Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (31.12.2009 12:02:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: šema Tiste, ki želite otroke navaditi pitja po slamici. Po mojih izkušnjah je najhitreje s kupljenimi sokovi- ko zapičiš slamico v luknjo, jo otrok vstavi v usta, ti pa počasi stiskaš in spremljaš pot soka po slamici (zato, da otroka ne zaliješ s polovico soka naenkrat). Na ta način otrok hitro ugotovi, kako mora vleči skozi slamico, da mu priteče sok. Kasneje lahko "prešaltate" tudi na navadne kozarce z vodo in kupljene slamice. Še vsakega, ki ni znal piti po slamici sem v svoji praksi naučila na ta način 123. :) Oh, tole pa velja preizkustiti. Hvala za nasvet! Dario je bil danes prav neverjeten, spal je do 7.20...Tako, da smo dobro naspani in pripravljeni na najdaljšo noč v letu [sm=jezicek.gif] Mi smo bili ob 9.-ih že na sprehodu in "obisku" mercatorja (tu v bližini je eden, ki je skoraj vedno prazen, kakšna milina je nakupovati, če ni gužve). Ob 18-ih imamo silvetrsko večerjo, pridružil se nam bo še možev brat. Imeli pa bomo paradižnikovo juho, svinjski file s šampinjoni v listnatem testu, krompirjev štrukelj in porovo omako, pa motovilec, francoska solata in nekaj dobre kapljice. Sladic nisem neki šla pečt, ker imam še nekaj potice in piškotov od moje babice, sem pa včeraj naredila pražene mandlje, prejle sem naredila še suhe marelice v čokladi in to bo to... Kaj boste pa vi dobrega jedli danes?
|
|
|
|