Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 6.2.2010 14:11:25
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee ... ..pa kaj so ti dali injekcijo al si morala kake zdravile pit? nekaj časa sem si jo masirala. pa ni blo nič boljše. pol pa sem tamalega vrgla na njo in jo ob dojenju masirala zravn. me je rešil muk . zdaj imam drugo zizo polno in čakam, da se moj odrešenik zbudi . masirala sem si... in stiskala, ker sem takrat nehala dojit. ja, je bolelo pa peteršiljev čaj sem pila (ker nisem hotela tablet). pa dveh dneh muk je bilo počasi bolje.
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 6.2.2010 14:12:38
|
|
|
|
blackcoffee
|
zamašen nosek - pomaga, če otroku špricneš mal svojega mlekca v nosnici. preizkušno!
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 6.2.2010 14:12:45
|
|
|
|
martka
|
sem nekaj narobe označila, a saj veš... bjonda...
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 6.2.2010 14:13:16
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee zamašen nosek - pomaga, če otroku špricneš mal svojega mlekca v nosnici. preizkušno! pa ne za dolgo...
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 6.2.2010 14:15:39
|
|
|
|
blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka ... masirala sem si... in stiskala, ker sem takrat nehala dojit. ja, je bolelo pa peteršiljev čaj sem pila (ker nisem hotela tablet). pa dveh dneh muk je bilo počasi bolje. stiskala ali iztiskala? kr jaz nimam pumpice in tud mi ni v interesu, da bi si ga iztiskala. naj telo samo registrira in začne proizvajat mal manj mleka. zraven tega, imam željo tamalega še nekaj časa dojit.
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 6.2.2010 14:19:58
|
|
|
|
martka
|
gaja je trenutno navdušena nad dvema knjigicama... presenečenje za tomaža in piki je priden, obe sta zvočni. tomaž ima še dodtno zavihke. ful pritiska in odstira zavihke ter se zraven čudi in pogovarja...
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 6.2.2010 14:22:34
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee IZVIRNO SPOROČILO: martka ... masirala sem si... in stiskala, ker sem takrat nehala dojit. ja, je bolelo pa peteršiljev čaj sem pila (ker nisem hotela tablet). pa dveh dneh muk je bilo počasi bolje. stiskala ali iztiskala? kr jaz nimam pumpice in tud mi ni v interesu, da bi si ga iztiskala. naj telo samo registrira in začne proizvajat mal manj mleka. zraven tega, imam željo tamalega še nekaj časa dojit. sori! jaz sem si iztiskala, samo čisto malo, toliko da je najhuši pritisk popustil. seveda imaš namen še dojit. sam jaz ga pri 2letih in pol nisem več imela. :) sedaj pa sem si (pred 3 meseci) dajala gor vroče obkladke in nežno masirala, da sem bulice zmehčala... pa res vroče obkladke... je vredno potrpet
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 6.2.2010 14:23:41
|
|
|
|
martka
|
tudi jaz gajo še dojim in ne razmišljam o prenehanju
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 6.2.2010 14:25:06
|
|
|
|
martka
|
kofi? imava dialog, a ne? sami sva tu gor. na gmailu te pa ni...
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 6.2.2010 14:30:42
|
|
|
|
Ana Luna
|
naš 'veliki jedec' NE je še čisto sam! mam še eno žlico, s katero mu dajem vmes, ko ima on opravka z brkljanjem po krožniku. za vsak slučaj, da ne gre vse mimo (in da slučajno ne shujšamo). vsem za nove slikice, neža in lara sta že pravi damici, gromki je pa tudi že cel dec! zelo so luštni prav vsi. smo ponosne, a? kavica, ta slinček je super. ikea. bravo, za neprespano noč! pa čuvaj zize! jaz sem kmalu po porodu skoraj fasala mastitis, še dobro da sem šla pravočasno nazaj v porodnišnico, je bolelo k svina. martka, . čiimprej se pozdravte. otika, katero marelo maš ogledano?
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 6.2.2010 14:33:34
|
|
|
|
martka
|
že dolgo ni bilo nobenega... pa enkrat ste vicomrzke rekle naj bodo druge barve... tak da, tistim ko ni vica za prebrat-preskočite tale post... druge pa Fantek pride na zajtrk v kuhinjo in vpraša babico: "Kje sta oče in mami?" "V postelji sta," mu odgovori babica. Deček se začne hihitati in se odide igrat. Ko pride na kosilo, spet vpraša babico: "Kje sta oče in mami?" Ta odgovori: "Še vedno sta v postelji." Fant se zahihita, poje kosilo in se spet odide igrat. Ko se vrne v hišo, tokrat že na večerjo, zopet vpraša babico: "Kje sta oče in mami?" Ko babica odgovori, da sta še v postelji, se fant začne smejati na vsa usta. Babica ga začudeno vpraša: "Kaj se dogaja s tabo?" Deček pove: "Včeraj zvečer je prišel v mojo sobo oče in me prosil za vazelin, pa sem mu dal sekundno lepilo."
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 6.2.2010 14:34:58
|
|
|
|
martka
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 6.2.2010 14:37:22
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna naš 'veliki jedec' NE je še čisto sam! mam še eno žlico, s katero mu dajem vmes, ko ima on opravka z brkljanjem po krožniku. za vsak slučaj, da ne gre vse mimo (in da slučajno ne shujšamo). martka, . čiimprej se pozdravte. hvala! tudi pri nas jemo tako kot vi. (da ne shujšamo).
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 6.2.2010 14:46:13
|
|
|
|
Ana Luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka tudi pri nas jemo tako kot vi. (da ne shujšamo).
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 6.2.2010 20:25:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee zamašen nosek - pomaga, če otroku špricneš mal svojega mlekca v nosnici. preizkušno! In kje naj ga dobim? Martka, bom še to probala za nos ... do sedaj sem vedno uporabljala aspiratorček šele po izdatnem zalivanju s fiziološko. Pa zvečer dobi poleg postelje pisker v katerem je zavreta voda s kamilicami in timijanom. Sem se pa malo prehitro veselila kolk smo zdravi ... danes mo bili potem doma (marelo je pa prijatelj šel iskat), ker je imela dopoldne 37 vročine, potem ko se je pa zbudila iz dnevnega spanca pa že 38 ... Zdaj zvečer je imela pa 38,7 in je dobila Calpol ... upam, da pomaga in da bo hitro zdrava! IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna otika, katero marelo maš ogledano? Tole: http://www.mutsy.nl/products/spider/options jo imam že doma in je prav kulska ... pa mi ne bo treba več tavelkega vozička ven in v avto prelagat .
< Sporočilo je popravil Otika -- 6.2.2010 20:26:55 >
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 6.2.2010 20:30:22
|
|
|
|
arupnik3
|
drage moje se vam iskreno opravičujem ker vas nič več ne pozdravim vendar preprosto nimam časa... hodimo v službo tamala se pridno merka doma (zaenkrat še) ob večerih pa seveda z dragim tu pa tam pa tudi kaj pospravim ... med tem časom mi je tudi umrl moj ati ..... no vse vas lepo pozdravljam in vam želim čim bolj zdrave in vesele dni.....
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 6.2.2010 20:32:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, Arupnik3 ... moje sožalje!!!
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 8.2.2010 12:18:08
|
|
|
|
martka
|
PUNCE... kaj naj oblečem na poroko, ki bo 19.06.? ne, ne... ne mojo... tist bi vedla kaj oblečt... moj bo priča njegovi sestri. zamislila si je rumeno - pšenično kombinacijo poroke... jaz pa bi rada bila še bolj šik kot znam bit in zato, kje je kak fejst fajna trgovina, da nimajo samo svečanih ala maturantski oblek ampak neki takega, da bi lahko še kdaj oblekla, pa ne ravno zara ali '' stil... saj veste kaj mislim, a ne?
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 8.2.2010 12:28:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Martka, če bi bila jaz šlank kot ti, bi se v moji garderobi skoraj sigurno znašel kak kos od pletenin Draž: itd. Punce ... Neži ima že 3. dan vročino ... zbudi se že s 37,5 in potem ji čez dan naraste na 38, 7 ... učeri zvečer po tem, ko je že 1 uro spala je začela tako kašljat, da je pobruhala celo posteljo ... dobro, da je bil babyphone uklopljen, ker če ne je niti slišala nebi, da je bruala ... skratka je ful mazasta, pa apetita nima in vsake tolko kar fino kašlja ... jutri dela naš P popoldne in če bo dopoldne še imela vročino ga bom poklicala ... ker zdaj ima pa res že 3. dan vročino. Drugače ji gre pa po grlu dol samo AM pa pol krhlja pomaranče mi je ratalo, da je pojedla ... pa skos jo z vodo posiljujem, ker me je strah da bi dehidrirala ... upam, da bo kmalu boljše!
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 8.2.2010 16:03:06
|
|
|
|
skorpika
|
uuuuuuuu Otika, dobr si tole zrihtala...direkt za martko suhico...mi je všeč, sam kaj ko nisem suhica, haha
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 8.2.2010 16:04:31
|
|
|
|
skorpika
|
drugač pa naš je imel 14 dni nazaj hiconcil, je imel začetek vnetja ušesa, je bil en teden v vrtcu, zdej pa tut od petka že kuha...no danes ima samo še 37,5...a je to vročina ...
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 8.2.2010 16:06:05
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka PUNCE... kaj naj oblečem na poroko, ki bo 19.06.? ne, ne... ne mojo... tist bi vedla kaj oblečt... moj bo priča njegovi sestri. zamislila si je rumeno - pšenično kombinacijo poroke... jaz pa bi rada bila še bolj šik kot znam bit in zato, kje je kak fejst fajna trgovina, da nimajo samo svečanih ala maturantski oblek ampak neki takega, da bi lahko še kdaj oblekla, pa ne ravno zara ali '' stil... saj veste kaj mislim, a ne? Martka, če imaš viška denarja, meni so fullll lepe stvari od Marelle in Max Mare...sam mal višji cenovni razred
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 8.2.2010 16:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika ...mi je všeč, sam kaj ko nisem suhica, haha KUKO?! A dej ti malo oladi ... sem te vidla na moji 2 oki pa si prav fajn ... razen če v zadnjem letu nisi svoje kilaže podvojila
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 8.2.2010 17:59:53
|
|
|
|
Ana Luna
|
uuu, tudi mene pletenine draž dražijo ... sam so tudi kosi kar pošteno dragi. pa še šlank nisem. ej, martka, super datum za poroko mate (moj r.d.) punce, tudi jaz bi prosila še za kakšno idejo, kaj oblečt za na poroko, ki bo jeseni. predvsem, v katero štacuno zavit. sem se naveličala zare, h&m-ja, orsaya, new yorkerja ... pri nas smo tudi danes zakuhali na 39,5. bili pri dežurni zdravnici, ni vnetja ušes. dajala sem mu obkladke, šla sva se hladit v kopel, calpol, voda. prespala sva pol dneva, zdaj je že boljše, tudi jedli. upam, da spet ne naraste. jutri ostanemo doma. pozdravite se vsi mali bolniki.
|
|
|
|
RE: Veseli decembrčki 2008 8.2.2010 18:25:33
|
|
|
|
december28
|
arupnik3: Moje iskreno sožalje! Življenje je včasih res ena sama žalost... lepi spomini pa vendarle ostanejo. Drži se!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?