Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (5.2.2010 12:56:37)
|
Hm, tale nasvet z varstvom sploh ni slaba ideja, ampak glede na mojo situacijo težko uresničjiva! Namreč ena babica je stran 30 km, druga pa kar 100. Pa tudi prvi babici, ki sicer dela samo po 4 ure, nekako ni za zaupat otroka, ker tudi sama pravi, da je vse pozabila...Ja res je tudi zelo štorasta, raztresena...če bi ji ga dala tudi za kako uro, bi se samo živcirala, če je vse OK. Pa ne, da ravno zato, ker je tašča in ne moja mama, ampak enostavno ji ni za zaupat. Tudi moj mož meni, da dokler ne gre Dario v šolo, bo težka z varstvom z njene stvari. Pač, je imela 3 otroke 31 let nazaj in je VSE pozabila. Tudi svoje 3 je bolj tako pazila, so bili kar naprej po bolnišnicah, urgencah, šivanjih itd...Moj mož ji je pri 2 letih skoraj padel z balkona in to s 4. nadstropja, ga je v zadnjem trenutku potegnila. Resda je imela trojčke, pa še sama je bila z njimi, ampak takrat je bila tudi dosti mlajša in bolj okretna in zdrava. Torej, hvala lepa za tako varstvo! No, pa sem se spet skašljala. [sm=smiley14.gif]
|
|
|
|