|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
30.9.2010 8:28:28   
sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Andromeda- le pazi, da se ne bo za kakšnimi "igračkami" podila po stanovanju user posted image .

Odvajanje od plenic- ste nekatere v tej fazi? Eni vem, da ste že brez pleničk. Jaz sem se lotila tega nekje julija, ampak vedno nekaj pride čez. Takrat sva šle v bolnico in smo to prestavili 14 dni naprej, potem je šla nazaj v vrtec, potem je bila spet bolna... in še enkrat bolna... user posted image
Razmišljam, če bi danes spet poskusili??

Poli, moj nik hodi na kahlico kuhat zjutraj, pa v vrtcu jih dajo, pa ponavadi še zvečer predno gre spat, drugače je še vedno v plenici, jaz ga zdaj čez zimo ne bom mantrala, razen če bo sam začel govorit da ga tišči in mora it lulat, drugače pa tisto "pravo" boma pa se na spomlad začela ubadat.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
30.9.2010 8:34:20   
onur
Pozdravljene!

Našega komandanta user posted image user posted image user posted image user posted image sem oddala v vrtec, zdej pa greva z možekom v shopping do Kopra.

Nagajiva: dobrodošla nazaj. Ti še tle čestitam za job, sej je to to in si ti ta na FB. Duda, mi smo jo dali stran ravno ko je imela koze. Mi je dve dudi pregrizla v dveh dneh in sem si rekla, da samo za dude pa ne bom delala. Sem jo dala stran in rekla, da jo je miška odnesla svojim miškam. Sem mislila, da bo problem pri spanju, vendar nekako ni bilo. Ene parkrat je zaspala z dojenčkom, potem pa brez. Zdaj pa mora biti obvezno pravljica.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
30.9.2010 8:40:27   
pomar*ANČA*
jutro!!

dragi bo počasi ok, gal ni nič dobil, tako da smo tokrat odnesli precej ok.

ja, gal ima svojo punco, vsak večer preden gre spat jo kliče in kar cepeta in ploska ko mu povem da jo bo videl naslednji dan v vrtcu.

naše odvajanje od pleničke je šlo kar fajn, res pa da je bilo poletje in da sem ga kdaj pustila tudi malce polulanega, da je videl kako je to moteče in to se je pri nas izkazalo za precej dobro varjanto. za lulat še vedno ne pove, ponavadi ga preberem ker bolj na drobno hodi ali pa se za lulija drži, za kakat pa pove in vedno tako na glas da vsi okoli slišijo da bo treba kakat. je imel pa eno obdobje ko ni hotel na kahlico, dober je bil samo nastavek za na wc, zdaj pa spet obdobje ko hoče samo kahlico...   samo vztrajajte in vsakič ko se polula povejte da se to ne dela, da je bolj zabavno lulat kamenčke in rožice (gal je prelula že celo dvorišče, ponavadi si je izbral kakšno rožico ki ji je del za pituser posted image - ko je lulal je zravn vpil: lozica pij, pij lozica moja) in da ima mamica precej dela z pranjem hlačk. pri nas je to kar hitro dojeluser posted image

imamo pa grozno težavo z dudiko, mislim da bom obupala in popustila!! takoj ko pride domov je prva stvar dudi, v vrtcu je nima, ampak doma je pa obvezna! sploh nevem kaj naj še naredim, popustim in upam, da se bo sam odločil da ima dovolj dude- ker za flaško in pleničko se je odločil sam da je dovolj velik da ne potrebuje?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
30.9.2010 13:04:18   
Andromeda
Dober dan!

Joj, kako sem zaspana danes...nujno je treba na hitro eno kavo spit: user posted image

Dario je ponoči spet slabše spal, mu je zamašen nos nagajal. Ko sem mu ga zjutraj čistila, se mu je pa še kri ulila in to z obeh nosnic...Sem kar sita vsega tega, ker ima že 1 mesec (od uvajanja v vrtec) zamašen nos.

_katja_
na sestanku ni blo nič posebnega, pač srečanje ob začetku šolskega leta, plani, razna vprašanja itd, doma je blo pa tud vse OK, je Dario čist okupiral babico, tako, da ni imela časa mislit na "neumnosti" user posted image Se očitno zaveda, da če bi kaj zaj*, da je ne bi nikdar več za varuško prosili.

No, miško me spet kliče, je spal dobre pol ure in se zbudil...

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
30.9.2010 13:15:11   
Andromeda
mojsoncek - ste že nazaj s potepanja po južni Italiji? Dej javi se, da vemo, da je vse OK, pa da poveš, kako fajn je blo user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
30.9.2010 13:35:59   
nagajiva
Ojla,

smo bili pri zdravniku in smo KONČNO zdravi in gremo lahko po dobrih dveh tednih v pon. v vrtec. Saj ne, da ga podim, ampak ravnokar pričnem z novo službo (ja Onur, hvala, sem ta prava user posted image ) in ne bi bilo ok, da že grem v bolniško user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Ti pa svetujem, da zato, ker se je ravno uvedel v vrtec, da morda še malo počakaš z odvajanjem...morda tudi tako, da potem decembra da dudo dedku mrazu/božičku, da jo bo dal drugim otrokom, ker je sam že dovolj velik in je več ne rabi - to je menda palilo pri nekaterih, da so lažje nehali.

Odlična ideja, bom res mogla malo popustit in sprobat tako. Morda (upam!) pa uspe. Tudi dojit se je prenehal sam od sebe, praktično čez noč.

Plenice-ja, mislim da tud pri nas še ni čas. Sicer ga pred kopanjem nekako uspem spravit na kahlico, se polula in mu je to zelo zabavno.....čez dan pa niti slišat noče. Bo že....

Nič, dirkam kuhat. Danes bodo cvetačna juha (Lovro jo obožuje), ohrovtovi zavitki z mletim mesom, pire, solata...mnjami....

LP

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2206
30.9.2010 15:21:33   
orka
Helow

oooo pogovor o odvajanju plenic-jaz pa mislim,da bi na silo odvzem plenic več škode naredil kot ne,zato se ta trenutek še ne ukvarjam s tem,ko bo mala zrela in bo povedala da jo tišči potem bomo začeli z načrtnim odvajanjem.Saj v vrtcu jo dajo na kahlico, pa doma jo tudi dam sicer na školjko z nastavkom,ker doma pa kahlice ne želi,sama še nisem opatzila,da bi kadarkoli kaj naredila,tak da je še malo časa.
duda-sem enakega mnenja kot za plenice.Je pa pri nas enako kot pri pomar*anči*,v vrtcu so vsem odvzeli dude,za druge ne vem Ema pa od tistega časa doma non-stop zahteva dudo,pa podnevi je nismo imeli,sedaj je pa sploh ne spusti...ampak tudi za to imamo še pol leta časa.Jaz sem namreč pri obeh starejših pri okoli 2,5 leti dudo čez noč vzela in noben ni delal nekih težav,sta imela ninico in je bilo ql.Pri Emi je pa ta težava ker nima nobene ninice.Se čez dan z vsem igra za v posteljo pa ne želi ničesar vzeti....
nagajiva - wb

user posted image zvrhan koš za vse bolančke,da se čimprej rešijo nadlog. Andromeda pri nas je bilo enako,celi mesec od uvajanja šmrk-šmrk,potem pa 3 tedne vročina 40=adenovirus,pa saj se spomniš ko sem o tem pisala.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
30.9.2010 20:47:19   
onur
Shopping je bil uspešen. Sem si kupla par majčk, pa dve tuniki, pa šala, pa ene uhančke. Ni bilo drago in sem prav vesela (takko in C&A). S Petjo sva bile popoldan na dolgem sprehodu. No sem jo morala skoraj skozi nosit. Pol smo se je pa najedla robidnic, pa še figo. Ko sem ji rekla, da je figa ni šlo v slast, ko sem pa rekla figi robidnica, pa jo je pojedla. user posted image user posted image
Jutri dopoldan pa odromam do naših in grem možeku kupit mobilni telefon za rojstni dan, ki ga ima zdaj v oktobru (sam moram it po tata, ker ima preko njega penzion paket na mobitelu, da mi bo podpisal papirje). Ga nujno potrebuje, ker pri sedanjem mu štrajka ekran.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
1.10.2010 8:32:24   
sončnica24
Dobro jutro oz. za mene ker sem že od 6. gor skoraj dober dan. Pri nas nič novega edino to da Nik z takšnim veseljem hodi v vrtec da mi je prav lepo, ker včasih je še kakšno solzico spusto pa mama mama, zdaj pa ko se v garderobi preoblečema in preobujema, že kar kliče vzgojiteljico in se mora it z njim ukvarjat, tako da super super super, upam da bo pri ostalih tudi tako, ni lepšega občutka.

Tako da želim vsem lep vikend in upam da bo kaj sončka.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
1.10.2010 13:05:38   
Andromeda
Hello!

Miško je končno zaspal, jaz imam pa malo miru in čas za kavo in RR user posted image Sva bila pa prejle na sprehodu, šla sva še po kruh, na tržnico po nekaj zelenjave, je tud men full pasalo malo ven it.

onur - bravo za uspešen šoping! Tud jst si moram malo obnovit jesensko garderobo, C&A ima pa fajn majčke in puloverje, bolj kot npr. H&M. Sploh mi je pa tale H&M postal čuden, ker so združilo otroške številke, sedaj je vse od 2-4 leta in Dariu je ena njihova pižama kar fajn prevelika, pa en pulover je kar precej širok, msilim, ne vem kaj jim je stopilo v glavo, da so šli takole velikosti združevat user posted image

Imam 1 vprašanje - kaj boste kupili vašim malčkom za rojstni dan? Mi razmišljamo o triciklu, ker ga še vedno nima...

No, pa še 1 ? - je katera mogoče že "oblekla" torto s tičino maso?

Neposredna povezava do sporočila: 2210
1.10.2010 13:19:30   
pomar*ANČA*
hoj

pa je viend- KONČNO!!

najprej moje vprašanje, kam se mi splača it po kostanj? okolica ljubljane, dolenjska...

andomeda, midva mu bova kupila dva paketa duplo kock iz špara (te ki jih zbiramo na kartonče), pa zraven še živalce in avtobus. kolo bo dobil pa spomladi.

za torto pa nimam pojma, se ne znajdem preveč dobro v kuhinjiuser posted image  

sončnica24, jaz sem kar  užaljena ko tako pohiti v vrtec, nima časa niti za lubico. ampak je pa res fajn občutek če ni težav že zjutraj

Neposredna povezava do sporočila: 2211
1.10.2010 15:26:15   
orka
andromeda-mi smo tudi Emi kupili lego v šparu na točke,pa še reada se z njimi igra,bi jaz na tvojem mestu za kolo počakala,saj bo sedaj zima itak.
vrtec-naša tudi zelo pohiti v igralnico,jo vedno pripeljemo ko so ostali že za mizo in čakajo zajtrk,naša pa koker rada je, teče za mizo v strahu ,da ji nebi vsega pojedli user posted image user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
1.10.2010 15:29:46   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: orka

andromeda-mi smo tudi Emi kupili lego v šparu na točke,pa še reada se z njimi igra,bi jaz na tvojem mestu za kolo počakala,saj bo sedaj zima itak.

Zarad zime mam tud sama pomisleke glede kolesa, samo kaj, ko ga kocke niti malo ne ganejo. zanimive so mu samo toliko, da jih vse iz vreče zmeče, potem se gre pa z avtomobički raje igrat. user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
1.10.2010 21:45:05   
šema
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Odvajanje od plenic- ste nekatere v tej fazi? Eni vem, da ste že brez pleničk. Jaz sem se lotila tega nekje julija, ampak vedno nekaj pride čez. Takrat sva šle v bolnico in smo to prestavili 14 dni naprej, potem je šla nazaj v vrtec, potem je bila spet bolna... in še enkrat bolna... user posted image
Razmišljam, če bi danes spet poskusili??

Poli, moj nik hodi na kahlico kuhat zjutraj, pa v vrtcu jih dajo, pa ponavadi še zvečer predno gre spat, drugače je še vedno v plenici, jaz ga zdaj čez zimo ne bom mantrala, razen če bo sam začel govorit da ga tišči in mora it lulat, drugače pa tisto "pravo" boma pa se na spomlad začela ubadat.

Verjamem, da če boste otroku plenico vzele stran in pričakovale, da vam bo povedal, kdaj ga tišči lulat, kakat, bo vaše odvajanje trajalo, pa še ogromno goro perila bo treba prat in čistit (če pride zraven še jeza zaradi nastale situacije, je pa otrok popolnoma zmeden).
Preverjeno je bolje dajati otroka na kahlo oz. stranišče zjutraj ko vstane in/oz. po popoldanskem počitku in/oz. preden gre spat. Takrat je največ možnosti, da ga "ulovite". Ko enkrat postane to rutina in ve, kaj ga čaka npr. pred tuširanjem, začne zadrževati in lahko počaka na kahlo oz. reče, da bo lulal/a.

Naš je imel strahoten odpor do kahle ali stranišča, ker sem ga posedala na stranišče v času, ko je začel dobivati kuhano hrano (zaradi zaprtja ga je vse bolelo in je začel povezovati stranišče z bolečino). Potem smo na morje vzeli kahlo s sabo in se je z njo igral, jo prenašal... Ker je bil večino časa brez plenice, je nekajkrat spustil na tla,po parih poskusih, ko sem ga "ujela" in posadila na kahlo, pa se je začel sam posedat nanjo in delat lužice. Zdaj ga doma čez teden dajem na kahlo ob menjavi plenice in preden gre v bano. Če mi reče "ne ge"(ne gre), mu rečem, da bova dala čisto pleničko, ki rada ostane suha in da naj se še malo potrudi. Potem po njegovem obrazu vidim ali bo kaj ali ne, največkrat pa se pripravi, da spusti vsaj kakšno kapljico (tko, da že ve kaj mora delat na kahli - problem pa bo verjetno kakanje, ker je enkrat na kahli začel tulit, da ga pika in ni hotel več pritiskati). V vrtcu pa ga tudi dajo na kahlo ob menjavi plenic in po počitku in so tudi rekli, da se notri veliko polula.

To so moje izkušnje in upam, da nisem preveč na dolgo naklobasala - upam, da kateri pomaga:)

Neposredna povezava do sporočila: 2214
1.10.2010 21:47:37   
šema
Kar pa se zdravja tiče, smo ta teden zdržali v vrtcu... Ker že nekaj kašlja, sem ga začela mazati z J*** materino dušico.

A katera ve, če so naši še vedno občutljivi na te kreme al ga lahko že mažem po koži.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
2.10.2010 8:32:48   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: šema

Kar pa se zdravja tiče, smo ta teden zdržali v vrtcu... Ker že nekaj kašlja, sem ga začela mazati z J*** materino dušico.

A katera ve, če so naši še vedno občutljivi na te kreme al ga lahko že mažem po koži.

ta kremica je super. Js jo že od lanske zime mažem z njo, pa ni blo težav... Najprej samo po podplatih, potem pa tudi po prsih. Zdaj pa sploh, ko odpravljamo prehlad in kašelj.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
2.10.2010 8:43:41   
Bethany
Odvajanje od pleničk: mi je všeč, kar je orka napisala, da silit brezveze, ker dobijo samo odpor. Pa tudi predlog od šeme se mi zdi uporaben in verjetno res učinkovit. mi bomo probali, ko se malo bolj navadi vrtca. Zaenkrat pa ni nobenega interesa niti povedat, kaj šele sedet na wc ali kahli. in je ne silim. Bo že... Kot ste rekle, je še čas in pri slabih dveh letih tudi še prehitro pričakovat to od otroka.

Darila za rd: hm... pogovarjamo se o lego kockah, jih noro rada sestavlja in pa o tistem kolesu - poganjalčku, brez pedal. Ampak to mi je mal nesmiselno, glede na to, da bo lahko uporabno šele čez po leta, ko bo pomlad... No, mogoče se pa tud kak bratec ali sestrica napove, hehe.

Mojsonček, kje pa si? Ste ostali v Italiji?? user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
2.10.2010 10:11:03   
poli*
Ejj, saj nihče ne sili pri odvajanju od pleničke user posted image ! Naša je dala par takih "znakov", da je mogoče že pripravljena in sedaj poskušamo...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
2.10.2010 15:21:00   
mojsoncek
Zivjo punce!

Vidim, da me ze pogresate user posted image . No mi smo prisli domov cisto po planu, ceprav se ne bi nic branila, ce bi ostali kar tam. Izkusnja je nepozabna in neopisljiva!!! Spomladi pa nas ze caka novo popotovanje... tudi po Italiji, ampak na drugih lokacijah.

Mladinca sta brez problema zdrzala na obeh lokacijah v casu najine odsotnosti. Sta se naju pa zelooooooo razveselila, ko sva ju prisla v torek oba iskat v vrtec.

Za nazaj sem prebrala samo po diagonali, tako da se ne bom prevec spuscala v detajle user posted image .

Dudo smo ta teden do konca skenslali brez vecjih tezav. Samo prva dva vecera jo je iskal po postelji in spraseval zanjo, ampak ni bilo nobenih "izgredov". V bistvu je imel zadnjih par mesecev dudo samo se zvecer. Jo je dal v usta, ko se je ulegel, 3x potegnil in jo dal ven. Sicer pa ne vem, zakaj jo nismo ze prej dali stran...

odvajanje od plenicke - ko bo cas za to in bo sam pokazal interes, se ne bo treba nic matrati. Sedaj smo tako dalec, da ve cemu sta namenjeni skoljka in kahlica, ampak sedeti pa noce gor vec kot 3 sekunde. Edino, kadar gre Anze kakat, si poleg skoljke nastima kahlico, se vsede nanjo in vztraja na njej dokler Anze ne opravi. Kadar ga vidim, da se pripravlja za kakat, ga vprasam, ce gre na kahlico, mi vedno rece ne. Ampak siliti ga pa ne mislim. Anze je imel 2 leti in 3 mesece, ko je nekega nedeljskega jutra prisel k meni v posteljo in rekel, da bi sel lulat. In od takrat naprej je bil suh, ne vem, ce mu je vse skupaj 3x uslo v gatke.

darilo za r.d. - do takrat je se 2 meseca in se niti priblizno ne razmisljam o tem user posted image . Imam prevec "tekocih" stvari za rihtat, da bi lahko mislila za toliko casa v naprej.

Andromeda - s ticino maso nisem se nikoli delala, bom pa definitivno enkrat poskusila. No, s tem odgovorom ti verjetno nisem prav nic koristila user posted image

evo, cunje me klicejo...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
2.10.2010 20:12:15   
Bethany

Ejj, saj nihče ne sili pri odvajanju od pleničke user posted image ! Naša je dala par takih "znakov", da je mogoče že pripravljena in sedaj poskušamo...

kaj se pa jeziš... samo mnenja povemo, brez obtoževanja user posted image Tud naša daje že od začetka poletja take "znake", pa parkrat smo celo uspeli ujeti kakec v wc... Drugače ja pa pri nas isto, kot je mojsonček napisala, na wc ne zdrži 3 sek sedet, ko vidim, da bo kakala, jo vprašam, če gre, pa reče ne, če sem jo pa takrat vseeno dala kakat na wc ali kahlo, si je pa premislila... Tak, da tega ne bom več prakticirala. Dokler sama ne bo rekla, da bi šla lulat / kakat.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
2.10.2010 20:14:14   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Zivjo punce!

Vidim, da me ze pogresate user posted image . No mi smo prisli domov cisto po planu, ceprav se ne bi nic branila, ce bi ostali kar tam. Izkusnja je nepozabna in neopisljiva!!! Spomladi pa nas ze caka novo popotovanje... tudi po Italiji, ampak na drugih lokacijah.

...

ohooo, WB!!! Super, da je pustolovščina uspela!! user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
2.10.2010 21:21:25   
_katja_
čer!

Pomar*anča*: danes dopoldne smo šli na Koreno iz Horjula. FUUUL velik kostanja.

darila: Jaz si pišem seznamček in bom stvari razdelila med sorodnike. Po rojstnem dnevu je kmalu še Miklavž (ki je pri nas bogat, ostalih dveh dobrih mož nimamo), tako da se splača kaj konkretnega. Trenutno na seznamu: dežnik, smučke, pancarji (morm še malo okol povprašat če ima kdo rabljene), čelada, ena taka rutka za v hribe, traktor (un velik za zunaj se vozit), lopata za sneg, žakelj za spanje, knjige, orodje (bormašina, itd.). Moram pa malo pogledat kolk kej stane in si bomo razdelili. Meni je pa vseeno če dobi kakšno igračo, ki je potem šele recimo spomladi aktualna.  Ima to smolo, da ima RD malo pred decembrom in so potem vsa darila na kupu, tako da je treba razmišljat vnaprej user posted image

Kaj več pa jutri oz. v ponedeljek.

Jutri imamo pa krst, potem gremo pa na osmico jest. Se že prav veselim druženja.

Lp
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
3.10.2010 18:38:48   
Andromeda
Hello!

_katja_ upam, da ste oz. če še - lepo praznujete krst.

mojsoncek - dobrodošla nazaj in super za nepozabno in neopisljivo pustolovščino!

Za nami je dokaj miren vikend. Včeraj smo bili pri ljubljanski babici na kosilu, danes pa smo šli dopoldne v gozd na sprehod, pa pogledat, če je kaj gob, rdečih mušnic je bilo ogromno, užitnih gob pa malo manj...Na koncu sem našla enga velikega jurčka in eno marelo, ki sem jo dodala k nedeljskemu kosilu.

Dario gre jutri po 12 dneh v vrtec, držte pesti, da ga bo lepo nazaj sprejel.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 3.10.2010 18:39:28 >

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
3.10.2010 20:23:09   
Bethany
Andromeda, ko si ravno gobe omenjala: mi smo pa včeraj našli OGROMNO gob, toliko jih je v gozdu, da jih še js vidim, pa sem drugače slepa za njih. user posted image Pa tudi kostanja smo nabrali, kar 8 kil, smo se mogli prav ustavit z nabiranjem, ker bi pomoje še enkrat tulk komot prinesli domov.

Neposredna povezava do sporočila: 2224
4.10.2010 7:36:02   
_katja_
Mornin'

materina dušica: jaz Naceta še kar ne upam namazat po prsih. Je dobil enkrat ful pikice. Ga namažem bo bodyu pa je. Edino po podplatih ga pa mažem na kožo.

mojsonček: super da sta uživala.user posted image

Mi smo se imela včeraj zelo lepo. Pa ful komot je bilo, ker ni bilo treba nič pečt, pripravljat, itd. Po krstu v Ljubljani smo se odpeljali v Grahovo brdo (tam kjer smo bili na osmici). Bilo je odlično za jest in tudi cenovno super. Pa še fino, ker  je bilo veliko prostora, da so otroci lahko letali. Prav dober dan je bil.

Danes pa novim zmagam naproti user posted image Lep dan!
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......