aluš -> RE: koliko pralnih strojev tedensko operete? (16.11.2009 11:41:12)
|
Preveč, tako kot vse ostale pred mano. Ker imam isto napako. 1x rabljeno ne znam dat nazaj v omaro, če nekam odložim, da je še "dobro", itak tam ostane. Pa gre tako in tako v stroj čez tri dni. Tudi otroka najrajši oz. samo tako znata jemljeta perilo iz omare, ne tisto kar se še kje valja kot še uporabno. Tako, da povprečno vsaj en stroj na dan: en dan belo (to je brisače, serveti, sp. perilo bele majice), en dan pisano (trinerke, hlače, puloverčke, nogavice). To je v bistvu za mene "tekoča žehta". Potem pa pride še izredno ob vikendih: posteljnina min. 1 stroj (pozimi peremo na 14 dni, en teden najino, drug teden od otrok), moja oblačila za v službo 1-2 stroja, moževe delovne cunje 1 stroj, pa kašne budne, velurje, zdaj v tem vremenu imamo v obtoku vse od velurjev do bund, posledično je seveda vse umazano. Ta vikend sem prala še deke, pa zaveso od banje v kopalnici, pa ne vem kaj še vse. V glavne se mi zdi, da soboto oz. nedeljo stroj skoz pere. Jaz pa seveda vštric z njim obešam , sušim in likam. Smo pa štirje, dva odrasla in dva otroka (12 in 6 let-fanta).
|
|
|
|