|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
14.1.2010 17:53:11   
vekybel
3sonček3 ti čisto verjamem, jz sem učeraj tako bila žalostna pa se mi je vse skupaj nekaj nabralo pa sem pogrešala svoje pa mi je bilo teško ker je dragi šel v nočno pa kr neke take sem imela učeraj. Se mi zdi da je to vse vpliv hormonov veš.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
14.1.2010 17:55:10   
3Sonček3
Ja sej hormoni. Sm zdej že doug nism jokala, prejle je pa bruhnlo vn res sama sep nism mogla vrjet user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
14.1.2010 17:56:04   
3Sonček3
In kaj počneš? Men je tak dougčas, pa user posted image snemam k smrči user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
14.1.2010 17:58:37   
vekybel
ja mi2 sva tud spala 2 urce in jz sem sedaj vstala a on še spi, ker gre v nočno. Ta tedene je pa grave, nič nimam od njega ko dela nočno, sam spi bogi, sej ga razumem sam kaj čem meni tudi manjka on.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
14.1.2010 18:02:01   
Anonimen
Ah ja, kaj nej pa pol jst rečem?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko pride šele v sob domov, v nedeljo pa gre že dalje.
Sam tko to je, brez dela tudi ni jela, so včasih rekli. In to je pač treba vzet v zakup.
Še dobro, da ima še delo v tem času.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3655
14.1.2010 18:02:34   
3Sonček3
Moj je pa na dopustu. Si je uzeu en dan frej k se ful slabo počuti, jutr gre pa delat, k majo ful gužve. In tut danes ko je doma nism mela neke koristi od njega. Zutrej sm šla na pregled, pol me je pršu iskat, sva šla domou sva pogledala en film, pol je on še enga gledou, js sm zaspala, kr mi gre to gledanje filmou že rahko na k.... pol smo meli kosilo in evo zdej spi. Ko se bo zbudu bo spet mal po netu pobrskou naštimou film in šu nazaj spat. Ma sej po eni strani mu oprostim kr tolk prostga časa kot ga ma zdej nebo več meu in naj zdej uživa dok lahko, sm po drugi strani pa....halo....dejmo kej delat. Sej vem da sm tečka user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
14.1.2010 18:04:42   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Ah ja, kaj nej pa pol jst rečem?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko pride šele v sob domov, v nedeljo pa gre že dalje.
Sam tko to je, brez dela tudi ni jela, so včasih rekli. In to je pač treba vzet v zakup.
Še dobro, da ima še delo v tem času.

Ja sej nikol nam ni prou. Če so doma so tečni in brezkoristni (nekateri) če jih pa ni bi pa dale use na svetu da bi bli doma. Zanč sm brala zgodbico ene iz RR k je zgubila moža v prometni nesreči in mi je blo ful hudo k je ostala sama s pikico. Tko da če sm kdaj jezna nanj se spomnm te zgodbe pa si premislm. Pa usak dan mu povem da ga mam rada.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
14.1.2010 18:07:15   
vekybel
sara2007 ja dobra si res, da zdržiš brez njega. Jz ne vem kako bi. Res si pridna.

3sonček3 veš kaj, pusti ga naj se naspi zdej ko sta še sama, ker potem ko pride štručka pa ne bo mogel kr tako in takrat mu pa lahko kr poveš da treba delat a ne user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
14.1.2010 18:08:15   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

3sonček3 veš kaj, pusti ga naj se naspi zdej ko sta še sama, ker potem ko pride štručka pa ne bo mogel kr tako in takrat mu pa lahko kr poveš da treba delat a ne user posted image .

Jaaaa! Komej čakam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
14.1.2010 18:14:29   
vekybel
danes sem dobila novo vozniško in osebno. Še kar hitri so, glede na to da sem dala delat v ponedeljek. Odločbe od CSD-ja pa še ni in ni, jz ne vem kako majo to, zdej je že mesec pa pol odkra sem dala vlogo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
14.1.2010 18:15:58   
3Sonček3
Tut js sm čakala ful dolgo na odločbo iz CSD-ja. Jah lenobe...kaj čm rečt druzga. A maš novo vozniško? Uno na kartici?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
14.1.2010 18:17:43   
Anonimen
danes sem dobila novo vozniško in osebno. Še kar hitri so, glede na to da sem dala delat v ponedeljek. Odločbe od CSD-ja pa še ni in ni, jz ne vem kako majo to, zdej je že mesec pa pol odkra sem dala vlogo.

POKLIČI JUTRI  in vprašaj kaj se grejo. Boš takoj izvedela če si med "dobitniki" DSPja.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
14.1.2010 18:19:07   
vekybel
ja novo, tista ki je kot osebna, full je dobra ker ti manj prostora zavzame.

sara veš da bom prav poklicala ju3 in vprašala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
14.1.2010 18:20:46   
Anonimen
Jst sem pa danes šla še po malenkosti v lekarno za mojo baby. V bušija sem pa včeraj klicala, če imajo bugaboojevo torbo na zalogi in so rekli da ne, in da dobijo konec februarja. Ja ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3664
14.1.2010 18:21:38   
3Sonček3
Men je ubistvu čist useen tut če bi bla velika kot A4 list, kr jo mam itak skos u avtu, če bi jo mela v denarnci, bi se vrjetno večino časa brez vozila. Kr nism navajena nost torbice in se nikol ne natovorm do konca, u žep telefon pa cigarete pa gasa user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
14.1.2010 18:21:53   
Anonimen

Ja, kaj odločbo za pomoč ob rojstvu otroka si že dobila?

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3666
14.1.2010 18:22:16   
3Sonček3

Jst sem pa danes šla še po malenkosti v lekarno za mojo baby. V bušija sem pa včeraj klicala, če imajo bugaboojevo torbo na zalogi in so rekli da ne, in da dobijo konec februarja. Ja ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa kakšna druga trgovina?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
14.1.2010 18:23:52   
vekybel
sara2007 kaj pa če jo imajo še kje drugje? A je kakšna taka torba univerzalna da lahk gre na vsak voziček? Mi je rekla kolegica da je ona kupila v DM-u eno črno.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
14.1.2010 18:24:08   
Anonimen

Jst sem pa danes šla še po malenkosti v lekarno za mojo baby. V bušija sem pa včeraj klicala, če imajo bugaboojevo torbo na zalogi in so rekli da ne, in da dobijo konec februarja. Ja ful dobro

Kaj pa kakšna druga trgovina?

Nimajo, ker je buši edini zastopnik za slo trg. Edin, če bom mojega prepričala, da grema v Graz v XXL Lutz.
Sej jo hotela naročit v Mothercare-ju pa so jo vmes razprodali...

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
14.1.2010 18:24:58   
3Sonček3
Kaj pa tale
http://www.bolha.com/oglas382888384/ostala-otroska-oprema-previjalna-torba-bugaboo-rdeca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
14.1.2010 18:25:59   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Kaj pa tale
http://www.bolha.com/oglas382888384/ostala-otroska-oprema-previjalna-torba-bugaboo-rdeca

U mal star oglas, nism vidla, sm če je še vedno na netu predvidevam da je še niso prodali.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
14.1.2010 18:26:03   
Anonimen
sara2007 kaj pa če jo imajo še kje drugje? A je kakšna taka torba univerzalna da lahk gre na vsak voziček? Mi je rekla kolegica da je ona kupila v DM-u eno črno.

Sej drugače že imam eno, ki sem jo kupila v Kiplingu za Živo - prav previjalna in je bila takrat tudi kar draga (okoli 120 eur), samo zdej sem se jo pa malo naveličala, ker itak sem celo leto nosila samo to.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3672
14.1.2010 18:26:06   
vekybel

ne še ker čakam da mi te dni pošljejo iz firme nazaj papirje da lahko nesem na CSD user posted image . Tisto občinsko pa itak šele po rojstvu gre a ne? Tako nam je ona rekla in to bo moj dragi mogu vložit, ker jz sem komaj zdej za stalno prijavljena v Slo. Bistrici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
14.1.2010 18:26:52   
Anonimen

ne še ker čakam da mi te dni pošljejo iz firme nazaj papirje da lahko nesem na CSD . Tisto občinsko pa itak šele po rojstvu gre a ne? Tako nam je ona rekla in to bo moj dragi mogu vložit, ker jz sem komaj zdej za stalno prijavljena v Slo. Bistrici.

Čimprej vloži, da ne boš še na to čakala do marca.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3674
14.1.2010 18:27:54   
3Sonček3
Kolk časa se pa ponavadi čaka na to? Js bom v sredo odnesla, ker se učerej mojmu dragemu ni dalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?