Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm helov, evo naš ima dans že tretji počitek, prva dva je opravil kar v vožičku , seveda pa mami ni nič opravila med tem, pa je blo tko lepo vreme , da bi bil greh če ga nebi skoristila. a potem sva zgodlala ritem papcanja, je bil ful lačen k sva drugič not prišla, jaz pa kosilo na pol fertik, pa sem mu dala sadje, pol se je pa s kosilom afna l...hja, tud taki dnevi morajo bit, ni kej, je pa zdej za malco mal not prinesel in zdej ga pustim da še mal oddrema drgač imamo bol vojno stanje , men še zmer na rdeč pole kaže ....se zadnje dni z mojmu sam neki po gsm menva, pa ga dans vprašam kva je tok kisu , on pa...ah, kva bi ti razlagu je pač pršlo do ene zajeb...., pa neki velik dela se je nabral, čeprav je hotu bit mal frej...ej, sej ni blema...zmer je dobr da je delo in če ga slučajn ni, pa spet javska in ves zelen okol hot... pa prav, da bo mogu mogoče za neki dni v Zagreb, pa da ne ve, kako bom jaz ...ja, kokr da ga imam drgač pa doma za gospodinjsko pomočnico....halo!!!!!!! Urša08...si mi včeraj neki željo zbudila po telih kapučinčkih ...sem si jih kr nabavla, čeprav sm bl za orto kafe, no, pa na takle popoldne kr paše... aja, pa naša ta velka, k se je včeri toookk mela za učit....pr mehiških nadaljevankah...je pa dans ta prvo 2 fasala v vseh letih ....mi bo še en cajt fit vn metal, ampak sm zlo skulirano zahtevala prenosnika in gsm, da se bo mal pr men šparu.... Vs grem mal prebrat čvekice......... sjmm hahaha ne morem verjet naš Žiga je dons šel 3x spat čez dan, no še v četrto je tastu zaspal za 10 minutk Glede dvojke se pa ne sekirat, tud kaka dve more padt (naj bo izjema ne pravilo)
|