charlyka -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (24.11.2009 12:01:48)
|
Dober dan, Ja, sonček je res lep. [sm=smiley36.gif] Jaz sem bila danes leteča, najprej h G po potrdilo za bolniško, potem pa še k osebni, da sem potrdilo oddala, zdaj pa čakam, da vidim kaj bo. Takoj opazim, da ko se več gibljem, me začne špikat in nekaj tiščat tam notri, tako da grem zdajle kar počivat. Še vedno ni pošte, ki bi mi prinesla angel sound, komaj ga že čakam. Tudi mene je strah gripe [sm=zmeden.gif]. Cepila se ne bom, jem pa veliko sadja in ne hodim v gužvo v shoping centre. Jaz si tudi barvam lase na blond in sem tudi že grozna [sm=smiley29.gif] - ja, pa kaj?! SEM PA NOSEČA [sm=bravo.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] No, saj mislim it k frizerju v roku 14 dni. Nekje sem brala, da nima veze, če se barvaš v nosečnosti, razen možnost obstaja, da ti barva malo manj prime. Bom javila kako bo [sm=smiley1.gif] Glede hrane, ki mi paše - sendvič vedno in povsod [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], testenine, kaj kislega, pa mandarin bi na tone pojedla [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] papa
|
|
|
|