pety78 -> RE: Kaj bi ve naredile? (13.11.2009 15:26:32)
|
Ronja, saj te razumem, ampak jaz sem dobila drugačen vtis, ker poznam nekaj podobnih modelov...Žal. Lahko da ta ne spada mednje, ampak, če bi mu počil pisker nad tastom in taščo, bi po moji logiki lahko malo pazil na obnašanje do otrok... Torej... IZVIRNO SPOROČILO: ery Sem v taki situaciji, da ne vem kaj narediti. Poročena sem 5 mesecev, živiva skupaj 7 let , imava 2 otročka. Živiva pri mojih starših v hiši, zgornji štuk. Mož je ok, se razumemo recimo, če ni kaj po njegovem, je hitro živčen, jezen, itd.. Prejšnji petek se je zgodilo drugič, da je med mojimi starši in možem spet "počilo". Me ni bilo doma, mož je čuval sinka, ko je prišla mami gor in ga odnesla malo k sebi dol. Mož me kliče, če je on duh v tej hiši, da ga nihče ne upošteva.. in je šel dol, strgal sina iz naročja, po vseh sobah iskal hčerko in jih napodil gor. KO sem prišla domov, so se vsi kregali spet. - kje sta bila med tem časom otroka??? Ati je možu rekel, da naj gre iz hiše v enem letu, da se tako ne bo obnašal. Je pa res, da je moj ati tudi "pameten", skratka, kar s emož spomne da bi naredil, ati reče, da bosta skupaj..ker mu pač ne pusti, da bi v hiši kaj sam naredil. No v tem kregu, je mož vpil grozno, ati prav tako.. mož je tudi tako zaloputnil z vratmi, da se je razbila šipa. In potem ati, da v tej hiši ne bo razbijal. 2 leti nazaj, ko je bil tudi kreg, je mož vrgel klubsko mizo na tla v dnevni.. je šlo vse na majhne koščke. In to zato, ekr ga je ati razjezil, ker ni hotel it v spodnji štuk, ker mu je metal naprej kakšen je. MOž je drugaače brez staršebv, odraščal je v zavodu, moram rečt, d aje priden in delavne, ampak... Sedaj s ehoče odselt. Ali gre sam ali gremo skupaj. Hoče it po kredit.. privarčevano nimamo NIč. Mami mi je danes zjutraj jokala, zakajk se to pri nas dogaja... Da je včeraj zvečer prišla moja hčerka k njima dol..in jokala, da bo šel oči drugam živet. Seveda ji moj kar govori vse.. Ona pa pravi, da hoče, da vsi tukaj živimo, stara je 4 leta. Kaj naj?? Ostanem doma, on gre? Gremo vsi? samo potem s ebo tudi meni trgalo srce..staršem pa tudi.. mah ne vem.. sem čist fertik... Hvala za vsa vaša mnenja... Po moje je take narave...
|
|
|
|