nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Nas je 5, pa recimo, da operem vsak dan en stroj. Me pa zanima, a potem ve komplet garderobo vsem vsak dan zamenjate; tudi vsak dan sveže hlače; pa npr. jopico ... koliko pa imate potem teh cunj, madonca Torej imate za vsakega vsaj 4 pare hlač, in če ste pri hiši 4, torej vsaj 16 hlač tedensko perete ali pa vsaj 8 vsak drugi dan ... dobre ste ker toliko hlač pa že nekaj košta, če ne drugega. nekak tako ja, s tem, da midva odrasla hlače še nekak šparava, majice in srajce gredo pa dnevno za pranje. Od tavelke hčere hlače so skoraj vsak dan za v stroj, tako, da ima v omari ziher 7 hlač/za cel teden vrtca + kakšno rezervo če se v vrtcu polije,popacka in še nekaj trenirk. Jz sem na srečo zdaj na porodniški in pridem skozi teden z 2 hlač od trenirke (in 7-imi majicami). Službo imam pa tako, da ni glih "in" če prideš 2x v tednu z istimi hlačami in/ali majico/srajco...Še sreča da je v.d. moža "uniformiranec", da mu lahko samo 1x tedensko operem uniformo. Cunj imamo toliko, da se nam dela drek iz njih - moramo menjati zimsko/letno garderobo na podstrešje in nazaj, ker za vse skupaj ni prostora - bi rabli cel štuk pomojem...Ej, groza, katastrofa no...Pa vsi po dve bunde najmanj - ena za lepše, ena za šport (smučanje..) in še kakšna za doma oz. za po vasi...............f**king unbelievable No, pa da ne govorim o tem, da ko delam "čistko" mi je blazno težko kakšno cunjo vreči proč.. Ampak, daj mi povej, zakaj naj bi bile npr. tvoje kavbojke umazane, če jih imaš enkrat ali dvakrat oblečene? Saj pozimi švicaš ne, po tleh se verjetno ne valjaš, po travi tudi ne ... Uf, ene pretiravate v nulo ... bog ne daj, kaj bo z vami, če enkrat resno začne primanjkovati vode A res nimate niti malo občutka do okolja
|