|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
9.1.2010 21:14:40   
divans1
Čer! Pri nas ni pa čisto nič snega, samo dežek pada....user posted image

Danes sem si pa kupla kavbojke, sam so ble drage....user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 601
9.1.2010 22:46:59   
charlyka
Dober večer (že kar pozni),

imam težave s pekočo kožo na bušiju user posted image
Sem napisala temo pod nosečnost in porod.

Lahko noč.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 602
10.1.2010 10:20:22   
divans1
Charlyka, verjetno tvoji koži res to olje ne odgovarja, veš? Jst se skoz mažem z Bubchen kremo in sem zelo zadovoljna!!!user posted image

Mene je pa včeri zvečer tak na levi strani spodaj špikalo, danes pa na desni spodaj. Hmmm, kaj bi to bilo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 603
10.1.2010 11:13:25   
charlyka
Dobro jutro!

Včeraj sem se pod tušem ornk počohala, da sem spravla vse kar je še bilo mastnega iz bušija in se potem samo na rahlo namazala z niveo soft. Zdaj sem ravno vstala in trebušček ni več tako rdeč, peče pa še vedno in srbi. Upam, da bo že jutri bolje. Očitno mi to olje res ne paše. Bom ta teden kaj drugega nabavila, verjetno kar spet sanosan, ki sem ga čist na začetku uporabljala. Divans1 - kaj imaš ti olje ali kremo?

Joj, to špikanje in takšne in drugačne bolečine. user posted image user posted image
Pri meni ne mine dan, da me ne bi kaj bolelo user posted image Ali me špika, ali boli, ali tišči, skos nekaj .... V glavnem je za vse to krivo raztezanje in rast maternice in dvigovanje le te in pa seveda rast user posted image . Saj pa to moramo nekje čutit, če pa tak hitro raste pa se notri obrača in brca user posted image Mene bolj kot to špikanje skrbi moj želodec al kaj bi to bilo. Zdaj me je že strah se dobro najest, ker vem, da me potem vse boli in komaj sedim. Količinsko zdaj ful manj pojem user posted image No, sicer pa je tudi res, da se nič kaj ne gibljem in tudi malo trošim. Ah, križi in težave ... Jaz se kar tolažim, da dokler bibi brca, je vse ok in komaj čakam na morfologijo, kjer bo vse fajn in bom kar pozabila, da me je kaj bolelo. Potem pa že itak user posted image kmalu pridejo. To bomo pa že zdržale, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 604
10.1.2010 11:14:43   
ZoyaEva
Oj Charlyka , ravno včeraj mi je svakinja rekla, da je dobila alergijo na neko kremo za celuit in da je to kar pogosto. Olje si verjetno tako nehala uporabljat. Kožo pa skušaj hladiti s kakim mazilom, če te peče. Meni je zakon Bepanthol , ki ga lahko uporabljajo tudi dojenčki. Če pa rdeče ne bodo zginile v parih dneh, pa se pojdi pokazat zdravniku. Jaz mislim, da bodo , saj so po moje samo reakcija na olje.

Tudi jaz imam en velik problem user posted image . Včeraj sem na hlačkah opazila tak moker flekec brezbarvn, brez vonja. Valda sem takoj pomislila zaradi svojih težav z mehurjem, da mi je ušlo malo urina. Potem pa sem pobrskala po netu in ugotovila, da mi lahko doteka plodovnica po kapljicah. Obstaja nek test, ki se kupi v lekarni, reče mu se  Al sense, a sem klicala na okol in se ga baje ne da dobit. Mogoče je že katera nabavljala izdelke v lekarnah v avstriji , in kje ? Jaz bi šla še tja preverit.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 605
10.1.2010 11:20:22   
charlyka
Zdravo ZoyaEva!

Jaz z lekarnami v Avstriji žal nimam izkušenj. Ampak do Gradca tak ni daleč, pa se zapeljeta in mogoče dobiš.

Še tak dobro, da opaziš take male flekece. Jaz imam itak vsak dan kaki izcedek, tak da sploh ne bi znala ločit med belim tokom, izcedkom ali pa plodovnico user posted image . Zaradi česa pa pride do tega in kaj je posledica?

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 606
10.1.2010 11:22:03   
charlyka
Ozzy - srečno jutri na morfologiji user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 607
10.1.2010 11:47:47   
ZoyaEva
Razlog naj bi bil razpok jajčnih ovojev, ki so lahko posledica kakega bakterijskega vnetja. Jaz sem mela tako vnetje mehurja, vnetje nožnice mam pa že skoz. Jaz belega toka nimam, zato opazim. Moj je tok je namreč vedno rumen.  Prav mokre hlačke so ble. Flek pa velikosti oreha.  Itak pa mi ne morjo pomagat, če je slučajno prišlo do odtekanja plodovnice user posted image . Full me je strah user posted image .  Bom vidla al se zapeljeva do Gradca. Jutri grem itak k zdravnici.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 608
10.1.2010 11:48:11   
ZoyaEva
Ozzy tudi jaz ti želim veliko sreče na morfologiji user posted image user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 609
10.1.2010 11:51:32   
charlyka
Joj, boga. Naj te ne bo preveč strah, to bibi vse čuti user posted image user posted image

Kaj to vodi do poroda potem, al kako?user posted image Oprosti, ker tak butasto sprašujem, še nisem nič o tem brala.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 610
10.1.2010 13:05:17   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: ZoyaEva

Oj Charlyka , ravno včeraj mi je svakinja rekla, da je dobila alergijo na neko kremo za celuit in da je to kar pogosto. Olje si verjetno tako nehala uporabljat. Kožo pa skušaj hladiti s kakim mazilom, če te peče. Meni je zakon Bepanthol , ki ga lahko uporabljajo tudi dojenčki. Če pa rdeče ne bodo zginile v parih dneh, pa se pojdi pokazat zdravniku. Jaz mislim, da bodo , saj so po moje samo reakcija na olje.

Tudi jaz imam en velik problem user posted image . Včeraj sem na hlačkah opazila tak moker flekec brezbarvn, brez vonja. Valda sem takoj pomislila zaradi svojih težav z mehurjem, da mi je ušlo malo urina. Potem pa sem pobrskala po netu in ugotovila, da mi lahko doteka plodovnica po kapljicah. Obstaja nek test, ki se kupi v lekarni, reče mu se  Al sense, a sem klicala na okol in se ga baje ne da dobit. Mogoče je že katera nabavljala izdelke v lekarnah v avstriji , in kje ? Jaz bi šla še tja preverit.

živjo, Zoyaeva..

oprosti, če smem predlagat oz. pokomentirat..

tudi jaz sem imela v vseh nosečnostih kake izcedke pa fekce, ,pa od urina pa ne vem kaj še..Verjemi, tvoj MV je trdno zaprt, tako da plodovnica sigurno ne uhaja. Je pa res, da ob kihanju, kašljanju, dvigovanju, smejanju ali pač kakšen takem čudnem gibu uide malo urina..In to ni nič takega. Poznam dekleta, ki so morale skozi celotno nosečnost uporabljati dnevne vložke (bytheway, tudi sama sem jih morala od 7.8. meseca naprej), ker jim je pač uhajal urin..temu se reče blažja inkontinenca. Predlagam ti, da delaš keglove vaje. Verjetno veš kakšne so in to je to! Ali pa si kupi kako navadno žogo in jo daj med kolena in vsak dan delaj vaje. Žogo med kolena, kolena pa rahlo stskaš skupaj...tako,..poceni finta, a deluje :)

lepo se imejte tudi vse ostale..

rea27

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 611
10.1.2010 13:33:11   
divans1
Charlyka, jst mam Bubchen kremo! user posted image

Ozzy, tudi jaz ti želim veliko sreče jutri na morfologiji in da boš uživala, ko boš gledala user posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 612
10.1.2010 14:00:45   
ozzy
hello, punce!

Hvala za lepe želje a jutri. imam popoldan tako, da vas takoj obvestim kako je bilo. Lahko le upam, da bo vse ok-se mi je kar vleklo do tega datuma.
Pri meni ni nič novega. sem v službi, popoldne počivam, jem, božam trebušček, ki je vsak dan večji na tehtnici pa se verjetno tudi že pozna. Se ne tehtam doma ampak opazim na oblačilih. Kondicija se mi izboljšuje-verjetno ker hodim vsak dan v službo peš. Mi kar paše. brcke tudi čutim, špikanja pa niti ne. Imam pa bolečine v sklepih, ko se zaležim. mi je rekla gneko, da je o pogosto zaradi hormonov. še vedno pijem elevit, mažem pa se z oljem Sanosan za mame v spreju in mi je ok-nimam še nobene strije niti alergije. Kupila sem jo v dm-u. Cena pa je res ugodna.
Kar se tiče pa izcedka je pri meni tudi prisoten. En dan več drug dan manj.

No, vam pišem jutri. Držte pesti, da je vse ok.Bo kar bo, kajne?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 613
10.1.2010 14:31:23   
divans1
Vse bo super, boš videla!!!!user posted image

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 614
10.1.2010 16:30:48   
ZoyaEva
Charlyka, ja že ti odteče plodovnica moraš rodit user posted image in v teh tednih žal otroček še ne bi preživel. Moram jih nabrati vsaj še 4, da bo večja možnost preživetja.

Rea27 hvala za nasvet. Za keglove vaje sem že slišala, za vaje z žogo pa ne. Imam pa jo doma. Je to ta žoga za pilates, ki je malo večja ?
Veš včeraj ko sem opazila madež nisem nič kihala ali se napenjala, ampak sem ležala pred TV in ko sem prišla na wc sem videla. Ne vem a mi je na poti ušlo al ka. Nimam pojma. Bilo bi mi lažje, če bi imeli vsaj kake teste, da ni potrebno vedno na urgenco letet. No, jutri bom vsekakor šla k zdravnici, če drugače ne da se preveri kako je z vnetjem. Nedavno nazaj sem imela tako vnetje mehurja kot nožnice.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 615
10.1.2010 23:43:13   
charlyka
Hej,

kako pa to preverijo, če gre za plodovnico?

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 616
11.1.2010 0:02:48   
tropical
Jaz imam olje od Nivea in bubchen olje in to tudi zelo lepo diši user posted image ravno tako za strije in mi je super. Za rezervo imam včasih ko imam zelo suho kožo imam mandljevo.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 617
11.1.2010 8:22:47   
rea27
Dobro jutro!

Zoyaeva: žoga je lahko velika kot npr. odbojkaška ali malenkost večja, vsekakor pa ne prevelika, ker potem vaje ne moreš pravilno izvajat in ubistvu dobiš kontraučinek.

Charlyika: če gre za plodovnico ti pogledajo na pregledu v porodnišnici, kjer ti ustavijo v nožnico eno posebno "palčko" (matrico), ki se ali obarva ali ne obarva...ne vem pa če se to dobi v prosti prodaji, še nisem slišala..

Tropical: jaz tudi uporabljam niveino olje in to kar pod tušem :)

rea27

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 618
11.1.2010 8:34:53   
divans1
Jutro punce!!!!

Uhhhh, kuk sm bla včeri jezna. Sva bla včeri mal pr moji tašči, pa se je moj tuk skregal z njo, k je začela neki bluzit.... je moj dal na facebook eno sliko, k sva gor midva pri smrekici za praznike, pa je rekla, da to kao ni dobro, da se drugi trebuhu čudijo, ne vem, kot da je vraževerna.... Pa kaj,  sej vse ponosno kažejo svoje bušike, a jst bi ga pa skrivala al kaj??? Mislim, totalno brez veze, če mene vprašaš!!!! Uh tašče, ena bolj pametna kot druga!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 619
11.1.2010 9:34:47   
charlyka
Dobro jutro!

Ja, danes sem tudi jaz bolj zgodnja user posted image
Sem že bila v Hoferju in sem za našo user posted image kupila dva bodija user posted image user posted image Enega belega in enega zelenega. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam v laboratorij dat kri in vodo, da bo vse pripravljeno za morfologijo v četrtek.

Moja koža je čedalje boljša user posted image , zdaj se ne bom z ničimer mazala nekaj dni, potem pa kar s kremo.

Rea27 - hvala za razlago glede plodovnice.

Divans1 - jaz boljš, da o taščah ne začnem, ker bi lahko predolgi roman napisala user posted image
Meni moj mož reče, čez eno uho not, čez drugo pa ven, pa smej se, pa si misli svoje. user posted image

Pridne bodte, pa se tipkamo kasneje. Lp

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 620
11.1.2010 9:56:35   
divans1
Joj charlyka, da bi to moja tašča slišala, da že kupuješ oblekce.....user posted image Ka bi ona spet mela za povedat. Ka si nor, to ni dobro!!!!!!!:))))

Morm se še mal pohvalit. Včeraj zvečer je najin user posted image prvič tak fjst brcnu mojga lubija, da je kr skoču na kavču, tak se je ustrašu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 621
11.1.2010 11:39:57   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Joj charlyka, da bi to moja tašča slišala, da že kupuješ oblekce.....user posted image Ka bi ona spet mela za povedat. Ka si nor, to ni dobro!!!!!!!:))))

Morm se še mal pohvalit. Včeraj zvečer je najin user posted image prvič tak fjst brcnu mojga lubija, da je kr skoču na kavču, tak se je ustrašu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa glede tašče...jst tudi začet ne smem...kaj vem kje bi se ta tema končala..verjetn pri strani 200+ user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 622
11.1.2010 13:14:37   
divans1
No fino, to me potolaži, ko vidim, da mamo vse take zmaje in najbolj pametne ženske za tašče???!!!!user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 623
11.1.2010 15:48:03   
charlyka
No, ZoyaEva, kako je? Si bila pri zdravnici?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 624
11.1.2010 17:33:23   
ozzy
hello, punce!

Sem že nazaj. Mož pripravlja večrjo jaz pa se vam hitro javim. Bilo je dobro na morfologiji.Noseča sem točno 22 tednov in mere, ki jih je dobila temu ustrezajo. Hemoglobin mi je 119-vredu, urin-vredu, voda-vredu, vzeli so mi še enkrat kri za toksoplazmozo in potem je sldeila morfologija. Vsi organi so se lepo videli. ustrezajo tudi tednom nosečnosti. Je zelo aktiven, teže in velikosti mi ni povedala in zdaj gledam v materinski pa tega ne vidim. A to sploh piše. Drugače pa so mere naslednje:
HC 195
AC 170
ostalo pa je vse plus-vse je videla. plodovnice je dovolj, posteljica je tudi vredu.
Ni mi pa merila mat.vrat in ni naredila testa za glukozo. Nisem pa je niti jaz vprašala-verjetno ni obvezno oz. je odvisno od ginekologije.
Naslednji pregled imam čez 4 tedne-11.2. Mogoče bo pa takrat. Čeprav tedaj bom že 26 tednov-ne vem do kdaj se to dela.

Aha pa še to-fantek je. Sem sama opazila in mi je ušlo nakar je ona pritrdila.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.