|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
24.11.2009 11:13:24   
zoey
Huh, se je ene hude krvi prelilo user posted image Jaz sem absolutno za svobodo govora in pisanja, in temu forumu je naslov ČVEKANJE ..., tako da ne vem, zakaj bi se ženske mogle brzdat. Zanč so mele res akcijo, sem se jaz tudi odklopla in kot sem že napisala, mi niso všeč citati citatov citatov, enim pa pač so. In jim nič ne zamerim, če so bile v filingu in so si naredile žur, hvala bogu, sama pa nisem imela jih niti volje, niti energije jih lovit. Itak ni treba nobeni vsega brat, in zaradi tega se tudi ni treba razburjat. Res je, da je včasih težko najt kako vprašanje in potem odgovor in je potem tudi kakšna spregledana, samo ne moremo tega jemat za konc sveta. Se pač vpraša še 1x, pa je. Moji nosečniški možgani itak hitr pozabijo, izpiskov si pa res ne delam, tako da mi ni panike. Meni osebno čisto paše mal infotov pa mal nakladanja. In res ne želim, da se katerakoli počuti napadeno in da zaradi tega ne bi več pisala.  Rožca, tebi pa itak vsaka čast, da se ukvarjaš z našimi seznamčki in si res pridna.
Kaj pa, če bi vprašanja, ki so posameznici pomembna, poboldale, napisale z rdečo, ...??? Tako bi bila razvidna tudi za tiste, ki se jim ne da vsega brat...
Pa res se ne razburjat pupe, to škoduje lepoti user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 326
24.11.2009 11:16:46   
3Sonček3
Ja če je pa res tko resno mislna,... nimamo kej stvar posameznika.
sara2007 želim ti da ti preostanek nosečnosti mine karseda lepo. user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 327
24.11.2009 11:19:44   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

In res ne želim, da se katerakoli počuti napadeno in da zaradi tega ne bi več pisala.  Rožca, tebi pa itak vsaka čast, da se ukvarjaš z našimi seznamčki in si res pridna.
Kaj pa, če bi vprašanja, ki so posameznici pomembna, poboldale, napisale z rdečo, ...??? Tako bi bila razvidna tudi za tiste, ki se jim ne da vsega brat...

Sam tko je zoey - sto ludi, miljon idej. Kar se tiče boldanja, pa barvanja .... vpr. Nekatere še datume ne napišejo tko, pa je blo že večkrat zaprošeno. Pol pa so ene žalostne, ker jih nism napisala na seznam.
..................................... ampak BZ še kej na to temo udart.

Pa sara se je resnično počutila napadeno, ravno tko zvezdici, jest pa tudi. In bom dala sari prov, res men kle ni nič jasno. In sara se ne bo več oglašala. Bojim se, da tudi zvezdica ne. Mi je ZS napisala, da se boji sploh kej napisat.

Drgač pa ...... A maš jutri cajt? S sanip sva zmenjeni za kavico, ko pridem na Vrhniko.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 328
24.11.2009 11:23:02   
zoey
user posted image user posted image user posted image za Saro in Zvezdici. Jaz obe vabim k oglašanju user posted image user posted image user posted image

Ju3 može user posted image . A se kar slišimo, ko bosta z Vidom zrihtana? Pa super Sanip, da si se javila. Delo vedno počaka user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 329
24.11.2009 11:24:52   
rožca26

user posted image user posted image user posted image za Saro in Zvezdici. Jaz obe vabim k oglašanju user posted image user posted image user posted image

Ju3 može user posted image . A se kar slišimo, ko bosta z Vidom zrihtana? Pa super Sanip, da si se javila. Delo vedno počaka user posted image

jest tud tko pravim user posted image user posted image user posted image  sej zvezdici se naj bi oglasila še kaj, sam bolj poredk. Še vedno pogum zbira.
Ja, se slišimo. Lahka pa prideta kr k men v bajto, pa ne bo treba dalč hodit. No, se pa slišimo zagotovo.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 330
24.11.2009 11:25:04   
3Sonček3
Mislm to je pa zdej res šlo mal predaleč. Da se nam redne obiskovalke ne bodo več javlale, zarat pritoževanja tistih k pridejo 1x na mesec se oglast al pa še to ne user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 331
24.11.2009 11:28:56   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Mislm to je pa zdej res šlo mal predaleč. Da se nam redne obiskovalke ne bodo več javlale, zarat pritoževanja tistih k pridejo 1x na mesec se oglast al pa še to ne user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  sam tko je. Dejstvo pa je, da nikoli ne bomo vse zadovoljne. Glede na to, da sem jest že 2. noseča, bi lahka tarnala, da mal preveč o pregledih govorimo, pa ne (upam, da razumete, da je to joke) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi je pa fino, ker se pol ful pametno počutim, ko odgovarjam. Ah ja, ko bi bla še na katerem drugem področju tko blesteča - na primer na strokovcu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 332
24.11.2009 11:30:08   
zoey
Se podpišem pod Sonček! Men je lušn prebrat, kaj se dogaja nosečkam in kaj mulčki špičijo.
Če si pa želi katera samo problemov, naj gre pa na med.over.net.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 333
24.11.2009 11:35:19   
rožca26

Se podpišem pod Sonček! Men je lušn prebrat, kaj se dogaja nosečkam in kaj mulčki špičijo.
Če si pa želi katera samo problemov, naj gre pa na med.over.net.

se opravičujem, sam to moram dat pa iz sebe: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne, sam res user posted image user posted image user posted image user posted image  
Glede na to, da sm tudi pri februarkah (zaradi možnosti prezgodnjega poroda, pa menjanja terminov ...) in sm bla miljonkrat raj tuki, ker ni samo tarnanja ampak tudi opis lajfa. In zato imam občutek, da nam tudi tedne hitreje minejo. Ne vem, če ste opazile, sam vse smo že prišle skor do 25 t in do sedaj ni bilo nobenih resnejših težav (zmehčan Mv, odprtost ....) Za to samo trkam, se mi pa zdi, da tudi naše poz. debate vplivajo mal na to. Če ne na kaj drugega, vsaj na dobro počutje.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 334
24.11.2009 11:51:29   
rožca26
user posted image user posted image user posted image  ne vem, piše, da maj.gal neki pisala, sam ne moram videt posta. A se vm to tud dogaja?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 335
24.11.2009 12:02:13   
maja.gal
Čao punce!

Sem kar malo jezna, ker je imela w.w. tak govor. Nihče nikogar ne sili, da je na tem forumu. Jaz sem npr tudi že v drugo noseča in se mi zdi, da je fajn vedt, da obstaja življenje poleg nosečnosti. Mene je na ta forum pred par tedni pritegnilo ravo zaradi tega, ker ni bil tipično "noseča sem, panika, moje življenje se je ustavlo, sam še o tem razmišljam, delam doktorat iz vsake plenice posebej, in sploh kompliciram da so se že vsi umaknli od mene...itd itd" ampak sem se velikrat nasmejala na temo moža, otroka, tašče, psa in tako naprej. Mene je potolažilo dejstvo, da nisem sama v tem norem ritmu življenja, ko se ti včasih zdi, da vsega na zmoreš več...mal sm pokukala na forum in z lažjim srcem šla iz pisarne domov, kjer me vsak dan čaka en cel kup stvari. Res ste me spravle pokonc v mnogih pogledih in tud lažje mi je blo, ko sem večkrat naletela na podobne probleme in se zraven nasmejalauser posted image user posted image

w.w. in ostalim, ki si želijo samo resnih nosečniških tem pa iz srca predlagam, da odprejo novo temo "Marčevke-RESNO O NOSEČNOSTI". Pa ne mislim biti zlobna ampak nekatere, ki so se sedaj umaknile iz foruma so z vso dušo delile svoja občutja in so verjetno marsikatero stvar lažje prenesle, ker so vedele, da niso same. Meni je blo najhujše (takrat vas še nisem odkrila) ko sem bila na bolniški in vedno razmišljala eno in isto, bila večino dneva sama itd. Ker sem tudi jaz občutljiva po naravi (zdej pa sploh) vem, da jih že cel dan stiska odkar so to prebrale. Punce, pridite nazaj, ker nas je tukaj kar nekaj, ki si želijo spremlajti vaše post-e, pa tud če vedno ne sodelujemo v debati.

Sicer pa, kam je pa izginila w.w.? Zakaj se ne javiš w.w.? Najlažje je pridt enkat mim, se mal strest in jo popihat.
Res je rešitev precej enostavna in ni treba, da se nosečnice med seboj skregajo zaradio česa takega. je že tako dovolj drugih problemov.

Pa brez zamere vsem.
Samo moje mnenjeuser posted image

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 336
24.11.2009 12:04:29   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

user posted image user posted image user posted image  ne vem, piše, da maj.gal neki pisala, sam ne moram videt posta. A se vm to tud dogaja?

ne user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 337
24.11.2009 12:06:26   
maja.gal
ja, mene je že parkrat kr prekinl sredi sporočila ... neke "težave" javi in te vrže ven ... lih gruntam kaj sm hotla napisat, oz eni odgovorit, pa sm mimgrede pozablauser posted image

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 338
24.11.2009 12:08:56   
3Sonček3
tut js učasih tko lepe postke napišm, pol mi pa na koncu k ga hočm poslat javi napako in se use zbriše. To se mi ponavad dogaja pr dougih postih in pol se mi neda še enkrat pisat usega user posted image tko da sm se zdej mal navadla da preden pošljem dolgo sporočilo ga kopiram če mi slučajno javi napako da ga sm nalimam nazaj user posted image

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 339
24.11.2009 12:21:01   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

tut js učasih tko lepe postke napišm, pol mi pa na koncu k ga hočm poslat javi napako in se use zbriše. To se mi ponavad dogaja pr dougih postih in pol se mi neda še enkrat pisat usega user posted image tko da sm se zdej mal navadla da preden pošljem dolgo sporočilo ga kopiram če mi slučajno javi napako da ga sm nalimam nazaj user posted image

mam še boljšo rešitev - piši krajše poste user posted image user posted image user posted image user posted image  pa to je bil hec user posted image user posted image user posted image  brez zamere user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 340
24.11.2009 12:21:38   
rožca26
maja.gal - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti si tko fejst user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 341
24.11.2009 12:24:57   
Anonimen
Rožca sem za novo temo, ker sem se odločila, da se je brez zveze umikat - odprem novo temo. Zvezdici da te vidim gor :=)

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
24.11.2009 12:27:14   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Rožca sem za novo temo, ker sem se odločila, da se je brez zveze umikat - odprem novo temo. Zvezdici da te vidim gor :=)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mama sara se ni umaknila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kolk sm vesela. So zgleda pomagala tista ZS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče si nas pa že pogrešala. Bom precej sporočila zvezdici user posted image user posted image user posted image user posted image  Vabljene tudi tiste, ki rade čvekajo - Kaj praviš, a?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
24.11.2009 12:30:18   
Anonimen
ja vabljene na Klub marčevkuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
24.11.2009 12:44:18   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Joj sara.. awiii. Sm že tm!
Priklopljena 24/7.

maja.gal
- si mi prirasla k srcu user posted image .

Mi je žal, da je do vsega tega prišlo. Sem se rajši umaknila priznam user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 345
24.11.2009 12:46:15   
Zvezdici

user posted image user posted image Joj ko bi ti vedela kako je to lepo slišat. user posted image

sonček - pa aveš, da imaš prav.
Sicer, pa smo zdaj tiste ta ''klepetave'' in seveda ostale, ki želite to tudi biti, v klubu marčevk 2010. Zahvaljujoče sari. user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 346
24.11.2009 13:39:05   
lucika
user posted image , no lepo se imejte...

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 347
24.11.2009 14:05:04   
Anonimen
aaaa punce, pa kaj je zdej touser posted image Mater ste takoj užaljene ko 5 let stari otroci-pa brez zamere, samo je čista resnica to. Pa kaj se obremenjujete kaj druge pravijo. Pišite naprej kot ste do sedaj in to je to. Meni recimo je bolj všeč , da je malo več napisanega, da se vsaj kaj dogaja na forumu, ne pa tako kot na mami, ko grem 1x na teden pogledat so pa 4 novi posti...boringuser posted image .
Tiste, ki se do sedaj niso ne vem kaj javljale se naj pa še od sedaj naprej ne. Tko je to. Jst ne vem a samo marčevke tko kompliciramo, a tudi druge?

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
24.11.2009 14:11:14   
rožca26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, enim pa res ni nič prov. Ene napišejo nej gremo drugam čvekat, druge pravjo da ne. Zdej pa tko, odločte se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej se bom jest oglašala, za takšen bolj sproščen čvek bom pa v klubu. Pa marčevke še najmanj komplicirajo - vsaj meni se tako zdi. Sam tm v klubu bomo pisale tudi le dobro jutro pa take stvari, kle gor pa še vedno tudi o taščah, tastih ... ne skrbte, se boste proti marcu začele pritoževati, da spet preveč pišemo, ker je 3. del odprt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 349
24.11.2009 14:12:55   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

user posted image , no lepo se imejte...

sej ne gremo daleč. Jest se bom še zagotovo oglašala, sam glede na to, da s saro in zvezdico fuuuuuuuuuul čvekamo, pa ne bi rade komu v zelnik hodile, raj odpremo novo temo. Tko je volk sit pa koza cela. user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?