charlyka -> RE: Po SS spet v veselem pričakovanju (10.2.2010 9:41:10)
|
Smo že pojedli [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kave prej nisem pila, zdaj občasno zaradi nizkega pritiska, pa še včasih mi zadiši, prej pa sem jo mogoče spila 10 krat na leto. Joj, nisem nič vprašala za peroksid, je imela totalno gužvo, ki sem jo jaz naredila, ker sem zamudila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Isto kot vedno vse, samo da ni bilo dosti zraka, pa mi je bilo slabo od vseh vonjev, sem šla potem kar na hodnik sedet in brat. Kaj pa govoriš, da je bibi mirne narave - saj ga čez celi dan čutiš! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Saj naš tudi ne brca skos ... tudi spi vmes, pa zjutraj malo pobrca, pa okrog 11 ure, pa spet, ko ati pride, pa se s trebuhom pogovarja [sm=smiley36.gif], pa spet malo zvečer, ko je mama pred tv, pa seveda, ko grem spat, takrat mu je najbolj fajn, ker jaz potem ne zaspim [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Velenje je za nas predaleč. Ravno sem izvedela za Laško: vsak drugi ponedeljek v mesecu se začne - 3 predavanja po 2 do 3 ure, začenjajo se ob 14 uri. (razmišljam o terminu 8. marec). Po moje ni ravno gužve. Za Šentjur moram poklicat po 13 uri. Moj dela v Celju, veliko pa sva tudi v bližini Šentjurja (sorodniki). Bom videla kaj bodo v Šentjurju rekli, potem pa možeka vprašam kaj misli, pa se bomo odločili.
|
|
|
|