lucika -> RE: Marčevke 2010 - 2.del (7.12.2009 12:00:47)
|
ampak res je tole s stroški... če računaš, jih je veliko; če ne računaš, pa ni neke sile. mi smo vedno gledali, da smo pleničke v akciji kupili, pa takrat večje pakiranje ali več paketov. se spomnim onih kupončkov v dm, ko si nekaj praskal, pa je bilo 50% ceneje.. smo celo poletje na tist račun previjali:))) meni naprimer je lažje dat za plenice in robčke naprimer 40 eur, pa vem, da imam pol mir za mesec ali dva. če pa hodim po paket in paket, pa jih zmanjka takoj, pa pol več zapraviš. no, jaz sem pri skoraj vseh nakupih takšna, kar je nujno, mleko, kava, vc papir, testenine, olje, bla bla...to rabim vojno zalogo. kupim, pa je mir. greva ob plači navadno v leclerca, dava tam do 180 eur, s tem da je to večina vsega kar se rabi za gospodinjstvo, vključno z plenicami. plus še bonusov se nabere, da lahko vsake toliko zastonj nakupiva... cotke pa isto, lahko daš veliko in kupuješ kar rabiš, sploh če si tak kot mi, od hm oddaljen 40 km...lahko pa kupiš sproti, ko najdeš kje kaj pametnega. hofer ima te bodije in trenerkice vedno zelo lepe, kvalitetne in poceni. kupiš vmes, da sploh ne veš kdaj... dosti mojega filozofiranje? sem se naučila že pri psu, da se da fino pretiravat, pri otrocih pa sploh...
|
|
|
|