charlyka -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (30.11.2009 12:51:33)
|
Ja, sem opazila [sm=jezicek.gif] No, meni tu paše, ker, kot sem že rekla, lažje delim vprašanja in veselje z nekom, ki je doživel isto kot jaz ... in drugje vedno berem kako so nosečke aktivne, pa hodijo na telovadbe itd, mene pa špika in skrbi že, če predolgo kosilo kuham.... pa se potem bolje počutim, ko vem, da nisem edina, ki jo skrbi pa boli itd. , no, saj veš ... Ja, angel sound je fina zadeva - mene res pomiri, ker čakanje na pregled na vsake 4 tedne je meni tako mučno [sm=smiley24.gif] Res te malo panika, če takoj ne najdeš utripa, ampak meni se je do zdaj to zgodilo samo včeraj, drugače pa vedno takoj najdem [sm=smiley1.gif] in je lepo... Če se boš odločila za nakup, si ga naroči preko ebaya - jaz sem dala s poštnino vred 35 eur, pri nas v trgovinah so baje cca. 70 eur. Danes sem noseča točno 15 tednov [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] PDP imam 25.5.2010 na dan mladosti [sm=bravo.gif] (no, na NS mi je spremenila na 24.5. amak je moja G rekla, da bova kar 25. obdržale). Naslednji pregled pa imam 10.12.
|
|
|
|