|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: non stop zmerjanje!
13.11.2009 12:47:12   
ljupka
Saj lepo da je odšla ,sam pa ful trpi in ni imela v planu tako mlada it k fantu živet,pa še dve države,ni lahko,če se te starši tako znebijo!

Zdaj sem noseča z dvojčki ,sem jo prosila ,če bosta botra,je bila ful vesela,me zanima kaj bo svak spet znorel ko bo slišal!Je šla k njegovi mami svoji babici na obisk pa se je prišel gor dret ,da zakaj jo je sprejela pd svojo streho!
Njega je vrgla ven ,ker je tudi mamo že udaril,čist noben ga ne mara!
Jaz se že več kot 4 leta z njim ne pogovarjam!On me je začel grdo gledat ,verjetno ker sem že 7 let srečno poročena in me mož ne tepe,čeprav sem grda in debela!Sem se zredila ,pa me ima mož vseeno rad in to jim ne gre v glavo!Mojim bišim znancem pa razlagajo kako sem grda!En mi je rekel,saj nisi grda  in tudi ne tako debela kot je rekla sestra!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
13.11.2009 16:21:59   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: A648

enostavno nevem več.. al nisem jaz normalna al on...čist na kratko.. drugo leto je poroka zadnji mesec pa med nama zelo zelo skripa... enostavno sem sama za vse... v hisi ni takrnu stvari že 1 leto.. samo ribam za njim, mu kuham vsak dan, perem ,. likam, čistim čeprva mava otroka nasa je hisa je glanc čista...on pa cele dneve sam da stopi čez vrata poje in takoj urejat njegove "ljubice" akvarije... z otrokom se malček poigra in to je vse kar mu nameni.,,

........sploh ne rabim dalje brat.............a ti to resno?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu A648)
Neposredna povezava do sporočila: 152
13.11.2009 17:27:09   
Colt
Saj pravim, že dlje časa mam občutek da nas enostavno nekdo lepo zafrkava v sredino leve hemisfere možganov. Če pa že ne nas, pa predvsem sebe...ah, saj sem že v svojem zanjem postu vse povedal. Grem raje na deci belega, paše tako po službi, za sprostitev :)

Grega

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 153
14.11.2009 11:35:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: Repka

Oprosti Kepica, podoživljaš svoje travme iz otroštva. In, ali je bistvo v tem postu zanemarjanje otroka? Kamor si speljala post!

Ma kake travme iz otroštva. Lepo te prosim. To nima dobene veze z mano. V takem obupnem čustvenem stanju sem tudi sama že bila ampak sedaj v teh odraslih letih. Hvala bogu je moje otroštvo bilo nepozabno. Pa ni to bistvo teme. Kam sem jaz speljala post, pa nisem želela ravno v smer zanemarjanja otroka, ampak enostavno ne razumem žensk, ki več kot leto dni samo jamrajo ne ukrenejo pa nič. Dobijo milijon koristnih nasvetov, katere preslišijo. Ja kaj za vraga pol sprašuje. ? Verjamem da si želi partnerjeve ljubezni, ampak od katerem partnerju ona govori? O tem govedu, ki ga ima doma? Ma lepo vas prosim no. Kaj je punca iz kamene dobe? Da neve koliko rib je v morju?? Dobrih rib. In kaj me najbolj razjezi je to da se taaakooooo sama sebi smili. Ja kaj se ima za žalit, če pa si je za nastalo situacijo kriva popolnoma sama. Če bo mene tip žalil, sem sama kriva ker to dovoljujem, če bo me udaril sem si sama kriva, ker ga nisem pravi čas  udarila z Tefalovco po globusu, če bo žalil mojo družino sem si spet sama to kriva ker se ne postavim za njih....  Naj mu neha prati, likat, peglat, kuhat...itd. Popedena naj sebe in svojega otročeka in pika. Za koji k...... mu fila rit pol pa joče tu gor kak baraba nič ne naredi. Ja nor bi bil če bi se zraven silil. Moje mnenje je, oz. moj nasvet da naj popoka stavri in šiba k staršem. Tega primata pa naj pošlje na luno ali pa k njegovi pokvarjeni družini. Samo pa še vseeno morem avtorici posta rečti, da se mi zdi totalno svinj.... egoistično in bezobrazno to, da vam starši plačujejo pol najemnine. Kljub temu, da jih tvoj presvetli lubi tako šinfa. Ti pa nisi v mojih očeh nič boljša od njega če se ne postaviš za njih.user posted image  Moj še ene grde besede ni rekel čez moje starše in vem, da nebi, ker si ne upa.  Aja pa še en dobronameren nasvet: tudi jaz sem mislila umret zaradi nekega paramecija. No hvala bogu so me Rija in njej podobni feferončki tu na RR streznili. Sedaj imam doma najbolj zlatega bodočega možeka kaj je možno. Kateri kuha, čisti, pere, pegla.... + to pa je zelo dober do mene. In vem da bo dober tudi do najinega otroka. Pa sem tudi mislila da ni boljših moških nasvetu. Bull shit. Ogromno jih je. Le srce je potrebno odpret pol pa pride vse samo od sebe.  . Draga moja poslušaj nasvete punc, ker vedo kaj govorijo. Pa preberi si ta najbolj pikre poste, ker le ti te bodo streznili. No vsaj mene so. user posted image

Ponavadi je tako, da moraš nekaj na svoji koži sprobati, da prideš do spoznanja. Mnogokrat vidiš primere, ki so za druge pametni, da zase ne vedo, ko se znajdejo v podobni ali celo enaki situaciji, pogrnejo še bolj kot človek, kateremu so svetovali. Se je potrebno zavedati, da eden ni isti in da tudi kot na drugi strani ni isti partner, ki bi nasvet pomagal, ko je tebi ali komu drugemu. Ja, sicer, seveda, kot marsikdo pravi že za druge življenjske situacije, lahko je srati s polno ritjo. To je tako kot pri prijateljstvu - nekdo ti stoji ob strani, ne glede na to, kako se odločiš in te za to ne obsoja. Prijatelj bo počakal, da človek sam pride do spoznanja, kljub nasvetom, pa mu ne bo hrbta obrnil, četudi se bo še enkrat opekel, temveč mu bo kljub temu stal ob strani. Poti spoznanja so različne, mar ne?
Kot drugo, kar sem odebelila, nihče ni nikdar kriv samo eden, če sta v zgodbi vsaj dva, nikdar krivda ne more biti samo na eni strani!
Veš, kako je ironično prebrati, kjer očitaš osebi, da mu pere, kuha, pegla, sama pa se pohvališ s tem, da to dela tvoj možek - jap, lahko je srati s polno ritjo.
Vsako življenje ima svoje poslanstvo, svoj namen, vsakemu je dano življenje, ki ga uči in pač mora dati skozenj stvari, ki so mu namenjene, da se nauči. Poglej zdravnike, svetujejo bolnikom, ne delaj tega in tega, a sam to počne. Ja no, pač dohtarju očitno ne škoduje ali pa mu, ker pacient ne pozna njegovega zdravstvenega stanja, zdravnik pa njegovega pozna. V končni fazi, zdravnik naredi svoje delo, ko pacienta opozori, vendar mu bo kljub temu pomagal, četudi pacient zaide malček stran.

Ti bom povedala en primer. S tem, ki je pokojni, sva imela v 10 letih predah in sem spoznala pač nekoga. Obnašal se je grdo. Samo enkrat. Prijateljici takratni sem pojamrala, zato da sem dala iz duše in ne iz razloga, da iščem rešitev vprašanja, se vrniti ali ne, ker sem se odločila za slednje. No, prijateljica je drugače razumela in mi je rekla, da če grem nazaj, mi bo obrnila hrbet. Pa sem bila šokirana, veš zakaj? Ker nisem govorila o tem, da grem nazaj in kot drugo, je podala bistvo njenega delovanja. Sem s takim prijateljstvom zaključila, bilo ji je še dolgo žal, tudi po nekaj letih, ko me je hotela nazaj za prijateljico. In kaj se je zgodilo. Dobila je tipa, zanosila z njim, se poročila, dobila je po tintari v 100x hujši obliki od deca, s katerim se je poročila, pa me ni ganilo, ker se je samo potrdilo, da nikdar ne obsojaj, če nočeš biti sojen.

Skratka, ženska je želela nasvet, ni je treba obsojati, ve, da je narobe, morda potrebuje vzpodbudo in kot je nekdo napisal, ni je potrebno nekam pošiljati k ekspertom za pomoč, ker če bi tule razbirali zgodbe, bi bila vsaka skoraj prva ali druga potrebna kake strokovne pomoči, zato ni fer, da ste se obesili ravno na to. Tisti, ki koga podi na kako strokovno pomoč, je ponavadi jo sam še bolj potreben, ko spoznaš dejanja.

Morda vzpodbuda, da se pač s takim človekom ne oženi, bi ji prišla prav. Včasih je to dovolj, da se bo punca prav odločila. Če bo zgrešila, vi nikdar ne zgrešite pri svojih bolj banalnih odločitvah, pa vas še vedno kdo podpre in nudi ramo?

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
14.11.2009 11:57:59   
Kepica83
Repka glede strokovne pomoči ni bilo mišljeno nič slabega. Tudi jaz sem že bila v takem čustvenem stanju kot avtorica. Obupana, žalostna, potrta, brez volje do življenja.... Ampak sem si poiskala pomoč pri nekom ki me ne pozna in bo bolj realen kot pa kak prijatelj. V tem ni nič slabega če si človek poišče pomoč. Hja moj pere, kuha, pegla... ja ampak fantpred njim tega ni počel. In sem rekla da takega tipa nočem več imeti. primer: Da bom jaz ( bog ne daj) mogla it za  mesec dni v bolnico in da bom tam v psihičnem razsulu, ker bom vedla da so moji otroci lačni, umazani, ne speglani... ne hvala. Takega partnerja nočem več imeti!!! Moje mnenje je, da mora partner toliko obvladat, da ga lahko pustim samega mesec dni in vem da bodo on in otroci pošlihtani. Ampak te kriterije sem si sama zastavla in po njih sem se ravnala. In hvala bogu imam sedaj zlatega možeka doma katerega ne zamenjam za nič na svetu. Ona si je takega tipa vzela, ona takega tipa podpira v tej lenobi, ampak pol se naj ne smili sama sebi. Ker če ga v tem podpira in mu ne da vedet da je čas da se spremeni pol nevem.... Misliš da bi meni taki dečko padel z neba kot ga imam zdaj doma?? Ma nevem mogoče. Ampak če bi se jaz zadovoljila z vsakim razcapancem, luzerčkom, propalico, brezposelnežem, delo mrznežem pol dvomim ... Pravijo kdor z malim ni zadovoljen si večjega ne zasluži. Ampak še bolj drži: KDOR JE Z MALIM ZADOVOLJEN, VEČJEGA NE BO DOBIL.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
14.11.2009 18:32:30   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: A648

a take besede vi kr preslisite? naj jih pozabim...

ja, ko te bo tudi udaril, se mu moraš pa zahvaliti...

.....pa sej ne morem verjet no....user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu A648)
Neposredna povezava do sporočila: 156
16.11.2009 22:28:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Repka glede strokovne pomoči ni bilo mišljeno nič slabega. Tudi jaz sem že bila v takem čustvenem stanju kot avtorica. Obupana, žalostna, potrta, brez volje do življenja.... Ampak sem si poiskala pomoč pri nekom ki me ne pozna in bo bolj realen kot pa kak prijatelj. V tem ni nič slabega če si človek poišče pomoč. Hja moj pere, kuha, pegla... ja ampak fantpred njim tega ni počel. In sem rekla da takega tipa nočem več imeti. primer: Da bom jaz ( bog ne daj) mogla it za  mesec dni v bolnico in da bom tam v psihičnem razsulu, ker bom vedla da so moji otroci lačni, umazani, ne speglani... ne hvala. Takega partnerja nočem več imeti!!! Moje mnenje je, da mora partner toliko obvladat, da ga lahko pustim samega mesec dni in vem da bodo on in otroci pošlihtani. Ampak te kriterije sem si sama zastavla in po njih sem se ravnala. In hvala bogu imam sedaj zlatega možeka doma katerega ne zamenjam za nič na svetu. Ona si je takega tipa vzela, ona takega tipa podpira v tej lenobi, ampak pol se naj ne smili sama sebi. Ker če ga v tem podpira in mu ne da vedet da je čas da se spremeni pol nevem.... Misliš da bi meni taki dečko padel z neba kot ga imam zdaj doma?? Ma nevem mogoče. Ampak če bi se jaz zadovoljila z vsakim razcapancem, luzerčkom, propalico, brezposelnežem, delo mrznežem pol dvomim ... Pravijo kdor z malim ni zadovoljen si večjega ne zasluži. Ampak še bolj drži: KDOR JE Z MALIM ZADOVOLJEN, VEČJEGA NE BO DOBIL.

Kepica, ti bom dala čisto banalen primer, torej pogovarjamo se o moških. Si že lepo nanizala, da "pri polni riti" vse počne. Zakaj? Noben dec ne bo sam od sebe počel ženskih del, če ga niso navadilil Bila sem v bolnici, in če moškemu poveš, zraven mu pa še mal posugeriraš, bo storil, ker se bo potčutil odgovornega in uporabnega. Veš, tvoje mnenje je pravilno, samo niso vsi taki. Nekaterre je potrebno naučiti biti odgovoren. In potem smo pri tistem, nekomu se kot pri starših mal nekam, drugi pa vzdignejo rit za dejanja. Če jim manjka občutek, ki ga nikdar niso spoznali, ne moremo potem govoriti, da so vse situacije iste z istim izidom, kaj šele podobnim.
In grdo je, da jo obsojaš, da ga podpira. se smili sebi. Veš kaj si napisala, kaj si prej počela. Pusti človeku, da spozna sama. Ti si imela svoje vzorce, sama svoje, ona ima svoje, on svoje. Po tem, kar pišem, sem imela daleč idelane vzorce, vendar sem sama prišla do ugotovitev. Ko so ob meni spreminjali še ljudje vzorce, nikogar več nisem obsojala. Življenje je učenje. Mene ni nihče učil ljubiti ali imeti rad. Učila sem celo lastne starše. Sem hvaležna, da smo na koncu prišli do skupnega jezika, ne do pranja ali peglanja, kdo bi moral to storiti. Point ne v pranju ali peglanju.

Veš, ti bom tako rekla, vsak si zasluži, da dobi tisto, iz česar se mora učiti, če ga še ni naučilo. In to, kar imaš, preveč preteklosti poudarjaš, kar si imela. Nauči se odpuščati. In čuvaj to, kar imaš. Ne imej za samoumevno.
Več ko se naučiš, bolj si lahko skromen, manj potrebuješ, ker si srečen v svojem bistvu, ki zajema temelj notranjega sebe kot človeka. In v tem je razlika.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ime za julijske otročke 2.del
katrinka

piščančki (14%)

princi in princeze (10%)

poletne žabice (29%)

morski ježki in zvezdice (27%)

bombončki (20%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!