|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
24.11.2009 16:20:20   
vekybel

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Ma ne me jeuser posted image , da se bojo zdej res tri odluščle stran zarat tega...ojoj pa kak forum pa bo to pol. Že zdej je učasih dougčas gor pa use pišete dejte kej napisat, ko je pa nekej več napisano se pa bunte. Lepo vas prosm ne se delit, nas je še veliko gor k vas rade beremo. Js osebno zlo rada spremlam vaše debate in če mam materjal da se uštulm zravn potem to nrdim čene vas pa samo spremlam, nebi pa zdej rada na 2 foruma hodila zarat tega, lepo vas prosm ne nas zapustit. Tistim k kej ni prou naj razčistjo same s sabo, ne pa da negativno vplivajo na ostale. Sej vem svoje mnenje je treba povedat, sm ne na tak način da se pol ene "bojijo" pisat.

Se podpišem

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 376
24.11.2009 16:41:15   
lorelaj*
Ojla, marčevke!

Se vam moram pohvaliti, da zdaj pa že imam nekaj malega za user posted image . Je tašča zašila dekico in prevleko in še par drobnarij. Lušno. Edino problem je, ker je deka nestandardnih mer, tako da ne bom mogla nobene prevleke sama kupiti. :( Mi bo zgleda morala vse ona zašiti. No, pa saj nič hudega. Kar naj šiva. Bom vsaj jaz malo manj šalov in rut dobila, ker jih že nimam kam dati. user posted image Ah, te naše tašče.

Kako ste pa ve z opremo? Že mrzlično nakupujete ali čakate na decembrske razprodaje? Ena je napisala, da bo kupila previjalno v Recinku. Zakaj pa je ne vzameš v paketu? Mi ni čisto jasno, kako to laufa. A potem lahko v Recinku kupiš tudi mimo paketa? Kako pa to, da imajo izdelke npr. od Lip Poljčane cenejše, kot jih imajo v Lipu? In ravno to previjalno sem gledala, da je precej cenejša. Nič mi ni jasno. user posted image

Kako boste pa z zimskimi plašči, bundami? To je kar velik strošek za eno samo sezono. user posted image

Ljubljančanke, jaz sem tudi za tortico, ampak drug teden imam spet neznansko natrpan, tako da mi ne bo uspelo. Ni me treba čakati, bom pa mislila na vas, da se vam bo kolcalo. user posted image Čeprav bi vas tudi že rada spet kaj videla ... se imamo vedno prav lušno.

Urša, močno upam, da se bo tvoj trebušček umiril. Držim pesti.

Pikapolonica, Tjaša in še kar nekaj ostalih, pogrešala sem vas že. user posted image Sicer pa tudi sama nisem bila pridna s pisanjem.

Pikapolonica, si pisala, da boš doma ostala šele 1. 2. user posted image Jaz pa sem tudi ravno dobila odgovor iz sindikata, da res ne morem vzeti čisto nič dopusta mimo šolskih počitnic. Porodniško pa nastopim ravno z začetkom šolskih počitnic, tako da bom zgleda morala delati čisto do zadnjega, torej do 15. 2. user posted image Pa naj še kdo reče, kako nam je v šolstvu lušno in koliko počitnic imamo. user posted image

Tjaša, Mladamamica in ostale, ne se sekirat zaradi kil, samo da so user posted image zdravi, hujšale bomo že potem. No, saj mene tudi včasih malo zaskrbi, sploh ko se kdo preveč čudi mojemu ogromnemu trebuhu, ampak kaj čmo ... Smo pač noseče, a ne? 

Ljubljančanke, kdaj boste šle kaj v šolo za starše? Jaz sem bila namenjena decembra, ampak imam dec. tako nafilan, da lahko potem samo še crknem. Sem preložila na januar v porodnišnici. A bo šla še katera - lahko gremo skupaj. Pa še nekaj: a katera ve, na koliko predavanjih mora biti tudi partner? Ker ves čas verjetno ne bo mogel z mano hoditi.

Pozdravček vsem puncam pa mirno kri ...

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 377
24.11.2009 16:50:08   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj*

Kako ste pa ve z opremo? Že mrzlično nakupujete ali čakate na decembrske razprodaje? Ena je napisala, da bo kupila previjalno v Recinku. Zakaj pa je ne vzameš v paketu? Mi ni čisto jasno, kako to laufa. A potem lahko v Recinku kupiš tudi mimo paketa? Kako pa to, da imajo izdelke npr. od Lip Poljčane cenejše, kot jih imajo v Lipu? In ravno to previjalno sem gledala, da je precej cenejša. Nič mi ni jasno. user posted image

Kako boste pa z zimskimi plašči, bundami? To je kar velik strošek za eno samo sezono. user posted image

Pikapolonica, si pisala, da boš doma ostala šele 1. 2. user posted image Jaz pa sem tudi ravno dobila odgovor iz sindikata, da res ne morem vzeti čisto nič dopusta mimo šolskih počitnic. Porodniško pa nastopim ravno z začetkom šolskih počitnic, tako da bom zgleda morala delati čisto do zadnjega, torej do 15. 2. user posted image Pa naj še kdo reče, kako nam je v šolstvu lušno in koliko počitnic imamo. user posted image

Ljubljančanke, kdaj boste šle kaj v šolo za starše? Jaz sem bila namenjena decembra, ampak imam dec. tako nafilan, da lahko potem samo še crknem. Sem preložila na januar v porodnišnici. A bo šla še katera - lahko gremo skupaj. Pa še nekaj: a katera ve, na koliko predavanjih mora biti tudi partner? Ker ves čas verjetno ne bo mogel z mano hoditi.

1. Če vzameš paket, potem dobiš še en kup nepotrebnih zadev zraven (vsaj po mojem mnenju), če pa kupiš posebej pa lahko še vedno zaprosiš za denarni znesek in je boljše. Cenejše pa ne vem zakaj majo - mislim, da piše to na recinkotu.

2. Oh si bogica. Jest te popolnoma razumem. Zakaj pa ne bi zaprosila za bolniško - glede na to, da delaš v šolstvu in da si močno izpostavljena gripi, te morjo obvezno dat na preventivno bolniško.

3. Partner mora biti pri 1.,2. in 3. porodni dobi (mislim da so 3). Ostalo ni potrebno. Oziroma je ponavadi tako, da morjo biti na treh predavanjih. Vsaj v Domžalah je tako .

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 378
24.11.2009 16:50:51   
rožca26
Drgač pa lorelaj - welcome back. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 379
24.11.2009 16:57:23   
lorelaj*
Hvala, rožca. Saj če sem čisto iskrena, ne vem, če bom res zdržala čisto do konca. Je pa vsekakor bolj fino biti na dopustu kot na bolniški, da lahko po mili volji okrog šibaš. Za bolniško zaradi dela v šoli bom pa v petek vprašala mojega G, ampak kolikor ga poznam, ne bo hotel nič slišati. Pa tudi komisija mi zagotovo ne bo podaljševala do konca, tako da raje grem na koncu malo prej kot pa zdaj, dokler se še dobro počutim. Je pa res, da kar fajn trepetam zaradi gripe v šoli. Imamo že pravi naval obolenj, pa ne le gripe, ampak tudi raznih viroz.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 380
24.11.2009 16:57:33   
rožca26
Punce, kje ste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 381
24.11.2009 17:01:35   
rožca26
ja lorelaj, sej bo. Te res razumem in si po pravici povedano ne predstavljam, da bi zdej še učila. Mogoče sem pa že mal iz foha, pa dejstvo je, da sem se v tem letu fuuuuuuuuuuuul polenila user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti pa G kr reč in mislim, da ti ne bo kompliciral. Oziroma ti svetujem, da ga vprašaš kaj in kako je s tem. Pa reč mu, da so se že začele gripe pr vas ... se mi zdi, da te bi moral vseeno dat na bolniško iz preventive. Kar se pa tiče posedanja in ležanja doma - to je pa stvar G - če napiše zdravniku, da priporoča krajše sprehode pomeni, da greš lahka vn in se s temi stvarmi pol ne ubadaš. Ni nujno namreč, da moraš bit skoz not.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 382
24.11.2009 17:52:20   
lenčy
punce moram povedat, da sem ful novih stvari zvedla tukaj na vašem forumu tko da HVALAuser posted image
- pleničke bom tudi jaz imela malo starejše, lahko bi imela tudi svoje 22 let stare, sam bi jih mogla prej dobro preprat
- glede gripe pa tako...sama se cepila ne bom, ker ne verjamem vsem stvarem, se pa preventivno pazim zaradi malega, kar pmeni, da si redno umivam in razkužujem roke, pijem čajčke,...
- zaradi kil vam ginekologinje težijo? js sm se zredila za 6 kg pa mi ni še nč rekla...
- pa še glede krčkov....katere tablete magnezije pa imate? fidi med mogoče? grem jutr kupit.... kalcija moram imeti pa zihr dost, ker vsak dan mlečne stvari jemuser posted image

aja pa naslednji pregled imam 9.12. -pregled za sladkorno.

tako, pa sem se malo razpisala, da bi vas malo zamotila, ker vidim da imate nekakšna nesoglasjauser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 383
24.11.2009 17:55:44   
Jassika
user posted image  mama Jassika na raportu. Pa sploh ne bom komentirala vseh jeznic...NOT - itak da moram user posted image  PAČ, VSI DRUGAČNI VSI ENAKOPRAVNI!!!

Skratka, mi smo bili danes na 3-4D UZ. Naš mali borec je očitno že vpisan v karate klub, ker tako pridno "varuje glavico" z obema rokama v gardu user posted image , da se obrazka sploh ni videlo (kar smo bili malo user posted image , ampak nič ne de). Je pa G še 1 x potrdil, da imamo kerlca user posted image  in naredil komplet morfologijo. Velik nekje 32 cm in težak 700 g. Posnetka na DVD sem dobila za 35 minut pa ene 10 slikc. Pa še jutri se moram prenaročit, da bo čez 3 tedne brezplačno naredil še kakšen lepši posnetek, če bo le user posted image  kaj lepše obrnjen user posted image user posted image user posted image  Vsekakor vredno tistih 80 EUR user posted image user posted image user posted image

Rožca, zate pa še podatek na seznamu nosečk, če mi spremeniš leta v 34 in pa pregled mam 10. 12, pa potem ponoven 3-4D UZ 17.12. Hvala lepa, klanjam se user posted image user posted image user posted image

Rade se mejte, pa čohajte svoje bušije in user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 384
24.11.2009 18:09:05   
plamen
Hello punce!

Evo par besed, da mal počijem pred telovadbouser posted image

lenčy
- jaz pijem Mg od Fidimed ja, sem imela tudi Sensilab, pa niso tako dobrega okusauser posted image user posted image

nakupovanje
- me še ni prijelo na polno, kaj prime, pa mine, pa je. Edino voziček imamo, pa 1 pajacka. Nona bo štrikala copatke, ostalo bova pa nabavila, ko bo sobica spedenana, da bo kar roba za odlagati. Bo do marca še toliko lepih stvari po trgovinah, da bo joj, pa upam, da bodo tudi pomladno obarvane. Sem bolj nagnjena k zeleni, rumeni, oranžni barvi.

Test sladkorne je pri moji G tudi redno na sporedu. Jaz sem težja za 3kg, ampak ona nikoli kil ne omenja.

Rožca
škoda za telovadbo, pa saj ti veliko na sprehode hodiš, tudi to je nekaj. Jaz grem, ko je sonček kar prej iz službe pa mahnem na sprehod, pa če je treba kaj narediti še, popoldne uredim, pa je. Imam krasnega šefauser posted image
lorelaj, bogica in upam, da te bodo dali na bolniško, to bi pa že morali razumeti, da se po šolah in vrtcih pase največ bacilov in da bi ti bilo bolje doma, pa tole za sprehode kar omeni.

Jaz pa delam še do 29.1., potem pa dopust in porodniška. Še dobra dva meseca, pa bo. December bo okoli kot bi mignil, mava že pol datumov zasedenih za razne žurke in večerjeuser posted image .

urša_p, me veseli da si bolje, le tako pogumno naprej. Če bo treba na bolniško, boš pa šla. Vidva sta pomembna, ne pa služba, čeprav te kar razumem kako je,....

Zdaj greva pa z user posted image malo migatuser posted image ! Bodite lepo!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 385
24.11.2009 18:23:22   
rožca26
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), KRAJ PORODA 

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image      LJ
user posted image sara2007,22let           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image     PTUJ
user posted image  3vid, 29 let                 (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image     LJ
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 36 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image         MB
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24 let          (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image         PO

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image        PO
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image      
user posted image  pea82                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama, 26 let  (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  lakaya                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image         PO

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 34 let               (1. user posted image )          user posted image         KR?
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )          user posted image          JE

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image              

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )            user posted image          LJ

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image        KR
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (1.user posted image )              user posted image        LJ       
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image  
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image           LJ

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,1user posted image )      user posted image

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let               (1.user posted image )          user posted image        LJ

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )          user posted image          LJ
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image         LJ

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )          user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                  (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image          NM
user posted image  Tonjika, 23 let              (1.user posted image ,1user posted image )  user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )          user posted image

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                       (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let          ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       LJ
user posted image  Lenčy, 22 let                  (1.user posted image )               user posted image          NM

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image
user posted image  Maja.Gal, 27 let            (2.user posted image , 1user posted image user posted imageuser posted image         NM

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let                (1.user posted image )           user posted image                

SKUPAJ NAS JE 84 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 19
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 19
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 45

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

user posted image  user posted image   

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 386
24.11.2009 18:34:16   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

sreda,25.11.2009

branka28
maja.gal
lucika

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

petel. 27.11.2009

andra74
sneguljka1

DECEMBER

torek, 1.12.2009

tia78

sreda, 2.12.2009

W.W.

četrtek, 3.12.2009

lunka1
zvezdici
rožca26
lakaya

petek, 4.12.2009

zoey

torek, 8.12.2009

zoey
TejkaPK

sreda, 9.12.2009

TejkaPK
strumf
lenčy

četrtek, 10.12.2009

vekybel
Jassika

petek, 11.12. 2009

soni

ponedeljek, 14.12.2009

Pikapolonica80
sandrica23
sara2007
lakaya

torek, 15.12.2009

plamen

sreda, 16.12.2009

čmrlika
3vid

četrtek, 17.12.2008

Jassika

petek, 18. 12. 2009

7lina7
MLADAMAMICA

ponedeljek, 21.12.2009

mojcej77
meti.v
skodrana mama

ponedeljek, 28.12.2009

rožca26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 387
24.11.2009 18:35:26   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

user posted image  mama Jassika na raportu. Pa sploh ne bom komentirala vseh jeznic...NOT - itak da moram user posted image  PAČ, VSI DRUGAČNI VSI ENAKOPRAVNI!!!

Rožca, zate pa še podatek na seznamu nosečk, če mi spremeniš leta v 34 in pa pregled mam 10. 12, pa potem ponoven 3-4D UZ 17.12. Hvala lepa, klanjam se user posted image user posted image user posted image  

jaz se pa tebi klanjam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sm spremenila. Če pa še kej manjka, pa sporoč. 

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 388
24.11.2009 18:37:02   
zoey
Čer user posted image
Evo malček brca in vas pozdravlja.
A bo šla katera v Šolo za starše v Postojno??? Se začne v četrtek. Jaz oz. mi2 oz. mi3 bomo šli user posted image . Če karkoli zagusti, pa pol januarja v Ljubljano. Ata bo šel z mano, pol bomo pa videli, a bo zdržal do konca user posted image No, saj bo že drug teden šprical, gre službeno za 3 dni v tujino in bom morala sama na 3D user posted image Ne morem pa prestavljat, ker imam potem druge preglede. Sem dobila izvid od okulistke in me je zaradi krvavitve v ozadju pošibala naprej k specialistu. Spet me bojo matral user posted image Ampak vse bomo preživel, a ne.
Plamen - user posted image user posted image user posted image za aktivno mami in kul šefa. Take rabimo user posted image
Jassika - user posted image user posted image user posted image za 3D, ful fajn.
Lorelaj - svaka čast, da še tkole folgaš mularijo. Uspešno borbo z virusi in bacili, navijam zate!!! Če pa ne bo šlo, pa brez slabe vesti na bolniško.
Urša - ful si pridna, sam pazi nase, a prav. Jaz sem se tudi gnala do konca, zdaj sem se pa skulirala. Nihče ni nepogrešljiv, je seveda težko, če kdo sfali, samo pač drugi bolj zagrabijo, saj sčasoma se pa obrne, pa je za vse ok.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
24.11.2009 18:37:47   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

punce moram povedat, da sem ful novih stvari zvedla tukaj na vašem forumu tko da HVALAuser posted image
- pleničke bom tudi jaz imela malo starejše, lahko bi imela tudi svoje 22 let stare, sam bi jih mogla prej dobro preprat
- glede gripe pa tako...sama se cepila ne bom, ker ne verjamem vsem stvarem, se pa preventivno pazim zaradi malega, kar pmeni, da si redno umivam in razkužujem roke, pijem čajčke,...
- zaradi kil vam ginekologinje težijo? js sm se zredila za 6 kg pa mi ni še nč rekla...
- pa še glede krčkov....katere tablete magnezije pa imate? fidi med mogoče? grem jutr kupit.... kalcija moram imeti pa zihr dost, ker vsak dan mlečne stvari jemuser posted image

aja pa naslednji pregled imam 9.12. -pregled za sladkorno.

tako, pa sem se malo razpisala, da bi vas malo zamotila, ker vidim da imate nekakšna nesoglasjauser posted image

Joj lenčy, upam da ne greš. Si tak začetek napisala kot da odhajaš stran user posted image
Glede Mg tablet - kupim v Mercatorju od dr. Oetkerja.
Ja, pa kile so pr nekaterih G neki najhujšga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 390
24.11.2009 18:49:30   
rožca26
Na, pa je klub zaprt. Ah, bomo že kej pogruntale.user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 391
24.11.2009 18:53:58   
zoey
user posted image user posted image user posted image
No, lepo je bilo, dokler je trajalo user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 392
24.11.2009 19:02:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Na, pa je klub zaprt. Ah, bomo že kej pogruntale.user posted image

Jah sem videla.
Ma najboljš, da kr normalno naprej nadaljujemo debato, tistim ko pa kaj ni všeč, pa pač ni. Nič ne moreš

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
24.11.2009 19:04:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Se ne sekiram, sploh zdaj ko je mama rožca na FBuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
24.11.2009 19:05:08   
Jassika
rožca hvala, vse štima. Pa še 1 x da ne pozabim, super si ko tako lepo vse rihtaš in šlihtaš user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa pridna bodi še naprej user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 395
24.11.2009 19:05:47   
Anonimen
Jassika čestitke za 3Duser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 396
24.11.2009 19:06:11   
mammamia
Živjo vsem!

Sem se opogumila in odločila da se vam pridružim.  Sem v 22. tednu in imam PDP30.3.2009. Za spol sva se z možem odločila da ne vprašava, ker nama je všeč to pričakovanje do zadnjega trenutka. Moj dragi pravi da sem kot kinder jajčka-bova počakala na najino presenečenje.
Malo se pozno priključujem, ker sem imela prve tri mesece res veliko slabosti in kr nekaj težav, pa sem bila skoraj privezana na posteljo. Zdaj pa je vse superuser posted image ,ampak sem še vedno na bolniški.
Rada berem sporočila na forumih, ker več zvem kot pri ginekologu, ki je kr redkobeseden. Najbrž ker je moški. je pa drugače zelo uredu.

Zanima me kje lahko kupim kakšno dobro nosečniško bundo, ker jo že nekaj časa iščem, ne bi pa rada oblekla bunde za močnejše ker mi je tudi v ramenih prevelika in zgledam malo žalostnouser posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 397
24.11.2009 19:15:12   
Anonimen
mammamia welcome user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mammamia)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
24.11.2009 19:27:36   
rožca26
mammamia - dobrodošla med nami. Pa tko kt sm rekla že lenčy - do 31.3. sprejemamo vse in nisi nič pozna.
Dobra si, da nista vprašala. In zelo všeč mi je primerjava s kinder jajčkom user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
24.11.2009 19:29:43   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Se ne sekiram, sploh zdaj ko je mama rožca na FBuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
jp. sm šla sam zarad vas na FB user posted image user posted image user posted image  važn je, da sm se zdej civilizirala - pa tud če je pozn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?