ljupka
|
Poznam eno osebo,mojo sestro,drugo leto bo 20 let poročena!Poroka pri 17 zaradi nosečnosti,ker bi bil nezakonski sramota!Žal tako je bilo!Do 21 leta 2 otroka!Kreg s taščo in z možem!Ljubosumlje iz obeh strani,kreg in pretepi!Večkrat na csd zaradi ločitve in vedno sta se pomirila!Začel zahajat v kazino,vse plače znosil tam,enkrat tudi cel kredit!Za punčko ki se je rodila pri njenem 18 letu,njegovem 21,ni bila v prvem planu,brigala sta se samo za ljubezenske probleme!Vsakič ,ko je rodila,se je preselila za vsaj dve leti k nam ,k svoji mami!Jaz sem imela takrat 11 let in mi je mama pisala opravičila,da sem ostajala doma merkat po otroku,ki jo še danes smatram za svojo hči! Enkrat jo je ful pretepal,je brat skočil nanjga in ga vrgel čez vrata,je drug dan sestra bila jezna,zakaj je to naredil,njenemu lubiju!On ji je pol povedal,da drugič,naj jo celo polomi,se ne bo vmešal,da zgleda da ji paše! Bilo je obdobje ko dvelet in pol nista spregovorila besede,pa sta se spet pobotala!Pretepel jo je ker se je pobarvala na blond!Otroci so jo na kolenih prosil naj se loči,da bi radi mir,ne njega ma rajš! Pred štirimi leti mu je še enga otroka rodila! Stem,da se je ona vedno znašala na to punčko jo pretepala in kričala nanjo,jo odrivala od sebe imela je rada samo sina i tega sedaj tudi! No pred dvema letoma je dobila CD s posnetkom kako se na službeni fešti gunca z sodelavko staro 50 let,ampak je še vedno z njim,lani za martinovo zaradi tega otkrili rak na materničnem vratu,letos aprila operirana,hvala bogu uspešno še zmerem z njim,mama jim je pomagala celo hiško zgradit! Pika na i je punca pri 18 letih spoznala fanta in se imata rada,ker pač živijo ob meji v BK ,je pač on iz hrvaške,jo je izgnal iz hiše,ker ga ni hotla pustit,in ona mu je celo stala ob strani!In še ni dost,skoz se vtikata in mečeta polena pod noge!Celo so šli lažno na policijo prijav ,da šverca drogo,da vsakič ko gre čez mejo ,ga pregledajo!Sam se mata rada in se ne bosta rašla,sedaj ima 19 let,fant jo ima res rad ,z njegovimi starši se ful razume! Sedaj se delata da sta srečna družina,čeprav vsi vemo da ni tako!Vsi smo se spraševal zakaj to vse prenaša ,a ima zlatega K...A.Včasih se mi je smilila ,a otkar je dovolila in pomagala da sta odgnala svojo lastno hčer,je zame samo zmešana kura!To sta naredila pred celo žlahto,ko je imel od brata sin bermo,moj sinko je zbolel pa nisem šla, so mi drugi pol povedal,kako je bilo grozno!Jaz sem ji potem ponudila,če bo gdaj v stiski,jo v moji hiši čaka soba,ker če bom imela 10 otrok,bo ona še vedno moja! Sedaj kaj se da izbrati iz te zgodbe nikoli ne bo boljš,ne se tolažit,samo slabše bo,pala boš na njegovo raven in boš ratala nora kura ,kot moja sestra,pomemben bo samo on,tudi pred otroci in tvojim lastnim zdravljem,ki je ostala z njim,čeprav je zaradi njega pokasirala raka! A to katera razume,jaz ne čeprav je moja sestra?
|