|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: non stop zmerjanje!
12.11.2009 17:49:14   
mateyka
ena moja prijateljica se je poročila s šljivo na očesu, ker jo je blo sram poroko odpovedat. se je potem ločila čez nekaj let.
nauk te basni? vsaj poroko je mela fensi..

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 126
12.11.2009 17:50:42   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: rija

in prosim: ne se hvatat na neke šnicle....ker jaz samo rada "jezim" Gino....ki enostavno nima rada ljudi, ki hujšajo.

Jao, rija, to pa ni res niti pod razno. Sploh me ne razumeš. Meni se ljudje, ki sebe ne marajo dovolj, smilijo, rada bi jim pomagala sebe videt kot lepe - take kot so. Čist isto ti je to, kot se tebi smilijo ljudje, ki sebe ne marajo dovolj, pa pustijo, da jih nekdo zmerja. Ti jim sicer nočeš pomagat, al pa tudi, vsekakor se ti pa zdijo butli, ker to dopuščajo. Hkrati pa vsi, ki sebe ne sprejemajo fizično, delajo popolnoma isto sami sebi. Zmerjajo se na nek način. Samo meni se ne zdijo grozni, ne preziram jih, ni res, da jih ne bi marala - zgolj pomagala bi jim rada sprevidet. Očitno sem glih en toliko neuspešna, kot ti, ko enega zmerjaš, da je premalo vreden, da bi se z njim ukvarjala. Ma v bistvu je to odsev ponavadi, da sebe ne maraš najbrž.user posted image user posted image ...ta huda kritika mislim. Pa še to rija, zakaj pa ti zmerjaš?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 127
12.11.2009 17:50:52   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

Prijateljice, ki pa ti samo kimajo in govorijo njemu v bran in češ, bodi zadovoljna, ker popolnega ne boš nikoli našla... to niso prave prijateljice. Pač, očitno ti ne znajo v obraz povedati resnice, ali pa imajo same zavožen lajf oz. jim kaj manjka, da ti v bistvu privoščijo takšno življenje!

MOgoče pa prijateljice vidijo bolj realno sliko vsega dogajanja skup. Mogoče pa res ti izzoveš tako reakcijo. POjma nimam, lahko se zelo motim. Ampak če bi mene kdo najedal in najedal in najedal in mi ful utrujeni govoril, kako sem grozna in nesposobna in ne delam kaj vem česa vsega, obstaja možnost, da bi se mi tud mal scufalo, pa bi ga v p.m. poslala. Do takih situacij pride, kadar dva ne spoštujeta delo drug drugega. Morda oba ful garata, pa on ne spoštuje tvojega dela, ti pa ne njegovega. Pogosto je to ko imaš majhne otroke.

Mogoče pa je obratno, da jo prijateljice spodbujajo najti dobre reči pri možu, ker vedo, da noče stran. Edino tako bi lahko ob njem preživela, če bi videla dobro plat in se res nanjo obesila, ga hvalila za te reči in bila dolgo prijazna. btw A, kolikokrat pa ti njega pohvališ v lajfu, kadar sta staus quo, se ne kregata, je mir?

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 128
12.11.2009 18:00:10   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Hja bi bila zelo vesela če bi ta tvoja trditev držala, ampak žal ni tako. Tudi sama sem že bila v taki situaciji, mogoče še hujši, hvala bogu brez otroka. Ampak vseeno pa bi lahko bila vsaj do otroka toliko odgovorna in bi si poiskala pomoč. Seveda ti otrok nemore odtehtat ljubezni ljubljene osebe. Lahko pa je otrok prioriteta, cilj katerega se oklepaš, in za katerega se je vredno boriti, stisniti zobe...  Kako lahko rečeš da otrok nemore odtehtat ljubezni njenega partnerja??? Saj ta tip ne premore pikice čustev do nje.?user posted image  kakšna ljubezen za boga? A za to ljubezen te grozno odrasle osebe, je vredno otroka zanemarit?? Pa pos..... se jaz na takega tipa, na tako odraslo osebo, pa na tako grozno ljubezenuser posted image

Ne, ne strinjam se in trdim pri vsej zavesti, da je ljubezen, ki jo dobiš od partnerja nekaj popolnoma drugega in neprimerljivega z ljubeznijo od otrok. LJubezen do otrok imaš vedno, ne glede na vse. Ljubiš jih iz dna srca in tako je. Ne glede na okoliščine, ki se tebi dogajajo. Ne moreš se pa v trenutku, ko si že nekaj časa globoko v stiski in težavah, pa ko visiš komaj komaj še sam na sebi, da sploh greš skozi lajf, pa ko cele dneve prejokaš, ker ne zmoreš funkcionirat, se obesit na otroka, da te bo ven rešil. To ne funkcionira. Enostavno ne. Najprej moraš sam sebe ven potegnit, če nočeš še otroka potegnit v drek s sabo. Če pa ga uporabljaš za nadomestek, potem si pa mal neodgovoren. IN v primeru, da kao zaradi otroka odideš, odideš prej, kot si sam pri sebi rešil vsa vprašanja in pomisleke, ki te še držijo na partnerja. Najprej moraš pretrgat vprašanja, potem pa iti. Dokler pa nisi pretgal, pa ti noben otrok ne more nič, ampak nič pomagat pri tem, da se boš boljše počutil sam s sabo. Ja, fajn je, ker je ob tebi, ljubiš ga, ampak to nima niti slučajno nobene veze s tem, da je tebi lažje živet s svojimi težavami - četudi odideš - a veš, težave ostanejo s tabo, dokler nisi sam pri sebi razrešil odnosa, pa če ostaneš ali pa greš - isto je.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 129
12.11.2009 18:33:52   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Pa še to rija, zakaj pa ti zmerjaš?

nimam občutka, da koga zmerjamuser posted image

samo nisem filozof in ne maram pocukranih besed.

recimo nikoli ne bom sposobna napisat takega posta kot recimo ti, ronja in še kera....mah, mogoče sem tudi preveč vsega v življenju doživela, da bi trznila na vsako stvar....user posted image

ampak to sem jaz. in mam se rada, brez brigeuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 130
12.11.2009 18:53:48   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Pa še to rija, zakaj pa ti zmerjaš?

nimam občutka, da koga zmerjamuser posted image

samo nisem filozof in ne maram pocukranih besed.

recimo nikoli ne bom sposobna napisat takega posta kot recimo ti, ronja in še kera....mah, mogoče sem tudi preveč vsega v življenju doživela, da bi trznila na vsako stvar....user posted image

ampak to sem jaz. in mam se rada, brez brigeuser posted image

Ja pa zmerjaš. Samo na bolj prefinjen način. Ma je to isto, veš, četudi obsojaš to pri drugih.

Imeti se rad in imeti hudo potrebo po tem, da poskrbiš v vseh smereh (včasih tudi na silo) zase (na čisto vseh področjih, včasih tudi na račun drugih), sta za moje pojme dve različni stvari. IN pri imeti se rad se imaš res rad, tudi če nisi čist popolnoma poskrbel zase, v marsikaterem primeru pa seveda tudi si, pri drugem primeru, ko gre bolj za egotrip, če lahko temu tako rečem, gre strah pred tem, da bi kaj izgubil, strah pred tem, da česa ne bi pridobil, kar mu je v otroštvu manjkalo ali kdaj vmes ali mu tudi ni manjkalo, pa zahteva zase, pa se nimaš rad kljub temu, da od zunaj zgleda, kako si dobro poskrbel zase. MIslim srečen nisi nič bolj, ker ti glavne reči manjkajo. Tista res velika in resnična ljubezen do sebe in ljudi. Ego naredi ljudi v bistvu nesrečne, ker nikdar niso zadovoljeni, vedno kaj manjka.
Zate ne morem prav nič trdit kaj velja, ker te ne poznam. Prav gotovo znaš pa poskrbet zase. Vsaj praviš tako. Koliko je to del prve ali druge različice pa ne vem.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 131
12.11.2009 19:07:19   
rija

imeti hudo potrebo po tem, da poskrbiš v vseh smereh (včasih tudi na silo) zase (na čisto vseh področjih, včasih tudi na račun drugih),

a ti misliš, da je to sploh mogočeuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 132
12.11.2009 19:30:51   
Colt
Avttorica teme: Lahko ti samo svetujem da delaj na sebi in da si najdi strokovno pomoč. Ker si odvisna od odnosov, manjkajo ti osnovne predstave  o zdravem partnerstvu in še prijateljice si zamenjaj. Aja, pa lepo prosim ne zapravljaj časa soforumašic s takšnimi temami, ker:

1. A se samo bolano zafrkavaš?
2. Kradeš energijo in čas ljudem ki se ti trudijo pomagat, ti pa jim mečeš klofute in niti slučajno ne upoštevaš dobrih nasvetov.
3. Je vse skupaj eno strašno zapravljanje časa user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 133
12.11.2009 20:00:09   
Tanja55

Hja bi bila zelo vesela če bi ta tvoja trditev držala, ampak žal ni tako. Tudi sama sem že bila v taki situaciji, mogoče še hujši, hvala bogu brez otroka. Ampak vseeno pa bi lahko bila vsaj do otroka toliko odgovorna in bi si poiskala pomoč. Seveda ti otrok nemore odtehtat ljubezni ljubljene osebe. Lahko pa je otrok prioriteta, cilj katerega se oklepaš, in za katerega se je vredno boriti, stisniti zobe...  Kako lahko rečeš da otrok nemore odtehtat ljubezni njenega partnerja??? Saj ta tip ne premore pikice čustev do nje.?user posted image  kakšna ljubezen za boga? A za to ljubezen te grozno odrasle osebe, je vredno otroka zanemarit?? Pa pos..... se jaz na takega tipa, na tako odraslo osebo, pa na tako grozno ljubezenuser posted image

Ne, ne strinjam se in trdim pri vsej zavesti, da je ljubezen, ki jo dobiš od partnerja nekaj popolnoma drugega in neprimerljivega z ljubeznijo od otrok. LJubezen do otrok imaš vedno, ne glede na vse. Ljubiš jih iz dna srca in tako je. Ne glede na okoliščine, ki se tebi dogajajo. Ne moreš se pa v trenutku, ko si že nekaj časa globoko v stiski in težavah, pa ko visiš komaj komaj še sam na sebi, da sploh greš skozi lajf, pa ko cele dneve prejokaš, ker ne zmoreš funkcionirat, se obesit na otroka, da te bo ven rešil. To ne funkcionira. Enostavno ne. Najprej moraš sam sebe ven potegnit, če nočeš še otroka potegnit v drek s sabo. Če pa ga uporabljaš za nadomestek, potem si pa mal neodgovoren. IN v primeru, da kao zaradi otroka odideš, odideš prej, kot si sam pri sebi rešil vsa vprašanja in pomisleke, ki te še držijo na partnerja. Najprej moraš pretrgat vprašanja, potem pa iti. Dokler pa nisi pretgal, pa ti noben otrok ne more nič, ampak nič pomagat pri tem, da se boš boljše počutil sam s sabo. Ja, fajn je, ker je ob tebi, ljubiš ga, ampak to nima niti slučajno nobene veze s tem, da je tebi lažje živet s svojimi težavami - četudi odideš - a veš, težave ostanejo s tabo, dokler nisi sam pri sebi razrešil odnosa, pa če ostaneš ali pa greš - isto je.

Se popolnoma strinjam s prvim odebeljenim tekstom, mam pa pripombo na zadnji del. Gina, dej ce se ti da, preberi knjigo Puer aeternus od Marie-Louise von Franz. Ona je sicer v tej knjigi obdelala idejo vecnega decka, torej moskega, ki emocionalno ne odraste, ampak eno poglavje govori o custveni navezanosti matere na otroka kot kompenzaciji custev, ki jih ji partner ne vraca (prav zato, ker jih ji ne zna vracat - ker je sam custveno na nivoju otroka). Da ne grem v cele psihoanaliticne debate - hotela sem samo opozorit, da tega je precej in velikokrat se zgodi, da eden od partnerjev (obicajno zenska) nezavedno kompenzira custveno neizpoljnenost z ljubeznijo do otroka in kot tako dobiva, kar potrebuje, samo ne od pravega vira. To pusca posledice tako na njej kot na otroku, ampak zelo malo ljudi se tega zaveda...vsaj ne v zacetku. Ampak taka zenska SE cuti izpolnjeno in se pocuti bolje sama s sabo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 134
12.11.2009 20:39:23   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

Maktub, res imaš malo zgrešeno predstavo o tem, kaj pravljično življenje je oz. ni. Potem imam jaz, pa še katera tle gor, verjetno res pravljičnega oz. idealnega moža (skoraj tako redek kot samorog user posted image ), ker poleg tega, da pride takoj po šihtu domov, ne hodi pijančevat (sploh pije ne), nima moških kolegov s katerimi bi bluzil okrog, skrben in ljubeč oče in mož je, denar prinaša domov in ga služi za naše skupno dobro itd.... me nikoli, res nikoli ne zmerja, me ne pošilja v tri PM, me ne primerja z nobeno živaljo! Takega vokabulara pri nas ni oz. nam je to vsem normalno, da se tako ne govori... Niti doma niti nikjer drugje. Roko nad mano ne bi dvignil, ker že v osnovi ni tak karakter!

Petka pozabla si napisat, da še ti pomaga v gospodinjstvu. No hvala bogu imam tudi jaz takega bodočega moža doma, kot je prikazala petka. S tem da še moj mene zvečer masira, namaže bušija, me drži za rokico ko spima.... in še nešteto. user posted image  v glavnem ni, da ni. Pa se ne hvalim tako kot Petka ne. Ampak skušave ti prikazat, kaj bi mogoče lahko bilo delček popolnega življenja oz. partnerstva. Spoštovanje, ljubezen, skrb za drugega, hvaležnost, pomoč... Ne pa da je ob 15:00 doma in da gre z tabo pa otrokom nekam.  Tudi moj gre z mano v kino, mcdonalds, nakupovat, na bazen...... Ampak meni so bolj pomembne njegove druge lastnosti kot pa pohajkovanje z mano. Npr. to da me ne ponižuje, me ne zmerja ali bog ne daj da dvigne roko nad mano. Primerjaj tvoje razmerje z najinim pa se vprašaj ali hočeš tako živet. Vse to kaj imave midvi z Petko in še ogromno drugih lahko imaš tudi ti. Le verjet moraš v to. In seveda želet si tudi moreš.

Mlada mamica strinjam se s tabo. user posted image
Ronja, da mi tip na tak način kaže njegovo ljubezen ( poniževanje, zmerjanje, nasilje).... Hvala lepa. Takoj bi mi letel skozi okno. Vsaj pikico samospoštovanja pa bi ja morale imeti.

Rija popolnoma se podpišem pod vsak tvoj post.
Gina.. Rija nikogar ne zmerja le pove tako da lahko vsak laik razume. Čeprav avtorica posta ne razume ama ništa. Ker noče razumet. Prvo jamra in cvili pol pa brani svojega kaki zlati možek je. Ljubi bog. Pa saj nič čudno da tako dela z njo. Bojim se edino, da še to revico pravo nasilje čaka. In da bo na koncu le odšla, ampak verjetno z zlomljenim nosom in plavo oko. Vse kaže na to da pri njej že sveti rdeča lučka na alarmu, ki ji kaže da je zadnji čas da popoka in gre. Ampak ona te lučke noče videt. Žal mi je za tebe, da se tako malo ceniš.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 20:44:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 136
12.11.2009 20:47:43   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

S tem da še moj mene zvečer masira, namaže bušija, me drži za rokico ko spima.... in še nešteto.

samo zanima me kako dolgo sta skupaj?
user posted image
grem stavit, da max dve, tri leta...
sej je moj tudi še romantičen, nežen, ampak po 8 letih me ne masira več vsak večer, boža itd.
tudi to mine v večini vez.

Nosečka sem pa me razvajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 20:49:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
12.11.2009 20:51:54   
Kepica83

Nosečka sem pa me razvaja

sej ful lepo, pohvalno user posted image user posted image
samo hotela sem povedat, da tudi to mine verjetnouser posted image
uživajta user posted image

Hehe saj vem da bo minlo imaš prav, ampak je treba uživat dokler traja. user posted image user posted image

Hvala

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 139
13.11.2009 7:33:02   
MLADAMAMICA
Nosečka sem pa me razvaja

sej ful lepo, pohvalno user posted image user posted image
samo hotela sem povedat, da tudi to mine verjetnouser posted image
uživajta user posted image

Hehe saj vem da bo minlo imaš prav, ampak je treba uživat dokler traja. user posted image user posted image

Hvala

Enako user posted image

< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 13.11.2009 7:35:50 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 140
13.11.2009 10:19:08   
ronja
Imava pa vrhunske dvoboje, to pa resuser posted image Samo tako daleč res nisva nikoli šla. Če bi morala biti v takem razmerju toliko časa, bi defenitivno odšla. Jaz brez ljubezni in spoštovanja ne funkioniram. Drugi pa očitno funkcionirajo samo s tem

Lej, tako kot tebi ne pomeni nespoštovanja to, da se kdaj kam pošljeta, lahko drugemu ne pomeni nespoštovanja kaka žaljivka. Različni smo, različen prag tolerance imamo... Včasih se pa samo ne razumemo, da drugega nekaj boli, če oba na to pristajata in si vračata enako z enakim.

imeti hudo potrebo po tem, da poskrbiš v vseh smereh (včasih tudi na silo) zase (na čisto vseh področjih, včasih tudi na račun drugih),

a ti misliš, da je to sploh mogočeuser posted image

potrebo je mogoče imeti

kepica, lej, ti si se po prvi neuspeli misiji vseeno odločila in preselila k njegovi mami - samo zaradi njega! čeprav je bila že prej grozna s tabo. Ampak si naredila to zanj! Tako naredijo nekatere punce kaj drugega - pač ne tolerirajo žaljivk iz strani njegove mame, amapk iz njegove strani. Ne rečem, da je isto, vendar vsi kdaj naredimo kaj za ljubega, česar sicer niti pod razno ne bi! če ga imaš res rad, to narediš gotovo večkrat v življenju! narobe je seveda ves čas to počet in sebe zatret! Vendar pa mora človek najprej sprevidet, kje se konča ljubezen in začne bolestna navezanost ali pa strah pred spremembo. Ni vedno to tako lahko videt. Vprašanje, kako dolgo bi ti še tolerirala taščo, če te ne bi ona lastnoročno vrgla ven... Pomisli - ne taka, kot si zdaj, amapk v takem stanju, kot si bila takrat... ni tako izi, ne?

nosečke, uživajte crkljanje - ko maš male otroke, postane izraz ljubezni recimo to, da vstane namesto tebe ob 4h-5h zjutrajuser posted image - potem seveda zvečer odpade masaža, ker pade doluser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 141
13.11.2009 10:25:36   
Kepica83
Ja Ronja saj imaš prav. Verjetno bi še jo kar nekaj časa tolerirala, ampak zato ker ona meni ne pomeni nič. In me njene besede, žaljivke, dejanja ne prizadanejo niti 1% tako, kot bi me prizadele grde besede in dejanja mojega dragega. S takim človekom jaz ne bi mogla živet pa če še ga nevem kako ljubim. Tašča za katero mi je vseeno bilo in mi bo pa jo enostavno ignoriram in preslišim. Oz. sem jo. user posted image

Nevem no. Če bi mene moj imel tako grdo kot ima ta tip avtorico posta verjami, da bi me hitro minla vsa ljubezen ki bi jo premogla. In bi tega gospoda lahko malo začela prezirat.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 142
13.11.2009 10:26:31   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

nosečke, uživajte crkljanje - ko maš male otroke, postane izraz ljubezni recimo to, da vstane namesto tebe ob 4h-5h zjutrajuser posted image - potem seveda zvečer odpade masaža, ker pade doluser posted image

Vsekakor pohvale vrednouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 143
13.11.2009 10:35:47   
FLASK_A
Imava pa vrhunske dvoboje, to pa resuser posted image Samo tako daleč res nisva nikoli šla. Če bi morala biti v takem razmerju toliko časa, bi defenitivno odšla. Jaz brez ljubezni in spoštovanja ne funkioniram. Drugi pa očitno funkcionirajo samo s tem

Lej, tako kot tebi ne pomeni nespoštovanja to, da se kdaj kam pošljeta, lahko drugemu ne pomeni nespoštovanja kaka žaljivka. Različni smo, različen prag tolerance imamo... Včasih se pa samo ne razumemo, da drugega nekaj boli, če oba na to pristajata in si vračata enako z enakim.

Imaš prav.Čeprav res težko verjamem, da lahko neka oseba tak odnos tolerira dlje časa. Vsekakor imava midva več lepih trenutkov kot pa slabih. Mislim, da je stvar v tem, da se znaš potem pobotati. Če se v zvezi samo dereš, pa to vodi v propad. Fajt vsake toliko pa dveh oseb še ni razdružil.

Nosečkeuser posted image Uživajteuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 144
13.11.2009 10:39:42   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Nosečkeuser posted image Uživajteuser posted image

Hehe user posted image  hvala.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 145
13.11.2009 10:47:50   
ronja
S takim človekom jaz ne bi mogla živet

ja, ampak si živela z njo! In bi še, če ne bi ona znorela in te vrgla ven... In zanjo ti niti približno ni bilo vseeno - poglej, koliko si se presekirala! Ne sekiraš se zaradi nekoga, za kogar ti je vseeno, razen če tisti nekdo prizadane nekoga, ki ga imaš rad - ampak v tvojem primeru ni bilo tako...

Flaška, se strinjam, da se je treba znat pobotat. Meni je nezamisljivo, da bi se lubi zadrl name, tebi se to ne zdi sporno, ti je pa nezamisljivo, da ti reče ***, njej pa je tudi to nekak sprejemljivo... Dejansko je težko postavit mejo - ker so različne, vsak ima svojo. Lahko sta skup sadist in mazohistka in bom kot **** rekla, da naj vendar beži od njega, njej bo pa lepo z njim, recimo... najbolj banalen primer.

je pa res, da ko en vidi, da v odnosu trpi, ga mora poizkusit spremenit ali pa it. Spremenit odnos, seveda, ne partnerja (čeprav se navadno ta vzajemno spremeni z vsem skup).

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 146
13.11.2009 10:52:44   
Kepica83

S takim človekom jaz ne bi mogla živet

s tem sem mislila partnerja.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 147
13.11.2009 10:57:27   
FLASK_A
Flaška, se strinjam, da se je treba znat pobotat. Meni je nezamisljivo, da bi se lubi zadrl name, tebi se to ne zdi sporno, ti je pa nezamisljivo, da ti reče ***, njej pa je tudi to nekak sprejemljivo...

Očitno ji ni več do tegauser posted image Oziroma se že par let spravlja od njega stran. Najbolj zanimivo mi je, da ljudje trpijo v teh in podobnih situacijah, čeprav so ponižani in se počutijo slabo? Kot da bi bili od tega odvisni??

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 148
13.11.2009 12:10:52   
ljupka
Poznam eno osebo,mojo sestro,drugo leto bo 20 let poročena!Poroka pri 17 zaradi nosečnosti,ker bi bil nezakonski sramota!Žal tako je bilo!Do 21 leta 2 otroka!Kreg s taščo in z možem!Ljubosumlje iz obeh strani,kreg in pretepi!Večkrat na csd zaradi ločitve in vedno sta se pomirila!Začel zahajat v kazino,vse plače znosil tam,enkrat tudi cel kredit!Za punčko ki se je rodila pri njenem 18 letu,njegovem 21,ni bila v prvem planu,brigala sta se samo za ljubezenske probleme!Vsakič ,ko je rodila,se je preselila za vsaj dve leti k nam ,k svoji mami!Jaz sem imela takrat 11 let in mi je mama pisala opravičila,da sem ostajala doma merkat po otroku,ki jo še danes smatram za svojo hči!
Enkrat jo je ful pretepal,je brat skočil nanjga in ga vrgel čez vrata,je drug dan sestra bila jezna,zakaj je to naredil,njenemu lubiju!On ji je pol povedal,da drugič,naj jo celo polomi,se ne bo vmešal,da zgleda da ji paše!
Bilo je obdobje ko dvelet in pol nista spregovorila besede,pa sta se spet pobotala!Pretepel jo je ker se je pobarvala na blond!Otroci so jo na kolenih prosil naj se loči,da bi radi mir,ne njega ma rajš!
Pred štirimi leti mu je še enga otroka rodila!
Stem,da se je ona vedno znašala na to punčko jo pretepala in kričala nanjo,jo odrivala od sebe imela je rada samo sina i tega sedaj tudi!
No pred dvema letoma je dobila CD s posnetkom kako se na službeni fešti gunca z sodelavko staro 50 let,ampak je še vedno z njim,lani za martinovo zaradi tega otkrili rak na materničnem vratu,letos aprila operirana,hvala bogu uspešno še zmerem z njim,mama jim je pomagala celo hiško zgradit!
Pika na i je punca pri 18 letih spoznala fanta in se imata rada,ker pač živijo ob meji v BK ,je pač on iz hrvaške,jo je izgnal iz hiše,ker ga ni hotla pustit,in ona mu je celo stala ob strani!In še ni dost,skoz se vtikata in mečeta polena pod noge!Celo so šli lažno na policijo prijav ,da šverca drogo,da vsakič ko gre čez mejo ,ga pregledajo!Sam se mata rada in se ne bosta rašla,sedaj ima 19 let,fant jo ima res rad ,z njegovimi starši se ful razume!
Sedaj se delata da sta srečna družina,čeprav vsi vemo da ni tako!Vsi smo se spraševal zakaj to vse prenaša ,a ima zlatega K...A.Včasih se mi je smilila ,a otkar je dovolila in pomagala da sta odgnala svojo lastno hčer,je zame samo zmešana kura!To sta naredila pred celo žlahto,ko je imel od brata sin bermo,moj sinko je zbolel pa nisem šla, so mi drugi pol povedal,kako je bilo grozno!Jaz sem ji potem ponudila,če bo gdaj v stiski,jo v moji hiši čaka soba,ker če bom imela 10 otrok,bo ona še vedno moja!

Sedaj kaj se da izbrati iz te zgodbe nikoli ne bo boljš,ne se tolažit,samo slabše bo,pala boš na njegovo raven in boš ratala nora kura ,kot moja sestra,pomemben bo samo on,tudi pred otroci in tvojim lastnim zdravljem,ki je ostala z njim,čeprav je zaradi njega pokasirala raka!
A to katera razume,jaz ne čeprav je moja sestra?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 149
13.11.2009 12:31:55   
Anonimen
O madona ljupkauser posted image Kako naj to normalen clovek razume.sem pa vesela,da je tvoja necakinja odsla s tega pekla in nasla sorodno duso.

(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

otroci in varstvo
LIA2006

otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma :

pred tv (25%)

greste na večerjo v restavracijo (25%)

v kino (20%)

spat (30%)

Število vseh glasov: 259

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!