|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
3.3.2010 11:42:12   
Andromeda
onur - pošiljam user posted image , da se Petja čimprej pozdravi...joj, se spomnim mojega brata, ko je bil še mali in kar naprej imel bronhitise, res so boščki takrat otročki.. Sem pa ravno par dni brala nazaj, da tisti, ki so kot otroci veliko bolni, kasneje nimajo kakih težav in imajo manj možnosti, da se jim razvijejo avtoimune bolezni, npr. sladkorna itd...vsaj ena tolažba...

recept za špinačne polpete - špinačo (lahko tud blitvo) pokuhaš za par minutk v vreli slani vodi, ohladiš, nasekljaš...na olju popražiš eno manjšo čebulo...v posodo streseš nasekljno špinačo, praženo čebulo, dodaš 1 jajce, malo soli, česen, drobtine (jst na oko odmerim ene par žlic), pa malo moke...premešaš s kuhalnico, oblikuješ polpete, če so preveč pocaste, dodam malo moke, oblikujem polpete, povaljam v drobtinah in dam cvret...to je to user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 926
3.3.2010 17:12:33   
onur
S tamalo je danes boljše. Se mi zdi, da so ji inhalator in inhalacije veliko pomagale, sedaj vsaj bolj normalno diha. Sicer piska ji še in ji verjetno še nekaj časa bo. No, jutri imamo kontrolo, pa bomo videli.
Sem pa bila prejle na govorilnih v vrtcu. Pa zvem, da so bile v sosednji skupini še vodene koze. No, bomo videli.
Možeka sem aktivirala, da pohiti, ker ima v soboto njegov tata rojstni dan, da kupi darilo. Ker do sedaj je bilo tole za darila kar na meni, zdaj pa sem rekla, da kar naj kaj kupi, ker jaz preprosto nimam časa.
Doma se mi že meša in bi šla delat. Sej če bo vse v redu, verjetno grem v petek. Itak je možek doma in bo povarval Petjo.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 927
4.3.2010 11:33:01   
Andromeda
Hello!

Že spet sameva naša tema tukaj user posted image

onur
- super, da inhalacije pomagajo, te so pri bronhitisu zelo dobrodošle in mi je čudno, da vam jih pediater ni predpisal...eh, spet šparajo tam, kjer ni treba! Moj dedek je hud astmatik in je dobil inhalator za domov na recept in kadar se prehladi itd, mu res zelo pomagajo inhalacije...

Dario je jutri naročen na cepljenje proti klopnemu meningitisu - če morda katero zanima se cepi v 3 odmerkih, en stane 30 eurov, 2. odmerek se dobi po 1 mesecu, 3. po 1 letu, potem je treba obnavljat na 3-5 let.

Nama je pa včeraj in danes uspelo do 8.30 spat - je začel že ob 6. uri se oglašat, sem mu dala mleko in sva lepo nazaj zaspala.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 928
4.3.2010 12:56:29   
onur
Živjo. Danes sva bile na pregledu. Je malo boljše, vendar ni še v redu. Dobile sva še sirup. Kontrolo imamo v ponedeljek. Ja, andromeda glede inhalatorja, ne bi jaz o našem P. Je že zdavnaj za v penzijo, pa ne vem kaj čaka. user posted image user posted image user posted image user posted image Drugač pa mi je odleglo, ker je sedaj dihanje bolj normalno kot je bilo.

Cepljenje: mi imamo za dobit še drugi odmerek za pnevmokok, ki ga prestavljamo zaradi bolezni. Kako pa je s klopnim meningitisom - je kaj predpisano v kateri starosti mora biti cepljen s posameznimi odmerki?

Neposredna povezava do sporočila: 929
4.3.2010 13:55:16   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Kako pa je s klopnim meningitisom - je kaj predpisano v kateri starosti mora biti cepljen s posameznimi odmerki?

Cepijo se lahko vsi otročki, starejši od 1 leta. Med 1. in 2. odmerkom je 1 mesec premora in tako kot sem že prej omenila user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 930
5.3.2010 7:16:39   
_katja_
jutro!

Ena velika user posted image za vse!

Včeraj sem imela tamalega dopoldne doma in sva sla h kolegici na kavo, potem je sel v varstvo spat, jaz pa k dohtarju po bolniško. Sva se zmenili, da grem zdej za 14 dni delat, potem sem pa lahko do konca doma. Če pa slučajno kaj ne bo šlo, grem pa tudi lahko za tamalga na bolniško. Mi je razložila, da se razmere glede komisije kar zaostrujejo, tko da bo čez nekaj let vse drugače. Predvsem pa slabše za nosečnice. Pa saj drugače ne bi blo panike, sam če pa res nimas primernega delovnega mesta....

Popoldne sva šla pa z Nacetom malo z vozičkom okoli. Pa v trgovino po par pomladanskih rožic za v stanovanje. Za ven jih pa še ne bom kupila, da ne pomrznejo, ko bo tale teden še ful mrzel.

Včeraj sem po dolgem času gledala zvečer film na Tv. in to cel, brez spanca user posted image

Kaj ste kaj včeraj kuhale? Mi smo imeli včeraj postrvi, krompirček in motovilček....mmmm.... Danes pa krvavice in repo. Vem, da je post, ampak tašča ima krvavice pa se drugače razen jutri nismo mogli uskladit.

Lep petek!
K

Neposredna povezava do sporočila: 931
5.3.2010 7:18:29   
_katja_
Andromeda: dobro, da si nas spomnila na cepljenjenje proti klopnem m. Bomo mi tudi dala Naceta, ker smo veliko v naravi.

Je pa bistvo, da sta prva dva omerka pred glavno sezono, da je že zaščiten. Upam, da sem se spomnila še pravi čas.

A to cepi pediater al moras na zavod za varovanje zdravja tako kot odrasli?

Lp
K

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 932
5.3.2010 7:33:42   
onur
Dobro jutro. Jaz sem šla danes v službo, ati pa je doma s Petjo. Bomo tudi še naslednji teden doma, da bo lepo okrevala po tem bornhitisu. Drugač pa nič kaj posebnega, edino da se nam že meša, ker smo skozi notri in ne moremo it ven. Upam, da bo naslednji teden boljše, da bomo šli proti koncu tedna lahko vsaj kaj do mojih - bomo videli kako bo Petja.
Včeraj zvečer sem pekla lešnikovo ledeno torto, ker ima jutri tast rojstni dan. Možek bo šel pa danes še darilo kupit.

Kuhanje: pri nas kuha tašča in jaz kaj naredim za zraven, če je potreba. Včeraj smo jedli joto in marmeladove njoke. Poskušamo kuhat tako, da je tudi tamala. Poskušam ji dat zraven obroka tudi zelenjavo, ma zdaj odkar ima bronhitis je tako neješča - naredi par žlic in nato fertik. Bomo videli kaj bo.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 933
5.3.2010 7:34:17   
onur
_Katja_, če se da, ti kar izkoristi bolniško.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 934
5.3.2010 13:32:33   
Andromeda
Hello!

Jst ravno kosilo kuham, Dario pa se igra s sesalcem user posted image Danes bo makaronovo meso, za sladice pa jagode s smetano in čokoladnim sladkim grehom, njamiiiii...sem dobila v Sparu jagode iz Grčije (samo, da niso iz Nizozemske ali Italije). Včeraj pa smo imeli za kosilo...hmmm, kaj je že bilo? Aha, lignje in pomfri, Dariu sem pa riž zraven skuhala.

Zjutraj sva šibala na cepljenje, ki ga je Dario junaško prenesel, niti trznil ni...
_katja_ mi smo šli kar na ZZV se cepit. Ne vem, če to P izvaja, najbolje, da pokličeš in vprašaš.Ni še prepozno, oz, je zdaj skrajni čas, ker začne delovat zaščita po 2. odmerku!

Nič, moram sfiniširat kosilo, nekdo je že pošteno lačen user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 5.3.2010 13:33:25 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 935
5.3.2010 21:09:28   
onur
Živjo. Možek je šel evrčke služit, Petja spi, mamica pa malo oddiha.
Se mi je pa danes ena taka zgodila. Jaz, pozabim, da je bil februarja rok za nakup knjige preko sveta knjige. Pa sem domov dobila od sveta knjige letak v obliki razglednice in ga zafašem v smeti. Danes pa s Petjo sortirava smeti in odkrijem, da je danes zadnji rok za nakup, drugače mi pošljejo knjigo četrtletja. Pol pa hitro mojo mamo aktivirat, da je šla kupit knjigo, ker je knjižnji center najbližje v Postojni, poštnino pa se mi zdi brez veze plačevat. No, pa nam je uspelo.
Jutri bo malo feštice, ker tast praznuje rojstni dan.

Neposredna povezava do sporočila: 936
6.3.2010 0:02:22   
Andromeda

Živjo. Možek je šel evrčke služit, Petja spi, mamica pa malo oddiha.
Se mi je pa danes ena taka zgodila. Jaz, pozabim, da je bil februarja rok za nakup knjige preko sveta knjige. Pa sem domov dobila od sveta knjige letak v obliki razglednice in ga zafašem v smeti. Danes pa s Petjo sortirava smeti in odkrijem, da je danes zadnji rok za nakup, drugače mi pošljejo knjigo četrtletja. Pol pa hitro mojo mamo aktivirat, da je šla kupit knjigo, ker je knjižnji center najbližje v Postojni, poštnino pa se mi zdi brez veze plačevat. No, pa nam je uspelo.
Jutri bo malo feštice, ker tast praznuje rojstni dan.

Brez skrbi, ne pošljejo ti tako hitro knjige (da boš za drugič vedela)! Najprej ti pošljejo položnico, nato pa, ko plačaš, dobiš knjigo četrtletja...Jaz mam pa ta hudič, da mi Svet knjige še vedno na stari naslov pošiljajo, ker sem jih pozabila obvestit...hvala, ker si me spomnila, da moram še to uredit user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 937
6.3.2010 8:30:26   
Andromeda
Dobro jutri in na hitro ena user posted image

Danes je pa čudovito sončno jutro, jupiiiii user posted image No, mi dobimo moje sorodnike iz NM na obisk, sem včerak zvečer naredila breskvice, sem se jih prvič lotila in so ratale take velikanske user posted image Je res treba majhne kroglice delat, ker so v velikosti sendviča user posted image No, sem v 2 rundah pekla in sem pri drugi naredila manjše, tako, da so vsaj za na mizo...

Nič, grem proti kopalnci, potem me čaka pa pospravljanje...že lar sliši mojo mami:Bi lahko imela pa bolj pospravljeno, glede na to, da ne hodiš v službo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 938
6.3.2010 11:40:09   
onur
Nič, grem proti kopalnci, potem me čaka pa pospravljanje...že lar sliši mojo mami:Bi lahko imela pa bolj pospravljeno, glede na to, da ne hodiš v službo

Pospravljanje. Joj, samo ne tega. Če bolj pospravljam, slabše je. Sedaj ko pa kurimo še centralno, so pa itak vsak dan mucke, da se ti zmeša.

Naša tamala spi. Jaz sem spanirala meso za popoldan za tastov rojstni dan. S Petjo smo okrasile torto. Sedaj pa kuham zlenjavno župco, ki bo s kroglicami, zraven pa še lososa in kuhano zlenjavo.

Neposredna povezava do sporočila: 939
7.3.2010 13:23:32   
watershine
pozdravček!

malosem samo preletela kaj se menite, pa se mi ne da kaj preveč, sem se napokala za kosilo tako da komaj sedim user posted image
lubi se danes vrača z primorske, ga že takooooo pogrešam user posted image ... ah sej bo user posted image

učeraj sva se mela z Anžetom super, sva malo postopala po mestu, potem domov, nekaj pojest se še malo igrat, za zakluček še čofačofa in je 15 do 9 zaspal kot angelček... in do pol 7h spal.... mmmm sm se naspala :)

zdej spi jst se grem pa tut mal relaksirat ;)

LP

aja še to: pri nas so zaprli BC pa so se hitro razširile govoriceda se povsod zapira-a vete kaj o pte???

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 940
8.3.2010 7:14:43   
_katja_
jutro!

Ena velika user posted image za vse!

Glede BCja pojma nimam.

Danes grem pa spet v službico user posted image

Včeraj smo uživali na Pokljuki. Je bilo lepo, a vetrovno. Ko smo šli pa domov, pa snežna nevihta user posted image

Lep začetek delovnega tedna!
K

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 941
8.3.2010 9:41:03   
Andromeda
Hello!

_katja_
hvala za kavo! Ja, tole vreme ga pa že preveč biksa...Danes bo še OK, potem pa 3 dni sneg...prosim lepo, jaz bi raje pomlad!!! user posted image

babycente
r - tudi jaz nisem nič slišala, da bi ga kar ukinili...verjetno pa res zapirajo določene trgovine, ki več ne nesejo toliko.

Naš vikend pa je minil takole: v soboto smo dobili moje sorodnike iz NM, včeraj pa smo šli do ljubljanske babice na kosilo...se je pa dario tako zdrl, ko smo prišli k njej. Pol ure e bil čisto paf, malo tudi zato, ker se ni najbolje naspal, potem je pa še babica takoj začela po njemu se stegovat, pa bog ne daj ženski dopovedat, da naj malo pusti otroka, da se pomiri. Sta jo mož in njegov brat komaj umirila, ker potem je še ona nekaj jokala, na koncu več nismo vedeli koga naj tolažimo...ja, takle mamo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 942
8.3.2010 12:44:14   
onur
Živjo. Mi smo šli danes na kotrolo s tamalo, je v redu. Je pa bila v čakalnici totalna gužva, pa pridemo tja že pred 8.00 uro. Pol ti pa pride še en s kozami, pa ne da bi ga noter naprej vzel, je moral čakati. Jao bože. No ma saj je šlo kar hitro. Jaz sem šla nato delat, tatko pa s tamalo domov. Popoldan gremo do naših, da pripeljemo mamo k nam, da bo jutri povarvala Petjo, ker ta teden verjetno ne gre v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 943
8.3.2010 12:44:40   
onur
Čestitke vsem za 8. marec.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 944
8.3.2010 12:48:03   
Andromeda

Tudi jaz čestitam ob dnevu žena! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 945
8.3.2010 13:55:40   
watershine
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Tudi jaz čestitam ob dnevu žena! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružim čestitkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 946
8.3.2010 20:43:18   
_katja_
Jaz se tudi pridružujem čestitkam ob našem prazniku user posted image

Je ravnateljica vsaki prinesla vrtnico, pa še narezek smo imele. Res lepa gesta. Pa še zmenila sem se, da zdaj 14 dni delam, potem pa koooonec user posted image

Lep večer!
K

Neposredna povezava do sporočila: 947
8.3.2010 22:23:55   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: watershine

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

se pridružim čestitkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in jaz tudi user posted image

Kot ponavadi sem v guzvi... preletim vas po diagonali, za kaj vec mi pa ne znese user posted image ... se cestitkam za 8. marec se samo parazitsko pridruzujem user posted image . Upam, da bodo do konca marca stvari bolj jasne in bo kaj vec casa tudi za forum.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 948
9.3.2010 7:36:42   
onur
Dobro jutro. Kako ste? No pri nas pa majčkeno sneži. Jao to vreme, namesto bi sijalo sonce in bilo toplo, pa tole. No čeprav imam rada sneg, vendar sedaj ga je dovolj in to paše decembra in januarja.
Drugač nič kaj posebnega. Danes čuva Petjo moja mama, ker z možekom delava. Včeraj smo bili pri naših pa v trgovini sva pustila nekaj denarcev (hrana, plenice, ...). Bolje, da niti ne misliš.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 949
9.3.2010 12:25:53   
Andromeda
Hello, mamice!

Ja, vreme je že pošteno zoprno...Včeraj je bil cel dan tak zoprn veter da nisva niakmor ven šla, danes se je malo umirilo. Sva pa šla pogledat Dariov bodoči vrtec, imajo danes dan odrptih vrat...sicer so bili bolj skopi z informacijami oz. ni bilo nič kaj prida organizirano, bile smo 3 mamice in so nas malo popeljali naokoli, na koncu so se pa naši čmrlji še malo poigrali v skupini od 3-4 let. Igrali so se ravno z lokomotivčki Tomažki, zato je našega kar odneslo in je enemu fantku hotel na vsak način vzet tisti vlakec iz rok, fantek pa ga seveda ni hotel dat, bi se skoraj vnel pretep user posted image

Nič, grem pogledat, če je krompir kuhan, danes bomo imeli za kosilo krompirjevo solato in osliča, Dario ga naravnost obožuje.

_katja_
naj ti tale 2 tedna čim hitreje mineta, potem pa uživaaaaaaaaaj, počivaj in se mirno pripravi na prihod novega člana (kolikor bo pač Nace dopuščal user posted image )

_mojsoncek_
upam, da ti uspe čimprej skenslat tole službo, ki te očitno prav mori...

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 9.3.2010 12:26:26 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?