charlyka -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (30.11.2009 9:51:00)
|
Dobro jutro [sm=nosecka.gif]! Ja, pa je res bil bolj slab vikend na naši temi [sm=smiley1.gif] bomo pa čez teden nadoknadile [sm=smiley36.gif] In kako ste danes? Jaz nestrpno čakam poštarja, da prinese odločbo od komisije, da vidim, če so mi podaljšali spet za mesec. Potem pa letim še do zdravnice po bolniški list, ker smo danes zadnjega. Moram povedat, da sem se čez vikend kar dobro počutila, brez kakšnih hudih slabosti, samo fejst sem utrujena, ker sem skos nekaj migala pa obiski in podobno in se mi zdi, da sem se kar preveč naprezala. Me e moj mali [sm=duda.gif] očitno malo kaznoval, ker sem ga včeraj zvečer komaj našla z angel sound-om, pa čist tako narahlo. Sem že paniko zagnala. [sm=smiley13.gif] Kaj je možno, da se do zdaj nisem zredila več kot samo za 1 kilo? Začela sem se tudi vsak večer (no, skoraj vsak [sm=jezicek.gif]) mazat z oljem sanosan in upam, da ne pridelam veliko strij, čeprav jih že kar nekaj imam po ta zadnji [sm=jezicek.gif] No, čakam, da se mi pridružite danes se tipkamo [sm=bravo.gif]
|
|
|
|