mojsoncek
|
Morgen! Petek je in jaz sem ga zacela s kavo in kikirikanjem . Skratka zelo lep uvod v prihajajoci vikend. Andromeda, ti zavidam soncno jutro... od doma sem sla se po temi, v LJ je pa taksna megla, da ne vidim iz 8. nadstropja do parkirisca pred stavbo. šema - dobro opravi, drzim pesti! hoja - kakor kdaj. Vcasih zelo veliko prehodi sam, vcasih pa ze po 50 metrih dvikne roke in tezi, da ga nesem. Se pa pri hoji po ravnem veliko bolj punta, kot pa ce gremo v hrib. In naceloma je tudi prina nas tako, ce sem sama veliko vec hodi, kot pa ce je zraven se mozek. IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Eno ? - a vaši malčki pridejo tud čist sestradani iz vrtca? Dario je zadnje dneve vedno takooo lačen. Vzgojiteljice pravijo, da veliko poje, res pa je, da imajo za popoldansko malico največkrat samo sadje, čeprav jim dajo še kruh, ki ostane od zajtrka, tako, da se naš zagotovo ne naje. Včeraj je bilo pa res obsedeno stanje - med potjo iz vrtca je pojedel kos sirove štručke in spil 2x 2dcl breskovega soka (sva šla namreč še v trgovino spotoma), potem je pa doma pojedel krožnik širokih rezance z drobtinami, sadno skuto in še kar tulil in odpiral hladilnik, da sem mu potem dala še lumpijev mlečni zdrob, potem pa je bil mir, za večrejo sem mu dala samo še sadno kašo in čaj. Tudi moja dva mladinca sta velika lakotnika. Prva stvar, ko pridemo iz vrtca, je to da se nalimata na hladilnik. In prav je da jejo nasi otrocicki , ker se tudi meni zdi, da so popoldanske malice v vrtcu bolj svoh. In ce malicajo ob dveh, je to definitivno premalo do vecerje. onur - upam, da s Petjinim zdravjem ne bo nic hujsega. Upam, da vam bo uspelo it na Gibonnija! Mladinca gresta danes popoldan k mojim starsem na enodnevno all inclusive razvajanje. Greva danes zvecer z mozekom na predstavitev ene knjige, jutri pa imamo eno srecanje s tistimi, ki smo bili skupaj v Italiji. Juhuhu...