_katja_
|
Mornin' Andromeda: hvala za nasvet s sodo. Pirine testenine pa probamo ob priliki. Jutri grem v center če bo vse po sreči. Že celo večnost nisem bila. In res pogrešam kofetkanje ob Ljubljanici. Bom zavila tudi v tole trgovino s pametnimi igračami. onur: Sem zelo vesela zate! Držim pesti, da bo vse ok, kar itaq bo. Uživaj v nosečnosti!!!!!! + uživajte v toplicah. poli*: super, da je Tanja suha. šema: pojma nimam kaj pomenijo plusi, pa smo bili na testih. A niste imeli potem še posveta z zdravnico, ki vse razloži? Drugače pa kar reči za dieto, naj ti oboje napiše, pa boste potem spremenili, ko boste izvide dobili, če bo treba. Bethany: pogovori se z vzgojiteljico in povej kakšen sistem imate doma. Da naj bo stroga. In naj ji ne dajejo nobenih igrač med počivanjem. Nekateri otroci res ne rabijo tako veliko spanja, ampak če vama potem v avtu takoj zaspi, ga očitno rabi. Tako da kar pogovori se z vzgojiteljico. Sončnica: za OD. Ampak če si imela do konec oktobra 2009 odobreno in so ti spet z eno leto odobrili, je logično da je to do konca okt. 2010. Pri nas smo ok. Nace je šel danes v vrtec. Včeraj je bil čisto dober. Edino malo še kašlja, ampak vprašanje kdaj bo nehal. Jakec pa tudi še malo kašlja in smrka. Noč je bila solidna, Jakec je dvakrat jedel. Sem se pa včeraj popoldne končno po parih dneh spavla laufat....u je sedlo Eno ?: o vzgoji otrok se pogovarjate z dragim? Misva se tko sproti meniva, samo zdaj se morva pa enkrat ornk usest in pogovort, ker imam že malo dosti...ker pri meni je po navadi soliden red, pri možu pa rahel kaos. Zdej recimo, ko sem imela otroka večino dneva jaz, in vzdržujemo približen red in se igramo (razen zjutraj malo Nodyja), potem pa jih ima popoldne možek eno uro in igrače razturane, Nace bos leta okol, gledajo Nodyja, itd. Ker če bi blo pri meni tako, bi bila štala na koncu dneva. Tko da kolikor se da , se mi zdi da je pomembno da je skoz nek približen red: da se vzamejo ene ali dvoje igrače in se igra. Ko se napr. neha igrat s kockam, da jih vsaj da na kupček in se začne napr. s posodicami igrat. Ker drugače vse leži, se hodi po igračah, itd. + sej vem, da se ti vedno ne da skoz težit kaj ne sme itd., ampak če lahko jest težim celo dopoldne, lahko tudi on eno urco popoldne (da more imet copate gor, da v kolikor je kakšna neumnost, se ga da hladit, da če jejo se približno pospravi za sabo, ne pa dam imam jaz potem še pol ure dela, ko pridem domov). Me razumete kaj hočem povedat? Na kratko jaz mama terorist in dobri ati. Sej sem mu malo že povedala svoje, ampak malo mu pa še moram. In ma da se drži tega. Al sem preveč jest zaj..... mama? lp K