|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
25.2.2010 20:00:35   
mojsoncek
oj... po dolgem casu user posted image

Tudi meni je vsec, da se sneg topi in se nam pocasi bliza pomlad user posted image . In da ne govorim o tem, kako je fajn, da je tudi dan ze malo daljsi user posted image .

Pri nas sicer bolj kot ne vse po starem... pestro in zabavno na vseh podorcjih. Vcasih niti ne vem kje se me glava drzi. Sluzbe imam "poln organ" ... po novem sem cistilka (samooklicana). Zadnje case dobivam samo se stare grehe drugih za pucat. Komaj cakam, da spokam... upam, da bom lahko najkasneje konec marca lahko dala odpoved.

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

spalna vreča - jst tud iščem eno večjo, ker tisto za 2 leti je že prerasel user posted image Ma v trgovinah so vse do velikosti 95, ampak to mi bo v 3 mesecih, če ne še prej prerastel, pa itak se malo skrči...Sem pomislila, da bi jo dala šivat po naročliu. Punce, če zvohate kje kakšno trgovino, da imajo večje splane vreče (100 cm+), prosim, javite!

Odeja Škofja Loka ima spalne vrece do velikosti 116... zapelji se v njihovo industrijsko trgovino v Škofji Loki...

Ah nic... malo sem morala pojamrat... za nazaj pa se nisem uspela prebrat in upam da kmalu pridem na cisto.

lp

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 901
25.2.2010 22:14:08   
Andromeda
mojsoncek - hvala za predlog, se bomo zapeljali v škofjo loko. Držim pesti, da čimprej narediš križ čez tole službo user posted image

Joj, jst sm tako zmozgana danes, mam že kake 3 tedne bolj pestro, ker spim po 6 ali max. 7ur, pa me je začelo malo zdelovat. Zvečer, ko mali zaspi, se namreč učim, pa je ura naenkrat polnoč in preden se spravim v posteljo takoj pol enih, ena zjutraj...Vstajam pa okrog 7.30, s tem, da včasih še dario ponoči malo zbudi - ta tden bolj pogosto, zato sem tudi bolj fuč. Danes pa sem preskočila učenje in grem sedaj lepo spat. Sicer pa se ne smem pritoževat nad tem, ker pač prej nisem bila "pridna", moram zdej stare grehe poravnat user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 902
26.2.2010 7:54:00   
onur
Dobro jutro. Pa je spet dež. Se pa pozna, da je pomlad na vratih, ker je ob soncu pri nas prijetno toplo in zvočnki bodo kmalu odcveteli.

Spalna vreča: jaz sem jo kupila od Aljaža in je številka 4. Se mi zdi kar v redu in ni pretirano velika. Se mi zdi, pa da sem malo falila in je pretanka, ker sem jo pogrnila še z dekco. Je pa danes prvič spala v njej in je bilo ok. Tudi včeraj zvečer ni nič protestirala za noter. Bomo videli kako bo danes.
Andromeda, jaz sem gledala vreče v Baby Centru in Pikapolonici, pa so se mi zdele nekater full velike. Provaj tam pogledat.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 903
26.2.2010 8:06:41   
onur
Pa še, mojsoncek, sem se prav spraševala kje si? Upam, da ti glede službe čim prej uspe vse poštimat tebi v prid.

Jaz sem se pa včeraj razvajala na masaži hrbta. Je prav pasalo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 904
26.2.2010 9:36:46   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Andromeda, jaz sem gledala vreče v Baby Centru in Pikapolonici, pa so se mi zdele nekater full velike. Provaj tam pogledat.

Jaz sem jih tud tam gledala, pa se mi zdi številka 2-3 dokaj majhna v primerjavi z 1-2 katero imamo sedaj. No, bom šla v tole Odejo, ki jo je mojsoncek predlagala pogledat. sem videla, da imajo tud v Kranju eno trgovino.

Uf, mi imamo danes pa spet dež. Bo pa zato vikend menda lep, jutri gremo na Bled se sprehodit in uživat user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 905
26.2.2010 12:44:24   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek
Komaj cakam, da spokam... upam, da bom lahko najkasneje konec marca lahko dala odpoved.

Mojsonček- kje boš pa potem delala? doma?

Na, pa je spet dež..user posted image  Včeraj popoldne smo šli na en dolg sprehod.. tko je bilo lepo, pa vse je dišalo po pomladi user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 906
26.2.2010 15:48:44   
orka
helow

vreča-ja,ta pa tudi meni dela težave,sem jo zadnjič hotela vzeti v h&m pa sem tudi rekla da bo kmalu premajhna ( 98 ) pa je nisem vzela,itak bo zdej bolj toplo in je ne bomo rabli do jeseni pol bom pa vidla če sploh še...

imam pa eno čudno za povedat v zvezi z zobki...imamo jih 13...tj zgoraj 1,2,3,4 spodaj pa 1,eno 2 in 4...spodaj nam ena 2 manjka a prostora med 1 in 4 pa je samo za en zob...in to je mene tako motilo,da sem šla danes k zobarju...pogledamo v usta in se tam že kaže trojka in kje je 2? Je rekla, da je ena 1 malo širša od druge in da sta se lahko med razvojem 1in 2 združili in tako sploh 2 ne bo in da sedaj to še ni problem,bo pa, če bo tak razpored tudi pri stalnih zobih in takrat bo potrebno posegat ;-(....mislim,to pa še nisem nikjer zasledilauser posted image ...no ja sej če ne bi bila pa čist popolna user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 907
26.2.2010 20:59:27   
mojsoncek
Cer!

No, takole, jaz sem z danasnjim dnem zakljucila delovni mesec brez enega dneva bolniske user posted image . Moja dva fantica sta res super user posted image .

Ja punce, tudi jaz upam, da se mi cimprej poidejo stvari s sluzbo, ker tole je pa res 2 much. Poleg vsega dela, je bila zaradi mene dva tedna nazaj v firmi baje cela revolucija. Nekaterim gre namrec mocno v nos to, da delam v pisarni samo po 6 ur, ostalo pa doma. In to, da lahko delam tudi od doma... v treh mesecih in pol odkar spet delam, sem to moznost koristila 4x. Ah, ce fousija bi gorela...
Mislim, da sem prerasla naso firmo, mentaliteto zaposlenih, da ne govorim o tem, da se mi zdijo odnosi v firmi totalno nezdravi user posted image ... ah, ne bom vec o tem...

poli - ja v "novi" sluzbi bom pa sama svoj gospodar user posted image

Andromeda, jaz spim po 5 ur na noc, pa sem se kar navadila. Je pa res, da spim kvalitetnih 5 ur v kosu, ker nam ponoci ni treba vec nic vstajat.

orka - zanimivo tole z zobki... priznam, da prvic slisim to, da bi se dva zobka zdruzila in zrasla v enega. No, ko bodo na vrsti stalni, bo pa Ema popolna user posted image

No, danes me caka se higienski minimum, potem pa hitro spat... jutri pa KONCNO k frizerju in v lov za novimi kavbojkami... p.s. a ve katera kje naj dobim kavbojke konfekcijske stevilke 32... sem ob koncu lanskega leta probala 8 razlicnih modelov velikosti 34, pa so mi bile vse prevelike...

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 908
27.2.2010 7:09:06   
_katja_
jutro!

Za nas spet bolj zgodno, ampak je treba dan izkoristit user posted image
Ena user posted image za vse!

spalne vreče: sem pogledala našo zbirko (ja je velikokrat polulan in potem malo menjam): Imamo eno zakon, ki je brez rokavov od Odeje Skofja loka, pa nič ne piše velikosti, ampak je super. Potem eno iz od Katja&Alen 1'-2 leti. Samo ima rokave, ampak verjetno se dobi tudi brez rokavov. Mislim, da je v Domžalah industrijska trgovina. Pa se eno noname, ki je kao za 4 leta. Upam, da jo dobiš v Odeji, drugače pa mogoče daj šivat. Mi imamo za poletje take doma narejene, samo iz rjuhce, pa so super.

V četrtek na čveku je bilo SUPER. Prav paše malo. Včeraj sva se pa s tamalim zapeljala k mojim v Lj. na obisk, pa smo sli z mami malo v City park zapravljat. No ne preveč. Sem dobila, koncno, tudi kopalni plašč za NAceta v Sparu od Sparkya (od Svilanita). Je cel problem. V H&Mu imajo samo majhne al pa ful velike roza user posted image   Pa še en dober nakup je bil: v H&Mu so imeli take mali windsopperje in sm vzela enega. Mislim, da nam bo to super prav prislo ko smo veliko v naravi.

Danes je šel pa možek z mojim bratcem na turno smuko, jaz se pa s svakinjo dobim, da bo spet melo čveka in da bodo imeli otroci družbo.

Lepo soboto!
K

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 909
27.2.2010 7:10:10   
_katja_
Spanje: verjetno ne pašem v kategorijo, ker sem noseča....ampak vseeno....spim tam od 21.00 - 22.00 pa do 5.30 zjutraj.... user posted image

Lp
K

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 910
27.2.2010 21:21:51   
mojsoncek
Cer!

Sem vam vceraj pozabila povedat, da sedaj pa tudi nas Nejc hodi. Ze en mesec je hodil sam od opore do opore, ampak za kaj vec se pa ni upal spustiti. No, v cetrtek se mu je pa odprlo in ga nic vec ne ustavi... samo nabira kilometre user posted image ... se pa tako simpaticno maje, da izgleda kot en mali medvedek user posted image .

Moj dan je bil danes kar uspesen... imam novo glavo, nove kavbojke (sicer so bolj za silo), tri majice, pa se za tavelikega sem ene kavbojke kupila... na zalost pa sem pokasirala tudi prehlad :(... ampak mislim, da ne bo sile ;)

Grem pa danes kar pocasi v mizale... in upam, da bo Nejc jutri zjutraj pri volji za eno podaljsano rundo spanja

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 911
28.2.2010 13:38:13   
onur
Živjo. No pri nas smo tudi podlegli boleznim. Mama še zmeraj neki kašlja. Tamala pa je včeraj malo zakuhala in kašlja kot nora. Danes vročine nima, le kašelj, ki me izredno moti. Bomo videli kako bo jutri, drugače gremo morda do pediatra.
Drugač pa sem kupila napihljivo žogo za telovadit in sedaj se ganjamo z njo s tamalo. user posted image user posted image user posted image user posted image So tudi v vrtcu z žogami telovadili in je bila navdušena.

Bravo Nejc. user posted image user posted image user posted image user posted image Mojsoncek, čim prej se pozdravi, pa malo poredi. Me je skoraj kap ko sem čitala kako majhno številko imaš. Ti lahko dam še jaz kaj mojih kil.

Neposredna povezava do sporočila: 912
28.2.2010 19:50:36   
Andromeda
Hello!

onur
- nujno se čimprej pozdravite, da boste lahko uživali v prihajajočih pomaldnih dnevih!
mojsoncek - čestitke za Nejčevo hojo user posted image Naš je tudi dolgo zbiral pogum , zdej bi pa najraje tekel. Mimogrede, sem se tudi jaz navadila, da funkcioniram s 6 urami spanja po obrokih, problem je le, ko se zvečer za knjige spravim in moram imet glavo kolikor toliko spočito, da kaj notri ostane user posted image Upam pa, da bo začel spet lepo v kosu spat, ker nekaj časa je bilo tako, da se niti za dudo ni zbudil. To noč je še kar lepo spal (sem mu dala tudi calpol pred spanjem, ker se mi zdi, da ga močno dlesni bolijo in je zelo razdražen zarad tega), je pa začel že ob 5.20 vzdihovat in stokat in nas klicat, pa mi ga je uspelo nazaj uspavat do 7. ure.

Aha, včeraj smo bili na Bledu, sprehodili smo se okoli jezera, se ustavili na kavici in kremšniti, nahranili račke in labode s starim kruhom in videli (in tudi slišali) 3 galebe. Bil je krasen sončen dan, Dario je užival sto na uro in čeprav smo bili v tistem času tam, ko on spi, je veselo gledal iz vozička.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 913
1.3.2010 12:16:04   
Andromeda
Hello, kje pa ste, čvekice?

Zunaj je že prava pomlad user posted image Kako fajn je, ko je od jutra sonček, mi2 sva danes bila že ob 9.15 vzunaj in pred pol ure prišla nazaj, zdej bo treba pa kosilce pripravit. Moram pohvalit našega lumpa, da je danes samoostojno odhlačal po hodniku v dvigalo in nato v kolesarnico, kjer imamo voziček, očitno moja hrbtenica ne bo več tako obremenjena user posted image

Eno? - kdaj hodijo vaši malčki spat in do kdaj potem spijo zjutraj? In ob kateri uri majo večerjo?

Dario ima većerjo nekej ob 19.15, skopamo ga že prej, ob 19.30 pa je že v mižulah. Zadnje čase se nam pa že pred 6. uro zbudi, kar nam je prezgodaj.

Neposredna povezava do sporočila: 914
1.3.2010 20:42:08   
_katja_
Mojsoncek: user posted image za Nejca!

Mi smo v nedeljo uživali na Jakobu nad Kranjem. Luštni izlet.

spanje: naš zaspi ob 19.00, ker je čist utrujen. Včasih še kakšno minuto prej. Spi pa do 5.30 - 6.45 enkrat. Velikorat se zbudi kar zgodaj, pa potem se še ene 15 minut pogovarja. Glede na to da spi celo noč, mi ni panike tud če je tako zgoden. Bi pasalo včasih potegnit, ampak nimaš kej. Pa tudi ok je, ko je zvečer mir kmalu. Saj zdaj ko bo daljši dan si bo mogoče kaj prestavil ritem in hodil kakšne pol ure do uro kasneje spat. Bomo videli.

Danes sem izkoristila dopoldanski sonček za sprehod, pa menit sem se šla z mentorico za nastope za strokovca, popoldne smo pa družinsko uživali okol hiše.

Lep večer!
K

Neposredna povezava do sporočila: 915
1.3.2010 21:44:23   
onur
Živjo, na hitro. Mi imamo bronhitis. Upam, da bo kmalu bolje, ker mi jo je prav hudo gledat. Cel dopoldan smo bili pri zdravniku, v četrtek imamo kontrolo.

Spanje: naša hodi cca. ob 19.30 ali malo prej malo potem. Zjutraj se zbudi med 6 in 7.

_Katja_
, ma maš ti vzgojiteljsko končano, ker zmeraj sem imela v mislih, da imaš kaj drugega. Upam, da ti bo šel strokovc v redu. Ko jaz pomislim na mojega, ne bi to dala več skozi.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 916
1.3.2010 22:18:03   
mojsoncek
cer... na hitro...

spanje - spat hodi ob 19.00 +/- 15 minut in spi do 6.30. Cez teden je to njegova ura in mi je fajn, da ga ni treba zjutraj budit za v vrtec. Cez vikend pa mu dam mleko, ko se zbudi in se potem potrudim, da pri nama nazaj zaspi. Ponavadi takole posimo do ene osmih, vcasih pa celo se kaj vec user posted image .

Ja nic... grem se malo delat... pa pa

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 917
2.3.2010 7:31:20   
_katja_
jutro!

Ena velika user posted image za vse!

Onur: držim pesti, da se čimprej pozdravite!
Ne jaz nimam vzgojiteljske, imam Fakulteto za šport. Tako da delam kot pomočnica. Bom šla pa verjetno jeseni delat še prekvalifikacijo, da bom lahko delala kot vzgojiteljica.

Lep dan!
K

Neposredna povezava do sporočila: 918
2.3.2010 9:00:27   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

jutro!

Ena velika user posted image za vse!

Onur: držim pesti, da se čimprej pozdravite!
Ne jaz nimam vzgojiteljske, imam Fakulteto za šport. Tako da delam kot pomočnica. Bom šla pa verjetno jeseni delat še prekvalifikacijo, da bom lahko delala kot vzgojiteljica.

Lep dan!
K

Potem bi lahko delala kot športni pedagog...te ne mika ali ni povpraševanja?

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 919
2.3.2010 10:47:25   
_katja_
Mika me mika, zelo. Sam ni povpraševanja......No povpraševanje je, sam so potem potrebne veze pa dbro je, da imas strokovca. No sej enkrat se bo že nekaj našlouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 920
2.3.2010 11:00:53   
onur
Mika me mika, zelo. Sam ni povpraševanja......No povpraševanje je, sam so potem potrebne veze pa dbro je, da imas strokovca. No sej enkrat se bo že nekaj našlo

Bo, bo, samo obupat ne smemo. Moja frendica s faxa je tudi delala prekvalifikacijo za vzgojiteljico in je sedaj ful zadovoljna.

Drugač pa jaz sem bolniški za tamalo, možek pa je tudi danes fraj. Sem potegnila do 9 ure spanje in je možek vstal s tamalo. Je prav pasalo. Sedaj sem jo dala spat, da bomo pokonci, ko vzamemo zdravilo. Imamo lih take čudne ure, ko spi ali pa vstaja in smo ji včeraj zvečer provala dat inhalacije v spanju, ma se je takoj zbudila.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 921
2.3.2010 16:44:33   
Andromeda

Sem potegnila do 9 ure spanje in je možek vstal s tamalo. Je prav pasalo.

Tudi meni bi pasalo takole spat, pa se Dario ne strinja s tem. Ob vikendih pa ponavadi možek dlje spi, ker je od celega tedna utrujen.
Če kateri manjka ideje, kaj kuhat - evo, mi smo včeraj jedli piščančjo obaro z žličniki in je bilo Dariu ful všeč, danes pa imamo špinačne polpete, omaka iz bučk in pečen krompir, čist vegeterijansko user posted image Zvečer mu dam ponavadi čokolino, grisolino in vse ostalo na -lino, pa se mi zdi, da se je naveličal tehle kašic, sem probala mlečni zdrob mu dat, pa palačinke, pa ni preveč navdušen...Ker če se zvečer ne naje dobro, se potem zelo zgodaj zbudi.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 922
2.3.2010 20:18:16   
onur
Živjo. Petja je še slaba. Popoldan jo zdeluje še vročina. Polna je katarja in diha itak 100 na uro. Jaz sem čist gin ko jo gledam. Sva šla pa danes z možekom kupit inhalator in smo ji zvečer naredili še inhalacije s fiziolško, zdaj pa smo dali še malo žajbla v sobo (kuhanega).

Andromeda: si naredila špinačne polpete - recept.

Neposredna povezava do sporočila: 923
2.3.2010 20:47:44   
mojsoncek

Živjo. Petja je še slaba. Popoldan jo zdeluje še vročina. Polna je katarja in diha itak 100 na uro. Jaz sem čist gin ko jo gledam. Sva šla pa danes z možekom kupit inhalator in smo ji zvečer naredili še inhalacije s fiziolško, zdaj pa smo dali še malo žajbla v sobo (kuhanega).

Upam, da bo s Petjo cimprej bolje! user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 924
3.3.2010 7:34:07   
_katja_
Jutro!

Jaz bi tudi recept za špinačne polpete.....
Pri nas smo včeraj jedli pire krompir, kumare z jogurtom v zosu, solato in piščančka. Danes bo pa verjetno  mesno zelenjavna rižota na sporedu.

Lp
K

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?