|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
14.1.2010 7:33:06   
lucika
čmrlika, prav se odloči...tak da bo zate najboljše. tudi mi smo se čuvali pri babici in smo ga s oktobrom vpisali v vrtec, po sili razmer. tako da meni se je to dobro izšlo...ker če bi bil doma, bi se meni zmešalo že tam v torek:( naš je star dobre tri leta, in je, hm, v fazi najhujše trme. je pa hecno, tudi naš pravi DIGNI:)))

Bejbe, pa dajte nooooo. Tiste, ki si boste kr tako spremenile priimke, se ne boste pol nikol poročile. ker se tud ne bo "splačalo". to je en tak lep dogodek v življenju, da bi ga bilo škoda spustit ven! saj tudi poroka na matičnem stane manj kot 40 eur (vsaj bilo je včasih sedem jurjev)...ti dokumenti so res dragi, ko jih je treba dat delat..a tako pa spet ne, da si po poroki človek tega ne bi mogel privoščit. kaj pa če zgubiš denarnico, moraš dat isto tak vse delat?

včeraj zvečer mi je bilo slabo, pa zebst me je začelo. sem si rekla, aha, zdaj sem dva dni bila skor zdrava, evo jo, novo porcijo. pa sem zdajle kar ok, tak da mogoče pa sem ubila en edini bacil v tej nosečnosti:)))

3sonček3, za nos odmašit je pri meni samo operil. da ne povem, koliko flaškic sem ga porabla v tej nosečnosti.... boljš da ne, zdaj ko grem v lekarno ga kr po dve skup kupim. če pa ne morem dihat spljoh, že od septembra... če si ne dam, me glava boli, +dihat ne morem. če si pa dam, je pa vse ok...

nič, grem malo delat:) lepo se imejte:)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
14.1.2010 8:00:32   
ursa_p
Dobro jutro!

Neprijetne brcike ... meni pa vceraj brcike oz. premikanje ni bilo prav nic prijetno. Sem upala, da bom hitro zaspala, ker me je res vse bolelo. Pa sem v prvi nosecnosti rekla, kako lahko ene jamrajo, da jih vse boli, ker pa ja ne more otrok tolk brcnit ... no, zdej pa imam. Sem prav upala, da bi bilo cimprej konc. Po trebuhu so se mi delale ogromne bunke, trebuh je kar plesal in plesal, konca pa ni bilo - sem prej zaspala. Ta otrok se namrec cez cel dan premika in to na polno (da ne govorim, da ce se ponoci zbudim, se vedno premika). Umiri se le parkrat na dan, pa se to za bolj malo casa. Mene bolj skrbi, ce je to ok, ker naj bi v trebuscku predvsem spali ... hehe ... Sej mal mi je se smesno, ker me trenutno ne boli ... se sele zbuja.

Kolcanje ... prvic sem ga zacudila pred novim letom, zdej je pa to vsak dan na spisku ... pa ponavadi se veckrat na dan - poleg vseh brcik.

Krci ... so me pa zaceli tud krci dajat. Vceraj se je zacelo v sluzbi in potem cez cel dan tudi doma do vecera. Na sreco niso boleci, tako da je vse ok. Danes je zaenkrat se ok, potem proti popoldnevu se pa zacne. No, se je ze zacelo, vmes, ko sem pisala.

Srecanje ... a zdej se menimo za Zvezdo al za kaksno drugo lokacijo. Ce mene vprasas, bomo tezko uskladile na kaksnem "sredinskem" delu Slovenije. Najboljs bi bilo kr datum dolocit, pa kdor pride, pride.
Kdaj zdej v Zvezdi?

Poroka ... ce se zelis porocit, te na Ljubljanskem gradu ne stane nic, ce si Ljubljancan. user posted image

Kaj je kaj novega z Zvezdici in Jassika??? Pa maja.gal?

Lp, Ursa

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
14.1.2010 8:01:25   
malicki
Dobro jutro!

Jaz že pijem kavico da se predramim in štartam v nov delovni dan. Sem mislila da bo mogoče zadnji mesec bolj na izi v službi, pa nič - še večja gužva. Tako da res komaj čakam na porodniško!

Včeraj sem šla malo v šoping. V DM sem kupila plenice, flaško, vato, krtačko in glavniček za laske. Škoda ker sem za 1 dan zamudila 15% popuste.
Danes ali jutri pa skočim še v Mullerja po Pampers Newborn plenice (2-5kg), ker so tam trenutno najcenejše. Jaz vedno primerjam cene in preračunam ceno na 1 plenico.

Pa se te malenkosti kar naberejo.

Kupiti moram še blago za dodatno posteljnino pa pojma nimam kam naj grem user posted image  Se moram malo pozanimat kje prodajajo blago.

Srečanje - bi bilo fajn da se srečamo, ker jaz se še z nobeno nisem. Ampak jaz sem še v službi user posted image  in to me kar zdela, zato po pravici povedano sem čez vikend res najraje doma.

Kompletek za domov - včeraj sem pogledala nove cotike pa se kar ne morem odločiti kaj izbrati. Ma ne bom komplicirala.

Torba za porodnišnico - a ve si mislite kar vse spakirati in nesti v porodnišnico ko greste rodit?
Jaz sem imela prvič samo za sebe kozmetiko zraven, ker nisem res nič potrebovala, še gatik ne potrebuješ user posted image . Razen ko sem ležala na intenzivni niso imeli kreme za bradavice. Pa če bi zatežila bi mi tudi to šli iskat.
Vse ostalo je pa ati prinesel v porodnišnico, zadnji dan je za domov prinesel cotike za mene in za user posted image  in jajčko in smo šli. Seveda po mojem navodilu kje kaj najde, ker nas je malo presenetilo 1 mesec prezgodaj.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
14.1.2010 8:13:06   
ursa_p
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Urejanje dokumentacije:

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?

A mi lahko ena razlozi kako je z obrazci.

Pise, da je potrebno izpolniti se isto prilogi S-1 kot je zgoraj (za katero stvar to? - ocetovski dopust???).

Zgornja obrazca sem ze sprintala, potem pa me zanima se ostalo ... priznanje ocetovstva - za to verjetno ne rabis paprija, ampak gres samo na obcino, ne (tukaj pise, da se gre na CSD, ampak midva sva 4 leta nazaj morala na obcino - rozca a vidva sta to urejala v domzalah ... al katera druga ve za domzale kam je treba it?

Pa pomoc ob rostvu otroka? Mene zanima tista obcinska (ne paketi)? Kje pa dobim obrazce za to - za Ljubljano?

Mal sem zmedena, pa rajs vprasam.

Lp, Ursa

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
14.1.2010 8:55:56   
girl79
Dobro jutro user posted image ,

Jaz imam še danes dopust, tako da se vam lahko že zdajle zjutraj malo pridružim, ker v službi so nam zablokirali dostop do ringaraja-je bilo ocitno prevec noseck in mamic nonstop goruser posted image

rožca26- ja v domžalah živim na ljubljanski in mi je kar fajn, predvsem zato ker lahko grem vse peš urejat

urša_p - priznanje očetovstva sva šla midva ravno večraj uredit in sicer greš v Domžalah kar na CSD, ne rabiš pa nobenih obrazcev ali papirjev, samo oba morata bit, pa osebni morat imeti zraven, za očetovski dopust pa potrebuješ obrazec oz. prilogo S-1 (to je tisti v katerega ti delodajalec vpiše plačo)..

Danes moram pa še po osebno it na občino, sem si tudi jaz spremenila stalni naslov, ampak priimka si pa ne bom spremenila se bo moral moj kar malo potrudit za to da bom imela njegov priimek user posted image

Ste pa vse full priden ko že peret in likate itd...jaz nimam še nič opravno, ampak sem si pa za danes rekla, da dopoldan moram še nekaj na računalnik naredit in če bom vse naredila si bom potem dovolila da grem vsaj prebrat cunjice za našo punčko - sem od prijateljice dobila full cunjic (ima dvojčici in res veliko cunj..), pa še od mami sem dobila cunjice, ker jih je vse šparala ko je imela našega najmanjšega (ja imam bratca, ki je kar 22 let mlajši od meneuser posted image )...tako da cunjic imam dost, samo prebrat je treba in sortirat po mesecih, potem pa seveda pranje itd... se že prav veselim sortiranja...

plamen- ja nas bo pa v Domžalah res veliko nosečk, hodim tudi jaz zdaj na materinsko šolo in me je skoraj kap zadela prvič, ko sem videla koliko nas je....bodo morali v Domžalah pločnike razširit da bomo lahko z vozički ena mimo druge hodile user posted image user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
14.1.2010 9:06:11   
malicki
Občinska pomoč/nagrada ob rojstvu - vlogo dobiš na občini ozir. naša občina jo ima objavljeno tudi na spletni strani. Se pa to ureja po rojstvu.

Očetovski dopust - obrazec S-1/2 in priloga S-1 ki jo izpolni ozir. potrdi delodajalec.
Jaz bom prvi obrazec nesla na CSD skupaj z mojimi papirji. Podatke o plači pa bo sam nesel ko bom rodila ozir. ko bo začel koristiti očetovski dopust. Mislim da je tako nekako, drugače pa bo že tetka tam povedala kako in kaj.

Očetovstvo - mi smo to uredili na občini, lahko tudi na CSD. Vseeno.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
14.1.2010 10:18:29   
maja.gal
Dobro jutro punce!

Hvala za vse pikepoke user posted image user posted image , tudi jaz jih pošiljam vsem ki jih rabijo ... evo punce, da zdržimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnje dni sem vas samo barla, ker nisem imela posebne energije nič napisat. V torek sem imela pregled na Soči, kjer so ugotovili, da imam diskus hernijouser posted image user posted image , tko da sedaj strogi počitek in mirovanje, da se stanje ne poslabša. Po kar dolgem pregledu mi je zelo prijazna doktorica povedala kaj to pomeni in sem šla ven čisto v šoku. Na kratko, med 3.in 4. vretencem (ali med 4.in 5.) je ven zdrsnil diskus. Sicer se je to že kar nekaj časa pripravljalo vendar mi je pojasnila, da je nosečnost in dodatna oremenitev to pospešila in stanje poslabšala. V najslabšem scenariju (odrevenela noga in nezmožnost zadrževanja urina) naj bi mi sprožili porod in potem takoj operirali hrbtenico. V najboljšem user posted image ma katerega upam pa se stanje ne poslabša in lahko po porodu začnem z dodatno diagnostiko (magnetna resonanca ali CT) in potem odločitev doktorjev ali je stanje toliko hudo, da je potrebna operacija ali pa bodo lahko poskusili z nekakšno fizioterapijo, da se diskus povleče nazaj. Upam, da bo zadnji scenarijuser posted image . To težavo poznam, ker je imela moja teta isto pred točno desetimi leti in vem, da je bilo kar hudo na samem zdravljenju v Valdoltri, vendar upam na najboljše.

Danes sem se malo k sebi spravla in sem v službo poslala obrazce, ki jih morjo izpolnit za plačo, da lahko pol pošljem na CSD.
Sem ravno razmišljala kako bo treba urediti priznanje očetovstva, pa mi pol pade na misel, da sem se vendar letos poročila in ne bo treba ... mislim kokoš sem resuser posted image user posted image user posted image

Sicer pa...

brcike - moja mala je rpavi akrobat user posted image user posted image in me veselo tepe bolj kot ne čez cel dan, najbolj fajn ji je pa ko se uležem, takrat mava cele žurkeuser posted image ; moj je včeraj imel roke na trebuhu in kar naenkrat odskoči in se zadere "cela noga je ven pogledala!!!!! sej je kt vesoljc" in loh si mislte, da ga je blo strah roke nazaj dat user posted image user posted image user posted image

no, vsaj nasmejal me je user posted image

izcedek - vsake toliko uide malo prozorne sluzi, sicer pa nič; hvala bogu ker bi jaz sicer spet celo dramo še zaradi tega zagnalauser posted image

torba iz porodnišnice - za Zojo je vse prirpavljeno, za mamo nič user posted image ; bom pustila, da očka opleta s tem (ker itak nikol nič ne najde bo prav zabavno) ... če mu rečem da rabim kopalke v porodnišnici me ne bo nč čudn gledal user posted image user posted image .... ah ja, si ga kr prvoščm zadne čase

Uf, no to bo zaenkrat to, vse se lepo imejte, nikamor naj se vam ne mudi in vsem skupaj en kupček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
14.1.2010 10:37:10   
plamen
rožca - hvala za podporouser posted image ja novega dobim jutri. Zdaj še lahko, ker ko bo šel denar v hiško, ne bo več za kaj drugega. Sva menjala, ker se pri novem da sprednji airbag blokirati, če bi user posted image slučajno kaj spredaj vozila, pa ga mam raje tam kot zadaj. Je bolj nevarno če se tam stegujem. To pač za kratke relacije. Pa še ugodno sem se zdilalauser posted image .

girl79 - tudi midva sva na MŠ in no včer je blo malo manj gužve, k za očke ni več obveznouser posted image . Drgač pa nas je res veliko, prvič sem tudi jaz samo gledala. Potem si čisto center domžalčankauser posted image , jaz sem pa kak km od centra stran. Se bomo še z rožco in uršo_p kaj zmenile, da bomo okoli hodile skupaj in se slikale in Dragarju poslale, da bo uredil pločnike, pa mogoče nam še kak eurček odobril, ker skrbimo za naraščaj Domžaluser posted image Yeah, sweet dreamsuser posted image user posted image .

maja.gal
- tudi moja sodelavka je imela hernijo, že celo leto na bolniški. Njej so pa rekli, da se ji zna zgoditi, da se ji diski med nosečnostjo popravijo, ko to bo, seveda. Je pa dala brez operacije čez, je hodila na neke terapije in naravno zdravljanje in je sedaj OK, prej je tudi ležala težko. Se mi prav smiliš, tole ni nič luštno, k še dodatni kg obremenjujejo križ. Če boš kaj rabila mi piši na ZS in te bom povezala s to kolegico, ker ima res veliko kontaktov in izkušenj na to temo.

Evo zdaj oddelam par ur, potem pa drugi del terena za danes. Upam, da bom zvečer še sposobna telovaditi. Komaj čakam jutri, da bom kaj pospravila doma in da čez vikend kaj dobrega in konkretnega skuham, k sva že cel teden na hitrih kosilih. Sicer domačih, ampak vseeno.

čmrlika - si me nasmejala jauser posted image tole kavo po turško kar zavohaš lahko, je tako mamljiva slikica!!

Uživajte!

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
14.1.2010 10:47:36   
lenčy
vekybel sem že parkrat hotla spremenit, zdj k si mi pa ti rekla, bom pa resuser posted image

maja.gal držim pesti, da se bo na koncu vse dobro izšlouser posted image

girl79 dobrodošla pri marčevkah(oprosti, sem malo pozabila nateuser posted image )

zdele ste me spomnle na vrtec! baje je treba papirje izpolnt do zadnjega marca za naslednje leto... (upam, da se bo do takrat že rodil) tiste, k ste študentke al pa brezposelne kako mislte ve s tem? js sm sicer še absolventka, ampak ga vseeno želim dat v vrtec ob letu...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
14.1.2010 11:19:08   
ursa_p
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Ali boste ve kaj dale popkovnično kri v javno banko?

Sem danes klicala, pa so mi dali drug mail, kot si ga ti napisala v enem od tvojih sporocil, Jessy:
espok-ztm@ztm.si

Lp, Ursa

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
14.1.2010 11:57:38   
W.W.
Oj, zadnje čase mam pomanjkanje časa.

Sam za pregled zdele sporočim 26.1.10

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
14.1.2010 12:11:10   
malicki
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

zdele ste me spomnle na vrtec! baje je treba papirje izpolnt do zadnjega marca za naslednje leto... (upam, da se bo do takrat že rodil) tiste, k ste študentke al pa brezposelne kako mislte ve s tem? js sm sicer še absolventka, ampak ga vseeno želim dat v vrtec ob letu...

Pri nas je vpis vsako leto aprila in bom že kar takrat vpisala - imam pa namen preveriti v vrtcu. Itak pa zapolnijo jeseni mesta in če se bo kaj sprostilo dobijo potem spomladi naši user posted image  prostor.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
14.1.2010 12:25:19   
Anonimen
hey

za mamo rožco, datum pregleda 02.02.2010.

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3638
14.1.2010 12:25:29   
3Sonček3
ursa_p kukr js vem se v Lj nč ne dobi občinske pomoči, če si pa slišala drgač pa ok, greš pa na občino pa ti dajo vlogo za izpolnt.
malicki v Lj na rudniku je ena ful dobra trgovina z blagom, mislm da je veletekstil nism pa 100 %

Evo pa še moja dolžnost s pregleda.
Kile so kr poskočile na 67 tko da sm zdej v +9,5kg. user posted image je normalno velik za svojo starost in use ostalo tut štima. Teški smo pa 1380. Sm tut dobila papirje za osebnega zdravnika, pa za na CSD pa za v P.
Naslednji pregled 11.2.2010 pol naprej pa je rekla da že na 1 teden na CTG-je hodt. No sej počasi bo pa že konc.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
14.1.2010 12:42:14   
Anonimen
men je pa dones toooolk slabo...tolk čudno se počutim. Včerej mi je bilo proti večeru tudi ful slabo, pa zvijalo me jeuser posted image (pa ne za na stranišče) dans za hrano sploh slišat ne smem, kljub temu da sem lačna in mi kruli...tko še prve mesece ni bilouser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3640
14.1.2010 14:02:36   
ursa_p
3soncek3 ... ne vem kdo dobi denarno pomoc od obcine Ljubljana, ampak eni jo. Tko da probat ni greh! user posted image

Vrtec ... jaz ga bom vpisala takoj ob rojstvu! Bo ena od prvih stvari za narest.

Morm delat, cau!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
14.1.2010 14:19:27   
lucika
še moji pregledi:
4.2
12.2
24.2
2.3
5.3

evo, tole je vse:))))

nosečka, tudi meni je bilo včeraj slabo, pa koža me je bolela, pa zeblo me je. sem se že bala kaj bo..pa sem ubila tega bacila debila!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
14.1.2010 14:32:14   
Anonimen
Aja za 2.2 - lahko napišeš še zraven CTG

drugače sem pa utrujena za znoret. Sem šla kupit nov sušilni stroj sem se komaj privlekla z trgovineuser posted image user posted image user posted image
Datuma pa še kar ni in ni. Upam, da me že jutri razveselijo z pošto iz Ptuja, kdaj bo CR in da potem lahko začnem odštevati, ker sem resnično vsega naveličana. Sploh zdaj ko je še Živa shodila in je treba skos za njo laufat. Sem mislila, da ji ne bo tak hitro ratalo, zdaj me pa iz dneva v dan bolj presenečauser posted image user posted image user posted image user posted image

No upam sam, da bo februarja, še sestrico lepo sprejela, kar pa kr malo dvomim. Glede na to, da je bila naša taglavna bo zdaj verjetn kr šok, za namenček pa vsakič ko sliši matevža jokat, plane tudi ona v jok.
Ah no, sej mogoče me bo pa spet presenetila pozitivnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3643
14.1.2010 15:40:42   
vekybel
Ojla!
Danes sem bila pri zobarci in me je rihtala kar pol ure, sem imela luknjico v zobu, tako da zdej je poštimano do aprila ko imam naslednji pregled.
Kako ste ve kaj?
Kako je bilo na pregledih punce?

nosečka24 sej tud pri nas je tako sam če ne gre ne gre. Drugače pa sem si jz zamenjala naslov in dokumente ker sem bila iz Kopra in če se bi slučajno kej zgodilo da moram dol kaj it urejat je zame predrago, pot pa to, raje sem dala 30€ za dokumente in lahko rihtam vse tukaj v Slo.Bistrici.

jessy sem slišala za to pa mi ni všeč ta varianta. Mogoče sem staromodna ampak če bom vzela njegov priimek bova to naredila kot se spodobi. Je pa super stvar za tiste ki sploh nimajo možnosti se poročit.
Pa naj ti se železo čim prej popravi.

lakaya poglej na spletni strani ALISA in tam imaš nekaj modrčkov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
14.1.2010 16:04:17   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

3soncek3 ... ne vem kdo dobi denarno pomoc od obcine Ljubljana, ampak eni jo. Tko da probat ni greh! user posted image

Nekje sm prebrala, da dobijo sm socialno ogrožene družine...ampak tko kot si rekla probat ni greh, sej zgubit nimaš kej.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
14.1.2010 16:05:25   
3Sonček3
Mi je pa G naredu eno tako lepo slikico našga user posted image da sm se kr zalubla, že ceu dan jo gledam. Ma tko lep obrazek da komaj čakam da ga/jo v živo vidm user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
14.1.2010 16:09:05   
vekybel
3sonček3 pol pa jo prilimaj gor da vidimo tvojo lepo pupiko. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
14.1.2010 16:23:02   
3Sonček3
Bom pol k se user posted image zbudi, k nevem kje mam kable od telefona user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
14.1.2010 16:31:05   
Jessy
Ursa_p, jaz sem tist mail dobila na njihovi spletni strani in očitno je bil ok, ker so mi odgovorili in poslali
papirje. Sicer pa je važno le, da boš dobila. user posted image

Jaz sem bila danes v službi, kjer sem se poslovila od učencev in sodelavcev. Smo potočili tudi nekaj solza, ker nam je bilo kar hudo. K sreči je to za menoj, zdaj pa vse na off in bom uživala.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
14.1.2010 17:24:30   
3Sonček3
Vam povem nekej user posted image ? Prej sm hotla na RR da napišem poročilo iz pregleda in se je user posted image odloču da ne, da bo on najprej film pogledou in sm se strmila, pol je pa reku dobr ti se kr trmej ti bom zablokerou RR pa neboš mogla več gor. Js pa u jok, ko triletni otrok k mu uzamejo igračo user posted image . Ampak je pomagalo, si je takoj premislu in mi naštimou da sm use lepo prebrala in napisala kar sm hotla user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?