|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
9.11.2010 10:08:14   
Andromeda
Hello!

Jaz sem si pa danes potem, ko je moški del družine odšel, vzela še en podaljšek spanca in naenkrat je bla ura 9.30, me je kar katapultiralo iz postelje.

sončnica - super, da je mož začel delati v novi službi user posted image

katja - bruhanja sem se lotila takole: najprej sem z mokro gobo podrgnila kavč, nato sem stresla nanj sodo bikarbono (kar veliko), malo počkala, zdrgnila, ponovila postopek in voila....Pirine testenine pa sobile od DM znamke in kar okusne, še mož, ki je malo skeptičen do zdrave prehrane (zaradi okusa), jih je brez komentarjev posprvail 2 krožnika user posted image

Nič, si grem en zeleni čaj pripravit in nemudoma med knjige, čez 8 dni mam izpit user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
9.11.2010 10:16:33   
Andromeda
Wooohooo, vidim, da smo na jubilejni 100. strani zato častim:

- kavo:

user posted image

- cocktail po lastni izbiri user posted image :

user posted image

-in še malo sladkega programa:

user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
9.11.2010 17:54:53   
onur
Živjo še malo od mene. Adromeda tale ponudba pa je razkošje, že izbiram.

Bethany: user posted image user posted image user posted image user posted image za službo in upam, da boš uživala v njej. Glede OD imava midva nizke. Glede spanja Eline, kaj če bi jo vseeno poskušala puščati v vrtcu tudi spati, ker sedaj točno ve, da bo šla pred spanjem domov?

Imena: naša ponavadi ponavalja moje in možekovo ime, ko se midva kličeva. Drugač pa druge kakor je ali nona ali pa Anica, ...

Sončnica24, user posted image user posted image user posted image user posted image za možekovo službo. Tudi jaz se moram lotit kaj okraskov delat za december. Moram preštudirat kakšen božični koledar bi naredila za v hišo. Za na jelko bodo pa verjetno kakšni okraski od prejšnjih let, ker se mi jih ne da na novo delat.

_Katja_ in andromeda, zdravja za tamale in tebi tudi nagajiva.

Zdaj pa še malo od mene. V ponedeljek sem začela 14 dnevni dopust in kar paše. V petek, če bo vse v redu pičimo v Čatežke za en teden. Včeraj sva bila z možekom na Perpetuum Jazzile, mi še zdaj odmevajo zvoki v glavi, bilo je superca. Psička je živahna in nabrita 100 na uro.
Zdaj pa še ena novička, samo za na RR in ne za na FB. Če bo vse v redu, se bomo junija drugo leto povečali za še enega družinskega člana. Danes sem bila na prvem pregledu in je ok. Drugač sem pa bila že prejšnji teden v porodnišnici na pregledu, ker sem imela malo krvavega izcedka. Držite pesti.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2478
9.11.2010 19:37:48   
poli*
Pozdravljene.
14 dni nazaj sva z možem kupila nastavek za wc, da ga bo pupa mogoče sprejela in par dni nazaj je sama rekla: mami lulala in potem sva šle tja na školko. Že dva popoldneva jo imam brez plenice in mi vedno pove za lulat, zaenkrat ji ni še nič ušlo. En mesec nazaj sva poskušale 2 dni (sem pisala o tem), pa ni šlo in sva opustile, sedaj je pa kar sama dala pobudouser posted image . sem zelo veselaaaa

Klicanje po imenu- ponavadi otroci tam okrog 4. leta hočejo malo pozornost vzbudit in potem kličejo starše tako. Sem pa tudi jaz opazila, da v zadnjih dneh uporabi tudi moje ime... verjetno ji je zanimivo.

Lepo se imejte in želim vam, da se vsi mali razgrajači pozdravijo.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
9.11.2010 19:40:51   
poli*
Sončnica- čestitke za moževo službo in še boljšo plačo!!!! user posted image  to je super! Na kakšnem področju bo pa delal?

ONUR- ČESTITKE IZ VSEGA SRCA!!!!!!! SEDAJ PA VAM ŽELIMO OBILO ZDRAVJA IN ENO DIŠEČO ŠTRUČKO TIK PRED POLETJEM user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
9.11.2010 20:13:48   
onur
14 dni nazaj sva z možem kupila nastavek za wc, da ga bo pupa mogoče sprejela in par dni nazaj je sama rekla: mami lulala in potem sva šle tja na školko. Že dva popoldneva jo imam brez plenice in mi vedno pove za lulat, zaenkrat ji ni še nič ušlo. En mesec nazaj sva poskušale 2 dni (sem pisala o tem), pa ni šlo in sva opustile, sedaj je pa kar sama dala pobudo . sem zelo veselaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image Pr nas je občasno začela tudi spraševat, ma je nisem še pustila brez plenice. No zadnjič sem jo, ma je šlo v hlačke. Zdej pa če je na volji se pa itak sama sleče do nagega.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
9.11.2010 20:14:12   
onur
sleče do nagega

Spodnji del, majica čez glavo ji ne gre.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
9.11.2010 21:25:52   
šema
Eno ? za tiste ki se spoznate na alergijske teste:
Danes sva šla z Aljažem v alergološko amb. in pri kožnih testih mu je napisala mleko +++, jajca +. Naredila je še krvne teste in bo treba na izvide baje čakat cca dva meseca. Zdaj pa ne vem al nej pri osebni zdravnici rečem za potrdilo glede diete v vrtcu za mleko IN jajca, al nej na jajca še mal počakam (dokler ne dobim IGE izvidov)?

Kaj pomenijo tisti plusi???

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
9.11.2010 21:52:14   
Andromeda
onur - morda ne boš verjela, ampak sem si kar mislila, da nam boš zaupala tako čudovito novico! user posted image Seveda držim pesti, da bo vse OK, da boš imela mirno in lepo nosečnost in zdravega dojenčija! Ne skrbi, večkrat se pojavi krvavitev in je potem vse v najlepšem redu!. user posted image

šema - nimam izkušenj z alergološkimi testi, vprašaj na MON-u za razlago ali pa na RR na forumu "Otrok", morda na netu kaj koristnega najdeš.

Dario je bil danes lepo v vrtcu, ko sva prišla domov, je imel pa pol ure tak izpad trme, da je blo grozno! Metal je na tla, vse kar mu je prišlo pod roke, niti 2 po riti nista zalegli na koncu, potem sem ga dala za par minut v posteljico, da se je izkričal, potem sem ga šla iskat, ga stisnila k sebi in malo pocrkljala, nakar se je umiril.

Nič, šibam hitro pod tuš, ker me potem čaka dr. House.

Noško!

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
10.11.2010 9:34:49   
Bethany
ONUR! Ijeeeeeee! čestitke!! Js sem tud pričakovala kaj takega, hehe!! Pridna sta! user posted image user posted image user posted image Ziher bo vse ok, držimo pesti za lepo in mirno nosečnost!! Imam kolegico, ki je tudi prve tedne fejst krvavela, dvakrat bila v bolnici, zdaj pa je tudi vse ok. Tak da, kr brez skrbi. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2485
10.11.2010 9:45:01   
Bethany
Andromeda, mi se tudi včasih s tako trmo srečamo. V vrtcu super duper pridna, pol jo pa nekaj prime in začne takle tečnarit in metat po tleh. Pomaga samo hlajenje v sobi... Ne vem, kaj jo pikne, kot da je jezna al kaj?? user posted image

Spanje v vrtcu: sej je ne jemljem več domov spat. To je bilo samo en teden konec septembra. Zdaj je tam vsak dan do pol treh, treh, ko gre mož po njo in NIKOLI ne spi. Leži, se kaj igra, spi pa ne. Do zdaj, pa teče že tretji mesec vrtca, je spala natanko trikrat. user posted image  Pa še to enkrat zato, ker se je je nekaj lotevalo in jo je zgleda to dost zmatral. Problem je, ko tud doma ne zaspi zlahka, večinoma je treba bit hud, da se odloči zapret oči in jo zmanjka. V vrtcu pač vzgojiteljice niso hude, so striktne, se pa ne jezijo oz. kolikor pokažejo resen obraz, jih je pa že naumila... ne vem, kak bomo to rešili. Ker popoldne pa nama zaspi že v avtu in spi dve uri, ali manj, pa je potem še bolj tečna, kot če ne bi nič spala.

Poli, bravo za lulanje!! vidiš, kak se je fajn izšlo. Otrok prej ali slej nakaže sam, da bi šel lulat ali kakat na wc oz. kahlico. user posted image user posted image  Js tud nič ne silim, bo že sama rekla, ko bo. Zaenkrat še zmoremo spravit skup za plenice, ha ha ha! Ravno toliko dobim od CSD otroškega, da lahko lulamo še dolgo v plenice, heheheee user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
10.11.2010 9:58:19   
mojsoncek
Ziv' punce! No, pa lahko spet malo zadiham... Najprej pa eno kavo za lepsi dan, ceprav se lahko skrije pred vcerajsnjo Andromedino gostijo user posted image

user posted image

Se mi zdi, da ste vceraj toliko napisale, da ne vem ce bom lahko vse pokomentirala user posted image . Najprej pa zacnem z najlepso novicko dneva...

onur - cestitke! Zelim ti mirno, lepo in prijetno nosecnost od zacetka do konca! user posted image

poli - super da pupa tako lepo pove za lulat. Mogoce pa je bolje ustreza nastavek, kot pa kahlica, ker ima obcutek da je ze velika user posted image . Konec koncev pa niti ni vazno... kar tako naprej!

klicanje po imenu
- Nejc naju ne klice po imenih, sva kar lepo ati in mami. Po imenu klice samo Anzeta in njegove sovrtickarje. Je pa imel Anze okrog tretjega leta eno obdobje, ko nas je vse klical po imenih. Ampak ga je potem minilo.

šema - glede alergoloskih testov tudi jaz nimam pojma, zato se bom kar podpisala pod Andromedin nasvet.

Danes ima pa Anze zobarja in potem razvajanje pri dediju. V bistvu komaj caka, da pride k njemu, ker ima tam taaaaaaake fajn kocke user posted image . No, Nejcu pa kar ni bilo cisto prav, da je sel sam v vrtec, ampak kaksnega hujsega izgreda pa tudi ni bilo. V vrtec je istocasno prisla tudi njegova lubica Mija, pa je hitro vse pozabil user posted image .

Ja nic, to bo to zaenkrat... bodite lepo!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
10.11.2010 10:36:13   
onur
V vrtec je istocasno prisla tudi njegova lubica Mija, pa je hitro vse pozabil

user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za čestitke in upam, da bo vse ok. Drugač pa vse po starem. Dež pada ko zmešan. Ma včeraj smo šli vseeno ven popoldan. Malo s psičko divjat. Petji pa smo dali škornje in palerino in je blo. Potlej pa je itak prenehalo padati. Se zdaj psihično pripravljam na likanje, ker imam velllikooooooo. Upam, da danes spravim skozi.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
10.11.2010 13:08:09   
sončnica24
Onur najprej iskrene čestitke za lepo novičko user posted image user posted image user posted image .

Jaz pa sem danes tako jezna pa ne vem na koga al naj bom na sebe al na državo. No v glavnem kriva sem sama, prvi otroški dodatek so mi odobrili do 30.10. 2009 in sem lani lepo oktobra izpolnila vlogo in oddala pa dobim dobom novo odločbo in nisem niti v sanjah mislila, da bo zdaj en mesec prej potekla se pravi 30.9. ampak sem mislila velja isto kot prejšnja do konec oktobra. Letos oktobra izpolnim vlogo oddam na pošto pošljem in grem danes tja da nesem pogodbo od mojega ker je takrat še ni imel in je nisem mogla oddat in mi ona v vložišču reče da mi je pogodba potekla 30.9., sem kar prebledela in grem domov gledat in res, tako da bom zdaj ta mesec brez otroškega ostala, sem žalostna ker nimama tako nizkega 96€, še sploh zato ker moj ne dobi ta mesec plače ampak drugi.

Sem se mogla izkašljat drugače pa nič novega vse ok in vse po starem.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
10.11.2010 13:45:13   
Andromeda
Hello!

sončnica - verjamem, da te take stvari razkurijo, 96 eurov ni majhna vsota in ja, kriva je predvsem država in ta vlada, ki je ukinila poštno obveščanje o poteku otroškega dodatka, da prišpara nekaj ušivega drobiža ( da bo mela več zase)!

Dež tud pri nas pada že 4. dan in sem kar malo user posted image , tudi spimo 4 noči za en vrag, Dario se tudi bolj pogosto zbuja. Sem pa šla zjutraj v Ljubljano po opravkih na fax, pa malo po trgovinah (sem bolj oči pasla),sebi sem kupila ene lušne rokavice iz velurja, za Daria pa sem kupila eno leseno sestavljanko z delovnimi vozili, da bo malo možgančke in rokice uril user posted image Imajo na Slovenski cesti pri Uršulinkah eno tako fajn trgovino s pametnimi igračami, če katero zanima.

Nič, si grem en zeleni čaj pripravit, pa malo reda naredit po stanovanju, potem grem pa počasi po Daria. Uh, ko bi vsaj tale dež nehal padat!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 10.11.2010 13:57:33 >

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
10.11.2010 14:00:31   
sončnica24
Pri nas pa sonček sijeuser posted image user posted image user posted image . Saj zdaj sem se že malce sprijaznila s tem kaj pa naj, saj sem sama šlampasta bom že drugo leto bolj pazla, si moram nekam en opomnik naret, da ne spregledam.

Neposredna povezava do sporočila: 2491
10.11.2010 17:12:05   
Bethany
Sončnica, še dobro, da ti ga samo za en mesec "ukinejo". Js sem najprej razumela, če zamudiš svoj rok oddaje nove vloge, da pol celo leto ne dobiš. To bi šele bilo grozno... Sploh pri večjem znesku, mojih bogih 20 eurov se niti ne pozna, pri slabih 100 pa bi js tud bila razkurjena. user posted image user posted image

Čeprav... tudi 20 eurov je v 12ih mesecih 240, to pa je že neki, ane? user posted image user posted image Vsekakor bolje, kot "kamen v hrbet"... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2492
10.11.2010 17:23:12   
poli*
Meni se tudi zdi, da hodi na nastavek za wc zato, ker tja hodita tudi mamica in tati. Seveda, ona je velika punca! user posted image

Sončnica- joj, res je škoda za tisti denar, ki ga ta mesec ne boš prejela. Obveščanje so ukinili zato, da prišparajo nekaj na papirju in poštnini ter zato, da katera mamica pozabi dati. Poglej, če 100 mamic pozabi 96€, je to že 9600, ki jih bodo lahko pospravili zase.user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
10.11.2010 21:14:49   
nagajiva
Ojla,

sem napisala polno vsega pa me je vrglo ven user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa sma z Lovrotom lepo doma, jaz se trudim malo počivat, Lovro pa divja naokrog in je nasploh videt popolnoma zdrav user posted image
Andromeda-hvala za nasvet. Spiram sedaj samo z mlačno vodo in kapljice je dobil pri zdravniku.
Onur-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klicanje po imenu-user posted image user posted image user posted image user posted image men se to zdi noro in smešno. Sicer pa Lovro sedaj kliče atija včasih po imenu, mene striktno samo mami user posted image ...drugače pa seveda pozna imena vseh sorodnikov, pa otrok v vrtcu....

Grem pa sedaj spat, ker mi v glavi igra orkester, ki ga je malo težko poslušat user posted image user posted image user posted image

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
11.11.2010 7:32:25   
Bethany
Jutro, babike! Častim kafe, za sončka je pa že poskrbljeno. Pri nas prav lepo sije. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... jih je dost?? user posted image

Welcome četrtek! Kočno tudi jaz začenjam cenit drugo polovico tedna, ko se vikend približuje, hehe... Prej mi je blo vseeno, kateri dan je... Jutri pa bo sploh pester dan, ker imam v načrtu en fini vikend, presenečenje za možeka, ki ima v soboto rojstni dan.

Zdaj pa delat... papauser posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
11.11.2010 7:43:44   
_katja_
Mornin'

Andromeda: hvala za nasvet s sodo.
Pirine testenine pa probamo ob priliki.
Jutri grem v center če bo vse po sreči. Že celo večnost nisem bila. In res pogrešam kofetkanje ob Ljubljanici. Bom zavila tudi v tole trgovino s pametnimi igračami.

onur: Sem zelo vesela zate! Držim pesti, da bo vse ok, kar itaq bo. Uživaj v nosečnosti!!!!!! + uživajte v toplicah.

poli*: super, da je Tanja suha.

šema: pojma nimam kaj pomenijo plusi, pa smo bili na testih. A niste imeli potem še posveta z zdravnico, ki vse razloži?
Drugače pa kar reči za dieto, naj ti oboje napiše, pa boste potem spremenili, ko boste izvide dobili, če bo treba.

Bethany: pogovori se z vzgojiteljico in povej kakšen sistem imate doma. Da naj bo stroga. In naj ji ne dajejo nobenih igrač med počivanjem.
Nekateri otroci res ne rabijo tako veliko spanja, ampak če vama potem v avtu takoj zaspi, ga očitno rabi. Tako da kar pogovori se z vzgojiteljico.

Sončnica: za OD. Ampak če si imela do konec oktobra 2009 odobreno in so ti spet z eno leto odobrili, je logično da je to do konca okt. 2010.

Pri nas smo ok. Nace je šel danes v vrtec. Včeraj je bil čisto dober. Edino malo še kašlja, ampak vprašanje kdaj bo nehal. Jakec pa tudi še malo kašlja in smrka. Noč je bila solidna, Jakec je dvakrat jedel. Sem se pa včeraj popoldne končno po parih dneh spavla laufat....u je sedlo

Eno ?: o vzgoji otrok se pogovarjate z dragim? Misva se tko sproti meniva, samo zdaj se morva pa enkrat ornk usest in pogovort, ker imam že malo dosti...ker pri meni je po navadi soliden red, pri možu pa rahel kaos. Zdej recimo, ko sem imela otroka večino dneva jaz, in vzdržujemo približen red in se igramo  (razen zjutraj malo Nodyja), potem pa jih ima popoldne možek eno uro in igrače razturane, Nace bos leta okol, gledajo Nodyja, itd.  Ker če bi blo pri meni tako, bi bila štala na koncu dneva. Tko da kolikor se da , se mi zdi da je pomembno da je skoz nek približen red: da se vzamejo ene ali dvoje igrače in se igra. Ko se napr. neha igrat s kockam, da jih vsaj da na kupček in se začne napr. s posodicami igrat. Ker drugače vse leži, se hodi po igračah, itd. + sej vem, da se ti vedno ne da skoz težit kaj ne sme itd., ampak če lahko jest težim celo dopoldne, lahko tudi on eno urco popoldne (da more imet copate gor, da v kolikor je kakšna neumnost, se ga da hladit, da če jejo se približno pospravi za sabo, ne pa dam imam jaz potem še pol ure dela, ko pridem domov). Me razumete kaj hočem povedat? Na kratko jaz mama terorist in dobri ati. Sej sem mu malo že povedala svoje, ampak malo mu pa še moram. In ma da se drži tega.
Al sem preveč jest zaj..... mama?

lp
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
11.11.2010 8:49:20   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Sončnica: za OD. Ampak če si imela do konec oktobra 2009 odobreno in so ti spet z eno leto odobrili, je logično da je to do konca okt. 2010.

Eno ?: o vzgoji otrok se pogovarjate z dragim? Misva se tko sproti meniva, samo zdaj se morva pa enkrat ornk usest in pogovort, ker imam že malo dosti...ker pri meni je po navadi soliden red, pri možu pa rahel kaos. Zdej recimo, ko sem imela otroka večino dneva jaz, in vzdržujemo približen red in se igramo  (razen zjutraj malo Nodyja), potem pa jih ima popoldne možek eno uro in igrače razturane, Nace bos leta okol, gledajo Nodyja, itd.  Ker če bi blo pri meni tako, bi bila štala na koncu dneva. Tko da kolikor se da , se mi zdi da je pomembno da je skoz nek približen red: da se vzamejo ene ali dvoje igrače in se igra. Ko se napr. neha igrat s kockam, da jih vsaj da na kupček in se začne napr. s posodicami igrat. Ker drugače vse leži, se hodi po igračah, itd. + sej vem, da se ti vedno ne da skoz težit kaj ne sme itd., ampak če lahko jest težim celo dopoldne, lahko tudi on eno urco popoldne (da more imet copate gor, da v kolikor je kakšna neumnost, se ga da hladit, da če jejo se približno pospravi za sabo, ne pa dam imam jaz potem še pol ure dela, ko pridem domov). Me razumete kaj hočem povedat? Na kratko jaz mama terorist in dobri ati. Sej sem mu malo že povedala svoje, ampak malo mu pa še moram. In ma da se drži tega.
Al sem preveč jest zaj..... mama?

lp
K

_katja_ saj zato pa jaz nisem nove odločbe sploh gledala ker sem bla ziher da je do konec oktobra ampak ni je do konec septembra ker sem lahko oktobra vložla, saj zdaj tuhtam da je potem vsako leto treba oddat en mesec prejuser posted image . Bom vidla kdaj bom zdaj to dobila ker je že tudi skoraj en mesek kar sem oddala. Ma bomo že nekak, saj decembra dobi moj plačo spet pa bo potem bolje.

Glede vzgoje, sem tudi jaz tisti "tiran", ki se dere in vdržuje red predvsem zato ker sem dosti sama, se pa potem onidva zvečer v postli malo pocartata in znorita, ti pa verjamem da imaš rada red, mene je to pri tašči motlo, ko smo še tam bli pa mu je pustla da je z žemljo v roki hodo pa jedo, ker jaz sem ga striktno navajala da se je pri mizi ampak to smo zdaj rešli ker tak vprašanje kdaj nas bo tam spet vidla. Sploh pa še zdaj če bo moj dosti vikendov odsotenuser posted image .
Drugače pa še kar gre sploh ker sem se zadnjič pogovarjala z eno sodelovko se njen vnik kar po tleh v trgovini vrže če ne sme na avtke, meni nik tega do sedaj še ni delal, pa tudi sitnari ne za neko stvar, tako da upam da boma v tem uspešna.
Bomo videli, že trkam.

Lep sončen četrtek želim vsem in naj vam dan lepo in hitro mine.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
11.11.2010 10:49:43   
onur
Živjo.

_Katja_ je pri nas isto in je mamica tiranka. Tamala pa točno ve, da lahko tatkota bolj izkoristi in to tudi naredi. Ne me vprašat kakšna pride včasih nazaj ko gresta ven na sprehod, zlasti, če je vse mokro zunaj.

Veselo Martinovo. Mi si bomo zvečer privoščili repico in klobase. Mi tako paše jesti sedaj take stvari, da je joj.

Neposredna povezava do sporočila: 2498
11.11.2010 12:53:09   
mojsoncek
Da se se jaz pofockam...

tak lep soncek je bil v LJ, sedaj je pa spet oblacno user posted image . Upam, da vsaj dez ne bo sel, ker sem brez deznika, do avta imam pa 10 minut pes.

Tudi mi se trudimo imeti nek red in zaenkrat se z mozekom oba kar drziva tistega kar se zmenimo. Priblizno nam kar uspeva, edino pri igracah imamo problem. Mladincem se ne da dopovedat, da bi doloceno igraco pospravila, ko se z njo nehata igrat, preden vzameta drugo. Mogoce pa je vseeno za taksno "zahtevo" se prezgodaj. Tako da igrace pospravljamo 1x na dan, pred spanjem. Ampak jih vsaj takrat lepo in brez problema pospravita. Drugace pa sem tudi jaz v nasi hisi "zmaj".

Ja nic, sibam nazaj delat, ker bo ura tik-tak 2.

No, v tem casu, ko sem do konca napisala ta post, je zacel tudi dezek user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
11.11.2010 18:50:01   
Andromeda
Dober večer!

Evo, pri nas je pospravljena Martinova pojedina, na kateri je manjkalo (sem čisto pozabila na mizo postavit) to, kar je za ta praznim najpomembnejše - vino user posted image Nič ne de, gremotako v soboto malo pogledat v rove pod starim Kranjem, kjer je organizirana vinska pot.user posted image

Dario je danes spet precej nemogoč, spet je imel izpad z metanjem igrač ob tla, pa kar naprej odpira hladilnik, martinovo kosilo ga pa seveda sploh ni zanimalo.

pospravljanje igrač & red - pri nas so igrače pospravljene samo, ko Dario spi in ko je v vrtcu. user posted image Je že imel obdobje, ko je pomagal zraven pospravljat, sedaj pa takoj, ko pospraviš enkaj, prleti in vse nazaj razmeče. Nekje sem tudi brala, da optroka pri 2 letih začnemo navajat na red oz. pospravljat igrače, pri 3. letih pa moramo biti bolj odločni glede tega.

Eh, morm it stran, ker je nekdo zelo odločen glede tega, da mami ne sme sedet za računalnikom user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?