Zvezdici
|
Da še jaz poročam z današnjega pregleda. Vse štima. Kri voda in sladkor . Sem bila fuul vesela. Sem kar pojamrala pri G, hehe. In sva prišle do zaključka, da sem bolj kot fizično, utrujena psihično. je bila malo začudena, ker naj bi bili tile tedni v katerem sem najlepši . No ja.. Potem sem pojamrala tudi, ker me noro boli trebuh oziroma me seveda dajejo krči, tako, da sem zdaj na magneziju in srčno upam, da bo kmalu pomagal. Me je tudi vprašala kako močno čutim brcike, in sem rekla da zelo močno. Tako, da očitno tudi to vpliva na te moje bolečine. Potem se, opozorila, da sem bila jaz 1 mesec prezgodaj rojena, tako, da je rekla, da bova potem tudi na to usmerile pozornost, da bo dlje časa pri meni merila mat. vrat. Poslušali smo tudi srčka. Je blo tkoo lepo slišat!! No in, da sem pomirila svoje živce, sem ji malce pojamrala, da se mi zdi moja malo majhna.. pa je rekla, da ni in da vse štima. Pa glede trebuha je šla tudi merit.. in sva ugotovile, da daleč od tega da bi jaz imela majhen trebuh.. samo dobro ga skrivam (ne namenoma seveda). Sem bila zelo pomirjena potem. Jaz samo komaj čakam, da se tile krči pomirijo, ter da se bom kmalu uspela spočiti. Sem bila, pa danes malo pobarana zaradi kg. Sem 10 v +. Še dobro, da sem vmes šla malo dol, če ne bi bilo še več. Sicer sem od zadnjega pregleda šla samo 2kg gor, ampak vse skupaj je pa že 10. Tako, da moram od sedaj naprej malo bolj pazit je rekla. No upam, da mi rata. Že zaradi mene. Upam, da sem vse napisala. Če se pa še kaj spomnim, pa jutri dopišem! Nič.. zdaj pa šibam spat. Sem zmaaaatrana (nič novega). Upam, da ste se ljubljančanke imele lepo na tortici. Upam, da sledi še kako srečanje! Mogoče kakšen drug dan, ker četrtki so pri meni najbolj kritični, pa vedno zatajim. Lep večer še naprej! Lahko noč!