Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (10.2.2010 9:52:43)
|
Hello! _katja_ hvala za kavo, za zajtrk sem si privoščila pa kar ovseno kašo na mleku [sm=smiley36.gif] simple in nasitno. Sem se tako naveličala raznih sendvičev itd...Dario ima pa itak zjutraj najprej 2,5 dcl mleka, potem pa od baby love kašo gres-vanilija, jo res obožuje. Eh, pa spet sneži [sm=hudicek1.gif] To zimo se bomo pa res "nasnežili". V petek imam en izpit, jutri pa ginekologa, sem si ga v KR prestavila, pa mi bo brat, ki ima itak študijske počitnice prišel Daria popazit, za v petek je pa mož dopust vzel, ker znajo tej ustni izpiti pri nas cel dan trajat [sm=smiley29.gif] Ko sem zadnjič spraševala, s kakšnimi igračamise najraje igrajo vaši malčki, sem pozabila povedat, da je Dario čisto nor na kreme -v lončkih, tubah, najbolj pa obožuje sudocrem, zato mora biti na varnem, da kje na steni ne konča [sm=smiley36.gif] Nič, grem malo pospravit, pa perilo obesit in še nekaj ga moram dat v pranje, se pozna, da nas 3 dni ni doma, potem je treba pa nadoknadit. Mimogrede, kako pogosto "zalaufate" pralni stroj? Mi smo 3, pa skoraj vsak dan kaj perem.
|
|
|
|