maja.gal
|
Čao punce! Sem kar malo jezna, ker je imela w.w. tak govor. Nihče nikogar ne sili, da je na tem forumu. Jaz sem npr tudi že v drugo noseča in se mi zdi, da je fajn vedt, da obstaja življenje poleg nosečnosti. Mene je na ta forum pred par tedni pritegnilo ravo zaradi tega, ker ni bil tipično "noseča sem, panika, moje življenje se je ustavlo, sam še o tem razmišljam, delam doktorat iz vsake plenice posebej, in sploh kompliciram da so se že vsi umaknli od mene...itd itd" ampak sem se velikrat nasmejala na temo moža, otroka, tašče, psa in tako naprej. Mene je potolažilo dejstvo, da nisem sama v tem norem ritmu življenja, ko se ti včasih zdi, da vsega na zmoreš več...mal sm pokukala na forum in z lažjim srcem šla iz pisarne domov, kjer me vsak dan čaka en cel kup stvari. Res ste me spravle pokonc v mnogih pogledih in tud lažje mi je blo, ko sem večkrat naletela na podobne probleme in se zraven nasmejala w.w. in ostalim, ki si želijo samo resnih nosečniških tem pa iz srca predlagam, da odprejo novo temo "Marčevke-RESNO O NOSEČNOSTI". Pa ne mislim biti zlobna ampak nekatere, ki so se sedaj umaknile iz foruma so z vso dušo delile svoja občutja in so verjetno marsikatero stvar lažje prenesle, ker so vedele, da niso same. Meni je blo najhujše (takrat vas še nisem odkrila) ko sem bila na bolniški in vedno razmišljala eno in isto, bila večino dneva sama itd. Ker sem tudi jaz občutljiva po naravi (zdej pa sploh) vem, da jih že cel dan stiska odkar so to prebrale. Punce, pridite nazaj, ker nas je tukaj kar nekaj, ki si želijo spremlajti vaše post-e, pa tud če vedno ne sodelujemo v debati. Sicer pa, kam je pa izginila w.w.? Zakaj se ne javiš w.w.? Najlažje je pridt enkat mim, se mal strest in jo popihat. Res je rešitev precej enostavna in ni treba, da se nosečnice med seboj skregajo zaradio česa takega. je že tako dovolj drugih problemov. Pa brez zamere vsem. Samo moje mnenje