želva
|
tu mač 7 -8 krat na teden, smo pa 4 + pes, to je noro, jaz tud ne pridem na čisto s temi cunjami. Ta veliko odvajamo od plenic, zidamo hišo, tako da so skoz delovne cunje za prat, moževa uniforma s šihta, pasje cunje... Je pa res, da sma tudi ne prenesem kakšnih vonjav po hrani, cigaretih in da mi je menjanje cunj vsakodnevno samoumevno. Pa da bi šla tamala 2 dni v istih cunjah kam , pobožne želje.Prej jo 2 krat na dan preoblačim da bi imeli ene cunje za cel teden, saj bi me še kam prijavili. Npr, včeraj, me je najprej tamala polulala, ko sva se mečkale brez pleničk, valda da ne dam hlač sušit in nazaj nase. Čez dve ure me je še pobruhala in kaj naj res cel teden hodim v istih hlačah. Ta velika je dons grabila listje, čepela na drvah, občasno padala po travi , ja hlače so ble čist blatne in kot je ena napisala imamo hlač sigurno 15, tok jih pač porabiva, ker ko smo zunaj ji ne težim naj to ne šlata, naj to ne dela ker bo umazana. Otrok mora uživat. Imamo 2 bunde, eno za v vrtec in v trgovino, eno pa za doma ker pač radi rijemo kot mali krtki in te sigurno ne perem vsak dan, ampak ko res blato že dol pada.
< Sporočilo je popravil želva -- 16.11.2009 20:38:28 >