Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (27.9.2010 15:31:20)
|
Juj, kaka barva...se bo treba navadit na novo podobo RR [sm=smiley36.gif] V glavnem, že 2 dni se trudim napisat en konkreten post, pa mi ne uspe in ne uspe. Trenutno pa Dario spi, tako da je bolj izvedljivo [sm=smiley36.gif] Za vikend smo bili pri mojih, v soboto popoldne smo praznovali moj roj. dan in že takrat je Dario postal nenavadno miren. Zvečer je dobil vročino 38, noč je bila katastrofalna - od 22.30 do 1-ih zjutraj je jokal v eno...smo mislili, da ga kaj boli, ker še vedno ne zna nič povedat. Potem je bil mir do 4-ih zjutraj, nakar spet 1 uro dretja...Še dobro, da sem na praznovanju spila "samo" 3 borovničke in malo šampanjca, sicer ne vem, kako bi shendlala [sm=smiley36.gif ] Čez dan je bil včeraj še kar OK, opoldne je spet vročino dobil, po svečki je zaspal...Potem smo šli nazaj v Kranj, pa je zelo slabo kazalo z njim, pa T je imel 40, zato smo se kar k dežurnemu šli pokazat...Danes sem še jaz enkam čudna, mam tak pritisk v glavi, upam,d a ne bom še jaz zakuhala zraven, ker potem ne vem, kdo bos krbel za nas [sm=smiley36.gif] Moža cele dneve ni, mama predaleč, o tašli pa sploh ne bi zgubljala besed. Ve, da je njen vnuk bolan, da ma visoko vročino, pa niti toliko ni da bi poklicala kako smo, ne mene ne moža. Včasih me je pa za vsako figo klicala. sej ne veš, kaj je slabše - popolno ignoriranje ali pretirano vsiljevanje [sm=smiley36.gif] Nič, si grem en čaj pripravit, pa Dario se nekaj prebuja. Veliko zdravja vsem! [sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|