|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
12.1.2010 8:52:05   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Jaz sem bila včeraj čist naspidirana, izropala štacune s hrano, vse znosila, posortirala, švigala z avtom sem in tja in sem mislila, da sem končno dočakala nosečniški naval energije, no, pa je trajalo samo 1 dan user posted image Dans sem čist koma, pa še levo uho me boli user posted image Zdaj pa ne vem, a naj si kaj notr butnem, ali še počakam kak dan. Kak nasvet??? Pa kar nekaj mi je slabo. Pa glava boli. Kaj naj rečem, lepo je bilo, dokler je trajalo user posted image Za četrtek bomo pa videle, kakšno bo vreme, a ne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  oh bogica, ker te več ne drži gnezdenje user posted image user posted image user posted image  ampak ne skrbi, sej maš še vsaj 1 mesec časa za to. Baje naj bi gnezdenje tudi nekako nakazoval na pripravo poroda - v psihološkem smislu. No, če je to res, pol se jest še nimam za bat, da bom že rodila user posted image user posted image user posted image
Drgač pa bogica tudi za uhobol. Pa jest bi kar notr kej butnila, če imaš kaj pri roki. Glede slabosti pa - sej smo že v 3. trimesečju in so to čist normalni znaki pri nekaterih. Sej veš, lahko se na koncu slabosti spet ponovijo. Upam, da je pri tebi samo prehodnega značaja. No, upam, da je pri vseh tako, če imajo slabosti.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
12.1.2010 9:17:33   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Navijamo za jutrišnje preglede: plamen!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne pozabi na poročanje!!! 

za njo je treba danes navijat user posted image jutri pa za mene.user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
12.1.2010 9:23:30   
Čmrlika
Aja, dobro jutro!user posted image

ni mi za delat ...grrr user posted image

mene je tudi gnezdenj začelo trgat, in to konkretno...se bom danes ju
tri spravla prat in likat cotike... včeraj smo nabavli pleničke, kremice...vatico, da ne bomo rabli tajine jematuser posted image

v prvi user posted image sem imela v tem času že vse pripravljeno in tudi nahrbtnik za v P je čakal...ja se vidi da smo bolj flegma v drugouser posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
12.1.2010 9:45:36   
lucika
en dober dan še od mene!

da poročam iz pregleda tudi jaz: sem šišnila saro:) ocenjena teža 2540:))))) je naračunal čarunalnik rok 17.2.2010....ampak vem, da je tole precej z rezervo, tak da sem vesela, obremenjujem se pa ne...
mv je zaprt, plodovnice dovolj, raste očitno dobro...vse je ok. vse kaj mene muči, na bibeka ne vpliva. je bil dr kr malo živčen, je dobil nek klic iz porodnišnice, da je ena njegova rodil, pa nekaj ni bilo ok..in je bil prav raztresen...in sem mu bila že malo tečna s svojimi skoraj nepomembnimi vprašanji. jah, baje če otročka 24 ur ne čutiš je čas za preplah. prej pa niti ne...pač ima tak dan.

sem pa včeraj šla v šoping, v dm po pleničke in vatice, blazinice...potem sem pa imela uro časa, da grem še sama malo okoli, ker je moj šel na en pogreb...sem hodila po mestu (naše mesto je malo), na koncu pa ko taka stara mama obsedela na avtobusni postaji, ker se niti premaknit več nisem mogla. ampak, kot je rekel g, tako pač je...

sem si zabila v glavo, da si grem danes po nove omare:)))) za ob previjalni, ker res res ne morem bit brez. kao. hihi, ma, naj mi pustijo veselje, tistih 100 eur gor ali dol, saj sem ful pridna, ker ne sitnarim z novim vozičkom:))))) me pa skrbi ena tini mini zadeva. tam kjer bo previjalnica je zdaj igralni kotiček. malo je zameknjeno, za steno od dnevne. in tam je navadno bomba. in zdaj bi jaz cotke imela na črto zložene, samo do njih ne vem kako bom prišla, ker je tako po tleh. in že vidim, kak bom živčna zaradi tega... a čem otroku poskrit vse igrače:)?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
12.1.2010 9:45:56   
3Sonček3
Dobro jutro!

Js bi tut rada že kr use mela doma, ampak ni € user posted image . Bo treba še mal počakat. Pa tolk stvari je treba še nabavt da se mi kr meša. Bom mogla tut js kak seznam nrdit da kej ne pozabm. Drgač sm pa tut js dns kr dobr spala. Zbujala sm se na 2 ure k sm mogla na wc, pa kolki so me boleli sm mogla položaj zamenat, drgač sm pa spala od 20.00 do 9.30 user posted image user posted image user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
12.1.2010 9:46:13   
zoey
user posted image user posted image user posted image user posted image stric poštar je pripeljal voziček user posted image user posted image user posted image user posted image Lep ku strela, voziček, da ne bo pomote. Čeprav je bil tud stric zelo simpatičen user posted image Malo sem diplomirala iz strehic, pa sem že čist fertik. No, saj je še čas za sestavljanje, ampak zdaj pa še bolj komaj čakam, da ga napolnim user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
12.1.2010 9:49:11   
3Sonček3
lucika user posted image za pregled. Igračk pa ne stran metat user posted image , sej si punca, se boš že znajdla, pa nrdila tko da bo vsem prou.
zoey
user posted image za voziček.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
12.1.2010 9:49:48   
zoey
sonček - ti si moj idol v spanju user posted image Daj da se malo nalezem, pliiiiis

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
12.1.2010 9:52:23   
3Sonček3

sonček - ti si moj idol v spanju user posted image Daj da se malo nalezem, pliiiiis

Pridi k men na počitnice, pa bove spale tut po 15 ur če bo treba.
Men je fajn k lahko zutrej potegnem mau zarat tega k mam tko pridno taščo, k gre zakurt in podobne stvari. Mene pa pol user posted image zbudi ob desetih k domou pride na malco. Danes sm ga pa prehitela user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
12.1.2010 9:53:30   
zoey
Lucika - user posted image user posted image user posted image za pregled, ornk user posted image . No, tudi če nas boš vse šišnila, boš še vedno naša marčevka, te ne damo user posted image
Čez bombo pa stopiš, pa je user posted image Če je pa plac za kako škatlo, pa igrače pred previjanjem pospraviš tja, še malo telovadbe zraven user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
12.1.2010 9:55:05   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Pridi k men na počitnice, pa bove spale tut po 15 ur če bo treba.
Men je fajn k lahko zutrej potegnem mau zarat tega k mam tko pridno taščo, k gre zakurt in podobne stvari. Mene pa pol user posted image zbudi ob desetih k domou pride na malco. Danes sm ga pa prehitela user posted image

Ma se bojim, da bi te kar v luft metala, ker bi mi bilo dolgčas user posted image Pa nikol nisem bila nadarjena za doooolgo spanje, se mi zdi pa to ful lepo, če imaš cajt, ampak kar ne znam user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
12.1.2010 10:17:56   
Jessy
Dobro jutro!

Spet sem šele iz postelje. Sem izkoristila, ker morda se zgodi, da zdja, ko grem na pregled izvem, da moram jutri v službo in bo konec bolniške. Bomo videli.

Zoey, če je voziček tolk lep, je najbrž tudi poštar že zarad tega, ker ti ga je dostavil!!! user posted image  A ga boš kaj poslikala in pokazala? Voziček, seveda! user posted image

Rožca, meni lahko k spolu pripišeš fantka. Glede na to, kar mi je v porodnišnici pokazala, je že nemogoče, da bi bila pomota.

No, grem se jaz naprej pripravljat, ker imam ob 11h pregled, pa moram še prej kri in vodo dat.
pa pa

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
12.1.2010 10:25:32   
zoey
Jessy - jaz pa dajanje fotk gor sva pa 2 različna pojma user posted image Tko da ne preveč upat user posted image
Dobro opravi na pregledu in ti privoščim še bolniško, to je čist nehumano tkole na konc pa v takem vremenu v službo hodit user posted image
Pa user posted image user posted image za user posted image ... ma še vedno zaostajamo, to se bodo pupe teple za naše user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
12.1.2010 10:33:19   
Jessy

Jessy - jaz pa dajanje fotk gor sva pa 2 različna pojma user posted image Tko da ne preveč upat user posted image
Dobro opravi na pregledu in ti privoščim še bolniško, to je čist nehumano tkole na konc pa v takem vremenu v službo hodit user posted image
Pa user posted image user posted image za user posted image ... ma še vedno zaostajamo, to se bodo pupe teple za naše user posted image

Ja, a veš, da je res zoprno v tem snegu. Jaz imam pa sploh smotano, saj če je sneg, moram pustiti avto v dolini, ker sem na enem hribu doma, pa ne moreš ven, tako moram do centra mesta po snegu in klancu, kar je nevarno za padec. Da ne govorim, ko grem v službo, da se povzpnem čez drug hrib z nadmorsko čez 700 m, kjer je vedno veliko snega in moram verige gor dajat, zdaj imamo pa še obvoz zaradi plazu, tako da za pot porabim še 2x toliko časa kot prej in v suhi cesti prideš šele v 1 uri. Grozno je, res, sam dvomim, da bo to moj G kaj upošteval.

Ja, pupe bodo pa imele kar dosti izbire pri marčevkah! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
12.1.2010 10:52:00   
vekybel
Dan!

Pa spet sneži, kako lepo.
Jz sem spala dobro mal kolki že bolijo, kaj pa čmo tako je.
Zdej grem kosilo kuhat se pišemo še kaj.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
12.1.2010 10:52:01   
malicki
Se še jaz na hitrco oglasim da vas pozdravim user posted image

Pri meni nič novega, čakam na pregled nasl. teden, ko dobim potrdilo o PDP, z G se bova tudi o porodu pogovorila - ali bo naraven ali CR to me sedaj najbolj muči.

Ponoči sem zelo slabo spala, ob 2h zjutraj me je zbudil polni mehur, potem pa nisem več mogla nazaj zaspati. In sem potem od 2-6h premišljevala kaj moram še vse kupiti user posted image  

Gledala sem malo plenice - v Mullerju imajo za novorojenčke pakiranje 27kom. Mislim jao ful so dobri, to je ravno za 3-4 dni user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
12.1.2010 12:35:20   
3Sonček3
A štrajkate? user posted image  

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
12.1.2010 12:36:01   
Anonimen
zoey user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za voziček.

Nam pa ga zgleda ne bo treba kupit, ker bo naša kar Živinega podedovala. Se Živa sploh noče več vozit v vozičku.

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3418
12.1.2010 12:37:02   
3Sonček3
A je kera slišala al pa uporablala pleničke Fixies? Al pa babylove? Za kere bi se ve odločle?

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 12.1.2010 12:40:50 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
12.1.2010 12:46:19   
Jessy
3Soncek3, jaz sem uporabljala babylove še v času, ko je bil stari lastnik. Vmes so se lastniki menjali in s tem tudi kvaliteta, ki je bila slabša, zato sem prešla na Mullerjeve in kasneje nič več menjala. Drugih pa nisem probavala.

No, jaz sem s pregleda. Malce je pojamral zaradi kg, ker jih je že +16, dobila sem železo, ker ga imam le 115, dal pa me je tudi na bolniško do nastopa porodniške in to kar sam od sebe. Mi ni bilo treba nič jamrat, kar sem bila prepričana, da bo treba.

Grem zdaj na kosilo k tašči.
pa pa

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
12.1.2010 12:46:57   
Anonimen
Jst sem pa mojga včerej naštimala, da greva v ikeo po razne drobnarije zauser posted image . No in si jst naredim doma seznamček in ko prideva gor, greva lepo po seznamu in kaj ugotovim doma? Da sem namesto nepremočljive podloge za jogi notr vrgla navadno podlogouser posted image user posted image + to, da nisva potem vzela posteljnine gor, ker se mi je zdel kovterček prevelik za tako majhnegauser posted image , pa še gori na etiketi je pisalo 1+ torej tudi s posteljnino ni bilo nič. No, potem sem šla pa gledat na forume, kakšna je dimenzija posteljnine za špampek in je običajno 135x100 takšna kot je bila v ikei...mi ni nič jasno zakaj potem piše 1+???

Spanje: Jaz ponoči spim zaenkrat še zelo dobro. Na wc ne grem skoraj nikoli, tako da me to še ne moti in ne zbuja. Problem je, ko sem za vikend v najinem bodočem stanovanju in imava tam dormeo, ki mi je prej neznansko bolj ustrezal kot jogi doma, sedaj je ravno obratno. Doma se res naspim, ker imam mehkejši jogi, na dormeu se pa zbudim vsa polomljena plust to, da celo noč nekako samo dremam in ne spimuser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3421
12.1.2010 12:50:36   
3Sonček3
Jessy dober tek

Res nevem za katere pleničke bi se odločla, se mi bo kr user posted image . Eni hvaljo te, drugi pluvajo čez njih...res je katastrofa. Ja nč bo treba raskerat en paket pa bomo vidli.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
12.1.2010 12:51:49   
Anonimen
A je kera slišala al pa uporablala pleničke Fixies? Al pa babylove? Za kere bi se ve odločle?

Jst sem učer kupila v Muellerju in so super. Tudi za Živo jih kupujem (prej sem pamperske) in ima čedalje manj rdečo rit pa tudi odgovarjajo ji. Tako, da bomo tudi za našo baby uporabljali te, če pa ji ne bodo odgovarjale, lahko pa še zmeraj kupim pamperske.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3423
12.1.2010 12:53:11   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Jst sem učer kupila v Muellerju in so super. Tudi za Živo jih kupujem (prej sem pamperske) in ima čedalje manj rdečo rit pa tudi odgovarjajo ji. Tako, da bomo tudi za našo baby uporabljali te, če pa ji ne bodo odgovarjale, lahko pa še zmeraj kupim pamperske.

Katere si kupila v Muellerju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
12.1.2010 12:54:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Katere si kupila v Muellerju?

Njihova blagovna znamka. Ne vem zdej kako se rečejouser posted image user posted image . Bi mogla it u sobo pogledat, sam Živa glih spi, pol pa če me sliši je lahko cela štala.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?