mojsoncek -> RE: Novemberski malčki 2008 (22.12.2009 21:07:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur živjo. ja, danes pa je bil dan, da bi ga kar zbrisala. zjutraj čebela pojokava (sicer že od nedelje ponoči, vendar ker ni bilo vročine, smo mislili, da so zobki in bo že minilo). v vrtec ne gremo. dopoldan full zaspana, samo spala bi, kar carta se in ko je na vseh štirih, kot, da jo vse boli. ko vstane po dopoldanskem spancu, levo rokico drži kar od sebe in je v zapestju otekla. gremo k pediatru. jo pregleda, levo uho pordelo in da kapljice. pogleda še oteklo roko in da napotnico za slikanje. šibamo v bolnišnico v šempeter slikat. za zdravnika dobim sošolca in osnovne šole, tako, da čebelo še malo bolj natančno pregledajo. slika kaže, da ni nič zlomljeno, si pa roko špara. tako, da v vsakem primeru dobimo longeto, da roka miruje in čez en teden pregled. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] ojoj, nic kaj prijetna zadeva. Ampak ni kaj, en-dva-tri se kaj zgodi tem nasim malckom, pa niti ne vem kdaj in kako. Naj se hitro pocajta [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] No, midva sva bila pri P. Nejc ima neko virozico, ampak ni videti nic hujsega. Tako imam ta teden se bolnisko in sem tako rekoc ze zacela z bozicno novoletnimi prazniki. Je pa sel dopoldan Nejc se malo k moji tetici v varstvo, ko sva bila ravno v LJ. Jaz sem si pa dovolila imeti bozickov shopping. Seveda je v kosaro padla tudi ena jakna za mene, kljub temu da ni bila na bozickovem seznamu. Ampak vsake toliko si je pa treba kaj privosciti in se malo razvajati [sm=smiley36.gif] No, utrujena od danasnjega dne, bom sla pocasi kar spat...
|
|
|
|