Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (9.11.2012 12:58:19)
|
Hello, kako smo kaj? [sm=smiley1.gif] Sedaj je čas, ko naši novembrčki pihajo že 4 svečke, pa sem šla malo tole temo obudit, v upanju, da se še katera javi. No, naš "novembrček" je že oktobra odpihal svoje svečke, sedaj pa čakamo na prihod naše nove članice. Ker obstaja možnost, da tudi sedaj prej rodim, se moram kar malo pazit. Sicer pa bolj ali manj vse po starem, Darrio se že veseli sestrice in me večkrat vpraša, kdaj bo punčka prišla in podobno, so pa tudi dnevi, ko pravi, da mi ne bomo imeli dojenčka ali pa ima kakšno vprašanje v stilu, če me lahko uščišne ali ugrizne v trebuščka [sm=smiley36.gif] Imam pa eno vprašanje - Dario ima zadnje čase obdobje "ustvarjalnosti" in sem mu kupila škarje, da bo rezal papir, a še kar ne zna pravilno držat škarij in tudi reže ne, pač pa bolj trga z njimi. Risanje mu tudi ne gre preveč, bolj neke črte in nerazločne čačke vleče, kako so pa kaj vaši malčki, kar se tega tiče? No, toliko zaenkrat od mene, vabljene tudi ostale, da se kaj javite [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|