|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
8.1.2010 13:13:19   
charlyka
Verjetno si kaj takega jedla, da te je zaprlo. Si najbrž bla v sredo tak živčna, da si se čist spraznila user posted image user posted image saj bo ... kaki jogurt pojej

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 576
8.1.2010 13:13:45   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

Dober dan user posted image

Kaj delate? Kako snežiiiii user posted image user posted image

Naš bibi je tudi kaki dan bolj aktiven kot drugi, ampak zvečer pa vedno user posted image

Rea27 - lepo prisrčno pozdravljena med nami! user posted image
In seveda čestitke za novo nosečnost in za tvojo šikano deklico user posted image user posted image
Lepo, da si ena izmed tistih, ki jim je tako lepo uspelo po ss - že drugi user posted image na poti user posted image Ta druga nosečnost pa je prišla zelo hitro po porodu deklice, a ne? Če nisem preveč osebna, je to vse ok, ali so možne kakšne komplikacije, ker je tak hitro? - oprosti, če je butasto vprašanje user posted image

hehe..hvala charlyka za lep sprejem..

am..ne, po porodu, ko sem rodila Evo je bilo vse okej. No, hočem rečt, da je bil sam porod čisto normalen, po naravni poti, vse okej, nič rezana, nič raztrgana..skratka..vse se potekalo okej :) In tudi pri vas bo tako, sem prepričana :)
Am, po moje so komplikacije vedno možne, ali zanosiš hitro ali pa 3 leta nič. Jaz imam do sedaj vse uz okej in tudi počutje je okej. Je pa res, da naša princeska še ne hodi in jo moram še nosit, a bo shodila vak čas, tako da bo tudi to breme odpadlo..
Kar se tiče vozička..kupila sva Concorda, kar preko Ebaya. Res krasen voziček, nobenih pripomb, vse tri module ima, skratka od 0 do takrat ko bebika shodi.. Midva sva sicer oba športnika, tako da mi je bilo malo hudo, ker so kolesa majhna in je šlo po offroadu bolj tako tako..a vse se da..
Sedaj sva ji kupila voziček marelico ali dežniček..kakorkoli, tistega, ki se na majhno zloži.. (aja, vidš, pomanjkljivost concorda je v tem da je grozno velik, še za naju ki imava caravana) Kupila sva Peg Peregotovo Ario, ki je superca, otrok lepo sedi not, ima strtešico, ki popolnoma zaprejo voziček, ki se mi zdi še kako uporabna predvsem poleti, ko je otrok v voziču, zunaj pa soooncceeee!!!

Heheh, takole nahitro...upam, da sem odgovorila na vprašanja...drugače pa kar vprašaj..rada govorim hehehehe :) :)
Kakšno pa je tvoje počutje? In kako prenašaš nosečnost? Si imela na začetku kaj slabosti? Radovednost, pač..brez zamere :)

lepo papajte, mi gremo tudi..zelje in štruklji :)

rea27

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 577
8.1.2010 13:14:28   
charlyka
Meni se je pa danes zluštalo pomfriiijaaa - si ga bom spekla celo skledo!! pa celga bom sama pojedla, ker gre dragi v lj. user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
8.1.2010 13:18:34   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

Meni se je pa danes zluštalo pomfriiijaaa - si ga bom spekla celo skledo!! pa celga bom sama pojedla, ker gre dragi v lj. user posted image user posted image

tooooo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 579
8.1.2010 13:23:29   
charlyka
Rea27 - moje počutje ... hja ... začelo se je kar s hudimi slabostmi. Bruhala sem sicer zelo redkokdaj (pa še takrat kje ob cesti ven iz avta user posted image ), slabo pa tako, da sem kar cele dneve preležala ali prespala. In slabosti niso čudežno izginile pri 3 mes ampak kar precej kasneje. Šla sem tudi takoj v bolniško, ker sem imela čudno obarvane izcedke, ampak se je obdržalo hvala bogu. Zdaj sem 20t 4 dni in je vse fajn. user posted image Zredila sem se bolj malo 3-4 kg, buši pa je veeeliiik user posted image user posted image . Brcike čutim že ful konkretno od božiča dalje in bibi je ful razigran. Se že z njim pogovarjam, pa pesmice malo pojem, pa sama sebi se dopadem user posted image user posted image
Kakšnih težav zaenkrat ni, razen občasnih kar močnih bolečin, ki pa so menda kar normalne in običajne (raztezanje ipd.), pa pazit moram, da se ne prenajem, ker me potem hoče kar raztrgat. user posted image

Čakam še na morfologijo drugi teden v čet, da vidim, da je vse ok, potem pa najbrž sledi šoping - se bo treba odločit za vozek, pa posteljico, previjalko .... sem bolj ziheraš, bom raje imela 3 mesece prej vse doma, kot da me kaj preseneti ...

Dneve pa, kot si razbrala iz naših postov, preživljamo ležerno, razmišljamo o brcikah in hrani user posted image in gledamo bušije kako rastejo user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
8.1.2010 13:25:17   
charlyka
pa na forumih visimo seveda user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
8.1.2010 14:08:39   
divans1
Ja, točno tako charlyka, dneve preživljamo čisto na easy in prav je tako, sej smo se dost matrale!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A že zdj boš šla kupovat stvari??? Jst pa še ne mislim, se mi zdi še vseeno malo prezgodaj.

Ej danes pa točno čutim, kak me z nogicami dol nizko brca, ker je z ritko dol obrnjen hahhahha....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 582
8.1.2010 14:32:59   
charlyka
jej, kak fajn, kar naj te brca user posted image user posted image user posted image

Ja, nisem mislila, da bom že takoj isti dan po morfologiji šla vse nabavit, ampak do konca januarja vsekakor misliva nabavit voziček, ker nikoli ne veš ali je na zalogi ali ne in prodajalka mi je rekla, da je včasih treba čakat 2 meseca (najina sorodnika sta tik pred zdajci dobila voziček, pa še ta ni prišel v pravi barvi, ampak sta potem pač vzela, ker je user posted image bil že skoraj doma user posted image ). Za ostale stvari pa sem do zdaj gledala kaj vse se da dobit, ampak zdaj pa se bom odločila za točne modele itd.

Ja, ja, bo treba, komaj čakam, ...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 583
8.1.2010 14:37:15   
divans1
Ja sej maš prov!!! Hitro bo, hitro.... Kako pa kej z izcedki, jst ga mam ful, se non stop hodim preoblačit.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
8.1.2010 14:41:39   
charlyka
Ja, je kar precej neke belo rumenkaste sluzi. Kaki dan več, drugi manj ...
Jaz kar one dnevne vložke uporabljam, pa jih zamenjam po potrebi.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 585
8.1.2010 14:42:51   
charlyka
Kaj si bila danes že kaj zunaj na snegu? Jaz še ne, ko pa taaaak fejst gre user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
8.1.2010 14:44:16   
charlyka
Ste kaj bušije merile? Jaz sem ga 1.1.2010 in me je bilo v višini popeka 90 cm okoli trebuheca user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 587
8.1.2010 15:25:11   
divans1
Mislila sem it danes kaj ven, ker pri nas pa skoz dež pa slana pada, sneg pa še ne, v tako mokro pa raje ne grem, komaj sem se malo pozdravila!!!

Mene je pa moj v sredo zmeru. Samo 90 cm maš???? Veš kuk mam pa jst v višini popka? 104 cm!!!!!user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 588
8.1.2010 15:44:34   
ZoyaEva
Ma ste se razpisale ! Jaz sme lihkar pojedla kosilce. Sem jedla kuskus, sojine polpete in solato z avokadovim prelivom.  Joj pa tist pomfri mi je zapasal. Ne vem če ne bo za večerjo....

Sem si pa tudi zmerila bušija in imam 89. Je vajin že kaj trdi?  Moj še ne.

Vidim, da se nam je pridružila nova članica rea27. Dobrodošla !! Čestitke za user posted image , ter vse lepo v nosečnosti in da se tokrat izteče kot se mora!!!!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 589
8.1.2010 16:01:53   
divans1
Joj, pa ka se vam ne zdi, da mam pa jst nekak velik obseg bušija?????user posted image user posted image user posted image user posted image

Cel dan sem sama doma in skoz visim na tem računalniku, pa da mi prođe vrijeme haha....

Jst tud nimam glih trdega bušija, no, mehki tud več ni, sam se mi pa zdi, da mi je spet malo zrasel, mam tak lepo okroglega!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 590
8.1.2010 16:54:50   
ZoyaEva
Ti si večja , normalno da je tud tvoj obseg večji.  Ja nisi edina, ko sam za compom čepi in kej melje user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 591
8.1.2010 17:49:56   
divans1
No, sej s tem se tolažim....user posted image

Ej prej sm neki brala o mat. vratu, pa piše, da se lahko začne krajšati, ko se začnejo popadki. Jst sm pa mislila, da pač kako dolgega imaš, da tak tudi ostane, ne da se krajša.user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 592
8.1.2010 17:53:40   
charlyka
Moj pa je že kar trdi, sploh zvečer.

Ja, itak da imaš večji obseg divans1, če pa si velika 175 cm user posted image nič ne skrbi user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 593
8.1.2010 17:54:26   
charlyka
s trdim se mislila na svoj buši, da ne bo katera kaj narobe razumela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 594
8.1.2010 17:55:54   
charlyka
Ja, MV se lahko krajša. Ko sem jaz vprašala svojo G, če lahko kaj telovadim, je rekla, da ne, ker z vsakim naporom pritiskam na MV in posledično lahko pride do krajšanja oz. odpiranja.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 595
8.1.2010 18:30:51   
divans1
Aha, tako je to. In če se začne krajšati, se začneš tudi lahko prej odpirati, ne?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 596
8.1.2010 18:42:11   
charlyka
Mislim, da je tako, ja.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 597
8.1.2010 18:42:52   
charlyka
Kljub ekstremnemu vremenu grem na en špancir. papa

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 598
8.1.2010 19:05:08   
divans1
Papa....user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 599
9.1.2010 20:35:51   
ZoyaEva
Kaj danes pa štrajkate ? Upam, da ste lepo preživele dan ob božanju svojih trebuščkov in so bili migeci aktivni. Moj user posted image me je danes tu pa tam malce brcnil, da vem , da je živ user posted image . Drgač sem pa jedla, spala, jedla ....  Prava lenoba. Snega mamo pa fulll. Sam ga sam čez okno opazujem. 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.