RE: Novemberski malčki 2008 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

mojsoncek -> RE: Novemberski malčki 2008 (13.4.2010 13:48:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Spet 1 ? - kakšne copate imajo vaši malčki za doma? Sem nekaj gledala v cicibanu, massu, deichmannu...pa nikjer nič pametnega. Tiste od malih nogic, moji copatkov itd...pa se mi zdi, da se prehitro obrabijo, sploh pa cena ni ravno primerna kvaliteti [sm=zmeden.gif]

Andromeda, mi imamo doma kar od copatki.si, ampak jih itak nosi samo tistih par uric na dan, tako da se ne znucajo prav dosti. Za v vrtec pa imamo od See Kai Run Smaller, Mazi. Sicer so to ceveljcki za prve korake, ampak so primerni tudi kot copatki. Sem pa super zadovoljna z njimi. Najdes jih na spletni strani www.mojskratek.si
[img]http://www4.slikomat.com/10/0413/why-SKRSMa.jpg[/img]

Bethany -> RE: Novemberski malčki 2008 (13.4.2010 15:20:12)

Hello!

...Spet 1 ? - kakšne copate imajo vaši malčki za doma? Sem nekaj gledala v cicibanu, massu, deichmannu...pa nikjer nič pametnega. Tiste od malih nogic, moji copatkov itd...pa se mi zdi, da se prehitro obrabijo, sploh pa cena ni ravno primerna kvaliteti [sm=zmeden.gif]

morm rečt, da sem js zelo zadovoljna s copatki od malih nogic. Naša jih ima v varstvu, torej petkrat na teden od osmih do treh skoz gor, pa so še v super stanju, samo ponošeni, kar je normalno. Doma smo pa mi kr v zoknih, ker je toplo, dam ji pa une z bremzicami gor.

_katja_ -> RE: Novemberski malčki 2008 (14.4.2010 7:21:51)

_katja_ najbolje, da res pokličeš v PeK...glede na to, da imaš čez 1 mesec PDP, jim malo na dušo zapihaj, če vam čimprej določijo datum...

Spet 1 ? - kakšne copate imajo vaši malčki za doma?
Sem nekaj gledala v cicibanu, massu, deichmannu...pa nikjer nič pametnega. Tiste od malih nogic, moji copatkov itd...pa se mi zdi, da se prehitro obrabijo, sploh pa cena ni ravno primerna kvaliteti [sm=zmeden.gif]

Glede PeK je spraševala šema. Mi smo že bili tam na testiranju, zdaj pa na srečo že nekaj časa nimam opravka z njimi.

copatki: mi imamo od Jinwooda
http://www.copatki.si/index.php?categoryID=556&category_slug=copatki-jinwood
Sem zelo zadovoljna. V varstvu ima sedaj nove, ta stare pa doma. Je prejšnje ful zbil, ko se je še plazil. Drugače se jih da na roke lepo oprat. Men so super. Imam tudi nekaj starih Cicibank in ful švica notr.

_katja_ -> RE: Novemberski malčki 2008 (14.4.2010 7:23:42)

Aja pa eno lepo dobro jutro!

Včeraj sva s tamalim popoldne šla v Lj. Je bila mami sama doma in da ji ni bilo dolgčas [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jaz sem vmes malo skocila v BTC na eno kavico s kolegico in en giro čez otroške trgovine. Ampak nič kupila. Bo treba it še kdaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Zdaj pa malo učit, potem grem po tamalga in greva v službo pogledat pa papirje za CSD izpolnit.

Lp
K

Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (14.4.2010 8:24:46)

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Glede PeK je spraševala šema. Mi smo že bili tam na testiranju, zdaj pa na srečo že nekaj časa nimam opravka z njimi.

Ups! [sm=smiley9.gif] Kaj tole vreme dela, da mi še možgani ne funkcinoriajo kot bi mogli in vse pobrkljam! [sm=smiley36.gif]

Bethany -> RE: Novemberski malčki 2008 (14.4.2010 8:32:18)

kaj pa kofe in zajtrk danes?? Ha? [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

[img]http://www.shrani.si/f/1e/cH/2KLb7eA7/184680482e8bc067f12.jpg[/img]

...kak so mi všeč take kavice s temi risbicami gor...

No, pa dobro jutro, dober tek in lep dan!!

mojsoncek -> RE: Novemberski malčki 2008 (14.4.2010 8:34:03)

Dobro jutro! Ena kava za zbistritev misli...

[img]http://www4.slikomat.com/10/0414/o9v-806011.jpg[/img]

Pri nas je bil zjutraj sonce, v LJ pa tako grdo sivo vreme... bljak... bi sla najraje kar nazaj domov [sm=smiley1.gif]

No, drugace pa nic novega...

mojsoncek -> RE: Novemberski malčki 2008 (14.4.2010 8:35:00)

Bethany, si me prehitela za slabi dve minuti [sm=smiley36.gif]... pa bolje dve kavi, kot pa nobene

Bethany -> RE: Novemberski malčki 2008 (14.4.2010 10:02:46)

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Bethany, si me prehitela za slabi dve minuti [sm=smiley36.gif]... pa bolje dve kavi, kot pa nobene

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] res je.. [sm=smiley2.gif]

orka -> RE: Novemberski malčki 2008 (14.4.2010 10:37:59)

Jaz imam pa kar gužvo in sem bolj malo pri računalniku...se bom popravila obljubim...želim samo povedat,da smo mi imeli do sedaj doma superfit-ove copate,zdaj smo ji pa kupili crockse in Ema se sploh ne loči od njih,no do poletja jih bo pač nosila kot copate.[sm=smiley1.gif]

Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (14.4.2010 10:42:03)

O, punce, hvala za tole dvojno kavo! Dario je pravkar zaspal, jaz se grem pa učit, ker torek in moj preddiplomc bosta kmalu tukaj...Zraven bom še kokošjo juho skuhala, pa kasneje bom pizzo spekla in bo čist OK za kosilo. Se mi zdi, da ene in iste stvari kuham, pa malo spremembe paše.

Samo tole vreme pa bolj zaspano deluje na možganske celice, ampak baje bo vikend lep...Bomo videli.

poli* -> RE: Novemberski malčki 2008 (14.4.2010 15:10:48)

Pozdravljene.
Tanja danes ni šla v vrtec, ker je ponoči začela bruhat. Upam, da kmalu mine, ker ni fajn.

Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (14.4.2010 17:01:50)

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Pozdravljene.
Tanja danes ni šla v vrtec, ker je ponoči začela bruhat. Upam, da kmalu mine, ker ni fajn.

Ojoj, ubožica, verjetno viroza? No, upam, da se preveč ne dehidrira in da se čimprej pozdravi! [sm=pikapoka1.gif]

mojsoncek -> RE: Novemberski malčki 2008 (14.4.2010 20:49:57)

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Pozdravljene.

oh joj, a tudi vas je doletelo [sm=smiley13.gif]. Upam, da ne bo prehudo! [sm=pikapoka2.gif]

orka, lepo da si se tudi ti spet malo oglasila...

No, mene je pa danes nekaj spreletelo in moja roka je sama "odpeljala" misko na folder magisterij. No, pa kliknila je tudi na datoteko z magistrsko nalogo, ki jo nisem odprla ze dve leti [sm=smiley13.gif]. Potem pa sem presenecena ugotovila, da imam napisanih ze 18 strani. Kar je ze skoraj petina naloge [sm=bravo.gif]. To mi je dalo malo zagona in mogoce mi bo se letos uspelo spackati zadevo do konca (edino ne vem kje naj dajdem se nekaj dodatnih uric vsak dan [sm=zmeden.gif]). No, se prej pa se moram na referatu pozanimati, kaj moram narediti, da bom sploh lahko oddala nalogo in seveda koliko mi bodo za to zacolali (rok, do kdaj bi morala koncati je namrec ze zdavnaj mimo). Pa da vidimo...

To bo to za danes... sem sita do onemoglosti se od kosila in sem (po pravici povedano) komaj docakala, da gresta mladinca spat... jaz pa na kavc - sicer s prenosnikom, ampak vseeno...

poli* -> RE: Novemberski malčki 2008 (14.4.2010 21:11:42)

Verjetno gre za kakšno virozico. Me je pa malo prej pošteno namalala, celo dol za modrc mi je šlo [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif].

Moj sonček- ja lepo, da si spet obudila ta projekt. Slej ko prej ti bo uspelo. Kakšen vikend mladinca poslat spet k babici, pa boš to tik tak zmazala [sm=smiley1.gif].

onur -> RE: Novemberski malčki 2008 (14.4.2010 21:31:02)

Jaz pa sem danes [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]. Smo morali dati psa uspavati, ker hrbtenica ni več zdržala. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Naj počiva v miru.

Drugače pa v službi dogaja, zato se nisem mogla nič javit dopoldan. Popoldan pa je bila animacija s Petjo. Koze se lepo sušijo. Je pa sedaj dobila temenca na glavi. [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Edinole še kašlja, ma saj bo tudi to mimo. Pridno delamo inhalacije. Sicer pri drugih ne pusti dolgo časa, pri mami pa ve, da ni spasa. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Poli*, naj se bruhanje čim prej ustavi. Vem kako to zgleda, sem bila tudi jaz cela zadelana. In posebej ni fajn za otročka. Meni se je tako smilila. Vse kar je šlo noter, je šlo tudi ven.

Mojsoncek, se strinjam s poli*. Mladinca za vikend na dopust in boš tik tak spravla skupaj.

_katja_ -> RE: Novemberski malčki 2008 (15.4.2010 6:50:45)

jutro!

Pijem kavico, Nace mleko, potem pa se počasi zrihtava in od doma. Ga peljem v varstvo, potem pa na pregled h ginekologu, pa seveda na en cvek in kavico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Možek je ponoči šel na službeno pot, tako da sva z Nacetom sama do petka pozno ponoči. Dobro da imamo babi servis in varstvo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Včeraj sem bila kar uspešna z učenjem, tako da upam, da me bo danes tako dobro držalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] V službi so me bili tudi zelo veseli, pa se Nace se je lepo obnašal.

mojsoncek: Zdej pa AKCIJA pa spiši tole magistrsko do konca. Držim pesti, da se bo našla volja in energija. Čas se že potem najde.

onur: moje sožalje za kužka! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

poli: čimprej se pozdravite.

orka: lepo da si se oglasila. Bomo vesele tudi pogostojših postov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Andromeda: uspešno učenje!
Kako je uspela pica včeraj? mmm si mi lušte nardila. Bom šla pomoje danes kar po eno zmrznjeno, da jo spečem doma. Itaq imam danes samo zase kosilo. Kaj boš pa danes kuhala? Jaz sem včeraj, ko smo jedli vsi trije (tudi Nace) naredila zdrobovo juho s korenčkom, pa krompir z regratom v solati, pečene noge in kokosovo-višnjeve mafine.

Lep dan!
K

onur -> RE: Novemberski malčki 2008 (15.4.2010 7:28:20)

Dobro jutro. Jaz pa nudim eno kavico za zbujanje.

[image]http://farm2.static.flickr.com/1405/1440494642_5fa047e2a4.jpg[/image]

Danes smo pa bili zgodni pri nas. Je Petja vstala takoj po 6. uri. Zdaj ene par dni je bila bolj kasna in je vstajala ob 7. ali pa še po 7. uri. Ma ni kaj. Sem ji menjala pleničko, dala za jest in vse drugo. Tatko je prišel iz službe in bo šel spat. Nona pa bo še čebelo porihtala naprej. Upam, da se stanje naslednji teden umiri in odjadramo v vrtec.

Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (15.4.2010 9:07:59)

Hello!

Mi smo se pa skoraj po 1 tednu zbudili v sončno jutro...Upam, da bo danes cel dan tako vreme, ker zaenkrat se mi še ne hodi ven...

onur - žal mi je za tvojega psa...[sm=smiley31.gif] Vem kako je to, smo pred leti tudi morali dat uspavat psičko, ker je imela raka in ni bilo druge, da smo jo odrešili muk. Sedaj je pri moji mami mešanka z jazbečarjem, ki ima tudi bolj občutljivo hrbtenico, stara je 11 let, pa na srečo zdrava.

mojsoncek - želim ti veliko volje in energije, da čimprej realiziraš magistrsko...Saj veš, kjer je volja, je tudi pot in potem se nekako tudi čas najde. Morda tudi kak teden dopusta žrtvuješ ali pa recimo moja ex sodelavka, ki je pisala diplomo, se je tako organizirala, da je imela ob petkih dopust...

pizza - no ja, sem že boljšo spekla [sm=smiley36.gif] Nekaj sem ga zasračkala s testom, je bilo pretanko, jaz imam pa raje pri domači pizzi, da je bolj debelejše testo.

kaj bom danes kuhala?
nimam pojma! Včeraj sem iz zmrzovalnika vzela 2 svinjska zrezka, razmišljam, da bi jih narezala na trakove, popekla z zelenjavo -"china" varianta, pa šekaki kitajski rezanci za zraven.

Bethany -> RE: Novemberski malčki 2008 (15.4.2010 14:51:48)

Madonca, kakšen dan je danes, ha!?? Čisto nasprotje prejšnjim deževnim. Upam, da bo vikend zdržal, imamo pestro dogajanje. V soboto dopoldan čistimo Slovenijo, popoldne pa žuramo na eni 30letnici.

mojsonček, go go go!! z magistrsko!! [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif] sej bo, sam spravit se je treba, če ti je to uspelo, pol bo že zalaufalo naprej! Pa srečno pri vajinem biznisu, da dobita željeno stranko oz. stranke! nama gre taaaaaaaak počas, se mi zdi, da se nikamor ne premakne, ko lahko tako malo vsak dan naredima zarad dolgega šihta. Ampak sej bo...

Js mam zdele spet mal več upanja glede službe, je spet nekaj aktualnih razpisov, kjer imam realne možnosti kaj doseči.

Onur, uf, hudo glede kužka... [sm=smiley19.gif] smo dali to skoz pred dvema letoma, ja, in dokler ne doživiš, si ne predstavljaš, da ti je lahko enako hudo ob izgubi ljubljenčka kot pri izgubi človeka.

Mi smo imeli pa danes pestro noč, se je mal pred drugo zjutraj začela taakooo hudo jokat, da te kr stisne pri srcu, in grem cela omotična do nje, da jo potolažim, pol je nekak zaspala nazaj ampak je skoz jamrala in po malem jokala, glih na take razmake, da sem že skor nazaj zaspala, pa me je spet predramila, in to je trajalo skoraj do jutra. Ne vem, al jo matrajo zobki, spodnje 4ke bodejo ven, al se ji je kej takega sanjalo. Upam pa, da ni bilo kaj v zvezi s tem, da me včeraj cel dan ni nič videla, ker sem imela nek tečaj, pa je že spala, ko sem prišla domov.

Ima pa zdele že dober teden ful rdečo kožico s takimi izpuščaji na sramnih ustnicah, na zunanji strani, tam kjer je koža v stiku s pleničko. Ampak po ritki pa čisto nič Pa ji nikakor ne morem odpravit. Običajno pomaga bepanthen, ali eno mazilo iz bolnice, zdaj pa nič... me mal skrbi, ker je vsak dan bolj močno, pa ne bi rada, da pride do kake odprte rane... se grema pol pokazat k zdravnici. Bom tvegala obisk čakalnice, upam, da ni veliko bolanih otrok zdele...

uf, tri bo že ura, šibam... čau

mojsoncek -> RE: Novemberski malčki 2008 (15.4.2010 21:21:49)

Cer punce! Danes je pa res bil spet en noro lep dan [sm=bravo.gif]

Hvala za vse vzpodbudne besede [sm=smiley31.gif]

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Pa srečno pri vajinem biznisu, da dobita željeno stranko oz. stranke! nama gre taaaaaaaak počas, se mi zdi, da se nikamor ne premakne, ko lahko tako malo vsak dan naredima zarad dolgega šihta. Ampak sej bo...

Js mam zdele spet mal več upanja glede službe, je spet nekaj aktualnih razpisov, kjer imam realne možnosti kaj doseči.

Hvala... sicer pa se tudi pri meni vlece. Mozek ima po dveh letih ze kar fino ulaufan posel, sedaj moramo biti pa se za moj del malo potrpezljivi. Ko stranki koncno prides blizu, da se z njo lahko zacnes konkretno pogovarjat, pa traja potem pol leta ali vec, da sprejmejo kaksno odlocitev. No, ampak tudi to bomo preziveli in docakali [sm=smiley2.gif]
Sicer pa tudi tebi oz. vama veliko srece pri biznisu... tebi pa se za sluzbo!

kuhanje - ja, dajte se malo pisat kaj kuhate... meni tudi zdi, da kuham ene in iste zadeve... rabim kaksno svezo idejo!

Ja nic, moram se malo delat... me cakajo se porocila za prvi kvartal in napovedi za drugi kvartal.

_katja_ -> RE: Novemberski malčki 2008 (15.4.2010 21:47:38)

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

kuhanje - ja, dajte se malo pisat kaj kuhate... meni tudi zdi, da kuham ene in iste zadeve... rabim kaksno svezo idejo!

Bomo pisale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Začnem naslednji teden, ker sem jutri še sama za kosilo, za vikend sta pa dva piknika na vidiku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Danes sem si pa privoščila pico mizica pogrni se [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mi je Andromeda včeraj lušte s pico nardila:)

Na pregledu vse ok. Mali je obrnjen z glavo dol in plodovnice dost. Tko da sm vesela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Sladko spanje!
K

Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (15.4.2010 21:52:35)

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Na pregledu vse ok. Mali je obrnjen z glavo dol in plodovnice dost. Tko da sm vesela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Sladko spanje!
K

Super [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Dan D se pa tudi bliža in bliža [sm=smiley1.gif]

kuhanje - res bi blo fajn, če bi si delile predvsem ideje. No, jst že mam za jutri in soboto splanirano - jutri bo oslič in krompirjeva solata, v soboto pa musaka. V nedeljo pride pa moja teta z družinico na obisk in bom za otroke (7 in 13 let) spekla pizzo, za nas bom pa nekaj morskega naredila...

Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (16.4.2010 7:52:27)

Dobro jutro!

Eno [sm=kava.gif] na hitro, mi2 namreč šibava po 2. odmerek cepiva proti KME, upam, da bo tako kot pri prvem, ko je samo čukasto pogledal, češ, kdo me v rito zbada [sm=smiley36.gif]

Lep dan vsem!!!

onur -> RE: Novemberski malčki 2008 (16.4.2010 9:03:53)

Živjo. No, včeraj pa smo tudi mi uživali na sončku. Tamala je še mal kašljala, ma smo šli vseeno ven, ker je bil lep dan. Za zvečer sem naredila polnjene kruhke (s salamo in sirom), njami, ... Možek je nekaj gledal za drugega pas. Mi ga je prav hudo gledat, ker je tako žalosten. Ponoči spali kot top. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bethany, upam, da vam posel čim prej zalavfa in da dobiš službo.

_Katja_, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], da je vse v redu z bebico.

Kuhanje: pri nas ponavadi za to poskrbi tašča. Na jedilniku imamo ponavadi kakšno mineštro (Petja je od minešter), pol pa še kaj zraven naredimo, sam tudi zmanjkuje idej. Danes pa bo Miran za Petjo naredil zelenjavno mineštrico in žitni polpet zraven, za nas pa bo taščina paštašuta. Za jutri pa bo verjetno tudi kakšna mineštra in ribica ter krompir in blitva, če jo dobimo v trgovini. Za v nedeljo pa standard juha in mesko ter krompirček in kakšna zelenjava.

Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>