|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
29.12.2009 9:07:06   
Andromeda
Dobro jutro!

Joj, ko bi človek zjutraj malce poležal, pa mu nekdo ne pusti user posted image Dario je točen kot švicarska ura - ob 5.50 se začne, mu dam najprej dudo in za nekaj časa je mir, ampak ob pol sedmih je treba pa vstat in mu dat mleko. Ponavadi ga dam nazaj v posteljo, ampak redkokdaj zaspi...zdaj, ko je očka doma, se mu pa še tolk bolj mudi z vstajanjem. Kaj moremo...HB se vsaj ponoči ne zbuja, razen, če ga kaj ne matra.

Nič, si grem eno dvojno kavo skuhat, pa še za vas:

user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 526
29.12.2009 21:19:14   
onur
Joj, ko bi človek zjutraj malce poležal, pa mu nekdo ne pusti

jaz bi tudi tako spalaaaaaaaa, pogrešam nosečnost. ma sem že takrat rekla, da se bom med nosečnostjo tako naspala, kot še nikoli v življenju in res je bilo. user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo bili včeraj na igrici in dedka mrazu. danes smo šli na pregled v šempeter za roko in je ok. longeta je šla dol. nato sem si jaz kupila še eno jakno (kao imamo odprto za 50,00 evrov v eni trgovini v novi gorici za delovno obleko, ma kaj ko sem mogla še 42,00 dodat). nato pa smo jo smuknili do stare gore pogledat razstavo jaslic. nazaj domov pa v mercator jest, nato pa domov. je bilo čisto zadosti za danes. jutri pa delat, v četrtek pa fraj. mala pa gre jutri po dolgem času v vrtec.

z možekom sva se včeraj malo spičila user posted image user posted image user posted image user posted image , ma je danes že ok.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 527
30.12.2009 9:45:41   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

z možekom sva se včeraj malo spičila user posted image user posted image user posted image user posted image , ma je danes že ok.

Mislim, da ga ni para, ki se ne bi tu in tam malo spičil. Sploh za praznike, ko smo več skupaj kot ostale dni. Mi2 sva se že za Božič in predvidevam, da bo do konca praznikov mir user posted image

Sicer pa dobro jutro in ena user posted image

Mi gremo počasi na sprehod, po kosilu pa gremo v LJ ene prijatelje obiskat pa še kak sprehod po stari Lj, če bo vreme dopuščalo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 528
30.12.2009 21:40:38   
_katja_
Zatišje tukaj na RR. Se pozna, da so prazniki. Jaz imam pa edino takole kaj časa za net. No jutri grem spet malo v službo, potem pa spet dopust. Komaj čakam, da gre tale dežek stran in spet začne snežit. user posted image

onur in adromeda: jaz bi tudi spalaaaaa. Sam da se uležem, me že zmanjka. No saj je možek dobr, pa mi pusti večkrat zjutraj, da malo potegnem, če sva oba doma. Tamal ima pa zdaj po ta novem uro ob 6,00 user posted image   Upam, da se mu kmalu kaj premakne.

Zdaj sem že 14 dni iskala materinsko knjižico, res je nikjer nisem nasla. Na zadnjem pregledu sem bila brez. No in danes sem jo najdla user posted image Komaj čakam 13.1., ko imam morfologijo, da izvem za spol.

Lep večer in mirno noč!
K

Neposredna povezava do sporočila: 529
30.12.2009 22:31:02   
šema
Tiste, ki želite otroke navaditi pitja po slamici. Po mojih izkušnjah je najhitreje s kupljenimi sokovi- ko zapičiš slamico v luknjo, jo otrok vstavi v usta, ti pa počasi stiskaš in spremljaš pot soka po slamici (zato, da otroka ne zaliješ s polovico soka naenkrat). Na ta način otrok hitro ugotovi, kako mora vleči skozi slamico, da mu priteče sok. Kasneje lahko "prešaltate" tudi na navadne kozarce z vodo in kupljene slamice. Še vsakega, ki ni znal piti po slamici sem v svoji praksi naučila na ta način 123. :)

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 530
30.12.2009 22:32:17   
šema
aja, pa namesto soka, lahko ponudite tudi mleko.

Drugače pa eno lepo in uspešno leto še vnaprej...

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 531
31.12.2009 12:02:46   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: šema

Tiste, ki želite otroke navaditi pitja po slamici. Po mojih izkušnjah je najhitreje s kupljenimi sokovi- ko zapičiš slamico v luknjo, jo otrok vstavi v usta, ti pa počasi stiskaš in spremljaš pot soka po slamici (zato, da otroka ne zaliješ s polovico soka naenkrat). Na ta način otrok hitro ugotovi, kako mora vleči skozi slamico, da mu priteče sok. Kasneje lahko "prešaltate" tudi na navadne kozarce z vodo in kupljene slamice. Še vsakega, ki ni znal piti po slamici sem v svoji praksi naučila na ta način 123. :)

Oh, tole pa velja preizkustiti. Hvala za nasvet!

Dario je bil danes prav neverjeten, spal je do 7.20...Tako, da smo dobro naspani in pripravljeni na najdaljšo noč v letu user posted image

Mi smo bili ob 9.-ih že na sprehodu in "obisku" mercatorja (tu v bližini je eden, ki je skoraj vedno prazen, kakšna milina je nakupovati, če ni gužve).

Ob 18-ih imamo silvetrsko večerjo, pridružil se nam bo še možev brat. Imeli pa bomo paradižnikovo juho, svinjski file s šampinjoni v listnatem testu, krompirjev štrukelj in porovo omako, pa motovilec, francoska solata in nekaj dobre kapljice. Sladic nisem neki šla pečt, ker imam še nekaj potice in piškotov od moje babice, sem pa včeraj naredila pražene mandlje, prejle sem naredila še suhe marelice v čokladi in to bo to...

Kaj boste pa vi dobrega jedli danes?

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 532
31.12.2009 14:55:40   
onur
živjo. še danes malo glasa od mene. včeraj popoldan sem malo pospravila hišo, možek je popazil na tamalo. danes ni šla v vrtec. je bila dopoldan v varstvu pri noni, ko sva šla z mojim do trgovine. sedaj pa s tamalo že tretjo uro spita.

večerja: polnjeni kalamari s pršutom in sirom, krompir (ne vem še kakšen), zelenjava v voku, kalamari v voku. sladica pa čokoladno-maskarponejev biskvit (ko sem prvič spekla biskvit, se mi je sfužil tako, da je romal v smeti user posted image user posted image user posted image user posted image , drugič pa je uspelo - po moje delano, ne po receptu).
večerjo bomo pojedli s taščo in tastom ter prababico. mala bo takrat že spala.

popoldan morda pride na obisk en par in se mogoče odpravimo k še enemu paru na obisk. bomo videli kako bo.

Neposredna povezava do sporočila: 533
31.12.2009 18:55:56   
zara13

Vsaka beseda, vsak pogled, vsako dejanje
in vsak nasmeh, lahko prinese srečo drugim ljudem.
Vsak trenutek je lahko nov začetek.
Veliko upanja, ustvarja velike ljudi,
zato radostno pojdimo naproti novemu letu 2010.
Da bi se drage mamice vam in vašim najdražjim uresničila
mnoga pričakovanja.

SREČNO 2010!!!
Zara-Lejla z družinico***

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 534
31.12.2009 19:50:22   
mojsoncek
Kot ni zime brez drobnih snezink,
tako ni praznikov brez dobrih zelja.
Zelimo vam srece v malih receh,
v toplih dlaneh, v nezni besedi,
v iskrenih oceh.

Srecno v prihajajocem letu 2010!

mojsoncek & Co.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 535
31.12.2009 21:03:42   
Andromeda

Drage mamice, vam in vašim družinicam želim srečno, veselja in zdravja polno leto 2010!

user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 536
1.1.2010 9:10:05   
_katja_
Jutro!

Ena velika user posted image za vse! Predvidedam da malčki niso nič potegnili zjutraj, čeprav bi si starši to močno želeli user posted image

Jaz tudi želim vsem enga srečnga pa zdravga! Pa bodte še naprej tko fajn sogovornice user posted image

šema: hvala za nasvet glede pitja po slamici. Grem v ponedeljek v trgovino po sokce in probamo. Ker trenutno grize slamco, ker pojma nima zakaj je...hehe....

Lep prvi dan v letošnjem letu!!!!
K

Neposredna povezava do sporočila: 537
1.1.2010 19:52:52   
Andromeda
Heeeeeeelooooooooo!

Kako smo kaj? Se še "pobiramo" od silvestrovanja? user posted image
Dario je malo prej zaspal, jst pa imam spet čas za internet. Danes je imela "kuharca dopust" in nas je očka peljal na kosilo v kitajsko restavracijo, Dario je bil zelo priden, so ga pa Kitajke kar naprej hodile gledat in božat, jih je čisto očaral.

Še 2 dni in konec lepih praznikov, izkoristite preostale proste dneve maksimalno lepo! Vreme je pa itak za en k*, bo pa zato nedelja spet sončna in primerna za kak potep.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 538
1.1.2010 21:16:45   
Bethany
Najprej: Srečnga in zdravga vsem!! user posted image

Eno vprašanje: se mi zdi, da je "nedolgonazaj" ena pisala o vnetih učkah pri tamalih. Elini se danes že cel dan iz desne učke dela tak "zaspanček", sam ni to to, ker enga odstranim, se nov pojavi. Samo na eni učki... Kaj pomaga pri tem? Se bojim, da bo še slabše, da je to samo začetek kakega vnetja... user posted image user posted image Zraven pa še na veliko smrka, take taprave zelene gumijaste smrklje in danes je cel dan imelo malo povišano telesno temperaturo, malo čez 37. Razpoloženja pa čist ok, dovolj energije, dobre volje, kot da ji nič ne fali.

Kaj menite???

Neposredna povezava do sporočila: 539
2.1.2010 9:53:09   
_katja_
Bethany: nas je imel vnet uček, drugače pa nič drugih težav (vročina, nosek, itd.). Sem pa ful oklevala ali naj ga peljem k dr.ju ali ne, pa sem klicala in je rekla naj pridemo pokazat. Smo dobili kapljice in je bilo v dnevu, dveh dobro. Kapljice pa smo potem dajali se en teden. So pa vnete učke lahko znak tudi kaksne druge bolezni, tako da je zato verjetno dobro, da se gresta pokazat. 

Lp
K

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 540
2.1.2010 10:27:56   
onur
čkah pri tamalih. Elini se danes že cel dan iz desne učke dela tak "zaspanček", sam ni to to, ker enga odstranim, se nov pojavi. Samo na eni učki...

naša je imela že trikrat vnete očke. pomagale so kapljice, ker je imela zelen izcedek. če izcedek ni zelen in je bel, spiraj s fiziološko. jaz sem ji tudi to delala in se ji fiziološko kar nakapala v oček. je pa res, kot katja pravi, da je vnetje lahko znak kakšne bolezni.

pa predvsem veliko zdravja v novem letu.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 541
2.1.2010 11:11:26   
orka
helow

bethany- ta problem sem imela jaz leta nazaj pri sinu in pri dr. nismo dobili za učke nič,ker baje to ni vnetje učk,pač pa posledica zamešenega nosu (praviš,da ima zelen produkt iz nosa) in ker se nos ne mora dobro spucat saj naši malčko še ne znajo močno pihnit,potem to prileze pri učkah ven....no takrat smo dobili operilP za nos in ko se je očistilo v nosu tudi iz učka ni več teklo,uček pa s fiziološko očisti.OperilP dobiš brez recepta v lekarni.

Pehod na novo desetletje smo preživeli tako kot vsak ostali dan,nič posebnega...sedaj ko so počitnice je Ema spet ritem zamenjala in na moje presenečenje spi do 9.-9.30 user posted image user posted image user posted image tako,da mami sploh ne čuti nekega pomanjkanja spanca user posted image tudi pokanje je ni prabudilo, očitno ima mamin spanec,ko spi spi kot ubitauser posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 542
2.1.2010 18:14:12   
Bethany
Ja, zgleda bo to res zaradi prehlada... Sicer ne vem kako zgledajo vnete očke, ampak naša situacija je takšna, kot je opisala orka. Sluzast zelen izcedek iz nosu in zapacane očke s takim belim sluzom. Spiranje oči s fiziološko??? Pa to nič ne peče? No, sicer nekateri res veselo gledajo pod morsko vodo, pa jim ne škodi. user posted image user posted image Nosek pa jaz samo s fiziološko pucam, dokler res ni sila, ne uporabljam Operila, ker preveč nadraži sluznico. Na srečo se ji ponoči ne zabije in lahko normalno diha. Sicer bi ga uporabila... Ima pa pol zjutraj čist posušen zelen sluz okoli noska, ko je ponoči ven tekel... no ja, sam da ne bo hujšega. user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 543
3.1.2010 10:16:26   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Ja, zgleda bo to res zaradi prehlada... Sicer ne vem kako zgledajo vnete očke, ampak naša situacija je takšna, kot je opisala orka. Sluzast zelen izcedek iz nosu in zapacane očke s takim belim sluzom. Spiranje oči s fiziološko??? Pa to nič ne peče?

Ne, nič ne peče, ker je tako nizka koncentracija soli, da ne peče. Lahko poskusiš najprej na sebi. Dario je imel tak bel izcedek, ko je bil star dober mesec in sem mu v 2 dneh pozdravila s fiziološko.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 544
3.1.2010 14:31:26   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Ja, zgleda bo to res zaradi prehlada... Sicer ne vem kako zgledajo vnete očke, ampak naša situacija je takšna, kot je opisala orka. Sluzast zelen izcedek iz nosu in zapacane očke s takim belim sluzom. Spiranje oči s fiziološko??? Pa to nič ne peče?

Ne, nič ne peče, ker je tako nizka koncentracija soli, da ne peče. Lahko poskusiš najprej na sebi. Dario je imel tak bel izcedek, ko je bil star dober mesec in sem mu v 2 dneh pozdravila s fiziološko.

Andromeda, povej mi še, kako si spirala? Kr kapljala v očko, ali z namočeno cotko brisala oči?

Neposredna povezava do sporočila: 545
3.1.2010 17:19:47   
orka

Andromeda, povej mi še, kako si spirala? Kr kapljala v očko, ali z namočeno cotko brisala oči?

jaz sem takrat vatko namočila s fizio in očistila.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 546
3.1.2010 18:03:25   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: orka

jaz sem takrat vatko namočila s fizio in očistila.

Pa pazi, da vlečeš vatko od zunaj navznoter. Sicer pojma nimam zakaj tako....ampak vsi dohtarji tko pravjo.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 547
3.1.2010 18:06:06   
_katja_
Kako ste peživele prekrasno nedeljo?
Mi smo uživali na snegu. Je bilo vreme ze kar malo kicasto, nikjer nobenga oblacka in sinje modro nebo:)
Smo sli iz Rateč do planinske koče na Tromeji. Dol sta se pa fanta sankala, jaz pa peš. Potem pa še en giro po Kranjski gori in vroča čokolada z veliko smetane user posted image
Zdaj pa na hitro se malo zlikam, potem pa na kavč user posted image Jutri pa spet sluzbica....ah so bile tile praznike kar vredu. No pa saj samo se 3 mesce potem pa porodniška user posted image

Lep začetek tedna!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 548
3.1.2010 18:26:27   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Kako ste peživele prekrasno nedeljo?

Mi smo šli pa na Šmarjetno goro...z avtom, ker nahrbtnika še nimamo, za voziček je pa malo prehud klanec. Pa prejle smo imeli ljubljansko babico na obisku...zdej grem še perilo obesit, pa počasi daria spat spravit, ker popoldne ni hotel nič spati. Zvečer se bom pa kaki 2 uri učila in upam, da šla pred polnočjo spat.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 549
3.1.2010 18:30:14   
Andromeda
bethany - učke sem spirala tako, da sem kapljala. Od zunaj navznotnimam pojma zakaj, nas so v srednji šoli ravno obratno učili zato, da se ne prenaša vnetja z enega učka na drugega user posted image V porodnišnici pa sem od sester izvedla, da je sedaj drugačna doktrina... kr neki!

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......