charlyka -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (11.2.2010 13:24:06)
|
ZoyaEva - ej, super za znižanje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Matične celice - sem do zdaj prebrala bolj kot ne kar je bilo na tem forumu, žal ni dovolj informacij. Bom brskala še naprej, definitivno o tem vprašala na materinski in pa svojo G. V bistvu sva midva že kar nekaj časa sigurna, da se bova odločila za, vendar še nisem nič kaj o tem prebrala do danes. Kot sem razumela vse prebrano, gre za dve obliki in sicer: privatna banka - plačljivo, hranijo 2 enoti (Neocelica, Biohramba al neki tazga - hrani v SLO), hranijo za tvojega otroka menda do 20 leta, če želijo nato še naprej, podaljšaš; glede tistih 40 kg je kar nekaj napisanega, nekaj seveda drži, upanje in cilj pa je, da se bo v prihodnosti dalo iz obstoječih razviti druge, tako da ne bo omejeno s težo...koliko bo to stalo in kako bo izvedljivo ? je pa upanje... in pa druga možnost: darovanje v državno banko - zastonj, hranijo 1 enoto in jo lahko dobi kdorkoli potrebuje (isto kot krvodajalstvo). Glede tega, da se naročiš, sem na forumu prebrala, da za državno banko najkasneje v 33 tednu (pošlješ mail, ti pošljejo brošuro, izpolniš, dobiš tisti paket domov, ga neseš s seboj v P, po porodu pokličeš in pride nek kurir to pobrat), za ostale privat pa verjetno podobno oz. kot so nekatere napisale, lahko tudi kakšen teden pred pdp, ker so hitri. Imam namen se še bolj podrobno v to poglobit.
|
|
|
|