Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (4.5.2010 20:45:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Sem pa v Zadru od moževe tete dobila recept za zelo osvežujočo zadevo, ki je pravšnja za prihajajoče poletne dni in je lahko kot priloga zraven kakšnih ražnjičev, ocvrtih jedi itd - nasekljane kumare in malo čebulce (lahko tud brez nje) zmešaš s pasirano skuto in kislo smetano, malo posoliš in po želji popraš in to je to, meni je bilo res dobro. Količine mi sicer ni povedala, je pa vse skupaj izgedalo kot bolj tekoč namaz..no, verjetno bi se lahko tudi kot namaz uporabljalo Bom probala ob priliki. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] Evo,mi2 z možekom sva pravkar zmazala celo skledo tega osvežujočega "čudeža" (imena žal ne vem), sem pa naredila iz 2 kumaric, ene mlade čebulce, 1 lončka kisle smetane in 3 žlic pasirane skute in malce soli, zraven sva jedla kruh in je bla čist solidna in nasitna večerja. _katja - bom držala pesti v četrtek! [sm=pikapoka1.gif][sm=pujs.gif] žabice - tudi mi smo jih kake 3 tedne nazaj ukinili, če je kakšen dan bolj hladno, mu dam pa bolj tople hlače, recimo danes zjutraj, ko sva šla na sprehod sem mu oblekla žametke. igračke za crkljanje - ne more brez pujska, dobil pa ga je od mojega brata, mu ha je prinesel v porodnišnico. V posteljici ima še eno zebro, eno malo ovčko in sovico, pa si je pač izbral pujska za naj "lubico". Pa moram pohvalit našega lumpa, da je končno sprejel tuširanje in se sedaj veselo igra s "slušalko" in se smeje. Je pa zato umivanje zob postalo prava akrobacija...eh, nekaj gor in nekaj dol [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|