|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
14.3.2010 20:11:08   
Andromeda
Živjo!

Kako ste se imeli za vikend? Mi super, smo kar malce utrujeni..2 dni smo bili v Novem mestu, včeraj zvečer sva šla z možekom malo ven na pivičko in en koncert, danes pa smo jo mahnili v Semič v Beli Krajini na kosilo, ker smo praznovali r.d. od moje babice in tete. Dario je bil ves čas zelo priden in dobrovoljen, čeprav je bil zaspan...Je veselo hodil in raziskoval gostilno, tako, da smo izmenično "dežurali" user posted image Potem pa nas razveseli še novička, da se je prijatelju rodila hčerkica...v naši družbi je čedalje več dojenčkov, super, več družbe za Daria pa tudi smo malo izgubli stik, zdej bomo pa lahko obnovili stike.

Eno ? - če greste na kakšno daljšo pot (več kot uro vožnje) in je seveda očka šofer - sedite spredaj ali zadaj ob otročku?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 976
14.3.2010 20:16:16   
onur
user posted image user posted image user posted image user posted image Andromeda, samo da ste uživali.

Mi smo tudi ok preživeli vikend. Tatko je v soboto delal cel dan. Midve sva jo zjutraj mahnile na barvne delavnice kot sem že omenila. Popodlan smo bile na soncu. Danes pa smo šli dopoldan na pohod z ruzakom, pol ša še malo peš, pojedli kosilo in šli vsi trije spat za 3 urce in 20 minut. Naredili še en rekord. Zgleda, da nas je dopoldan zdelal svež zrak. Tatko je šel zvečer delat, Petja spi, jaz pa še malo tu in pred TV. Še jutri delat, pol pa dopust do konca tedna.

Vožnja: midva sediva zmeraj pri njej zadaj, ni važno kateri vozi.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 977
14.3.2010 21:10:57   
orka
helow

No mi smo šli pa po dolgem času ven,je bila danes brez vročine in smo izkoristli in upam da tako ostane.Bo pa vseeno jutri doma,ziher je ziher

Vožnja-jaz spredaj user posted image ,saj drugje tudi ne morem,sem pa ko nas je bilo še manj dokler smo otroka vozili v lupini in kontra obrnjene zadaj sedela,ko pa smo jih obrnili v smer vožnje sem pa tudi sama smuknila na prednji sedež

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 978
15.3.2010 9:45:34   
Andromeda
Dobro jutri in ena user posted image

Dario nas je že ob 6.15 spravil pokonci in je posledično pred 15 minutami spet zaspal, jst pa kuham kavo, pospravljam itd...Potem greva pa na en sprehod in v trgovino, ker nimam nič za v lonec dat user posted image

Pa še ena spomladanska fotka za boljše razpoloženje:

user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 979
15.3.2010 11:42:11   
onur
Pa dam še jaz en pomladni prispevek.

user posted image

Orka, še nasvet odvajanja od dude si nam dolžna. user posted image user posted image user posted image user posted image  Naša sedaj, ko jo zna poimenovat duda, kar kriči in hodi okrog, dokler je ne dobi. Meni se pa možgančki kuštrajo.

Neposredna povezava do sporočila: 980
15.3.2010 20:17:53   
Andromeda
Uh, ste se spet toliko načvekale, da sem komaj uspela prebrat user posted image

Dariu se je malo porušil ritem spanja - med vikendom je čez dan zelo malo spal, to se vedno dogaja, ko gremo v NM - je bil ob petih popoldne tako zaspan in je spal do pol osmih, sej ni čudno, ko je spal dopoldne od 9.15 do 11.30, sem mislila, da bo popoldne le slabo urco spal, pa se kar ni dal motit, tako, da bo šel danes spat bolj pozno kot ponavadi, ko je ob 19.30 že v mižulah.
Nič, moram it, sva sama doma, ker je šel očka na pijačko, da zalijejo dojenčico od prijatelja.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 981
16.3.2010 12:38:35   
Bethany
mmmmm, pomlad prihaja, ja... Jo že voham, hehe! Za nami je tudi krasen pomladanski vikend, v znamenju sprehodov in pucanja avtov.

Katja, a sma midve že "konektane" na fejsbuku? Sem zdele gledala stara sporočila, pa se ne spomnim, da bi te že dodala... Sej si verjetno pod tem imenom, ne?

Vožnja, samo prve tedne sem z njo zadaj sedela, potem pa vedno spredaj... razen če je kaj tečnarila in jo je družba pomirila. Samo to se ni pogosto dogajalo.

Duda, uf, HB nam je prihranjeno odvajanje, je nikoli ni marala. Tak da ne poznam recepta odvajanja. Je pa zanimivo, da zna poimenovat dudo, ko jo vidi, hehe. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 982
16.3.2010 20:57:08   
onur
Živjo. Pr nas je Petja v vrtcu in ta dva dni je bilo ok, ker smo šli ponovno po 14 dneh premora. V četrtek imajo srečanje s starimi starši, sam ne vem če bo zneslo, ena nona je bolna, ena daleč, nonota pa sta bolj sramežljive narave.
Drugač pa pucam, no vsak dan en prostor, ker več ne znese. Povod je bil ta, da je Petja imela v kuhinji v lončku sok, da ga bo pila, pol pa je zlila vse po tleh. No in sem se lotila pucanja, kar temeljitega, pokukam tudi v omare in jih prevetrim.
Jutri greva z možekom malo smučat. V petek pa verjetno po nakupih, da Petji nabavimo še kaj garderobe.
A ja, pa danes sem bila pri frizerju.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 983
17.3.2010 8:56:10   
mojsoncek
Jutro punce! Evo mene po parih dneh pavze... najprej ena ekspres user posted image , ker nimam casa iskat mamljivih slikic user posted image .

Tudi v nasem koncu se zimska "idila" koncno poslavlja. V nedeljo na dvournem sprehodu smo med snegom ze videli dva primerka trobentic user posted image . Tudi pticki zjutraj ob sestih (ko pijem kavo) ze veselo napovedujejo prihod pomladi. Sicer pa za obcutek... vceraj je bilo v LJ 14 stopinj, pri nas pa 7... se vedno malo mrzlo, ampak pocasi bo.

Ja no, pri nas je vse bolj kot ne po starem. Danes imata oba fanta popoldan z vrtcem generalko za nastop ob materinskem dnevu. Jaz se pa ze ful veselim njihovega nastopa user posted image . Nejc ful rad plese ringaraja, nas kar zbere na kup, da se primemo za roke in potem drzi tempo, da odplesem nekaj krogov user posted image .

voznja - vedno sedim spredaj, pa ni vazno ali je Nejc zadaj sam ali pa mu dela druzbo tavelik. Ne vem ce sem v tem dobrem letu 3x sedela zadaj (zaradi tecnarjenja). Zdej pa sploh ni problema, ker je v stolcku in gleda naprej. Itak pa vedno zaspi v avtu, ce se peljemo vec kot 10 minut user posted image .

onur - uzivajta z mozekom v smuki.

orka, dobro pocajtajte tale adenovirus! Bolje en dan vec doma, kot pa en dan premalo. user posted image

Ja nic, zdej pa akcija...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 984
17.3.2010 9:21:25   
Andromeda
Dobro jutro!

mojsoncek
- hvala za kavo, sem jo danes res potrebna, ker smo spet od. 6. zjutraj budni, kaj moremo, upam, da se bo naslednjo nedeljo, ko se ura premakne na poletni čas, še spanec za kako uro premaknil user posted image

No, tale pomlad bi se res lahko prikazala v vsem svojem sijaju, mi imamo danes spet oblake. Včeraj sem tudi jaz med sprehodom po enem parku videla celo žafrane...Dario je včeraj veselo skakal na igrišču pred blokom in na koncu padel v lužo user posted image

No, pa ena slikca za bolj pomladno razpoloženje:

user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 985
17.3.2010 20:00:59   
onur
Živjo. No midva z možekom sva se danes nasmučala na Krvavcu. Sonečk je sijal 100 na uro. Je bilo pa toliko ljudi, kot da ne bi noben delal. user posted image user posted image user posted image user posted image Sva bila že ob 15 doma. Popoldan smo šle s Petjo nekaj k meni v službo, zdaj je pa šla s tatkotom spat. Jutri bo še malo generalke po hiši, pol grem pa na nego obraza.

Andromeda, naša je tudi ob 6 začela vstajat.

Neposredna povezava do sporočila: 986
18.3.2010 14:34:37   
Andromeda
Hello!

Po dokaj pestrem dopoldnevu imam končno malo miru, da kaj napišem...Dopoldne sva šla z Dariem na upravo vrtca odnest vlogo za vpis, pa še malo po trgovinah itd, potem sva pa domov prišla in ni šans, da bi šel spat, pa komaj je gledal...No, sem ga vzela iz postelje, sva se malo igrala, jst sem še kuhala vmes, nato mu dam kosilo, potem sem ga pa kar nesla v posteljo in je pol ure nazaj lepo zaspal. Je bil pa celo dopoldne tako siten (ko sva hodila naokrog je bil priden kot bubica, vmes je celo za 20 minut zadremal), no že zjutraj se mi je zdrl do hlipanja, ker mu nisem pustila, da se igra s pralnim strojem. Prejle je pa tudi sitnaril, sem kar vesela, da je končno zaspal user posted image Kaj moremo, je bilo že ponoči dokaj pestro, ko je ob treh zjutaj stal in se drl iz postelje, češ, da se je že naspal,;sta pa zgornji enki končno dlesni predrli in se ne čudim, da je takega razpoloženja.

No, danes imamo pri nas za kosilo polpete z bučkami in sirom (Dariu je bilo kar všeč) in pečen krompir, pa še gpveja juhca mi je ostala od včeraj, Dariu sem pa riž naredila, ker že cca 2 tedna odklanja krompir oz. se kar davi z njim user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 987
18.3.2010 20:39:11   
poli*
Pozdravljene user posted image .

Vožnja- jaz ne sedim več pri njej zadaj. Mislim, da sem samo parkrat, ko je bila še v lupinici. Zadnje čase imamo problem, da po 40 minutni vožnji vedno bruhauser posted image  in potem najin tatko vsak teden pere avtosedež.

Vrtec- sedaj se je že nekoliko vnesla in ostaja tudi na kosilu. Zelo sem se bala, da ne bo hotela jesti, ampak je verjetno takrat že zelo lačna in vsak dan poje CELO kosilo user posted image . Sva zelo vesela, ker smo do sedaj imeli velike težave s hranjenjem, sedaj se ji je pa verjetno malo odprlo.
Upam, da se ne poruši sistem.
Zvečer gre spat ob 20:00 pred tem popije včasih malo čaja in potem se sama pokriva in odkriva v postelji vse dokler ne zaspi user posted image . Zjutraj se zbudi ob 7:00.

lepo se imejte in uživajte!!

Neposredna povezava do sporočila: 988
18.3.2010 21:16:58   
onur
Dario, user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke. Že so ga mogli martrat, da je bilo tako pestro.

user posted image user posted image user posted image user posted image za Tanjo. Verjetno v vrtcu tudi vidi druge, da jedo in potem še ona.

Zjutraj sva šle s Petjo peš v vrtec (je do vrtca 5 minutk peški). Danes so imeli srečanje z nonoti in nonami, vendar naša nobena na žalost ni mogla priti. Pa nič zato, ker je vzgojiteljica rekla, da je Petja vseeno uživala in jo je pa en nono od sovrstnika v vrtcu malo pestval in se je vseeno zabavala. Ko sva jo prišla iskat z možekom je na poti domov pol poti prevriskala.
Jaz sem dopoldan še pospravljala po stanovanju, nato sem šla na nego obraza, pa v trgovino po špežo, pol pa sva jo popoldan z možekom udarila v NG in Petji nakupila cunje. Ma kaj ko imajo že vse poletno zunaj. Ja, kje je pa spomladansko? Jutri gremo še po bodije in kakšno trenirko ter še ene čevlje za doma.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 989
18.3.2010 22:18:36   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Ma kaj ko imajo že vse poletno zunaj. Ja, kje je pa spomladansko? Jutri gremo še po bodije in kakšno trenirko ter še ene čevlje za doma.

Ja, tudi mene precej jezi, da imajo povsod vse s kratkimi rokavi, pa 3/4 hlače, halo, pa vzunaj ni niti 10 stopinj...Sem ravno danes rekla, da glede na ponudbo bi človek mislil, da imamp samo 2 letna časa-zimo in poletje. Sem tud zase iskala kake lepe majčke, pa vse s kratkimi ali pa 3/4 rokavi in tudi moda je vse ena sama hipijada...no, sem se mogla skašljat glede tega user posted image Za Daria tud iščem ene pomladne hlače za "na lepše" in sicer, da imajo elastiko v pasu ali pa da so bolj široke, pa je vse tako ozko in z 10 gumbi, naš fant je pa bolj okrogel oz. ima kar velik trebušček, tako, da ne vem, kaj bom, bom očitno morala dat po meri ene hlačke sešit...

Me zanima, če nosijo vaši malčki še vedno žabe
, zdej naj bi prišli toplejši dnevi, samo po moje bo za kak sprehod itd. še vedno treba kaj pod hlače dat, navsezadnje tud jaz holahopke tja do maja nosim user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 990
18.3.2010 22:21:08   
Andromeda
Uh, mam prste hitrejše kot pamet, sem hotla še nekaj napisat, pa sem stisnila potrdi...user posted image

poli _ super, da se je Tanja navadila na vrtec in da lepo poje kosilo, verjetno jo k temu res spodbudi, ko vidi druge otroke, kako so pridni za mizo.

Nič, grem kar spat, danes sem čisto neprespana in bom preskočila učenje, ker v tako urujeno glavo itak ne bi kaj prida šlo user posted image

Mirno nočko želim!

Neposredna povezava do sporočila: 991
18.3.2010 22:32:39   
poli*
Andromeda- jaz ji še vedno oblačim žabe (ne najbolj debele) pod hlače. Ni še tko toplo, da bi jih dala stran.

Tut midva sva pogruntala, da tam lepo papca predvsem zato, ker vidi tudi druge otroke, da sedijo pri miru pri mizi (no, ne vsi user posted image ). No, zdej sm jo pohvalila in upam, da se ne pokvari že jutri user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 992
19.3.2010 8:08:17   
onur
Dobro jutro in ena user posted image . Petja je šla ravnokar v vrtec, jaz pa se bom še kaj po hiši lotila, pa če bo ratalo, bom avto spucala.

Žabe: odvisno ali jih oblečem. Glede na to, da smo na Krasu in če zunaj sije sonček, ji obujem bolj debele dokolenke pa bolj debele hlače. Drugač pa tudi še žabe uporabljamo.

Trebušček: Andromeda, naša ima tudi trebušček in tudi če kupim na lastiko hlače, moram paziti, da ni pretrda. Že pri ternirkah sem predelala lastiko. včasih trefim tudi hlače, da so na gumb za zapet, je pa notri lastika za zdaljševat in skrajševat in take so zakon.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 993
19.3.2010 9:06:18   
mojsoncek
Ziv'' punce! Evo mene na po prelepo petkovo jutro user posted image

Zadnji tedni se tako hitro vrtijo, da se mi zdi, kot da hodim samo ob petkih v sluzbo user posted image . Vsak cetrtek recem, jutri je pa ze spet petek (tole je slisati, kot da je to nekaj slabega user posted image ).

zabe - se vedno jih oblacim, ker se ni dovolj toplo, da bi imel samo hlace. Saj ce bi bili v vrtcu skos notri ne bi bilo potrebe po zabah, ampka ko gredo pa ven, bi mu bilo pa malo prehladno.

Andromeda - bravo za zobke!

poliuser posted image za vrtec! Ja ponavadi je res tako, da jim v vrtcu "zlaufa" kaksna stvar, ker gledajo druge otrocke in se od njih ucijo. Nas Nejc je tudi v vrtcu zelo hitro zacel sam jesti in sedaj ni vecje kazni za njega, kot da ga hoce kdo hranit user posted image

garderoba - za Nejca smo bolj ali manj preskrbljeni, ker imam se vse od Anzeta. Bo pa treba za Anzeta se malo dokupit. Dvoje kavbojke in ene hlace smo ze kupili (se je cez zimo potegnil in mu vse hlace niti gleznjev ne prekrijejo), sedaj pa zaenkrat ostane samo se kaksen pulovercek. Bo pa treba v shopping tudi za kaksne ceveljcke, za oba seveda.

hlace - nujno morajo imeti notri elastiko za nastavljat, ker ce ne oba moja fanta izgubita hlace user posted image . Sta oba bolj drobna in brez trebuscka...

jutranje vstajanje - se pred kratkim sem moja dva fanta hvalila, da vstajata ob 6.30. No zadnji teden oba rogovilita ze 5.45... grrrrrrrrrrrr... pa saj cez teden ni take panike, ce odstejem to, da pac nimam svojih 5 minut za spit kafe v miru. Ampak cez vikend mi je pa kriza vstajat tako zgodaj, ker sem bolj zaspane sorte.

Danes skocim pa zase v Alpino pogledat, ce najdem kaj pametnega, ker imajo 50% popusta danes! Je bila vceraj placa, pa je treba malo zapravit.

akcija... gas... delat

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 19.3.2010 9:16:02 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 994
19.3.2010 9:52:43   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Vsak cetrtek recem, jutri je pa ze spet petek (tole je slisati, kot da je to nekaj slabega user posted image ).

Za četrtek se reče tudi mali petek user posted image

Sicer pa dobro jutro in hvala za kofe. Danes je imel lump prvo budnico ob 5.35 user posted image , ob 6.10 sem mu dala mleko (ga še vedno po flaški pije), potem sem ga pa nazaj dala spat in sva spala do 8.30, cel luksuz user posted image
Popoldne greva v Ljubljano k stricu na obisk in ker nimam avta, greva na vlak, na postaji naju pa očka pobere...
Nič, morm it, ker nekdo hoče tipkat zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 995
19.3.2010 10:21:18   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Vsak cetrtek recem, jutri je pa ze spet petek (tole je slisati, kot da je to nekaj slabega user posted image ).

Za četrtek se reče tudi mali petek user posted image

Ja vem ja... to mi je bila vedno tolazba, kadar sem komaj cakala da bo vikend user posted image ... zdej se mi pa tako hitro obrne teden, da ni potrebe po takem izrazanju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 996
20.3.2010 7:19:39   
_katja_
jutro!

Kočno se je tempo malo umiril user posted image Včeraj sem zadnji dan delalauser posted image V četrtek sem malo častila, pa sodelavke so mi kuple ciklamo. Prav luštno je bilo.

Osmica: je bilo fajn. Smo bili zadovoljni. Pa še tale teranov liker, ki smo ga vzeli za domov je mmmmm

voznja z avtomobilom: sem sedela malo zadaj in malo spredaj. Zdaj pa že nekaj časa sedim spredaj. Sva ga pogruntala, da se velikokrat naprdne, se dere kakšno minuto, potem je pa priden. Mu dam včasih kakšno igračko ali pa čas za pit.

Bethany: zdej sva konektane na FBju user posted image

žabice: ravno včeraj sem študirala na to temo user posted image Doma jih popoldne nima več, če gremo pa ven jih pa ima. Za v varstvu mu jih dam, ampak ko so notri so samo v zabicah. Se še vedno včasih zvne na tla zunaj, pa se mizdi boljše, da jih ima. Moram pa kupit še kakšne tanjše. Sej fantje tud lahko nosijo najlonke user posted image hihi

cunje: sem bila v torek v Zari in v Emporiumu (čist fancy:) Imamo drugače dost cunjic, sam malo sem šla bolj pofirbcat. Zara: luštne cunjice in celo tri lepe trenirke imajo. Tko da sem en spodnji del vzela. Lepih oblekc dovolj, vendar kaj naj s 3/4 belimi karirastimi hlačami?!?!?! user posted image Nimajo pa kaj dosti prehodnega. Kape sem s šiltom, nič unih tankih prehodnih. Emporium: a veste, da obstaja tudi Armani za otroke notr....totalna preserancija. Sem dobila slincke s PVCfolijo. To je pa to. Robe veliko, sam cene so pa tudi kar visoke.

Toliko zaenkrat...zdaj je konc mojih 15 minutk, tko da se oglasim se potem.... Gre možek na trening malo, jaz pa z Nacetom upam, da malo ven. Včeraj popoldne je iml vročino ampak sumim na zobke. Spal je kar ok. Bomo videli....

Lep vikend!
K

Neposredna povezava do sporočila: 997
20.3.2010 8:44:21   
Bethany
Hojla,

končno pomlad, zdaj pa tak piha zunaj. Naša ima pa še ful smrkav nosek in ful kašlja zarad sluzi in to že nekaj tednov user posted image user posted image , zadnje dni ima pa še desno očko mal rdečo, sicer samo v zunanjem kotu, pa skoz ji po malem teče iz nje. Imate kake predloge, kako to ozdraviti? A bi blo treba it k zdravniku? Tak mi ni tja za hodit, ko bo še kej drugega zraven pokasirala... Razen, če bi bilo res treba. Tud v takem vetru pomoje ni najbolj pametno, da hodimo ven, ane?

Kaj predlagate?

Komi čakam res tople dni, da se tele prehladne in virozne tegobe končajo...

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 998
20.3.2010 12:24:01   
Andromeda
Hello!

Končno vikend, ta teden se mi je ful vlekel...pa sploh v službo ne hodim, samo mi je bilo tako naporno, bolj v psihičnem smislu...po moje je krivo tud tole iz ure v ure spremeljivo vreme...Danes je pri nas 15 minut oblačno in izgleda kot da bo zdaj zdaj dež, potem pride za par minut malo jasnine in spet oblaki, pa veter...
Zjutraj smo spali do sedmih, tako, da sem vsaj malo naspana, ob 11.-ih je lumpi nazaj zaspal in se mu je še očka pridružil, jst sm šla pa lepo peške do mesnice, v pekarno, na tržnico po solato...Prejle sem pomila kopalnico, zdej grem pa kosilo kuhat, bomo imeli makaronovo meso.

Lepo soboto!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 999
20.3.2010 15:57:24   
onur
Živjo. Vreme je pri nas totalna beda. Piha in oblačno. Upam, da bo kmalu kaj bolje. Midve s Petjo sva bili dopoldan na delavnicah, ki potekajo vsako soboto. Imele smo se fajn. Po kosilu sem šla malo z njo spat, sedaj pa nadaljuje tatko. Jaz sem naredila ta čas kao mesne kruhke - šunko in sir sem zavila v testo in bom dala pečt, bomo videli kaj bo ratalo. Zvečer pa greva z mojim na Parni Valjak.

Očke: Bethany, provaj spirat s fiziološko. Če teče zeleno bodo potrebne kapljice, če je pa bel izcedek pa samo spiraj. Pa rajše ne ven, če piha.

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kdaj so vaši otroci dobili prvi zobek?

pred 3. mesecem (8%)

med 3. in 5. mesecem (23%)

med 5. in 7 mesecem (31%)

med 7. in 9. mesecem (18%)

med 9. in 11. mesecem (12%)

po 11. mesecu (8%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!