Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (21.9.2010 9:18:50)
|
Dobro jutro! sončnica - a pri vas je pa že sonček? No, sej pri nas je tud, ampak za gosto meglo [sm=smiley36.gif] orka - super, da boš nadaljevala šolanje! [sm=bravo.gif] Jst mojega še kar ne končam, ker sem septembrske roke zarad "bolehanja" zamudila, sicer pa mamo že nekje konec novembra naslednji rok, tako, da je razlika v 2 mesecih. Ta čas se bom lepo pripravljala, pa 1 diplomo bom šla počasi delat, pa tud kak part time job bi mi prav prišel, sicer bi vsi radi videli, da jim dostaviš študenstko napotnico...kdaj bodo sprejeli zakon o malem delu, ker to je res preveč? Vsi iščejo izkušene prevajalce, potem bi jim pa prek študenta nakazoval, res so profesionalni [sm=smiley36.gif] Dario ima spet čisto zamašen nos, tako, da je baby vac znova v igri, zjutraj je cel kup "zamaškov" ven potegnil. Pa je blo že boljše, samo kaj, ko v vrtcu takoj stakne kaj novega. Sicer je pa ok, pri oddaji malce pojoka, pa ne več tako intenzivno kot prejšnje dneve. Edino pri spanju je, da se zbudi že po dobri uri (doma spi čez dan po 2 uri). Nič, sem hotla it v knjižnico in na tržnico, ampak je tako gosta megla, bom raje na kak sončni žarek počakala. Eno ? - v petek nameravam delat torto...prvič...vsak dober recept je dobrodošel. [sm=smiley1.gif] Rabim pa kakšno bolj "kompaktno" a sočno torto, ker se bo vozila 110 km stran [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|