charlyka -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (9.2.2010 11:38:30)
|
Katra55 - dobrodošla med nami in čestitke za plusek [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Hvala za nasvet glede mazila. Sklepam, da eno bebico pa že imaš, če si dojila? Jaz bi rekla, da ti je to najboljša tolažba oz. pomoč pred strahom, ki ga doživljaš. Žal pa strah nikoli ne izgine (vsaj pri meni ne, imela sem 2 ss, nobene bebice še doma, stara pa tudi nisem več 25, da bi rekla, saj je še čas), tam nekje do 4 meseca je prisoten kar skos, če si nas slučajno kaj brala za nazaj, lahko vidiš, da smo dolgo bile bolj prestrašene in skoraj da nismo upale verjeti, da tokrat pa bo - vsakič, ko sem bila na pregledu sem nekje globoko v sebi čakala na kakšno slabo novico, ki pa je potem ni bilo in vsakič znova nepopisna sreča. Zdaj sem v 26 tednu, strah je malo izginil [sm=smiley1.gif], pridejo pa nove skrbi [sm=zmeden.gif] A dovolj brca, dovolj raste, je vse ok tam notri? ... No, potem pa pride še porod - o tem pa še nismo debatirale - verjetno bo pestro [sm=smiley1.gif] Zaenkrat smo v fazi, ko se nosečnosti končno lahko veselimo in razkazujemo bušije, pa tudi opremo smo začele nabavljati. Tako da - pogumno pa držimo pesti, da bo vse ok [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|