Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (1.6.2010 22:55:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Andromeda, kaj imaš že ti proti klopom? Imam spray forth ki je namenjen, da se poprši po oblačilih, vozičku, nahrbtniku, čevljih itd...Evo še link: http://www.lekarnar.com/izdelki/forth-proti-klopom Če imate toliko klopov pri vas, bo treba kaj bolj "agresivnega" vzet, a še vedno primerno za majhne otroke...Imate pa res smolo s temi klopi. a si Petji potem spravila ven tisto glavo? katja - kako radi ljudje pametujejo z nekimi iz trte zvitimi "modrostmi"...In kot da imaš prvič dojenčka..Eh, probaj dat na ignore, čeprav jaz sem taka, da ob raznih "nasvetih" kar v luft skočim, včasih pa se zadržim, preštejem v mislih do 3 in me "napad" mine [sm=smiley36.gif] Ko sem pri mojih v NM, sta moja mama in babica kar naprej prepričani, da je Dario premlo oblečen, da ga zebe, da se je res fajn hudo udaril itd...Sem se navadila, čeprav sem včasih vsa raztogotena [sm=smiley36.gif] Tašča ima pa sploh "filozofske" in take res čudne fore . kao, da se ne sme Dario vzunaj smejat, ker mu lahko čebela oz. osa prileti v usta [sm=zmeden.gif]...ali pa zadnjič, ko se je pri njej spotaknil in je takoj zagnala paniko, da kar naprej pada in ga moramo peljat k zdravniku, češ, da je kaj narobe z njim...iz katerga stoletja je že ona? [sm=jezicek.gif] poli -študiram slovanske jezike in književnosti oz. ruščino, hrvaščino, srbščino in makedonščino... No, jaz sem zadnje dneve preej za knjigami, ker imam v četrtek en res zoprn izpit, kjer je treba veliko prebrati itd...No, me čaka še nekaj za preštudirat, jutri pa v easy ponovim in v četrtek zmagam! Lahko noč!
|
|
|
|