tokrat pridruzila se domzalcanka Plamen, drugace pa stalna zasedba, vendar brez Rozce. user posted image
PS: Tortice imajo se zmerej super. user posted image

Jassika ... cuvaj se! user posted image

Drugace pri meni nic posebnega ... delovno, tako da grem kej narest. user posted image

Lep dan, Ursa

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
11.12.2009 8:29:24   
3Sonček3
Eno tko lepo novičko sm zdejle prebrala...na forumu aprilčic 2010 ena pričakuje 3 bejbike user posted image user posted image user posted image . Ne morm vrjet. Zdej pa šibam hitr na pregled, da vam pridm čimprej poročat user posted image . Čau

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
11.12.2009 8:59:00   
malicki
Dobro jutro še od mene,

evo jaz se vsako jutro težje iz postelje spravim, bi še kar ležala in poležavala. Komaj čakam na praznike ko si bom privoščila, takrat imam pa dopust.

Bejbi me zadnji teden ful močno brca. Še 2 tedna nazaj me je skrbelo, zdaj pa nabija v polno. Brcike so večinoma bolj zgoraj ob strani. 
No danes imamo službeno božično zabavo, baje bomo zato lahko šli tudi malo prej domov user posted image , da se kao zrihtamo do večera. No jaz računam na to, da že kar po kosilu Zalo peljem k moji mami, pol pa grem še malo v horizontalo user posted image  Zala bo tokrat prvič prespala pri moji mami in upam da bo vse ok. user posted image  pa gre danes na Sidharto. Tako da si bova oba privoščila.

Včeraj sem Zalo peljala v mesto, je bila ful navdušena nad okrasitvijo, je že v avtu govorila samo mami glej to, pa glej to, pa ono user posted image  Jaz sem si kupila nove čeveljčke, za user posted image  pa darilo za diplomo.

Če katero zanima, v Baby centrovi reklami sem zasledila 50% in 30% znižanje pajackov in kompletkov za user posted image . Jaz grem sigurno malo pofirbcat.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
11.12.2009 10:05:32   
Jessy
Dobro jutro! user posted image

Tudi jaz spadam med zaspanke. Te dni, ko sem na bolniški, vstajam ob 11h. Danes sem prej vstala, saj sem si uro naštimala, ker sem se odločila, da bo danes lazanja in moram še bolonjsko skuhat, drugače bi pa sigurno še spala. Je moj tako priden, da zjutraj otroka spravi v vrtec in zato lahko spim.

Punce, fajn opravite na danajšnjih pregledih! Potem pa hitro poročajte!

Moj user posted image  tudi brca pri strani. Ima glavico obrnjeno dol, ritko v zrak, noge pa nazaj dol, zato me bolj spodaj, pri strani brca. V bistvu je zvit kot ena klobasa. user posted image

Se še kaj pozneje oglasim, grem kuhat, da ne zasmodim. Zadnjič sem zrezke pošteno zakurila, ko sem tukaj visela. user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
   [Brisano sporočilo]
11.12.2009 10:23:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1889
11.12.2009 11:04:16   
strumf
čav punce. sem vas že zjutraj prebrala, samo sem letela pecivo pečt. sem naredila skutino torto, samo mi je biskvit nekam čuden user posted image , za naše domače želodčke bo dober. 

drugače pa nam zvečer pridejo prijatelji, bomo kartali ali pa catan igrali (bo veselo). pa bom spekla kifelčke filane s salamo pa sirom-ko mini pice. sem dragega poslala v trgovnio,  prej je bila to moja domena, pa upam da vse sestavine najde (vprašanje kje najdem že sladko smetano?? v hladilniku user posted image ).  sem mu že napovedala, da ko pride user posted image , bo on nabavni kar se planic pa sprotnih stvari na začetku tiče. gre vsaj 1x na teden v LJ ali mimo, pa bo lahko v Mulerju nabavil planice. tako mi ženskice rečejo, da so tam najboljše. se bo počasi kar navadil user posted image user posted image .

drugače pa mi je osebna zdravnica podaljšala bolniško do 24.12. baje da je pandemska gripa potrjena na vseh šolah, tako da me bo kar doma obdržala. drugi teden bom dala še kri, da jo malo pregleda. drugače pa je rekla naj se pazim, čim manj po nakupovalnih centrih, pa čim več sprehodov v naravi. dobro da sem na vasi doma, ko mam njive, 100 m od bajte. pa še naš kuža bo vesel, ker ponavadi delava velike kroge user posted image . samo upam še na malo snega pa bo vse tipitopi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
11.12.2009 11:29:39   
zoey
Ojla!
Huh, me nek lenoritis daje. Mam spet mal krčev, ma tudi drugače se verjetno ne bi kaj dosti premikala. Ko sem pokonci, mi tk dol pritiska, da ne vem, če ne bo s čim ven pogledal user posted image , tako da sem raje kar na kavču. Pa en zob me je začel skelet, mi je zadnjič zobar rekel, da je malo načet zaradi bruhcanja user posted image , upam, da neha, ker se mi ne baše na tist stol user posted image
Štrumf - ful si pridna s peko user posted image Imam pa jaz tudi enega takega doma, jooooj, milijon vprašanj ob vsakem samostojnem šopingu. Ampak bo že splaval, a ne.
Jassika - user posted image user posted image user posted image , vse bo kul, lepo počivaj, pa bo.
Ljubljančanke - naslednjič pa upam, da bo tudi meni zneslo, včeraj sva imela šolo, sva dojila user posted image
V sredo sem imela še en pregled očesnega ozadja in imam na desnem pikčaste krvavitve, na levem pa razplasteno mrežnico, wtf ... user posted image Samo mi je rekla, da to še ni avtomatično za CR, naj se posvetujem z G. Kt da se on ful spozna na oči, al kaj user posted image Moram pa takoj po porodu na kontrolo, da bodo spremljali... Se mi zdi, da se sploh noben dr. ne upa več jasno napisat svojega mnenja, ker nočejo prevzet odgovornosti user posted image Sva se pa načakala, sem bila še včeraj čist fertik.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
11.12.2009 11:55:28   
3Sonček3
Evo mene nazaj iz pregleda, user posted image sm čakala 3 ure za tistih ubogih 5 minut pregleda.
Najprej da vas obdelam pol pa k mojemu poročanju.
malicki lepo se imej na zabavi.
Jessy držim pestke da bo dobro kosilo user posted image
strumf tut tebi user posted image za pecivo, vidm da ste danes use nekako kulinarično razpoložene, je za to kriu petek? user posted image
zoey upam da ti zaradi očk ne bo potrebno na CR in user posted image za zobek, mene je tut ponoči zagrablo, sm zutrej mislna da sm ful zatečena pa ni blo nč, samo modrostni mi vn rine pa boli dlesen ko user posted image . Ne! kot 100 user posted image user posted image

No zdej pa še moja dolžnost s pregleda:
user posted image se je že obrnu z glavico navzdol ( posledica tega je neznosna pekoča zgaga, ker je zelo aktiven s svojimi okončninami user posted image ) in me brca direkt tam kjer nebi blo treba.
Za kilce sm bla pohvaljena da je biu že čas, da sm se mal zredila, zdej sm na +5,5kg tko da moja trenutna teža znaša 63,5kg, sej nevem al čm bit vesela al žalostna kr me je kr strah tiste številke 70 kg na tehtnici user posted image .
Pritiska je blo danes 120/70 mal več kot ponavadi, ampak ni noben posvečou pretirane pozornosti na to in tako mislm da je use uredu.
Drgač je pa z bejbiko use uredu, naslednji pregled 14.1.2010,
Evo to je to! Če niste preveč zaposlene sm js za en čvekec, da bojo mele punce kej brat user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
11.12.2009 14:01:50   
plamen
Ojla,

da se še malo oglasim. Včeraj smo se res fino načvekale, lepo vas je bilo spoznati!

zoey - nate nisva pozabila, bo moj jutri ali pa v ponedeljek povprašal kako je s ceno za vaš vozek in ti javim na ZS.

brcike - jih danes čutim čisto spodaj, zadnjič pa pe me je ornk nad popkom brcal. Zdaj naj bi se počasi obrnil... čakam....user posted image

Jaz bom pa jutri kaj pekla, mam jajc celo goro, je treba porabiti. Morda spet kaki mafinčki ali pa kako drugo pecivo. S čokolado, normalnouser posted image .

zobki - jaz imam konec januarja pregled. Naj mal pogleda pa upam, da ne bo treba nič vrtati.

Prav veselim se tega vikenda, kolk bo spet luštno biti malo doma in se crkljati. Ta teden sva bila kar zasedena.

spanje - ja bi spala, predvsem, ko je treba v službo, čeprav malo potegnem, da se do 9h primajem. Je pa tako da vedno več časa porabim, da grem od doma. Vsaj ene 10 minut več kot prej. Prestave se ne ogrejejo tako hitro, ampak ko zalaufa, pol gre pa v šestouser posted image .

Lep vikend!!!!!!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
11.12.2009 14:02:21   
Jessy
3Sonček3, čestitam za dobro opravljen pregled! Sploh pa za kilce! Sem ti kar malce fovš za cifro, ki si jo dosegla! user posted image

Mi smo se že najedli lazanje. Bila je zares čudovita. Se ne spomnim, da bi mož kdaj kakšno hrano tolikokrat pohvalil, kot je danes to lazanjo. Sem mu rekla, da od zdaj naprej samo še lazanjo kuham, ker jo tako hvali.
Je pa res, da je nisem naredila že 5 let, zato je pa najbrž še toliko bolj teknila.

Zdaj čakam še obiske. Prideta stric in teta na obisk, pa moja starša tudi. Včeraj zvečer sva z Nejo spekli še babanino pecivo. Moram pohvaliti mojo deklico, saj je vse sama naredila, edino tekočine sem ji odmerila, drugo je pa sama štela, pa banane rezala, pa kislo smetano mazala...pridna, ni kaj! Da bi le dolgo taka ostala!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
11.12.2009 14:18:21   
3Sonček3
Jessy za katero cifro si mi fouž 63,5 al +5,5? Kukr sm seznanjena in obložena z informacijami naj bi ob porodu takoj zgubile okol 5 al 6 kg tako da če tko pogledam, mi bojo ostale le še kile k jih bom od zdej naprej pridelala user posted image Drgač pa user posted image za kosilo in za tvojo pridno punčko. Js tut komaj čakam da bova z user posted image skupej pekla/i.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
11.12.2009 14:59:09   
Jessy
3Sonček3, kar za obe cifri sem ti fovš! user posted image  Jaz bi tudi take številke imela!!!! user posted image  

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
11.12.2009 15:29:06   
sneguljka1
Madonca, same kuharice user posted image Moj user posted image je pa včeraj zakuril žar samo za naju in spekel 3 super zrezke argentinske govedine za večerjo - morava izkoristit še zadnje dneve ker bova potem pol leta pri slovenskem mesu user posted image

Jaz sem pa ta teden na bolniški zarad očesa, se je kar fajn vnelo tako da ga mam komaj odprtga user posted image . Ker sem v Argentini nimam zdravstvenega zavarovanja tukaj ampak na srečo imajo dober sistem javnega zdravstva tako da me je user posted image v sredo peljal na eno očesno kliniko, kjer sva opravila v 20 minutah in sem dobila ene kapljice ki so take blage, za otroke in nosečnice, tako da mi jih na vsake 3 ure daje v oko.
Mi je všeč da majo brezplačne klinike, za ljudi ki si ne morejo privoščit zdravstvenega zavarovanja.

Sem bla pa čist obupana ker sem zaposlena v Sloveniji in logično ne morem it k zdravniku tam, da bi mi dal bolniško, tako da je moja pridna mami šla k mojemu zdravniku in mu razložila situacijo in je napisal bolniško zame (čeprav je rekel da ne bi smel brez da me vidi osebno), ampak sem ful vesela, bravo mami! user posted image Mojih prvih 5 dni bolniške v življenju!
Sicer sem pa ugotovila da bi itak raje bla zdrava pa delala kot da tu poležavam pa komaj gledam. Za razvedrilo sem si potegnila z neta audio knjigo The lost symbol od Dana Browna tako da tist zdaj poslušam na mp3-ju in mižim da je bolj znosno pa se mi oko ne solzi nonstop user posted image . Upam da se bo čez vikend kaj izboljšalo.

Lep pozdrav vsem, držite se!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
11.12.2009 15:39:31   
lorelaj*
Ja, Ljubljančanke, včeraj smo se spet fino načvekale. user posted image Prav paše vsake toliko časa udariti tak taprav nosečniški čvek.

Vikend ... jeaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sneguljka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
11.12.2009 15:58:06   
vekybel
ola, kako ste?
Kaj novega?

Jz sem bolj malo gor na netu ,ker imamo delavca doma in je dost dela. Glih da se vam javim malo.
Neko zatišje je zadnje čase tu gor.

Pa pa pa pa

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
11.12.2009 16:10:40   
rožca26
Ahoj!

No, pa da se še jest malo oglasim. Vid je ravnokar zaspal, pred tem je pojedel kosilo, pol grem pa še jest pojest, sam moram vsaj mal počakat, da se aspirin poleže user posted image
Danes imamo na jedilniku lazanjo - komaj čakam, da zagrizem vanju. Mi že fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul diši.
Moram reč, da glede na to, da nisem ravno vešča za štedilnikom, pa mi stvari, katere se spravim narest, kar ratajo user posted image user posted image user posted image

Drgač pa nč novga. Vid je vremenski - zjutraj se je zbudil ves tečen ampak se je to popravilo, ko je šel dopoldne spat (jest sem mu pri tem seveda pomagala user posted image ). Drgač je pa vmes še user posted image  prišel domov, ker je pozabil mobitela in sva mi2 z Vidom poslušala cvileje. Na srečo v zelo zmanjšanem obsegu. Sm ju dala kr pod pouštra v dnevni sobi, da se nista preveč drla. user posted image

No, pol sm pa še zrihtala večerno varstvo za malega nagajivčka, ker greva z dragijem za kakšni 2 urci na rožanski žur. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komaj čakam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem mislila, da ne bova mogla it, pa se me je moj usmilil - je vidu, da že res pogrešam staro družbo, ker me že kar nekaj časa ni bilo tam.

No in to je to. Nič posebnega user posted image user posted image user posted image

Drgač pa vas moram kar okregat - punce, sej vem, da je veseli december, sam ne pa na nas pozabit.user posted image

Oglaste se kaj, ker je kle gor res zatišje.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?