|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
24.11.2009 9:57:55   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: maja.gal

Eno vprašanje za vse tiste, ki še delate: ali ti pripada, da greš v delovnem času na pregled h GK? Mislim, vem da ti pripada v smislu, da lahko greš ampak ali ti mora delodajalec kriti tisti dve uri ko te ni ali ti jih odbijejo kot minus ure?

Odvisno kaj jemlješ - če jemlješ B, pol mislim, da ti mora tvoj šef to upoštevat. Kar se tiče pa pregledov - ne moreš si pri G zmišljevat kdaj pridet oz. ne na pregled - dajo ti uro in to je to. Kolikor sem seznanjena, je šef zadolžen v času nosečnosti, da ti omogoči lažje delo, ki ne ogroža vaju in tudi vse preglede, ki ti jih predpiše G.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 301
24.11.2009 9:59:21   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

ps. nosim punčko, naslednji pregled pa imam 18.12.09

user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Smo pa spet izenačeni user posted image user posted image user posted image , tko da nosiš zelo pomembno vlogo user posted image user posted image user posted image
Pregled ti vpišem kakšno stran kasneje. Me pa prosim še enkrat spomni, če slučajno pozabim.user posted image

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 302
24.11.2009 10:00:38   
Anonimen
Ne rožca26-nisem bruhala niti enkrat v življenju še, v nosečnosti tudi ne, ker se že od vsega začetka odlično počutim. Samo ni mi pasala določena hrana, naprimer sladkarije, meso...sama redilna hrana, zato sem shujšala, potem okoli 20 tedna pa sem svoj normalni apetit dobila nazajuser posted image . Konec veseljauser posted image .
MLADAMAMICA: nogavice sem kupila v sanolaborju, stanejo malce več kot navadne-mislim da sem dala 18€, samo meni res pomagajo. HB je jesen, pa potem bo zima in jih lahko nosiš cel dan. Jst jih zjutraj dam gor in jih nosim cel dan. In mi noge res ne zatečejo prav nikoli-zaenkrat. Imam pa seveda samostoječe.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
24.11.2009 10:04:17   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Skodrana mama

jaz sem pa včeraj imela pregled in z user posted image  je vse uredu ampak sem kao se preveč zredila in mi je pol začela da lahko staknem sladkorno in da bom ogrožala otroka itd. A punce moje sploh ne pretiravama z hrano se mi zdi da sem z sinekom več pojedla kot pa zdej, tko da mi je ful čuden. Uglavnem zredila sem se 7 kg vsega skupaj in zdej nevem vsa panik user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vidim da imate dabato o novi gripi in vam povem da me je ful strah user posted image user posted image user posted image  tko da upam da se bo zadeva umirila. Zdej pa sploh ko je še ta nosečnica zbolela user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naslednji pregled imam 21.12.2009.

Lepo se mejte.user posted image

user posted image user posted image user posted image  za dober pregled - iz vidika razvoja, user posted image  za G ki nam težijo s temi kilami user posted image   Jest sm tudi med tistimi nesrečnimi user posted image , ki se kak mesec preveč zredijo, pa pazim kaj jem. Men je celo grozila G da me ne bo dala na bolniško, kljub temu da mi pripada glede na prejšnjo nosečnost in sedaj zelo možen podoben zaključek nosečnosti, ker se preveč redim user posted image
Veš kaj, ne se sekirat. Bo to boljš.

Kar se gripe tiče, pa ti ni treba preveč paničarit. To folk sam strašijo, da bi se jih čim več šlo cepit. user posted image

(odgovor članu Skodrana mama)
Neposredna povezava do sporočila: 304
24.11.2009 10:07:49   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Ne rožca26-nisem bruhala niti enkrat v življenju še, v nosečnosti tudi ne, ker se že od vsega začetka odlično počutim. Samo ni mi pasala določena hrana, naprimer sladkarije, meso...sama redilna hrana, zato sem shujšala, potem okoli 20 tedna pa sem svoj normalni apetit dobila nazajuser posted image . Konec veseljauser posted image .

No, sej ni važno zaradi česa ti je šlo tok dol, ampak G je pa popolnoma vseeno to, ker pol sam gledajo tiste gramčke, ne opazijo pa da je user posted image  prej kej shujšala. Pa te čist razumem s to željo po nehranjenju - meni pri Vidu ni tudi NIČ pasalo -no razen sadja in zelenjave. Sm zarad tega šla skor 4 kg dol user posted image , pa tud pol ni blo ok.
Pa sej ne veš več kaj bi radi ti G. Enkrat so tečni ker gredo kile dol, drugič ker gredo kile gor. Haloooooooooo????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 305
24.11.2009 10:10:16   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

U vidim pa kako ene že uživate doma, kako vam uspe dobiti bolniško?? Jaz bom morala delat do 1.februarja pa še to bom mogla bit pridna da ne pokurim preveč dopusta da bom lahko šla do takrat..

Težko sm jo dobla. Sm mogla it prej rodit, pa otrok je mogu bit zahiran in ves ubogi, da mi jo je blagovolila zdej dat. Pa še to je komplicirala. Zdej inšpektorji pa komisija ful težijo, če dajo zdravi user posted image  bolniško. Sej veš, recesija. Zdej pa sploh težko, ker je konec leta, pa nimajo od kje vzet.user posted image  

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 306
24.11.2009 10:22:46   
sanip
Ohoj nosečnice

No pa se spet mal oglašam po dolgem času. Sem mela tolk dela doma, da se vn nisem vidla, čeprov na hitr sem vas že prebrala. Vidim da vas je vse strag te nove gripe, morem priznat mene tudi, tko da sem itak več ali manj samo doma, čeprov zna pa tamav iz vrtca kej prnest, sam upamo da nas ne doleti... Oooo kile user posted image user posted image user posted image  ja morem priznat da sem se jest tud zredila za 6 kilc, ampak mi ni moja G nič težila (zaenkrat) bomo vidl kaj bo naslednji mesec. Glede tega pregleda za sladkor, kokr vem pošljejo vse nosečke, jest sem bla ravno prejšnji teden na polikliniki in so izvidi super, tako da ni bojazni za kakšen sladkor user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 307
24.11.2009 10:25:11   
srečica
hej nosečkke

žal se moram tudi jaz podpisat pod w.w. Veliko zanimivega napišete, ki žal ne morem prebrat, ker je preveč napisanega. Mogoče je tudi to razlog, da se ne javljam user posted image pa tudi druge mislim, da iz istega razloga. Ne moti me kaj pišete, moti me, da je toliko napisanega vsak dan in ne uspem preprat... user posted image . Pa brez zamere.

Maja.Gal, če še nisi dobila odgovora glede pregledov:
link glede odsotnosti nosečnice zaradi pregleda – glej 7. Člen!

http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200382&stevilka=3919

Pregled med službo ti pripada, če izven delovnega časa ni mogoč oz. ginekolog ne dela :(

Lepe pozdravčke

Darja

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 308
24.11.2009 10:25:19   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sanip

Ohoj nosečnice

No pa se spet mal oglašam po dolgem času. Sem mela tolk dela doma, da se vn nisem vidla, čeprov na hitr sem vas že prebrala. Vidim da vas je vse strag te nove gripe, morem priznat mene tudi, tko da sem itak več ali manj samo doma, čeprov zna pa tamav iz vrtca kej prnest, sam upamo da nas ne doleti... Oooo kile user posted image user posted image user posted image  ja morem priznat da sem se jest tud zredila za 6 kilc, ampak mi ni moja G nič težila (zaenkrat) bomo vidl kaj bo naslednji mesec. Glede tega pregleda za sladkor, kokr vem pošljejo vse nosečke, jest sem bla ravno prejšnji teden na polikliniki in so izvidi super, tako da ni bojazni za kakšen sladkor user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image  za super izvid in za to, da si se zopet kej oglasila. Zdej bi mogla pa še kaka kavica v M. past. Kaj praviš?

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 309
24.11.2009 10:29:18   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: srečica

žal se moram tudi jaz podpisat pod w.w. Veliko zanimivega napišete, ki žal ne morem prebrat, ker je preveč napisanega. Mogoče je tudi to razlog, da se ne javljam user posted image pa tudi druge mislim, da iz istega razloga. Ne moti me kaj pišete, moti me, da je toliko napisanega vsak dan in ne uspem preprat... user posted image . Pa brez zamere.

joj punce, če mi še enkrat te stvari omente, da preveč pišemo, se grem jest sam fentat al pa enga prebutat user posted image user posted image  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mal težko je eno vprašanje napisat le 1x, glede na to, da nas je 84.A se vam ne zdi????????????????user posted image  Pa vsaka kej doda kar ve, pol pa napišemo 5 strani ali več na dan. Jest ne moram pomagat. Ne moraš pa kr puncam prepovedat, da nič ne napišejo user posted image  Zdej ste pa res že mal neresne. Pa še neki, nekatere so na drugih temah zato, ker so bile že prej tam in se sm pridejo sam pofočkat, da jih ne pozabmo ...

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 310
24.11.2009 10:30:52   
Anonimen
zdravo user posted image ,

zdej pa tako, da tudi jst malo pokomentiram vaše odgovore.

W.W - Kakor vem, je forum namenjen druženju nosečnic ter pogovoru tudi o vsakdanjih stvareh. Meni, je butasto v vsakem postu omenjat nosečnost gor in nosečnost dol. Navsezadnje to ni bolezen........
Drugače pa nekaterim nikoli ni nič prav - če tema sameva ali pa na njej vsaj kej dogaja.

Drugače glede odgovorov - jst sem še zmeraj ( pa ne samo jst) na vsak odgovor ki sem ga vedela odgovorila. Na tisto, o čemer pa ne veš je pa na slepo nekaj odgovarja brezvezeuser posted image

Javljanje - mislim, da se določene članice RRja že kar nekaj časa ne javljajo, še pred našimi matinejami. Ali pa se pač motiimuser posted image user posted image user posted image  Aygo, Pooh pa še katero bi lahko naštela se že ziher 2 meseca niso javile

Tema in litanije - uf kaj bi lahko vse meni šlo na živce, pač tisto kar me ne zanima preskočim, to pa res ni tako težko, mar ne?

Evo jst sem se odločila da se vam več ne javljam, ker mi je vse skupaj kr neki.

Zvezdici pa Rožca ko bom šla v Lj se slišimo za kavico OK?

Pa še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za sezname Rožci, mene pa lahko brišeš iz njega.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
24.11.2009 10:32:34   
lucika
jaz se pa za te kile res ne sekiram. kot sem rekla, svojo mejo sem si naredila, da na dvomestni številki ostanem, jedla pa bom ko bom lačna in kar mi bo pasalo. sama vem, da slanega ne smem in to škodi otroku in meni, vse ostalo pa me ne gane.

danes imam pa en tak len dan...se mi popolnoma nič ne ljubi. še vstala se nisem zjutraj,ampak sem šla nazaj spat, ko sem moja dva odpravila..potegnila do skoraj pol devetih...zdaj pa kr nekako ne zalaufam.
čajček se mi hladi, potem bi bilo fino kaj pojest.....pa da hiiitro mine čas do jutri, ko grem pokukat svojega pikca:)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 312
24.11.2009 10:37:02   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Pa še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za sezname Rožci, mene pa lahko brišeš iz njega.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi jest razmišljam v tej smeri. Bi že kej bolj pametnega lahko našla kot pa pritoževanje nekaterih, ki nimajo nič druzga za počet.user posted image
Vseeno bi pa še rada vidla, sara, da se kej še oglasiš. Če ne drugega vsaj takrat ko imaš pregled, da vemo da sta s pupo ok.
Za kavico pa .......... A maš v četrtek kej časa user posted image user posted image user posted image ???? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
24.11.2009 10:39:08   
lucika
no ,no ,babe, nehajte...

same ste ugotovile, da nas je 84. torej, če vsaka svoje mnenje napiše, boste pač 30x prebrale, da je prav tako, in 53x da kateri ne paše. kaj zdaj, tudi me imamo pravico do svojega mnenje  in vsaka ga lahko napiše...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 314
24.11.2009 10:39:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi jest razmišljam v tej smeri. Bi že kej bolj pametnega lahko našla kot pa pritoževanje nekaterih, ki nimajo nič druzga za počet.user posted image
Vseeno bi pa še rada vidla, sara, da se kej še oglasiš. Če ne drugega vsaj takrat ko imaš pregled, da vemo da sta s pupo ok.
Za kavico pa .......... A maš v četrtek kej časa user posted image user posted image user posted image ???? 

Po mailu ti pošljem mail pa številko mobija. Drugače pa je pri meni največ časa konec tedna.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
24.11.2009 10:40:10   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

no ,no ,babe, nehajte...

same ste ugotovile, da nas je 84. torej, če vsaka svoje mnenje napiše, boste pač 30x prebrale, da je prav tako, in 53x da kateri ne paše. kaj zdaj, tudi me imamo pravico do svojega mnenje  in vsaka ga lahko napiše...

res je, sam nekateri že s tem pretiravajo ...................

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 316
24.11.2009 10:45:31   
sanip
Punce punce nehte se razburjat to škodi vašimuser posted image user posted image ...ne ozirejte se na take, ki pravijo da čvekate kr neki, poglejte kok je takih ki pa berejo te čveke pa pogovore. Jest osebno morem priznat da pišem res ne velikrat, sam preberem vas pa že ko mam čas. Jest tko pravim da komur se neda brat, pa nej ne hodi na forum a ni tako!!! Men osebno je bl všeč slišat eno in isto stvar 1000 kot pa nobenkrat... Tko da punce kr pište, vse kar vam pride na misel...user posted image user posted image user posted image

ja rožca26 lahko bi šli kej na kavico, ko se boste zmenle mi sporočte pa bom utegnila najdit mal časa.. res mam tolk dela, menjal so nama okna, zdej morva mal prebelt, pa sej veš kako je pol...

lepo se imejte pa brez razburjanja

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 317
24.11.2009 10:49:24   
rožca26

Punce punce nehte se razburjat to škodi vašimuser posted image user posted image ...ne ozirejte se na take, ki pravijo da čvekate kr neki, poglejte kok je takih ki pa berejo te čveke pa pogovore. Jest osebno morem priznat da pišem res ne velikrat, sam preberem vas pa že ko mam čas. Jest tko pravim da komur se neda brat, pa nej ne hodi na forum a ni tako!!! Men osebno je bl všeč slišat eno in isto stvar 1000 kot pa nobenkrat... Tko da punce kr pište, vse kar vam pride na misel...user posted image user posted image user posted image

ja rožca26 lahko bi šli kej na kavico, ko se boste zmenle mi sporočte pa bom utegnila najdit mal časa.. res mam tolk dela, menjal so nama okna, zdej morva mal prebelt, pa sej veš kako je pol...

lepo se imejte pa brez razburjanja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to so virtualni, ko pa se spet vidiva pa ti dam še ta prave user posted image user posted image user posted image
Drgač pa jutr pridm na Vrhniko.

Vrhničanke in ostale ...... A mate čas? Sanip, ti pa lahka k men pozvoniš kadar kol, ko sm tm, sej ni dalč, sam ene 20 korakov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 318
24.11.2009 10:58:08   
sanip
rožca26 kdaj pa prideš na vrhniko?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 319
24.11.2009 10:58:38   
ursa_p
Zivjo!

Se tudi jaz strinjam z w.w. in ostalimi ... se sploh ne morem oglasit, ker niti priblizno ne vem kje ste in o cem govorite, ker imam vedno toliko za prebrat. Tako da se vceraj po pregledu itak nisem oglasila, ker nisem vsega prebrala. Danes imam malo bolj frej v sluzbi, zato tudi cas, da vsaj na hitro preletim vse skupaj in probam izluscit kaj je za prebrat in kaj ne. In med drugim "spregledam" tudi kaksno luciko oz. cist za primer, pa se mi potem cez 10 strani res ne da odgovarjat. Da o citiranju sploh ne bi ... gre tudi meni precej na zivce.

Maticne celice ... jih bova shranila oz. darovala ... vec ko nas bo, vec moznosti je, da jih bomo takrat, ko bi jih rabile, na voljo (se pravi od vsake, ki jih bo v prihodnje shranila). Kar se pa neocelice tice ... se pa ne ve ali bodo po 20. letih spoh se uporabne, zato se zanje ne bova odlocila - tjasa27 - sta razmisljala tudi o tem, ker podaljsanje ti nic ne pomaga, ce ne bodo vec uporabne - v glavnem se se ne ve kako bo, saj je vse skupaj bolj novost, kot ne.

Cepljenje proti gripi ... rozca ... a si jo vprasala s katerim cepivom se cepijo v Leku al Krki ... s tem, ki je nam navadnim smrtnikom na voljo ne!!! To mi je dalo precej mislit, tako da ... ne, ne bom se cepila in tudi nihce drug pri nas doma se ne bo. Se je pa maticeva sestra, ker dela na pediatricni - bomo videli kako in kaj.
Gripa ... pri nas je Gal v vrtcu in kot ze veste, se je pri njih ze razpasla nova gripa. Pri nas Gala TAKOJ, ko pride domov, kar na vratih slecemo, sezujemo, ga damo pod tus in preblecemo. Jakne damo ven prezracit, ostale cunje pa oprat. V sluzbi imamo razkuzilo, doma pa si probamo cim veckrat umiti roke. V neko gneco pa zdej ne hodimo ... ne vem pa kako bo decembra.

Srecanje v Ljubljani ... sem za ... upam, da bo kaksen fajn termin, glede na to, da se ze bliza december in se bomo verjetno malo tezje uskladile.

Da zdej napisem kako in kaj.

Ste me ene ze sprasevale kako je s krci ... prejsnji vikend sem malo bolj pocivala kot ponavadi, tako da jih res ni bilo oz. vsaj tistih bolecih ne in si ginekologinjo sploh nisem upala poklicat, ker bi me dala na bolnisko. Je rekla, da ce bo pocitek pomagal, moram na bolnisko. V sluzbi se jim pa zmesa, ce grem. No, ce bi bila res nuja, ok, drugace pa probam doma malo bolj pocivat. Upam, da mi bo uspelo. Sem imela pa iste tezave tudi ze v 1. nosecnosti.
Zdej ne vem kako mi bo uspelo hodit na telovadbo, glede krcev. Na plesne se hodiva, ampak se pri tistih bolj poskocnih raje usedem in pleseva samo bolj ta pocasne al pa tiste, ki mi ni treba glih skakat. Na sprehodih je pa tako, da tudi mene precej dajejo krci, pa sem pogruntala, da morm samo mal tempo upocasnit, pa je prec bolje. Rada hodim s psi na sprehode, tako da jih ne zelim ukinit.

3D UZ ... iskreno povedano cist razocarana!!! Naredila mi je se enkrat morfologijo, ki mi je kr precej povedala, ampak jaz sem si zelela se mal 3D UZ, ne pa da sem samo obrazek videla, pa se user posted image je imel roko pred obrazem in je spal - takrat, ko je najmanj treba, drugac pa cel dan zurka v trebuhu. user posted image V glavnem sem tistih 110 EUR bolj ali ne vrgla stran. Pri Galu imava res lep spomin, tukaj pa ... ah ... dost jamranja, ker res nisem zadovoljna. Aja ... guzvo je imela, pa naju je na hitro odpikala, se meni zdi. Rozca ... kolk casa je trajala tvoj 3D UZ ... pri nas je bilo vse skupaj kakih 20 min.

Toliko zdej od mene.

Vem, da je moje sporocilo malo daljse, ampak rada odgovorim vsem v enem sporocilu, ce se le da. Pa nadoknadit sem mogla od 2. strani. user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 320
24.11.2009 10:58:41   
rožca26

rožca26 kdaj pa prideš na vrhniko?

enkrat dopoldne, okol 10ih ali 11ih. Jutri.

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 321
24.11.2009 11:03:40   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

3D UZ ... iskreno povedano cist razocarana!!! Naredila mi je se enkrat morfologijo, ki mi je kr precej povedala, ampak jaz sem si zelela se mal 3D UZ, ne pa da sem samo obrazek videla, pa se user posted image je imel roko pred obrazem in je spal - takrat, ko je najmanj treba, drugac pa cel dan zurka v trebuhu. user posted image V glavnem sem tistih 110 EUR bolj ali ne vrgla stran. Pri Galu imava res lep spomin, tukaj pa ... ah ... dost jamranja, ker res nisem zadovoljna. Aja ... guzvo je imela, pa naju je na hitro odpikala, se meni zdi. Rozca ... kolk casa je trajala tvoj 3D UZ ... pri nas je bilo vse skupaj kakih 20 min.

Mislim, da je tud neki takega bilo mogoče 30 min. Je pa mene takoj dala na 3D, pol pa k sm ji omenla situacijo pri Vidu, je pa naredila kontrolo rasti še. Drgač ma pa ona navado narest tudi še morfo. da pregleda če je vse ok. Kar se tiče 3D je pa tko - včasih gre, včasih ne. Pri vidu to ni blo možno, ker je skrival obrazek in več ali manj hrbet kazal. Upaš na najboljš.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 322
24.11.2009 11:04:09   
sanip
No ko boš mi pozvon pa gremo hit na eno kavico! Pa ostale tudi vabljene....

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 323
24.11.2009 11:06:00   
3Sonček3
Dobro jutro

branka28
držim pesti zate, pa hitro poročaj, kr me firbc matra user posted image . Pa zamoti se s čim da ti bo čimprej dan miniu.
haha rožca si prou predstavljam Vida k use na "ga" vn meče, si me kr nasmejala user posted image , glavno da je zdrav, tut če mamici mal energije pobira user posted image
user posted image user posted image user posted image navijam za Jassiko user posted image user posted image user posted image pa hitr poročat k boš doma user posted image
skodrana mama user posted image za uspešen pregled. 7kg to ni nč sej si že 6 mesecev noseča pa kaj temu zdravstvenemu osebju ni jasno, sploh nevem kaj bi radi, če bi men kej rekla zarat kil ji sigurno nebi bla tihu, no če bi jih blo preveč bi bla tiho, sm za 7 kg user posted image Nč se ne sekerej, glavno da se ti dobr počutš, pa se tut user posted image .
lucika upam da bojo pleničke kot nove, sporoči če ti bo uspelo. Men je blo to ful neverjetno slišat ampak je ratalo. Na kak hud minus pa le počakej sej se še ne mudi tolk s plenicami.
maja.gal naj tut tebi hitro mine današnji dan
mlada mamica js sicer problemov z zatekanjem še nimam tko da ti neznam pomagat, glede kil pa user posted image za tako razmišlanje. Js sploh nevem več kolk sm se res zredila. Moja domača vaga je na začetku kazala 55kg, tista pri G pa 58 kg in od zdej naprej se samo pri G vagam. Po moje sm se zredila 5 kg, po vagi pri G pa 2 kg user posted image 2kg WTF to je absolutno premalo, bom js uprašala sestro pri G kaj ona misli.
user posted image za user posted image
Pa še za te nogavice ane, nam je sestra rekla da si jih je nujno potrebno oblečt preden ustaneš iz postelje, ker ko vstaneš se cirkulacija krvi že obrne in nimajo pol več pomena.
sara2007 upam da nisi resno mislna in da se boš še naprej javlala kot do zdej.
Vse k mate jutr preglede vam želim da vam čimprej mine današnji dan.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 324
24.11.2009 11:13:22   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

sara2007 upam da nisi resno mislna in da se boš še naprej javlala kot do zdej.
Vse k mate jutr preglede vam želim da vam čimprej mine današnji dan.

zelo resno je mislila. Oglasila se mi bo le še ko bo rodila.user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?