|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
27.9.2010 13:05:19   
Andromeda
Hello!

Joj, za mano je taka noč...dario se je zbujal na 15 minut, ves vročičen. Spet je zakuhal na 40 stopinj. Včeraj zvečer smo ga peljali k dežurnemu, je na srečo njegova pediatrinja delala - že spet ima virozo. Ušesa, grlo, pljučka, vse OK, samo ta vročina in pa zamašen nos...V sredo imamo kontrolo.
No, me že spet kliče...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
27.9.2010 13:52:11   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Hello!

Joj, za mano je taka noč...dario se je zbujal na 15 minut, ves vročičen. Spet je zakuhal na 40 stopinj. Včeraj zvečer smo ga peljali k dežurnemu, je na srečo njegova pediatrinja delala - že spet ima virozo. Ušesa, grlo, pljučka, vse OK, samo ta vročina in pa zamašen nos...V sredo imamo kontrolo.
No, me že spet kliče...

o, ti šment... user posted image user posted image Hitro okrevanje!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
27.9.2010 15:31:20   
Andromeda
Juj, kaka barva...se bo treba navadit na novo podobo RR user posted image

V glavnem, že 2 dni se trudim napisat en konkreten post, pa mi ne uspe in ne uspe. Trenutno pa Dario spi, tako da je bolj izvedljivo user posted image

Za vikend smo bili pri mojih, v soboto popoldne smo praznovali moj roj. dan in že takrat je Dario postal nenavadno miren. Zvečer je dobil vročino 38, noč je bila katastrofalna - od 22.30 do 1-ih zjutraj je jokal v eno...smo mislili, da ga kaj boli, ker še vedno ne zna nič povedat. Potem je bil mir do 4-ih zjutraj, nakar spet 1 uro dretja...Še dobro, da sem na praznovanju spila "samo" 3 borovničke in malo šampanjca, sicer ne vem, kako bi shendlala user posted image Moža cele dneve ni, mama predaleč, o tašli pa sploh ne bi zgubljala besed. Ve, da je njen vnuk bolan, da ma visoko vročino, pa niti toliko ni da bi poklicala kako smo, ne mene ne moža. Včasih me je pa za vsako figo klicala. sej ne veš, kaj je slabše - popolno ignoriranje ali pretirano vsiljevanje user posted image

Nič, si grem en čaj pripravit, pa Dario se nekaj prebuja. Veliko zdravja vsem! user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
27.9.2010 16:45:48   
_katja_
čao!

Andromeda:
držim pesti, da se Dario čimprej pozdravi. Glede vloge gospodinje/varuške/ skratka super mame pa.... sej bo šel Dario spet  v vrtec pa bo malo mira. Drugače si pa omislita mogoče še kakšno varuško, pa pejta zvečer sama kam. Pridejo res taki dnevi ko imaš vsega polhn kufer. Jest sem imela to prejšnji teden, ko sta bla Nace in možek bolana in vsi doma.... Ampak imej v mislih, da za dežjem vedno posije sonce user posted image

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

Neposredna povezava do sporočila: 2179
27.9.2010 18:09:01   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

čao!

Andromeda:
držim pesti, da se Dario čimprej pozdravi. Glede vloge gospodinje/varuške/ skratka super mame pa.... sej bo šel Dario spet  v vrtec pa bo malo mira. Drugače si pa omislita mogoče še kakšno varuško, pa pejta zvečer sama kam. Pridejo res taki dnevi ko imaš vsega polhn kufer. Jest sem imela to prejšnji teden, ko sta bla Nace in možek bolana in vsi doma.... Ampak imej v mislih, da za dežjem vedno posije sonce user posted image

Nekega družabnega življenja niti ne pogrešam. tudi mož ga ne pretirano. Ko bojo boljši časi, si bomo pa res kako varuško omislili. Tako pač je, ko imaš otroke. Sicer sem pa prej imela dokaj burno družabno življenje in žuranje, tega sedaj res ne pogrešam. Morda kak chat ob kavici ali pivu s staro prijateljico. Ampak tudi te je včasih težko dobit, ker so vse na svoj način zasedene. Sedaj, ko sem v Kranju pa se mi niti ne rine kam v LJ, v Kranju pa tako nimamo neke družbe, imamo nekaj super sosedov, s katerimi se tu in tam zvečer dobimo ali gremo skupaj z "mularijo" na igrišče in to je to.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
28.9.2010 7:13:34   
sončnica24
Dobro jutro, danes megleno tudi pri nas, se bo očitno treba na meglo navadit čeprav je včasih skoraj nič ni bilouser posted image . Mi smo zaenkrat zdravi, že trkam upam da čim dlje tako ostane čeprav verjetno v nedogled to ne bo šlo user posted image .

Lep torek vam želim vsem skupaj naj vam ura hitro mine pa da sonček čim prej posije.

Pa še to dobrodošle so ideje kaj za kosilo skuhat, jaz nimam blage veze.

Neposredna povezava do sporočila: 2181
28.9.2010 7:42:22   
_katja_
Mornin'

Danes Nace prvič spi v vrtcu. Držite pesti user posted image

sončnica: včeraj smo imeli pečenga piščanca in krompir v pečici, pa malo sem gorgonzole gor potresla in zeleo solato s koruzo. Danes sem vzela iz zmrzovalnika filane paprike in bo kar kruh zraven. Mogoče ga bom spekla, da se stanovanje malo ogreje user posted image

Andromeda: se priporočam za recept za bajadere. Jest pa tud ene dva dobra napišem ko bo čas.

Lep torek...pri nas se nekaj kaže modro nebo, upam, da bo kaj sončka
K

www.fitnosecka.si

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
28.9.2010 7:47:57   
pomar*ANČA*
jutro!

nevem kaj je z nami, dragi je nekaj bolan, meni je tudi slabo, gal je pa že dva dni čisto bogi....

sončnica24 mi med tednom kuhamo hitra kosila, danes bo verjetno pohana pariška pa zeljnata solata.

midva si pa kar privoščiva pa greva ven, med družbo na kako pivo, mi zvečer kar paše da odkopim, če sem doma pa ves čas nekaj pospravljam, perem.... imava pa to srečo, da v isti hiši živiva z taščo in tastom in ko gre gal spat dava njima babyfon in če se zbudi naju pokličeta- kar se še nikoli ni zgodilo. greva pa ziher parkrat na teden malce vn.
jutri pa začneva z plesnim tečajem- sem po dveh letih dragega končno prepričala, komaj čakamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2183
28.9.2010 8:48:34   
onur
Dobro jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image Veliko zdravja vsem bolančkom.

Joj. Sva se s Petjo že navsezgodaj skregale. Po vsej sili je hotela štampiljke, ki ji jih nisem hotela dati, ker smo bile ravno pred odhodom za v vrtec in pride potlej povsod poštempljana. Pol pa dretje da je joj in ihtanje. Ma se tudi vaši kaj trmarijo. Se mi zdi, da je naša živ obup ko prične s trmo. Potlej pa še tolči začne (to ima verjetno malo iz vrtca, ker je v skupini 15 fantov in 4 dekleta). Drugač pa moram it danes v službo za eno urco na en sestanek. Sem imela namen it si kaj kupit za obleč, bova šla z možekom pa v četrtek, če bo zneslo.
Jutri pa imamo s Petjo še zadnje cepljenje.

Kuhanje: jaz si s tem ne belim glave. Kuha tašča, jaz naredim kaj za večerjo. Med tednom pa Petja itak je v vrtcu, jaz v službi, možek pa v službi ali doma. Sončnica24, provaj musako in zeleno solato.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
28.9.2010 9:43:44   
poli*
Pozdravljene.
Naša punca je sedaj prebolela ta bronhitis in upamo, da se pri naslednjem šmrkanju ne bo več pojavil, ker sedaj je neko zaščito.

Kosilo: včeraj smo imeli polento in zrezke v omaki ter solato, danes bo fižolova juha (z rižem notri), jutri bodo testenine z mesno omako (jo imam kar po lončkih v skrinji, kadar ni časa kuhat) in solata z jajčkom. Po novem sama pečem kruh in mi odlično uspeva user posted image . Sem kar malo ponosna nase, da sem se začela kuharsko udejstvovati- pa še zelooo me je začelo to zanimati user posted image .

Onur- ravno včeraj sem malo preletela forum vzgojain ugotovila, da je nekje od 2,5 do 3,5 najtežje, ker trmarijo na polno. Naša ima tudi zadnje čase take izpade user posted image , pa jo ignorirava kolkr se le da.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
28.9.2010 10:43:25   
Andromeda
Hello!

poli - kako sem vesela, da je s Tanjo bolje, zdej pa držim pesti, da se ji več to ne bi ponavljalo! user posted image

trma - joj, naš je svetovni prvak v tem user posted image Ko se v nekaj zapiči, mora tako bit in pika, seveda mu ne pustimo, potem pa je jok, pa izsiljevanje itd, zaenkrat ga umrimo tako, da ga damo za 2 minutki na "hladno" in je potem OK.

kuhanje
- men se tud včasih zdi, da eno in isto jemo...včeraj sem naredila prežganko in špagete carbonara, danes bo mesno-zelenjavna juha, pečen krompir in piščančji zrezki po dunajsko in cvetača...No, prejšnji teden sem pa 1x naredila kruhove cmoke in piščančje zrezke v smetanovi omaki s sirom, pa 1x sem naredila čufte v paradižnikovi omaki in pire krompir...Jutri bom pa golaž s polento, za naprej pa nimam več ideje.user posted image

recept za bajadero - sem delala po tem receptu: http://www.kulinarika.net/recepti/10074/sladice/bajadera-/ sem pa dala polovico manj sladkorja in potem tudi manj vode, ker je bila že tako dovolj sladka. Edino ni bila ravno zelo trda. Preden jo režeš, jo daj za pol urce v zmrzovalnik. Pa treba je dat v neko tako posodo, da se lahko reže oz. jaz bom naslednjič dala peki papir in karton spodaj, da jo bom potem lahko vzela veniz pekača in rezala. aja, pa jaz sem namesto orehov dala mlete lešnike.

Dario je danes tudi že bolje, ponoči se je ob 3.30 zbudil, je bil vročičen, sedaj je OK in že bolj aktiven kot prejšnja 2 dneva user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 28.9.2010 10:45:15 >

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
28.9.2010 10:48:06   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Danes Nace prvič spi v vrtcu. Držite pesti user posted image

Držim pesti!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
28.9.2010 16:02:31   
sončnica24
Današnje kosilo uspelo, goveji zrezki v gorčični omaki pa mlinci in rdeča pesa. Jutri pa musaka in zelena solata, tako da zdaj ne rabim nič več tuhtat potem pa jovo na novo user posted image , ma bomo že nekaj pogruntaliuser posted image - hvala za ideje.

Prosim, za recept za zrezke v smetanovi omaki, sem jih zadnjič dela pa se mi je zdelo da nekaj manjka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2188
29.9.2010 7:28:01   
sončnica24
Dobro jutro pa je odločitev padla torto bomo pekli doma na torto pa narisali kravico, zdaj pa samo en super fajn recept za testo najt, ker moja želja je da je torta sadna, ker ostalih nimam radauser posted image , nik pa tako ali tako sadje obožuje, zdaj samo upam da bo to vse skupaj uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 2189
29.9.2010 7:36:25   
_katja_
čao!

U ql  Pomar*anča* plesni tečajuser posted image Midva sva pred poroko hodila na dve stopnji pa je blo zakon. Jest itaq ful rada plešem, tko da.... Dragi je pa tud ratal malo bolj mehek v bokih user posted image

poli: držim pesti da bo zdaj Tanjino zdravje okej.
Super za kruhuser posted image Jaz sem ga tudi včeraj pekla, ker je bilo tako mrzlo v stanovanju, da se je malce ogrelo. Men je najboljši iz krušne peči...mm... sej včeraj jo je dragi ometel, tako da lahko začnemo kurit.

Andromeda: hvala za recept. Bom probala ob priliki.

zrezki v smetanovi omaki: jah jaz dam k popečenim zrezkom smetano (lahko tudi uno prov za omake) in po potrebi posolim. Včasih dodam še malo gorgonzole.

Nace je včeraj pridno ajal v vrtcu. Je bil pohvaljen. Edino zjutraj se je jokal ko ga je tašča peljala, tako da se je potem še ona v avtu zjokala. Sej vem, da je hudo, ampak sem ji razložila da se Nace potem hitro pomiri.
Popoldne sem imela pa aerobiko. Je prav pasalo. Zvečer pa sem študirala katalog za smučanje user posted image so kar navite cene....

Lep dan!
K

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 2190
29.9.2010 7:46:25   
pomar*ANČA*
jutro

moj dragi je pa bolan... včeraj je bil na infuziji, ker ne obdrži v trebuhu popolnoma nič. preboleva eno otroško trebušno virozo, upam da bo šla mimo gala.

tudi mi bomo letos šli na smučanje, sem čisto vesela ker ne bom celo zimo delala cele dneve (pri prejšnem delodajalcu sem delala čez zimo po 15 ur ali več, hodila sem zvečer domov za urco ali dve pa potem nazaj v službo...) tukaj mi pa na srečo ne bo treba, saj nimam opravka z bilancam, tak da si bom lahko tudi jaz privoščila en dopust na borduuser posted image

mi smo pa našli prostor za praznovanje galovega rd, doma nimamo dovolj prostora da bi prišli njegovi prijatelji in njegova punca tako da sma se odločila da bo v enem mladinskem centru.

nič,grem delat, v teh dneh se odpira galerija emporium pa je malce živčne vojnein veliko delauser posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
29.9.2010 10:12:16   
pomar*ANČA*
katera je zadnjič spraševala za jogi? našla sem še cenejšega: http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_13528.htm

Neposredna povezava do sporočila: 2192
29.9.2010 13:26:05   
Andromeda
En lep sončen dober dan želim!

pomaranča- upam, da se mož čim prej pocajta...a Gal je pa zdrav?

Dario je bil končno ponoči brez vročine, zato smo mirno spali, dopoldne sva šla malo na sprehod, sedaj pa spi, jst pa kuham golaž. Popoldne imamo v vrtcu roditeljski sestanek, mož ima pa nek conference call iz Amerike celo popoldne, tako, da pride Daria pazit moja tašča. Držte pesti user posted image
Najbolj mi je bad, ker se bojim, da nam bo brskala (sem jo že nekajkrat ujela pri tem), zato sem nekaj kočljivih stvari spravila na varno user posted image

Nič, grem perilo obesit, upam, da se vbo sedaj kaj hiteje sušilo, ker prejnšnje dni je blo katastrofalno vreme.

Neposredna povezava do sporočila: 2193
29.9.2010 14:09:48   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

katera je zadnjič spraševala za jogi? našla sem še cenejšega: http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_13528.htm

user posted image user posted image se grem jutri gužvat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2194
29.9.2010 14:33:08   
poli*
Andromeda- le pazi, da se ne bo za kakšnimi "igračkami" podila po stanovanju user posted image .

Odvajanje od plenic- ste nekatere v tej fazi? Eni vem, da ste že brez pleničk. Jaz sem se lotila tega nekje julija, ampak vedno nekaj pride čez. Takrat sva šle v bolnico in smo to prestavili 14 dni naprej, potem je šla nazaj v vrtec, potem je bila spet bolna... in še enkrat bolna... user posted image
Razmišljam, če bi danes spet poskusili??

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
29.9.2010 15:10:30   
onur
Odvajanje od plenic- ste nekatere v tej fazi? Eni vem, da ste že brez pleničk. Jaz sem se lotila tega nekje julija, ampak vedno nekaj pride čez. Takrat sva šle v bolnico in smo to prestavili 14 dni naprej, potem je šla nazaj v vrtec, potem je bila spet bolna... in še enkrat bolna... Razmišljam, če bi danes spet poskusili??

Ja, to je nekaj, kar mi visi v oblačku nad glavo in trka, kdaj boš začela.

Andromeda, držimo pesti.

Pomar*anča*, hitro naj se možek pocajta in vi ostanite zdravi.

Smučanje: jaz sem rekla, da bi šli letos za kakšen podaljšan vikend. Sedaj smo z možekom hodila po kakšen dan. Ma so takšne astronomske cene.

Midve sva danes dobile zadnjo pikico. Sem jo šla iskat po kosilu v vrtec in smo šle do ZD. Potelj je v avtu zaspala. Jo nesem v posteljico in se itak prebudi. Pol je bilo pa dretje in ihtanje preden smo zaspali. Sedaj pa si cca. 1 urco. Jaz sem premišljevala, če grem spat, pa sem raje naredila kruhke filane s šunko, sirom in bučkami (zvečer jih denem pečt, sedaj vsnidvajo). Ko se zbudi pa pojemo in gremo v trte, ker nona in nono pomagata sosedu trgat grozdje.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
29.9.2010 20:43:05   
poli*
Evo nas, jaz sem se lotila kar danes odvajanja user posted image . Rezultat: 3x je bio treba celo preoblečt in brisat lužice... pa nič zato, počasi se daleč pride, kajne? user posted image  Tiste, ki ste že to dale skozi... kolk časa je preteklo, da je otrok pravočasno povedal, preden je nastala lužica?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
29.9.2010 20:44:20   
nagajiva
Ojla,

me je kar pošteno sram, kako dolgo že nisem nič napisala. Preberem še že kaj, potem pa hitro še na FB in zmanjka časa.....

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Odvajanje od plenic- ste nekatere v tej fazi? Eni vem, da ste že brez pleničk. Jaz sem se lotila tega nekje julija, ampak vedno nekaj pride čez. Takrat sva šle v bolnico in smo to prestavili 14 dni naprej, potem je šla nazaj v vrtec, potem je bila spet bolna... in še enkrat bolna... Razmišljam, če bi danes spet poskusili??

Ja, to je nekaj, kar mi visi v oblačku nad glavo in trka, kdaj boš začela.

Uf ja, tud mi smo že nekaj poskušali, pa nam nikakor ne uspe. Ko sliši besedo kahlica, jo ucvre v prvi kot. Če pa poskušam malo bolj na silo, se pa dere kot mala zverina.

Trma-mislim, da so kar vsi v tem obdobju, ko je trma glavna. Lovro se je pripravlje dret tud 1 uro če je treba....mi že skoraj bruha in je čist moder, pa ne neha. Verjetno že vsi sosedje mislijo, da ga samo pretepam

Duda-a ste že vsi brez? Mi smo čez dan ok, ko pa gre spat, pa ni šans. In sedaj je še začel v vrtec, tam mu jo pa kar cel dan pustijo, da je mir.....in smo spet na začetku. Sedaj še doma izsiljuje čez dan. Danes se mi je 1/2 ure drl.....na srečo mi je uspelo zmagat. Kako ste se kaj odvajali??

Nič, se potrudim bit bolj pridna.
LP

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
29.9.2010 20:56:16   
Andromeda
odvajanje od plenic - mi smo še na fazi 0 user posted image Ne kaže nobenega zanimanja oz. želje po spoznavanju s kahlico, lula in kaka čist na mimogrede, da niti ne opazi, kaj se z njim dogaja( no, kakanje že opazi, ker se malce namatra zraven user posted image ) Jaz bom še malo počakala že zaradi samega vstopa v vrtec, da ne bo preveč novih stvari naenkrat. Tudi "strokovnjaki" tako priporočajo.

nagajiva - najprej dobrodošla nazaj na RR user posted image Mi smo imeli srečo, da se je sam odvadil dude na morju. Eno noč se je drl, verjetno zarad zobkov in nikakor ni hotel dude met, pa sem jo spravila in si rekla, da če je več ne mara, je pač ne mara. Seveda sem pričakovala, da jo bo takoj zjutraj hotel imet, pa je niti najmanj ni pogrešal...in tako je bilo tudi ostale dni, smo imeli glede tega res srečo. se je pa to nekaj časa poznalo na spanju - je zvečer težko zaspal ali pa se je ponoči zbujal, ampak to šele čez kak teden, trajalo je pa cca 3 tedne, da se je spanje ponovno uredilo. Ti pa svetujem, da zato, ker se je ravno uvedel v vrtec, da morda še malo počakaš z odvajanjem...morda tudi tako, da potem decembra da dudo dedku mrazu/božičku, da jo bo dal drugim otrokom, ker je sam že dovolj velik in je več ne rabi - to je menda palilo pri nekaterih, da so lažje nehali.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 29.9.2010 20:57:20 >

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
30.9.2010 6:39:09   
_katja_
Mornin'

Pomar*anča*: Opa ima Gal že punco user posted image
Upam, da se dragi čimprej pozdravi. Mi smo oz. so bili prejpnji teden bolani. In to od Naceta, je nekaj iz vrtca prinesel.

Onur: se strinjam da so cene za smučanje velike. Zato pa zdej študiram, da bo kakšen ugoden apartma user posted image

poli: koliko časa odvajanje je odvisno od otroka. Ker če otrok še ni pripravljen nimaš kej. Boš vidla, če kmalu ne bo nič, je bolje še malo počakat.

Andromeda: kako je bilo na sestanku in kako se je odrezala tašča?

nagajiva: dobrodošla nazaj user posted image

Včeraj je bil kar uspešen dan. Dopoldne kofi,čvek in šoping špecarije. Potem laufanje z vozičkom še z eno mamico. Potem pa popoldansko igranje okoli hiše in zvečer kuhanje za v skrinjo.

Danes dopoldne greva pa z Jakcem enga dojenčka pogledat (Andromeda, greva Tio gledat), potem olje pripeljejo, potem pa v Lj., malo v soping in na pripravo za krst.

Lep dan!
K

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......