Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 17:53:11
|
|
|
|
vekybel
|
3sonček3 ti čisto verjamem, jz sem učeraj tako bila žalostna pa se mi je vse skupaj nekaj nabralo pa sem pogrešala svoje pa mi je bilo teško ker je dragi šel v nočno pa kr neke take sem imela učeraj. Se mi zdi da je to vse vpliv hormonov veš.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 17:55:10
|
|
|
|
3Sonček3
|
Ja sej hormoni. Sm zdej že doug nism jokala, prejle je pa bruhnlo vn res sama sep nism mogla vrjet
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 17:56:04
|
|
|
|
3Sonček3
|
In kaj počneš? Men je tak dougčas, pa snemam k smrči
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 17:58:37
|
|
|
|
vekybel
|
ja mi2 sva tud spala 2 urce in jz sem sedaj vstala a on še spi, ker gre v nočno. Ta tedene je pa grave, nič nimam od njega ko dela nočno, sam spi bogi, sej ga razumem sam kaj čem meni tudi manjka on.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah ja, kaj nej pa pol jst rečem? Ko pride šele v sob domov, v nedeljo pa gre že dalje. Sam tko to je, brez dela tudi ni jela, so včasih rekli. In to je pač treba vzet v zakup. Še dobro, da ima še delo v tem času.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:02:34
|
|
|
|
3Sonček3
|
Moj je pa na dopustu. Si je uzeu en dan frej k se ful slabo počuti, jutr gre pa delat, k majo ful gužve. In tut danes ko je doma nism mela neke koristi od njega. Zutrej sm šla na pregled, pol me je pršu iskat, sva šla domou sva pogledala en film, pol je on še enga gledou, js sm zaspala, kr mi gre to gledanje filmou že rahko na k.... pol smo meli kosilo in evo zdej spi. Ko se bo zbudu bo spet mal po netu pobrskou naštimou film in šu nazaj spat. Ma sej po eni strani mu oprostim kr tolk prostga časa kot ga ma zdej nebo več meu in naj zdej uživa dok lahko, sm po drugi strani pa....halo....dejmo kej delat. Sej vem da sm tečka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:04:42
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ah ja, kaj nej pa pol jst rečem? Ko pride šele v sob domov, v nedeljo pa gre že dalje. Sam tko to je, brez dela tudi ni jela, so včasih rekli. In to je pač treba vzet v zakup. Še dobro, da ima še delo v tem času. Ja sej nikol nam ni prou. Če so doma so tečni in brezkoristni (nekateri) če jih pa ni bi pa dale use na svetu da bi bli doma. Zanč sm brala zgodbico ene iz RR k je zgubila moža v prometni nesreči in mi je blo ful hudo k je ostala sama s pikico. Tko da če sm kdaj jezna nanj se spomnm te zgodbe pa si premislm. Pa usak dan mu povem da ga mam rada.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:07:15
|
|
|
|
vekybel
|
sara2007 ja dobra si res, da zdržiš brez njega. Jz ne vem kako bi. Res si pridna. 3sonček3 veš kaj, pusti ga naj se naspi zdej ko sta še sama, ker potem ko pride štručka pa ne bo mogel kr tako in takrat mu pa lahko kr poveš da treba delat a ne .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:08:15
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel 3sonček3 veš kaj, pusti ga naj se naspi zdej ko sta še sama, ker potem ko pride štručka pa ne bo mogel kr tako in takrat mu pa lahko kr poveš da treba delat a ne . Jaaaa! Komej čakam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:14:29
|
|
|
|
vekybel
|
danes sem dobila novo vozniško in osebno. Še kar hitri so, glede na to da sem dala delat v ponedeljek. Odločbe od CSD-ja pa še ni in ni, jz ne vem kako majo to, zdej je že mesec pa pol odkra sem dala vlogo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:15:58
|
|
|
|
3Sonček3
|
Tut js sm čakala ful dolgo na odločbo iz CSD-ja. Jah lenobe...kaj čm rečt druzga. A maš novo vozniško? Uno na kartici?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:17:43
|
|
|
|
Anonimen
|
danes sem dobila novo vozniško in osebno. Še kar hitri so, glede na to da sem dala delat v ponedeljek. Odločbe od CSD-ja pa še ni in ni, jz ne vem kako majo to, zdej je že mesec pa pol odkra sem dala vlogo. POKLIČI JUTRI in vprašaj kaj se grejo. Boš takoj izvedela če si med "dobitniki" DSPja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:19:07
|
|
|
|
vekybel
|
ja novo, tista ki je kot osebna, full je dobra ker ti manj prostora zavzame. sara veš da bom prav poklicala ju3 in vprašala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:20:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem pa danes šla še po malenkosti v lekarno za mojo baby. V bušija sem pa včeraj klicala, če imajo bugaboojevo torbo na zalogi in so rekli da ne, in da dobijo konec februarja. Ja ful dobro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:21:38
|
|
|
|
3Sonček3
|
Men je ubistvu čist useen tut če bi bla velika kot A4 list, kr jo mam itak skos u avtu, če bi jo mela v denarnci, bi se vrjetno večino časa brez vozila. Kr nism navajena nost torbice in se nikol ne natovorm do konca, u žep telefon pa cigarete pa gasa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:21:53
|
|
|
|
Anonimen
|
sara veš da bom prav poklicala ju3 in vprašala. Ja, kaj odločbo za pomoč ob rojstvu otroka si že dobila?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:22:16
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Jst sem pa danes šla še po malenkosti v lekarno za mojo baby. V bušija sem pa včeraj klicala, če imajo bugaboojevo torbo na zalogi in so rekli da ne, in da dobijo konec februarja. Ja ful dobro Kaj pa kakšna druga trgovina?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:23:52
|
|
|
|
vekybel
|
sara2007 kaj pa če jo imajo še kje drugje? A je kakšna taka torba univerzalna da lahk gre na vsak voziček? Mi je rekla kolegica da je ona kupila v DM-u eno črno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Jst sem pa danes šla še po malenkosti v lekarno za mojo baby. V bušija sem pa včeraj klicala, če imajo bugaboojevo torbo na zalogi in so rekli da ne, in da dobijo konec februarja. Ja ful dobro Kaj pa kakšna druga trgovina? Nimajo, ker je buši edini zastopnik za slo trg. Edin, če bom mojega prepričala, da grema v Graz v XXL Lutz. Sej jo hotela naročit v Mothercare-ju pa so jo vmes razprodali...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:25:59
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Kaj pa tale http://www.bolha.com/oglas382888384/ostala-otroska-oprema-previjalna-torba-bugaboo-rdeca U mal star oglas, nism vidla, sm če je še vedno na netu predvidevam da je še niso prodali.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:26:03
|
|
|
|
Anonimen
|
sara2007 kaj pa če jo imajo še kje drugje? A je kakšna taka torba univerzalna da lahk gre na vsak voziček? Mi je rekla kolegica da je ona kupila v DM-u eno črno. Sej drugače že imam eno, ki sem jo kupila v Kiplingu za Živo - prav previjalna in je bila takrat tudi kar draga (okoli 120 eur), samo zdej sem se jo pa malo naveličala, ker itak sem celo leto nosila samo to.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:26:06
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 sara veš da bom prav poklicala ju3 in vprašala. Ja, kaj odločbo za pomoč ob rojstvu otroka si že dobila? ne še ker čakam da mi te dni pošljejo iz firme nazaj papirje da lahko nesem na CSD . Tisto občinsko pa itak šele po rojstvu gre a ne? Tako nam je ona rekla in to bo moj dragi mogu vložit, ker jz sem komaj zdej za stalno prijavljena v Slo. Bistrici.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 sara veš da bom prav poklicala ju3 in vprašala. Ja, kaj odločbo za pomoč ob rojstvu otroka si že dobila? ne še ker čakam da mi te dni pošljejo iz firme nazaj papirje da lahko nesem na CSD . Tisto občinsko pa itak šele po rojstvu gre a ne? Tako nam je ona rekla in to bo moj dragi mogu vložit, ker jz sem komaj zdej za stalno prijavljena v Slo. Bistrici. Čimprej vloži, da ne boš še na to čakala do marca.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 18:27:54
|
|
|
|
3Sonček3
|
Kolk časa se pa ponavadi čaka na to? Js bom v sredo odnesla, ker se učerej mojmu dragemu ni dalo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?