Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: cepljenje otrok proti novi gripi 30.11.2009 11:31:15
|
|
|
|
lana38
|
To je bilo že pred 14 dnevi na TV. LP
|
|
RE: cepljenje otrok proti novi gripi 30.11.2009 18:18:51
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang kjer je o cepljenju govoril slovenski makrobiolog in imunolog. Zelo zanimivo bi bilo izvedeti, kdo je bil ta slovenski makrobiolog.
|
|
|
|
RE: cepljenje otrok proti novi gripi 30.11.2009 18:43:50
|
|
|
|
loncica
|
Morda famozni dr. Gorazd Pretnar? Samo ne vem od kdaj je on imunolog.
|
|
|
|
RE: cepljenje otrok proti novi gripi 30.11.2009 19:04:48
|
|
|
|
Onasiss
|
Mi smo se danes cepili. Sin je star 4 leta in je danes dobil I dozo, naslednja ga čaka čez 3 tedne. Zaenkrat ni nobenih reakcij, tudi roka ga ne boli, počuti se ok, zaenkrat nima nobene rdečice na mestu cepljenja. Je pa v rizični skupini saj je imel ponavljajoče pljučnice, cepljen je tudi proti pneumokoku. Cepila sva se tudi z možem in oba se dobro počutiva, morda malce bolečine v mišici kjer sva bila cepljena. Naše najmlajše 9. mesečnice ne bomo cepili. Kaj bo kdo storil je odločitev vsakega posameznika.
< Sporočilo je popravil Onasiss -- 30.11.2009 19:05:24 >
|
|
RE: cepljenje otrok proti novi gripi 30.11.2009 20:35:02
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: loncica ne vem od kdaj je on imunolog. Slovenija je itak dežela neomejenih možnosti. Pa tudi publike navijačev je takoj dosti...
|
|
|
|
RE: cepljenje otrok proti novi gripi 1.12.2009 8:42:36
|
|
|
|
piko12
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Za pri nas ne vem, v Italiji zagotovo ni tako. Sicer pa me zanima, če ste zagovornice tega cepljenja prebrale članek v Primorskih novicah, kjer je o cepljenju govoril slovenski makrobiolog in imunolog. Dokazano je, da pri 40% otrok čez šest mesecev opazijo nevrološke spremembe, ki se kažejo kot spremembe v obnašanju, torej cepivo vpliva na možgane. Kako pa naj bi vedeli, kaj se bo zgodilo čez 6.mescev, če pa so v EU Švedi začeli prvi cepit in to v začetku oktobra? Omenjeni gospod pa je sicer mikrobiolog in ne makrobiolog, vendar o njegovih referencah rajši ne bi. Kamera pa ga ima rada, ja.
|
|
|
|
RE: cepljenje otrok proti novi gripi 2.12.2009 14:33:43
|
|
|
|
lana38
|
Jaz sem včeraj peljala cepit 12 letnega sina. Do sedaj ga boli mesto vboda in dopoldan je čutil rahlo slabost. LP
|
|
RE: cepljenje otrok proti novi gripi 3.12.2009 12:27:15
|
|
|
|
Dadi
|
Tudi jaz sem bila danes pri pediatru zaradi malega, ki je imel vročino in malo pokašljuje, pa mi je svetovala za hčerko, ki ima skoz ene težave s pljuči -cepljenje. Tudi jaz sem v dilemi oz. se bolj nagibam k necepljenju, tako kot še nekaj ostalih tukajle...Me pa nekaj moti, kakšne bodo posledice cepljenja čez ne vem npr.2, 5, 10 let? Trenutno lahko nima nobene reakcije, morda se pa kaj pokaže v prihodnje. Hm...cepiti ali ne cepiti
|
|
RE: cepljenje otrok proti novi gripi 3.12.2009 12:30:46
|
|
|
|
Anonimen
|
kakšne bodo posledice cepljenja čez ne vem npr.2, 5, 10 let? evo! to meni ne da spati!
|
|
|
|
RE: cepljenje otrok proti novi gripi 3.12.2009 18:11:35
|
|
|
|
loncica
|
glede na to, da so vse komponente cepiva (razen sev virusa seveda) preizkušene že vrsto let, mislim da bi take učinke do zdaj že ugotovili.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?