mojsoncek
|
Cer! No, takole, jaz sem z danasnjim dnem zakljucila delovni mesec brez enega dneva bolniske . Moja dva fantica sta res super . Ja punce, tudi jaz upam, da se mi cimprej poidejo stvari s sluzbo, ker tole je pa res 2 much. Poleg vsega dela, je bila zaradi mene dva tedna nazaj v firmi baje cela revolucija. Nekaterim gre namrec mocno v nos to, da delam v pisarni samo po 6 ur, ostalo pa doma. In to, da lahko delam tudi od doma... v treh mesecih in pol odkar spet delam, sem to moznost koristila 4x. Ah, ce fousija bi gorela... Mislim, da sem prerasla naso firmo, mentaliteto zaposlenih, da ne govorim o tem, da se mi zdijo odnosi v firmi totalno nezdravi ... ah, ne bom vec o tem... poli - ja v "novi" sluzbi bom pa sama svoj gospodar Andromeda, jaz spim po 5 ur na noc, pa sem se kar navadila. Je pa res, da spim kvalitetnih 5 ur v kosu, ker nam ponoci ni treba vec nic vstajat. orka - zanimivo tole z zobki... priznam, da prvic slisim to, da bi se dva zobka zdruzila in zrasla v enega. No, ko bodo na vrsti stalni, bo pa Ema popolna No, danes me caka se higienski minimum, potem pa hitro spat... jutri pa KONCNO k frizerju in v lov za novimi kavbojkami... p.s. a ve katera kje naj dobim kavbojke konfekcijske stevilke 32... sem ob koncu lanskega leta probala 8 razlicnih modelov velikosti 34, pa so mi bile vse prevelike...