Bethany -> RE: Novemberski malčki 2008 (1.6.2010 11:10:33)
|
Dan, Katja, super za hiter porod! Fino spet kako porodno zgodbo prebrat. Glede dojenja, mi smo imeli isto, prvi mesec mi je veliko spala na zizi, zato je bilo treba dodajat, ker se ni dost poredila. Ampak sem kr nekak vztrajala, jo pristavljala in malo dregala med dojenjem, da je pila, pa je šlo. Ker črpanje... uuuffff! groza! nič ni teklo ven, celo uro je trajalo, da sem načrpala 30 ml in potem sem mislila, da nimam mleka... Pa je bilo, sam ne na črpalko. In sma uspele z dojenjem do 8. meseca. Več kot do 12tega pa itak nisem mislila, to mi je pa že too much, da otroka dojiš tudi do tretjega leta. Ok, to je že druga tema. [sm=smiley1.gif] Mojsonček, tudi moji dnevi so monotoni, štekam... Spet rabim vaša mnenja: zadnje tedne se nam dogaja, da ko se Elina zjutraj zbudi, to je lahko ob petih ali pol sedmih, se takoj vstane v postelji in začne TAKO hudo jokat, kot da se ji je nekaj res groznega zgodilo. Tisti tapravi prestrašen žalosten jok, ne kričanje, prav jok!! [sm=smiley19.gif] Pojma nimam kaj to je. [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Hec pa je, da ko jo pustim kako minuto, se sama umiri, in ponavadi zaspi nazaj, ali pa mirno leži v postelji in se začne pogovarjat. Kot da ni bilo nič. [sm=zmeden.gif]ČE grem do nje, kar ponavadi tudi naredim, ker je ne morem pustit jokat, se mi kr trga srce, ko jo poslušam, pa se takoj umiri, ko me zagleda, seveda hoče ven iz postelje in takoj na teren. Ne velja, če jo vzamem k sebi v posteljo, hoče dol in v akcijo. Seveda mama mora it zraven. [sm=smiley1.gif] Ampak je potem ekstra sitna, ker je seveda zaspana, ker se je prehitro zbudila... Zaspat pa seveda ne bo hotla nazaj. Kakšni predlogi???
|
|
|
|