Andromeda
|
Hello! Hvala vam za spodbudne besede. Saj glede samega vrtca oz. vstopa/uvajanja v vrtec se niti toliko ne obremenjujem. Bolj me "skrbi", ker Dario še ni toliko samostojen - še ne je sam, čeprav ga spodbujamo, mu kažemo, ampak če ga preveč siliš z nečim, zna biti kontra učinek, pravijo. Slrbi me tudi, da se mu ne bi kaj pripetilo, ker je tak divjak in gre vedno po svoje. Glede tega je nemogoč, sem pa prepričana, da so vzgojiteljice vsega navajene in ga bojo obvladale. Jaz ga sama komaj. V Vedno, ko grem z njim na otroško igrišče, se mota okrog raznega grmovja, pa sili na parkirišče in v en kafič, ki je zraven. Pa ga odločno kličem, naj pride nazaj, ga vlečem stran, on pa še vedno hoče po svoje. Vidim, da drugi otroci niso tako vztrajni glede tega. Jaz mu 3x rečem oz. ga odvlečem stran, 4. ga le še v voziček posadim, mu obrazložim, da ker me ne upošteva in dela po svoje, da greva domov. katja - če bo Jaka takole nadaljeval s spanjem, bo tole super...Btw - kje je tale Studenec? Sem včeraj videla v KR plakat, da je 11. junija na Studencu dogodek sezone - koncert Jana Plestenjaka Verjetno ne gre za isti Studenec...ali pač? onur - kakor mi je znano, greš lahko s Petjo ven tudi, če ima vročino, ker je vzunaj itak vroče, se pa bolj senčke držite. Mislim, da je OK, če je več kot 25 stopinj vzunaj. No, mi2 sva šla danes spet bolj zgodaj ven, najrpej se je malo zlaufal po igrišču, potem sva šla v eurospin po par zadevic in domov. Za kosilo sem naredila pire krompir in pohan sir, je blo Dariu zelo všeč Zdej pa čakava, da pride počasi očka domov. Do takrat pa se grem Dariu pridružit pri igri.
|