nagajiva
|
Ojla, me je kar pošteno sram, kako dolgo že nisem nič napisala. Preberem še že kaj, potem pa hitro še na FB in zmanjka časa..... IZVIRNO SPOROČILO: onur Odvajanje od plenic- ste nekatere v tej fazi? Eni vem, da ste že brez pleničk. Jaz sem se lotila tega nekje julija, ampak vedno nekaj pride čez. Takrat sva šle v bolnico in smo to prestavili 14 dni naprej, potem je šla nazaj v vrtec, potem je bila spet bolna... in še enkrat bolna... Razmišljam, če bi danes spet poskusili?? Ja, to je nekaj, kar mi visi v oblačku nad glavo in trka, kdaj boš začela. Uf ja, tud mi smo že nekaj poskušali, pa nam nikakor ne uspe. Ko sliši besedo kahlica, jo ucvre v prvi kot. Če pa poskušam malo bolj na silo, se pa dere kot mala zverina. Trma-mislim, da so kar vsi v tem obdobju, ko je trma glavna. Lovro se je pripravlje dret tud 1 uro če je treba....mi že skoraj bruha in je čist moder, pa ne neha. Verjetno že vsi sosedje mislijo, da ga samo pretepam Duda-a ste že vsi brez? Mi smo čez dan ok, ko pa gre spat, pa ni šans. In sedaj je še začel v vrtec, tam mu jo pa kar cel dan pustijo, da je mir.....in smo spet na začetku. Sedaj še doma izsiljuje čez dan. Danes se mi je 1/2 ure drl.....na srečo mi je uspelo zmagat. Kako ste se kaj odvajali?? Nič, se potrudim bit bolj pridna. LP